Hitler ja kulta


(Kirjoittanut nn.)

Lähde: Luis Muñoz ja Veronica Clark: Hitler’s Gold: Nazi-Zionist Conspiracy or Wartime Necessity? (kirjassa Warwolves of The Iron Cross: The Union Jackal, England’s bloody bath to empire and downfall (2012, sivut 335-338).

Miksi natsit sitten haalivat kultaa? Bb vastasi jo ja kerrankin oikein, mutta suppeasti. Tässä on aika mielenkiintoinen tarina vastaukseksi. On väärin luulla, että Hitler ei olisi nojannut yhtään kultavarantoihin.

Kun Saksa oli maksanut ”sotakorvauksia” muutaman vuoden, Hjalmar Schacht ja Montagu Norman (Englannin Pankin johtaja) perustivat Sveitsin Baseliin pankin (BIS=Bank of the International Settlements), näennäisesti koordinoimaan korvausten siirtoja. Sillä ei kuitenkaan ollut oikeasti mitään tekemistä ”sotakorvausten” (Saksan tyhjiin imemisen ja ryöstämisen) kanssa. Se oli vain keskuspankkiirien väline ryöstää maailman kultavarannot. Norman oli Schachtin lapsien kummi ja jatkoi 1930 jälkeen edelleen myös Englannin pankin johtajana, kun Schacht oli perustanut BIS-pankin.

Alle vuoden päästä (17.9.1931) Norman lopetti Englannin I maailmansodan velkojen maksun USA:n velkojilleen. Amerikkalaiset hyväksyivät tämän, koska kaikki olivat mukana juonessa kaapata kultavarat. Samaan aikaan Norman siirsi kaikki Englannin kultavarat yhdelle tilille BIS-pankkiin Sveitsiin. Hänellä oli tietysti ryöstöön keskuspankkiirien lupa. Näin Montagu Norman tuhosi Punta-Sterling -järjestelmän, ainoan rahajärjestelmän maailmassa. Tämä tietysti romahdutti maailmankaupan ja johti Suureen Lamaan jo vuonna 1931. Laman tarkoitus oli mahdollistaa pankkiirien ostaa kaikki kulta ja suuria yrityksiä murto-osalla niiden entisestä arvosta.

Samalla tavalla keskuspankkiirit järjestivät USA:ssa Suuren Laman voidakseen ostaa kaiken kullan ja paljon yrityksiä tavallisilta ihmisiltä halvalla. USA:ssa Federal Reserve lopetti luottojen myöntämisen. Seurasi pankkikriisi 1932-33, mikä sulki pankit tai heikensi muita vakavasti F.D. Rooseveltin virkaanastumisen aamuun mennessä. Yhtenä ensimmäisistä tehtävistään Roosevelt määräsi kansalaiset myymään kaiken kultansa keskuspankeille osana ”New Deal” -ohjelmaansa. Kansalainen syyllistyi rikokseen, jos kauppasi tai omisti harkkokultaa (harva tiesi tämän asian). Vain pankkiirit saattoivat omistaa sitä-etenkin FED-järjestelmän keskuspankki New Yorkissa, jota kontrolloi USAa kohtaan (ja maailmaa) vihamielinen viidennen kolonna (sionistipankkiirit, ja he kontrolloivat sitä edelleen). Koska kultaa virtasi paljon keskuspankkiin, Fort Knoxiin oli tehtävä uusi varasto. Kultaa virtasi paitsi amerikkalaisilta, myös muilta kansakunnilta, joiden valuutasta oli tehty roskaa.

Keskuspankkiirit kahmivat myös lähes kaiken Saksan kullan. Kun Norman oli lakkauttanut kultastandardin, Saksaa kohtasi lama 1931 ja pankeilla alkoi mennä Berliinissä huonosti. Hra Norman antoi Saksan selviytyä sillä ehdolla, että se luovuttaisi 2/5 kullastaan BIS-pankkiin. Schacht myöntyi, koska oli pakko ja koska hän oli kai läheinen keskuspankkiirien yhteistyökumppani.

