YLE = Aivopesua verovaroin


YLE WATCH – kritiikkiä YLEN aivopesutarjonnasta

Toimii kuten Lenin on asian käskenyt:

Lenin – ”The best way to control the opposition is to lead it ourselves.”

Niinpä,

Miksei verorahoillamme kustannettu ”puolueeton” YLE kerro tästä :

Mass Starvation of Germans, 1945-1950 (Eisenhower’s Death Camps)

tai kerro Suomen feministeille ja ihmisoikeusaktivisteille tästä :
http://justice4germans.com/2012/11/13/a-memorial-for-the-millions-of-german-women-and-girls-who-were-raped-and-pillaged-by-the-wwii-allied-liberators/

tai taannoisen Churchill dokkarin sijaan kerro tästä :
Churchill’s Most Heinous, Barbaric War Crimes

tai Titanic turman sijaan vaikkapa tästä:

The Sinking Of The Wilhelm Gustloff

Yhtä tiettyä holokaustivalhetta toistetaan vain koko ajan, kun puhutaan ko. ajanjaksosta historiassa.

Toistetaan vain tätä tympeää holosatua, jolla syyllistetään valheelisesti koko Saksan kansa, ja muutkin europpalaiset kansat siinä sivussa. Itsemmekin. Ja meidän pitää vielä maksaa (Yle-vero) tästä aivopesusta ja propagandasta.

Olisi tärkeää tietää nuo historiamme todelliset tapahtumat, että osaisimme varautua tulevaan. Ja ymmärtäisimme missä ollaan nyt. Eu on tosiaan uusi bolshevistinen Neuvostoliitto, ja tulevat ajat ovat todella pelottavia nyt kun on tajunnut vihollisen todellisen luonteen.

3 thoughts on “YLE = Aivopesua verovaroin

  1. Yle on ihan hirveää kuraa, onneksi en omista telkkaria ni ei tarvitse altistua. Eräs lähimmäiseni katsoi Stalinin kanava -oksennusta, kun kävin kylässä. Katsoin pari minuuttia sitä, sitten oli pakko lopettaa kun en kestänyt sitä että joku ukko laulaa kommunistilauluja veneessä ja selvästikin koko dokumentin tarkoitus oli vain hehkuttaa vanhoja hyviä neuvostoaikoja.

  2. Ylen toimittajissa on myös fiksuja ja sitten suurin osa on lampaita. Nykyään kun teet liian rajun jutun niin tulee kenkää. Aikoinaan sen sai kokea Leif Salmen. Aki Korvola on viimeisin esimerkki tästä pelottelun strategiasta. Toisaalta ymmärrän toimittajiakin koska elämä menee aika uusiksi työttömänä.
    Pakko kehua tätä blogia. Paljon asiaa!!! Toivottavasti uusia tekstejä tulee tasaisesti.

  3. YLE on bilderbergien päätoimittaja Jääskeläisen ja toimitusjohtaja Kivisen kontrollissa. Joka ei tiedä bilderbergeistä, saa tietoa esim. seuraavasta suomenkielisestä kirjaesittelystä: ”DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007”, http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2
    Estulinin kirjan suomenkielinen painoshan sensuroitiin, ks. ”Kataisen viides kolonna”, http://paavosaariranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70309-kataisen-viides-kolonna
    Sensuroinnin suorittajat löytyvät todennäköisesti seuraavassa olevasta luettelosta: ”Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml (luettelosta puuttuu J.Urpilaisen kaksi osallistumista).

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s