Tietokone animaatiota ?


Esipuhe

”Puhukaa ja toimikaa itsevarmasti, tarmokkaasti ja aggressiivisesti, hämmästyttäen ja yllättäen. Enemmän melua ja sanallista helinää, enemmän epäselvää ja pseudotieteellistä. Luokaa teorioita, hypoteeseja, suuntauksia, koulukuntia, realistisia ja epärealistisia menetelmiä – mitä poikkeavampia, sen parempi! Älkää antako sen häiritä, ettei näitä ideoita kukaan tarvitse; älkää välittäkö siitä, että ne unohdetaan huomenna. Uusi päivä tulee ja samoin tulevat uudet ideat. Tässä esiintyy henkemme voima, itsemääräämisemme, ja siinä on ylemmyytemme. Antakaa gojimin maksaa laskumme. Raapikoot he päitään etsiessään kehittämiemme ideologioiden logiikkaa; etsikööt ja löytäkööt niistä jotain, jota niissä ei ole. Huomenna annamme uutta pähkäiltävää heidän primitiivisille aivoilleen.” – Lähde: Neuvostoliiton juutalaisten katekismus; http://www.magneettimedia.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-1/

Mielenkiintoista miten N.A.S.A. avaruus-sukkuloiden laukaisuissa oli  samanlaiset peräliekit vuosi toisensa jälkeen?


Esim. tämä ENDEAVOUR -niminen lentävä tiiliskivi  (kuva alla) painaa tyhjänäkin
78 000 kg, mutta laskeutuu silti kuten purjekone. Leijailee vain maahan kiertoradalta :)
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1252821/Space-shuttle-Endeavour-touches-rare-nighttime-landing.html

Pensaat ovat oudon samanäköisiä ?
 

Epäilen onko nuo vehkeet ikinä käyneetkään missään kiertoradalla? Ylipäätään. N.A.S.A.:n budjetilla saa varmasti tehtyä hyvää animaatiota rahvaan silmien eteen.

Jos katsotte oikeita ohjuslaukaisuja – normaali sotilasohjus lähtee matkaan kuin jousen päästä.
http://www.septclues.com/MOONHOAX/warrocketlaunch_5112809_GIFSoup.com.gif

Ihminen ei tuollaisia kiihdytysvoimia kestäisi. Siksi kaikki nämä NASA:n raketit näyttävät nousevan hitaasti alussa.  ”lift off” vaan.

Onko tämä meille vuosien mittaan näytetty ”avaruustutkimus” oikeasti pelkkää animaatiota ja elokuvaa ?

Lisäys 5.11.2016 , impossible ISS !

 

12 thoughts on “Tietokone animaatiota ?

 1. Epäilyttävältähän tuo näyttää. Ja kuinka kamera voi kulkea avaruudessa mukana ja kuvata aluksia usealta eri lennolta niiden ulkopuolelta aivan samasta kulmasta (tuntuu mahdottomalta, että mikään maanpäällinen kamerasysteemi pystyy siihen)?

  Minua tuo koko ketju (kaikkiaan 51 sivua!) huvitti kovasti ja katsoin useita videoita ja luin puheenvuoroja. Ei minua yllättäisi lainkaan, jos kaikki onkin ollut animaatiota ja elokuvaa. Nykyisin kaikki on valhetta. Täytyy ottaa sivusto suosikkeihin ja lueskella sitä enemmän.

  Tässä mieleeni tulee – ehkä joidenkin mielestä epäloogisesti – Magneettimedian kommenttien alistuneisuus ja pohtiminen siitä, kuinka vihollista vastaan pitäisi sotia, kun koko kansa on kuin unessa ja lamassa eikä tee elettäkään puolustaakseen itseään. Kommentoijat unohtavat ytimen, joka kuuluu:

  ”Minulle (so. Jeesukselle) on annettu KAIKKI VALTA taivaassa ja maan päällä” (Matt. 28:18).

  Miksei taistelussa turvauduta häneen, jolla on kaikki valta? Kun Magneettimedia kommentoijat sivuttaavat Jeesuksen Kristuksen, he jo siten antautuvat häviöön ja tekevät itsestään – valehtelijoita. Tällä tavalla kaikesta totuudenpuhumisesta tulee ilmaan huitovaa valhetta, koska liki kaikki Suomen totuudenpuhuminen sivuuttaa Jeesuksen Kristuksen.

