Muutama sana vasemistosta – sosiaalidemokratian harha


”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.” – Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

xstalins-willing-executioners-pagespeed-ic-iutdrpnwrm.jpgbolshevik leaders cc-1917.jpg

soviet-union-jew-62-million-bolshevik-communist-marxist-lenin-stalin.jpg

Ensinnäkin. Sosiaalidemokratia ei ole koskaan luonut sosiaalidemokraattista yhteiskuntaa, vaan aristokraattisen luokkayhteiskunnan ja yksityisen finanssieliitin orjan.

Vasemmisto on aina suojellut finanssieliittiä, ja ollut aina hajoittamassa, eikä rakentamassa. Se on hyökännyt aina ”porvareina” pitämiään yhteiskunnan hyödyllisiä kansallismielisiä teollisuusmiehiä vastaan.

Kuva
Marxism is the guardian angel of capitalism. Vote National Socialist.

Vai – oletteko huomanneet vasemmiston (vähäosaisen puolella muka?) erityisen voimakkaasti puuttuvan mihinkään rahajärjestelmämme hallintaan liittyvään epäkohtaan viime vuosikymmeninä ?

Huom. vasemmiston P.Lipposen/Koiviston johdolla mentiin EMU:uun, taisihan siinä olla salakommari Niinistökin mukana.

Lähde:

http://seppohautaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/93870-voiko-sauli-niinistoon-luottaa-osa-2

Todellinen raha-aateli jää vasemmistolta useimmiten rauhaan. Myös pörssispekuloijat jne. vasemmisto jättää säännönmukaisesti rauhaan.

Vasemmistolaisuus on juutalaisen rahaeliitin luomus ja sen työkalu, jonka avulla ihmisestä on määrä tehdä rotta, todella alhainen olio orjaksi ja lampaaksi New World Orderiin.

Eräs lähistoriamme tutkija on sanonut :

Lainaus:

”Mauno Koivisto vaati, että Suomessa on harjoitettava väärää talouspolitiikkaa, sellaista, joka maksimaalisesti takaa vasemmiston kannatuksen säilymisen ja kasvun (ajatuksena siis, että ihmiset äänestävät vasemmistoa, jos kokevat olonsa huonoiksi). Talouden virheet olivat tahallisia, ja Koivisto pyrki tekemään väärällä talouspolitiikalla Suomesta kommunistisen  valtion.”

Raadolliset toverit ja vallan väärinkäyttäjät, Heikki Urmas

Äskeiseen on lähteenä myös oheinen video (kohdasssa 18:15 min.):

Eräs toinen blogisti on sanonut :

”Suomessa vasemmistopuolueet (nykyisin kaikki puolueet) ovat jo kauan toimineet juutalaisten käsikassaroina kansan kontrolloimiseksi ja sen kapinoinnin estämiseksi ja hallitsemiseksi. Kun kansa juutalaisen raha- ja pankkijärjestelmän kourissa koko ajan velkaantuu, tulee orjuutetuksi, kärsii ja menettää kaiken, se tahtoo luonnollisesti asiaan muutosta ja kapinoi. Silloin vasemmistopuolueet rientävät sen avuksi ja lupaavat sille muutosta ja kansan olojen parantamista. Ne tahtovat toimia kansan äänitorvina ja kapinajohtajina. Näin ne – valeoppositiona – kokoavat kansan syvät rivit riveihinsä ja saavat heidät täydelliseen kontrolliinsa. Jokainen voi nähdä, etteivät ne – eikä yksikään poliittinen puolue Suomessa – pyri irtaantumaan juutalaisesta yksityisestä raha- ja pankkijärjestelmästämme, jossa raha on korollista velkaa ja sellaisena hirvittävä joukkotuhoase. Poliittiset puolueet tekevät vain näennäistoimenpiteitä ja antavat juutalaisten niiden varjossa täysin esteettömästi jatkaa Suomen kansan tuhoamista. Kaikki politiikka Suomessa on petosta ja toteuttaa petosta.

Vasemmisto (eli SDP ja Vas.) pitää kannatuksensa jatkuvasti vankkana pitämällä kansan olot tarkoituksella kurjina. Kurjuudessa elävä kansa näet äänestää aina vasemmistoa, joka lupaa sille olojen parantumista. Rahvasta hallitaan ja pidetään kurjuudessa vihollisen yksityisen raha- ja pankkijärjestelmän avulla, tai, kuten ent. presidentti Koivisto sanoi, ”talouden kurjistamisen” avulla. Toisella tavalla tämä voidaan ilmaista niin, että kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan lypsää.”

