Arkistohelmi : Kansa rikollisten hirtettävänä


Internetistä poistettujen blogien arkistostani löytyi eräs helmi.

Se on tässä alla lainattuna, mutta joidenkin linkkien osalta päivitettynä.

Lainaus alkaa :

Kansa rikollisten hirtettävänä

Päädyin kirjoittamaan tämän kirjoituksen luettuani blogi Kaninkolon (kirjoittaja ”herra Kani”) artikkelin ”Tuotanto ei luo talouteen tuotannon arvoa vastaavaa tuloa”, klikkaa TÄSTÄ. Kiitos herra Kanille.

Juutalainen rahajärjestelmämme (raha on korollista pankkivelkaa, mikä tekee järjestelmästä pyramidihuijauksen, klikkaa TÄSTÄ) toimii kokonaan irti taloudesta; se AINOASTAAN velkaannuttaa ja sitoo talouden – ESTÄÄ SITÄ JA LOPULTA TUHOAA SEN. Niin kauan kuin olemme nykyisessä rahajärjestelmässä, mitään hyvää EI VOI tapahtua taloudessa ja yhteiskunnan toiminnassa; voimme vain hukkua yhä syvemmälle juutalaiseen orjuuteen ja tuhoutua, teemmepä mitä hyvänsä (ainoa pelastus on ko. rahajärjestelmästä irtaantuminen).

Kirjoituksessaan ”herra Kani” ottaa mukaan bruttokansantuotteen, jota sitäkin mitataan rahassa, ei hiessä tai tuotannossa (itse työ ei vaikuta BKT:hen mitään; vaikutus tulee vasta rahan liikkumisesta: palkanmaksusta, myynnistä jne.). BKT on siis kansantalouden tilinpitoa RAHASSA. Raha taas tulee liikenteeseen pankista korollisena velkana (ei palkkana tuotannosta). Raha ei siis kuvaa tuotantoa vaan velanottoa (yhteiskuntamme pyörii velalla, ei työllä). Kun meillä on paljon velkaa, meillä on paljon rahaa ja korkea BKT, ja kun meillä on vähän velkaa, meillä on vähän rahaa ja alhainen BKT, olipa tuotanto (työ) miten suurta tai pientä hyvänsä.

Velkoja ei voida maksaa työnteolla, tuotannolla, leikkauksilla ja yksityistämisellä, koska työnteko, tuotanto, leikkaukset ja yksityistäminen eivät mitenkään lisää liikkeellä olevan rahan määrää. Raha on velkaa ja syntyy vain velkana. Rahajärjestelmä pakottaa jatkuvaan lisävelkaantumiseen, tehtiinpä yhteiskunnassa mitä hyvänsä. Rahaa luodaan vain velan nimellisarvon verran pankista lainaa otettaessa, eikä korkoon luoda erikseen rahaa. Takaisinmaksuun rahat eivät siis riitä. Tämä pakottaa (kokonaisuutena katsoen) jatkuvaan lisälainaamiseen ja automaattiseen velkakierteeseen, eikä sitä ole mahdollista mitenkään estää.

Tuotanto (työnteko) ei mitenkään vaikuta velan (rahan) määrään yhteiskunnassa, ja menoleikkauksilla (vyön kiristämisellä) velkaantumista voidaan vain hiven hidastaa (lisävelkaantuminenhan johtuu rahajärjestelmän pakottavasta pyramidihuijausluonteesta itsestään omaan tahtiinsa, ei niinkään ”tuhlaamisestamme”- täytyyhän yhteiskunnan pyöriä, ja ilman rahaa [velkaa] yhteiskunta pysähtyy). Kun meiltä vaaditaan vyön kiristämistä, menoleikkauksia ja yksityistämistä valtionvelkojen hillitsemiseksi ja vähentämiseksi, meitä huijataan. Veloista on mahdollista päästä vain irtaantumalla väkisin velkaannuttavasta yksityisestä rahajärjestelmästä (rahajärjestelmämme ei ole osa yhteiskuntaamme; se on yksityinen kansainvälinen rikoshanke). Ei ole muuta keinoa.

Rahajärjestelmämme on hirveä tuhoamisväline. Lisäksi meitä tuhotaan sillä tarkoituksellisesti. Päättäjämme Suomessa, EU:ssa ja EKP:ssä siirtävät tietoisesti ja huolellisesti huomion pois itse velkaantumisen syystä, rahajärjestelmästä, puhumalla vain yli varojen elämisestä ja huolettomasta velanotosta ja vaatimalla säästämistä ja leikkauksia. Juuri näin meidät tietoisesti ja hyvin julkealla tavalla tuhotaan. Vain harva huomaa, että syyllinen on rahajärjestelmä itse, emme me ja meidän taloudenpitomme. Päättäjämme palvelevat tuota kansainvälistä yksityistä rikoshanketta, eivät kansaa. He tuhoavat meidät. He OVAT rikollisia.

Olisi kohtuullista odottaa, että päättäjämme ottavat kaulastamme hirttoköyden, juutalaisen raha- ja pankkijärjestelmän, joka meitä kuristaa, eivätkä anna meidän kuolla.

Olisi kohtuullista odottaa, että kansamme saa elää.

9/2011

Lainaus päättyy.

One thought on “Arkistohelmi : Kansa rikollisten hirtettävänä

Kommentointi on suljettu.