  Ja laajemmin: ihminen itsessään on valhe, syvimmistä syvin huijaus (luopunut Jumalasta, jonka yhteyteen tie on vain Jeesus Kristus, totuus). Ei siis ihme, että kaikki mitä ihmisestä syntyy, on valhetta.

  • Niimpä. Tuolla cluesforumilla on paljon tämän aiheista teknisiin asioihin painottunutta keskustelua – varsinkin tästä avaruusoopperasta.

   Minulla on epäilys onko avaruudessa ylipäätään käyty? Raketin toimivuudesta tyhjiössä on nimittäin esitetty tuolla hyvää kritiikkiä :
   http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=23&t=1632&start=495#p2393821

   Ensinnäkin Nasa kieltää ilman olemassaolon … :)

   On totta, että Jeesuksen sijaisovitusta ei sovi ohittaa. Se ei ollut turha teko. Kohta on tosin käsissä sellainen tilanne missä Evankeliumin hyljänneen ihmisen usko näihin ”tieteen ihmeisiin” (2 Tess.2:9 ”…valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä” ) tulee johtamaan vihaan niitä kohtaan, jotka tunnustavat Jumalan käskyt sekä Jeesuksen uskon (Ilm.14.12).

   On siis hyväksyttävä, että Uudestisyntynyt Jumalan lapsi on ristiriidassa tämän maailman kanssa, eikä tätä ristiriitaa tule lähteä sovittelemaan maailman kanssa. Tässä on Kristuksen ristin voima. Maailmaa ei siis tarvitse syleillä, vaikka se olisi miten ”tieteellistä” ja vaikuttavaa. Kaikilla se ei kuitenkaan vaikuta epätoivon tunteeseen sydämessä.

   Moni silti tätä maailmaan ja tieteeseen uskoa yrittää (siihen on monia tapoja), mutta osa epäonnistuu ja osa jopa leimataan toivotomaksi tapaukseksi. Useimmat siitä masentuvat ja yrittävät saada pelastusta sielun tuskaansa yhä uudelleen tämän maailman ja ihmisen viisaudesta. Puhun kokemuksesta.

   Kuitenkin luonnollisen ihmisen tila ennen uskoa evankeliumiin on juurikin kuulemma eräänlainen toivottomuuden tila (tässä maailmassa). Jossain sanotaan, että ”Evankeliumin tarjoaman syntien anteeksiantamuksen ottaa uskossa vastaan vain sellainen ihminen, jonka laki on johtanut tuntemaan hänen kadotuksenalaisen tilansa”.

   On kuitenkin huomattava se, että Kristinuskon alkuperä ei kuitenkaan ole ihmissydämessä, se ei ole lihan viisautta ja järjen ajattelua tai filosofista pohdiskelua, usko Kristuksen sijaisovitukseen ei synny myöskään hengellisestä tai Kristillisestä kokemuksesta, vaan se on tässä ajassa tullut tunnetuksi ainoastaan Jumalan ilmoituksen kautta hänen sanassaan. Toisin sanoen Kristinuskolla ei ole lähteenään ja ohjeenaan ihmissanaa, vaan Jumalan oma sana. Ajatusmaailmallinen ihmisyrittäminen pelastuksen saamiseksi menee siis hukkaan.

   Osa vastaukseni tekstistä on Franz Pieperiä, soveltaen.

 2. No nyt löytyi juttu en ole muutamaa minuuttia pidempään katsonut mutta empä ole aikaisemmin tälläiseen aiheeseen törmännyt.

  • Tosiaan, AITOA valokuvaa pallomaisesta maasta ei ole saatu, koska tarpeeksi korkealle ilmakehän ulkopuolelle ei ole vielä päästy. Raketti ei ehkä toimi tyhjiössä – eikä varsinkaan rekyylin voimalla saa tarpeeksi työntövoimaa joka voittaisi maan painovoiman kun ilmakehä loppuu. Ilmakehän yläpuolella maan vetovoimaa on jäljellä vielä paljon. Ja sieltä korkeudesta tullaan sitten takaisin alas näillä nykyraketeilla – korkeammalle tuskin ollaan päästy kuin jotain 100-150km. Ehkä tämä on tiedetty jo kauan, mutta meille vain esitetään edelleen tiettyä teatteria avaruustutkimuksesta ja luotaimista yms.?