Monet hollantilaiset pankit olivat lainanneet romahtaville Saksan pankeille ja kun ne alkoivat kaatua, ne vetivät rahansa englantilaisista pankeista, jotka kaatuivat myös. Koko eurooppalainen järjestelmä romahti kuin korttitalo ja monien kansakuntien oli pakko luovuttaa kultavarantonsa BIS-pankkiin Sveitsiin. Muutoin Norman ajoi maat hyperinflaatioon. Hän käytti BIS-pankkia tukemaan kansakuntia juuri niin kauan, kunnes ne olivat luovuttaneet kaiken kultansa. Kun joillain kansakunnilla oli vielä luonnonvaroja valuuttansa tueksi, Saksalla, Italialla ja Japanilla ei ollut varoja. Lopulta näiden kansakuntien olisi hankittava resursseja. Tämä merkitsisi sotaa, josta pankkiirit hyötyisivät suuresti kullan kontrolloinnin lisäksi. Siten Saksa oli pakotettu eroamaan kultastandardista jo kaksi vuotta ennen NSDAP:n valtaan nousua. Schacht sai joka tapauksessa päästä BIS-pankin kultaan hätätilanteissa erikoislainoja varten edelleen, mutta valtakunnanmarkka ei enää ollut sidottu kultaan.

Sitten tuli Führer, joka sotki kaiken ja sai pankkiirien suunnitelman piiputtamaan. Koska Reichsmark ei ollut enää varmistettu kullalla, Hitler joutui luomaan kokonaan uuden talouden, johon sisältyi kansainvälisen vaihdannan järjestelmä. Jos Hitlerin vaihtosysteemi leviäisi, kukaan ei maailmassa enää olisi tarvinnut kultaa ja keskuspankkiirit olisivat joutuneet etsimään töitä esim. vessanpesijöinä. Selvästikin Kolmas valtakunta oli  tuhottava ja kultatekijä oli siihen keskeinen syy.

Vaikka Hitlerillä oli vaihtotaloutensa, hän tarvitsi edelleen kultaa kansainvälisiin suorituksiin, sillä eräät kansakunnat omasivat tuotteita ja luonnonvaroja, joita Saksalla ei ollut ja ne eivät olleet mukana vaihtojärjestelmässä. Saksa olisi selvinnyt ilmankin, mutta jos syttyisi sota, boikotit, arat yhteydet, saarrot ja muut tekijät estäisivät riittävän tuonnin, sillä hänellä oli vaihtosopimus vain muutaman maan kanssa. Hänen oli saatava kultaa voidakseen tällöin käydä kauppaa tiettyjen maiden kanssa. Tämä oli yksi syy, miksi tilanteen kiristyessä Hitler miehitti Tshekkoslovakian. Hän tarvitsi kultaa. Kun saksalaiset joukot etenivät maahan, kulta siirtyi kansallisesta pankista valtakunnanpankkiin Berliiniin. Vastaavasti tapahtui Hitlerin liittäessä Itävallan Kolmanteen valtakuntaan. Siten Hitlerillä oli todellinen tarve vapauttaa/miehittää Tshekkoslovakia ja yhdistää Itävalta Saksaan, sillä nämä vähensivät joka tasolla vihamielisen viidennen kolonnan vaikutusta. Vain näin Hitler pystyi toimimaan kaikissa tilanteissa. Kyse ei siis ollut kabbalistisesta salajuonesta tai maailmanlaajuisen juonen osasta, vaan Hitler yritti taistella sionisteja ja anglosakseja vastaan pelaamalla samaa peliä kuin ne.

Siis Hitler tarvitsi kultaa turvatakseen kauppansa ja etenkin kriisiaikoina. Lisäksi jos hän haali kultaa muualta, hän pakotti nämä maat ja alueet osaksi omaa vaikutuspiiriään, sillä niiden oli hyväksyttävä tällöin valtakunnanmarkka valuutakseen. Hitler vei pankkiireilta kulta-aseen ja taisteli sillä heitä vastaan. Kun Belgia ei myynyt kultaansa, se saatiin Vichyn hallituksen avulla ja vietiin Preussin valtion rahapajaan Berliiniin. Näin Saksa pystyi ostamaan Ranskasta kuorma-autoja, romanialista öljyä, ruotsalaista terästä, espanjalaisia nahkatuotteita, portugalilaista ruokaa, turkkilaista tupakkaa jne. Edelleen vain harvat maat olivat Hitlerin vaihtosysteemissä, joka ei tarvinnut kultaa.