G2VhphG.jpg

Jokin kolmas blogisti :

”Miksi vasemmisto on aina vastustanut kansallismielisiä puolueita ja esim. juuri Haideria ja hänen puoluettaan paljon vihaisemmin kuin ”porvareita” tai ”suurpääomaa” ym.? Siksi, että vasemmisto on alusta lähtien suurhuijaus, joka haluaa kaiken vallan internationalistiselle eliitille. Alkuaikoina ei vasemmisto edes puhunut kv lainoittajista ja suurpankeista, vaan vastustivat tehtailijoita ja pikkuporvareita. Se on kv. Suurpääoman luomus. Se toimii selvästi aina sen mielen mukaan ja siksi se vastusti esim. Hitleriä ja kansallissosialismia ja vaati kaikkia kannattamaan omia mielettömiä oppejaan ja oman ideologiansa mukaista kansainvälistä verkostoaan internationalistisine toimijoineen. Kommunistipoliitikkojen ei tarvitse juuri pelätä tulevansa murhatuksi. Kuinka olisikaan, kun he tukevat kaikkea mahdollista oman kansan vastaista toimintaa holokaustivalheen pönkittämisestä alkaen? He ovat aina olleet valeoppositio.”

Varsinainen ideologian muotoilu ja liikkeen perustaminen suoritettiin 1800-luvulla. Mahtimiehet (talmudistit) tiesivät, että heillä on voimaa saada työväestö asian taakse. Hehän olivat lähes kaikkien aatteiden takana jo ja kontrolloivat niitä.

 

4 thoughts on “Muutama sana vasemistosta – sosiaalidemokratian harha

 1. Näin ollen kapitalismin palvonta on piilokommunismia,Järjestelmien yhtäläisyyksien kuuluu kaiken materiaalin varastaminen yhteiskunnalta,Neuvostoliitossa järjestelmä omisti kaiken eurostoliitossa kapitalismi juutalaispankkiirit pyrkivät omistamaan kaiken ja varastavat kaikki kansalaisten varat pankkien pelastuspaketeilla.

  Kommunismissa eliitillä oli halu elää kansan selkänahasta ilman mitään halua tehdä mitään tuottavaa työtä sama on nähtävissä pörssikeinottelussa jossa halutaan riistää tuottavan (valmistavan) työn tulokset itse mitään vaivaa näkemättä mutta epäonnistumiset maksatetaan tietysti yhteiskunnalla.

 2. http://christogenea.org/podcasts/frankfurt-school Hyvä keskustelu kulttuurimarxsismista Jossa myös mainitaan 1 osa 28min kohdalla mainitaan kuinka ay liikkeen tarkoitus ei ole ollut koskaan ajaa työlaisen asiaa vaan käyttää työläisiä häikäilemättömästi hyväkseen omiin tarkoitusperiinsä.

 3. Niinpä. Suomenkin taloudellinen ”kehitys” on ollut viime vuosikymmeninä sitä, että tänne on sijoitettu miljardeja euroja ulkomaista velkarahaa vain Gyproc-seiniin. Ei teollisuuteen, tai työpaikkoihin. Kuten Kiinassa.

  Vientiteollisuutta, omavaraisuutta ja työpaikkoja on viety pois globalisaation ja EU:n avulla.

  Jos joku jotain kehittävää tänne yrittää, se on lakko. Ketkä lienee tässäkin taustapiruina ?
  http://www.taloussanomat.fi/yrittaja/2014/03/11/mita-ihmetta-soijatehtaalla-uudessakaupungissa-tapahtuu/20143498/137

  Olen miettinyt paljon sitä, mikä ay-liikkeen todellinen tarkoitus on viimeaikoina ollut, ja ketkä siellä taustalla oikeasti käskyttävät?

  Tässäkin tapauksessa lopputulema oli luultavasti globaalin finassikapitaalin sanelemaa?
  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/paperiliiton-lakko-pysaytti-tehtaat/1975856

  Ehkä tarkoitus on ajaa ensin kaikki teollisuus täältä pois, jotta saadaan myöhemmin jengi töihin nälkäpalkalla / orjiksi, kun huomataan että niitä kalliita velkaseiniä ei voikaan syödä?

Kommentointi on suljettu.