   Sinänsä myös tuo flat earth -teoria hieman horjuu muutamissa kohdissa, esim.
   Miksi sitten muut taivaankappaleet (esim. kuu) ovat pallomaisia ?
   ja vain maa olisi poikkeuksellisesti littana ?

   Olen seurannut tuota flat earth – keskusteluja netissä, ja mielestäni juutalaiset siellä näitä kaikenlaisia teorioita ja ”ihmeitä” muka tieteen ja ”yleisen heräämisen” -nimissä ajaa. Omaksi edukseen tietenkin, jotta huomio keskittyisi tähän ”toisinajatteluun”, eikä heidän saatanallisiin tekoihinsa.

   Jos kristitty on valppaana, hän tunnistaa useinmiten näiden venkuloiden taka-ajatukset. Sillä,

   Näinä lopunaikoina antikristus tekee suuria tunnustekoja ja ihmeitä (2 Tess 2:9; Ilm 13:13). Niiden avulla hän pystyy harhauttamaan uskovatkin (Matt 24:24).

   Antikristus voi esimerkiksi alkaa veivaamaan ihmisten päihin juuri tätä asiaa –> maa on litteä, eikun pallo, maa on litteä, eikun pallo, niin kauan veivaa, että ihmiset menevät aivan sekaisin. Sekaannus ja ihmisten hämääntyminen vain lisää hänen roskajoukkonsa valtaa.

   • Joo no tässähän ensimmäisenä ongelmana mitä tuli mieleen Että minne sitä päätyisi jos jatkaisi eteenpäin kun ympyrän kiertämällä palaa aina samaan paikkaan niin lentokoneelle ajaisi tikkasuoraan niin minne mahtaisi matka päätyä jos maa olisi litteä.

  • Psyop myös tuo flat earth -hehkutus. Tällä saadaan kiinnitettyä näistä huijauksista kiinnostuneiden huomio, ja näin tuhlautuu aikaa ja mennään harhaan pohtiessa ”onko maa sittenkin litteä ?”.
   Tuossa keskustelua aiheesta, kts. Milesin pdf
   http://fakeologist.com/2015/06/23/miles-on-the-flat-earth-psyop/

   ”It is because I think they have yet
   another reason for pushing this Flat Earth campaign so hard right now: to waste my time. Those
   promoting this Flat Earth campaign want people like me to spend many hours debating this topic with
   them. They want me to do that because if I am doing that I am not inconveniencing them with other
   new papers. They don’t want me exposing any more of their agents or campaigns, they don’t want me
   showing their art and physics is an embarrassment and a fraud, and they don’t want me making them
   look bad in any other ways. But they would love to see me wasting hours trying to convince you the
   Earth is spherical. They don’t even really care if I win in the end, because—remember—that would
   just be further solidifying a mainstream position.” http://mileswmathis.com/flatearth.pdf

   Kannattaa lukea myös tämä. Tälläisten huijausten kehittelijät noudattavat samaa kaavaa.

   ”Luokaa teorioita, hypoteeseja, suuntauksia, koulukuntia, realistisia ja epärealistisia menetelmiä – mitä poikkeavampia, sen parempi! Älkää antako sen häiritä, ettei näitä ideoita kukaan tarvitse; älkää välittäkö siitä, että ne unohdetaan huomenna. Uusi päivä tulee ja samoin tulevat uudet ideat. Tässä esiintyy henkemme voima, itsemääräämisemme, ja siinä on ylemmyytemme. Antakaa gojimin maksaa laskumme. Raapikoot he päitään etsiessään kehittämiemme ideologioiden logiikkaa; etsikööt ja löytäkööt niistä jotain, jota niissä ei ole. Huomenna annamme uutta pähkäiltävää heidän primitiivisille aivoilleen.”

   lähde:
   http://www.patriootti.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-1/

 3. Toinen asia joka tuli mieleen olisi tykistön lentoratojen laskenta missä pitää huomioida maan kiertoliike ym.

 4. Mitäs mieltä olet nanopartikkeli jutuista,Joskus mediassa esiteltiin kuinka oltiin nanopartikkeleista rakennettu pieni viulu tms aika typerä juttu,No nyt auto vahoja ym mainostetaan nano sitä nano tätä kun ja miten tälläistä voidaan myydä kun nano partikkelit pitäisi mennä heilahtamalla ihmis elimistöön ja nyt nwo havainnossa ym mainostetaan näitä nanopartikkeleita jotka pääsisivät aivoihin varastoitumaan,Aivoverieste suojaa aivoja ettei verenkierrosta aivan kaikki pääse aivoihin mutta väitetyt nano partikkelit eivät tietenkään siihen pysähtyisi.

