Irti kansainvälisen rahanväärentäjän otteesta


Vuosina 1933 ja 1939 kv. pankkikartellin sionistiset johtohahmot olivat jo julistaneet Saksalle taloudellisen ja poliittisen sodan, vuonna 1939 jopa aseellisen sodan (he olivat sodassa liittoutuneiden puolella maailmanlaajasti; sionistijohtaja Weizmannin ilmoitus Ison-Britannian pääministerille 5.9.1939), ja he olivat olleet jo ensimmäisen maailmansodan ja nyt tämän toisenkin maailmansodan takana ja lisäksi he olivat pankkimafiallaan tuhonneet Saksan ja Euroopan talouden kokonaan. Sionistisien kansainvälisten juutalaisten pankkiirien raha- ja pankkijärjestelmä on koronkiskontasysteemi: raha luodaan velkana tyhjästä velkaa otettaessa, jolloin raha = velkaa ja rahan määrä = velan määrä. Tämän ns. Juutalaisen kartellirahan käyttöön ottaneet yhteiskunnat tuhoutuvat velkakierteeseen ja velkaorjuuteen, joka johtaa orjuuteen kaikissa asioissa. Yhteiskunnat velkaantuvat kaikilla tasoilla väkisin. Jos ei velkaa, ei rahaa. Ja jokainen seteli raksuttaa tyhjästä korkoa juutalaiselle koko ajan; korkoon ei kuitenkaan luoda rahaa, sitä varten on (kokonaisuutena katsoen) otettava yhä uutta velkaa (pyramidihuijaus), ja tuhon kierre on valmis.

Hitlerin Saksa irtaantui juutalaisten kansainvälisten pankkiirien rahakartellista ja otti käyttöön oman itsenäisen rahan, joka ei ollut velkaa (eikä siis korollista) vaan palkkio töistä ja palveluista (siis oikea raha), ja siksi Saksa tuhottiin sodalla perustuksia myöten. Neuvostoliitto, Ranska, Englanti ja USA, eli ns. ”liittoutuneet”, olivat juutalaisten kontrollissa (juuri tuon rahajärjestelmän tuoman velkaorjuuden turvin). Molemmat maailmansodat olivat juutalaisten sotia Saksan ja saksalaisten tuhoamiseksi (kansanmurhia siis, holokausteja).

Juutalaisuus todella oli neuvostosysteeminkin takana, joka tappoi idässä (NL, Kiina jne.) tieten tahtoen noin sata miljoonaa ihmistä ja uhkasi hyökätä Eurooppaan ja tehdä siitäkin kommunistisen maanosan, jossa voitaisiin teurastaa miljoonia tai kymmeniä miljoonia ihmisiä ”puhdistuksissa” (kaiketi suuri osa suomalaisistakin). Neuvostoliitto syntyi, kun lokakuun vallankumouksessa v. 1917 juutalaiset ryöstivät vallan itselleen. Neuvostoliitto oli Venäjän juutalaismiehitys, ja venäläiset joutuivat kärsimään suunnattomasti ja heitä murhattiin massoittain, kymmeniä miljoonia. Suomeen kohdistunut neuvostouhka oli siis koko ajan juutalaisuhka, ei venäläisuhka; juutalaiset pyrkivät valloittamaan Suomen ja juutalaiset sotivat Suomea vastaan ja pyrkivät tuhoamaan suomalaiset. On hyvä muistaa, että Hitler pelasti toisessa maailmansodassa Suomen monta kertaa, esim. pakotti Neuvostoliiton lopettamaan talvisodan uhkaamalla ryhtyä sotimaan Suomen rinnalla (Neuvostoliitto ei ollut vielä valmis sotaan Saksaa vastaan).

Jo 1920-luvulta alkaen juutalainen Neuvostoliitto kuumeisesti valmistautui hyökkäämään Eurooppaan (myös Suomeen), ja siksi juutalaiset (Stalinin johdolla) tappoivat itse NL:ssa ne, jotka saattoivat asettua vastustamaan kommunistista rynnistystä ja häiritsemään tulevaa Euroopan valloitusta (esimerkiksi sodanaikaisella kapinalla). Saksaan oli tarkoitus hyökätä ensin, ja NL:n länsirajalla oli massiivinen 2 miljoonan sotilaan ja kymmenien tuhansien lentokoneiden ja panssarivaunujen keskitys odottamassa hyökkäyskäskyä.

Hitlerin Saksa oli perillä tästä, ja siksi Hitler päätti kesällä 1941 tehdä NL:oon ennaltaehkäisevän iskun, ettei koko Eurooppa (mm. Suomi) joutuisi juutalaisikeeseen ja surmattavaksi. Saksa päätti ajaa juutalaiset kokonaan pois Euroopasta, ensin maastamuutolla, myöhemmin sotaoloissa pakkosiirroilla itään NL:lta vallatuille alueille.

Hitlerin Saksa yritti pelastaa Euroopan.

Hitlerin Saksa otti siis käyttöön oman rahan (irtautui kansainvälisistä pankkiireista). Valtion oma pankki painoi rahat, ja niillä maksettiin valtion projektien työt ja palvelut, ja niin raha tuli liikenteeseen. Raha ei siis tullut liikenteeseen ulkomaan velkana pankeista korollista lainaa ottamalla vaan terveesti palkkiona työstä, korottomasti siis. Nopeasti Saksa nousi suureen kukoistukseen ja hyvinvointiin, niin suureen, että liittoutuneet päättivät tuhota sen.

Rahan arvo perustui tehtyihin työsuoritteisiin, ei kultavarantoihin. Valtion ei tarvinnut ottaa lainkaan ulkomaista velkaa, koska sillä oli omassa hallinnassa oleva rahanluontioikeus.

Ulkomaankauppaa hoideltiin suorilla vaihtokaupoilla. Vaihdettiin tuotteita. Ei pelattu ulkomailta lainatulla rahalla.

Yhteiskuntaa hajoittavat elementit (kuten puoluepolitiikka ja valhepropaganda) lakkautettiin. Tästä jäljempänä video DEMOKRATIAN VALHE.

Sosialismi on toteutettava ILMAN ulkomaista velkaa ja ilman valuuttakeinottelumahdollisuuksia, valtion itse painamalla rahalla, päinvastoin kuin Suomessa nykyisin. Suomen nykyinen ulkomaanvelkaan perustuva sosialismi on pankkiirien orjaksi antautumista. Valuutan arvon sitomista mihinkään mihin itse ei pääse vaikuttamaan on varottava.

Oheisessa puheessaan Rheinmetall-Borsigin tehtaalla 10.12.1940 Hitler selostaa tätä NSDAP:in talousjärjestelmää kuulijoilleen.

5-HITLER´S SPEECH AT Rheinmetall-Borsig plant, 10 DEC 1940

ja

6-HITLER´S SPEECH AT Rheinmetall-Borsig plant, 10 DEC 1940

Ohessa YouTubessa on julkaistu hieno video, joka kuvaa ”länsimaisen demokratian” tekopyhyyttä. Video koostuu Adolf Hitlerin pitämistä puheista, jotka yhdistetään osuvasti nykypäivän tapahtumiin.

Katso video alla:

Ohessa videota pankeista, ja yleisesti tilanteesta Weimarin Saksassa.

Kiitokset videoiden tekijöille.