Vuoteen 1943 mennessä liittoutuneiden saarto oli jo niin totaalinen, että koko vaihtosysteemi loppui ja Hitler pystyi ostamaan ulkomailta vain kullalla. Hitler halusi eroon kultastandardista ja olisi ehkä onnistunut, jos sotaa ei olisi tullut tai jos hän olisi voittanut-jolloin me kaikki olisimme vapaat veloista. Sodan loppuun mennessä Saksalla oli yhä kultavarantoja kätkettynä Kaiserodan kaliumkaivokseen Merkersissä, Bad Salzungissa ja Thüringenissä. Kun amerikkalaiset laumat vyöryivät Saksaan, joku kertoi, missä kulta oli.Pattonin Kolmas Armeija kaappasi Saksan kullan huhtikuussa  ja laivasi sen hyeenoille, jotka piilottelevat yksityisten FED-pankkien taustalla.

nn: BIS-pankki ei vaikuta juurikaan saksalaisten juonilta, kuten Söyring ja muutamat muut ovat vihjailleet, vaan aivan muut voimat tietysti olivat sen taustalla. Kyllä Saksaa tuhottiin ja ryöstettiin pitämllä kurjuudessa. Rothschildit muuten kehottivat prinssi Bernhardia perustamaan Bilderberg-ryhmän 50-luvulla ja prinssi Bernhard ei suinkaan ole ollut SS-mies, vaikka kuului nuorena opiskellessaan Saksassa 1934 jonkin aikaa SA-järjestöön ja puolueeseen. Hän lopetti jo hetken päästä molemmat jäsenyydet ja toimi sodan ajan RAF:ssä ja Lontoossa liittoutuneiden työkomissiossa. Hän oli siis brittiläisen armeijan sotarikollinen. Kalle Kataja on eräs huuhaan levittäjä, joka mm. on puhunut SS-jäsenyydestä. Väitteellä ei ole mitään todellisuuspohjaa.

Kuten 1972 luovuttiin dollarin kytkemisestä kultaan, niin 30-luvun suurten lamakausien valuuttojen irrotukset kultakannasta eri maissa olivat siis yleensä maailman rahaeliitin suunitelmien mukaisia välttämättömyyksiä, kuten ne lamat olivat maailmaneliitin suunnittelemia, kuten vuonna 2008 alkanut lama.

(Kirjoittanut nn.)

 

4 thoughts on “Hitler ja kulta

  1. https://andrewcarringtonhitchcock.com/2018/08/30/the-andrew-carrington-hitchcock-show-765-dr-peter-hammond-remembering-the-late-great-stephen-mitford-goodson/

    Ahaa, yllättäen rohkea kirjailija on kuollut. Btw, tällä sivulla on linkki kirja-arvosteluun Goodsonin keskuspankkikirjasta. Luin kirjan, jossa ao. kritiikki tosin on sen perässä. Itse kirjassa ei väitetty Serbiaa syyttömäksi I maailmansotaan eikä puhuttu Itävallan eliitin mahdollisesta osuudesta salamurhaan antaen siten tiettyä vaikutelmaa. Vaikka jotkut vapaamuurarit olisivat olleet osallisena salamurhaan sillä puolella, vielä vahvemmat voimat Serbiassa olivat mukana salaliitossa. Vapaamuurareita pressaa ja pääministeriä myöten. Kuningastakin kai.

    • Kirjan tuoreimmassa(?) painoksessa on mukana myös Tom Sunicin kammottava arvostelu, jossa kirjaa kehutaan, mutta sen sisältö on täysin ristiriidasssa ison osan arvostelua kanssa. Goodson oli revisionistie ikä olisi Sunicin kirjoituksia mielestäni missään nimessä hyväksynyt. Tämän vuoksi Goodson ei saata ehkä olla yhtä mieltä tuon toisenkaan arvostelun kanssa välttämättä tuossa I maailmansodan aisassa. En tosin tiedä asiaa.

      • Tom Sunic on ollut suurlähettiläänä ja suurlähettilääksi tuskin pääsee ellei ole rappari itsekin.

Kommentointi on suljettu.