  • Taitavat olla samaa tieteisfantasiaa myöskin nuokin nanopartikkelit? Ollaan hyvin epäilyttävällä tasolla siinä pystyykö ihminen käsittelemään materiaaleja sillä atomitasolla, mitä noihin vaaditaan. Tai onko käsitettä nimeltä ”atomi” ja ”neutroni” ylipäätään olemassa ? (Sillä tämä tietty tieteispuppu tulee sieltä samasta generaattorista, joiden sanotaan muutenkin olevan ”valheen isiä”.)

   Tieteellä olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan jo monta asiaa jos kaikki noitten metkut olisivat todellisuutta. Mm. energian tuotanto olisi ratkaistavissa ”mini” -ydinvoimaloilla, joita venäläisillä on kuulemma sukellusveneissä, tai jenkeillä avaruusvehkeissään (mm. Voyager luotaimissa oli muka ydinparistot jo 70-luvulla).

   Esim. lähes kaikki transuraaniset alkuaineet (kuten Pu-239 ) on ”keksitty” samassa laitoksessa (Berkeleyn yliopisto) ?

   http://www2.hs.fi/extrat/teemasivut/tiedeluonto/alkuaineet/94.html

   Sieltä samasta tuutista (Berkeleyn yliopisto) on tullut paljon muitakin ”hienoja” keksintöjä, jotka myöhemmin ovat osoittautuneet huuhaaksi. Lue tästä : http://hoaxbusterscall.blogspot.ca/2014/08/the-carbon-14-dating-game.html

   En usko enää oikein mitään tämän porukan tuotoksia sen jälkeen kun valehtelivat Apollo – kuulennoista. Mikseivät valehtelisi silloin myös ydinteknologiasta?

   Näiden tyyppien keskiajalla harjoittama alkemia on muuttunut moderniksi alkemiaksi (eli transuraaniset alkuaineet). Ne myöntävät sen itsekin :
   http://www.amazon.com/Modern-Alchemy-Selected-Scientific-Chemistry/dp/9810214405

   Mm. ydinpommin toiminta perustuu noiden transuraanisten alkuaineiden (moderni alkemia huuhaan) olemassa oloon. Samoin ihmeellinen seikka on se, että ensimmäisten ydinkokeiden tallentamiseen tarvittiin HOLLYWOODIN elokuva ammattilaisia – tiedemiehetkö eivät osanneet käyttää filmikameraa ?!?
   Vai, olisiko Hollywoodin apua ydinkokeissa tarvittu jostain muusta syystä ? mm. Apollo lentojen lavastukseen tarvittiin elokuvaohjaaja Stanley Kubric.

   Noiden motto on ”If you can’t make it – fake it”.

   • Nyt joukko hörhöjä jotka ovat lukeneet nwo havaintoja pelkäävät että eliitti kääntää virrat täysille harpista niin päänuppi räjähtää samalla sekunnilla:D

    Katselin Felix baumgartnerin hyppyä mikä lienee huijaus siinä missä muutkin,Yhden g:n kieputuksestakin selvisi in my ass.

 5. Tulihan tuossa mieleen että onko gmo:ta tosiasiassa olemassa?

 6. Ompa taas hieno ”avaruuskävely” ns. kansainvälisellä ISS (feikki)avaruusasemalla, paitsi että kohdassa 34:30 alkaen on nähtävissä ilmeisesti ilmakuplia, eli oikeasti tämäkin on kuvattu vesialtaassa. Ja äänetkin kuulostavat vähän kuin veden alla oltaisiin. Kuitenkin hienosti maapallo heijastettu taustalle, kuten näissä yleensä. Harmi, että pitää huijata.

Kommentointi on suljettu.