Ison valheen taktiikasta


Tässä englanniksi Mein Kampfin kuvaus isosta valheesta. Kyseessä on wikin lainaus: ”All this was inspired by the principle – which is quite true in itself – that in the big lie there is always a certain force of credibility; because the broad masses of a nation are always more easily corrupted in the deeper strata of their emotional nature than consciously or voluntarily; and thus in the primitive simplicity of their minds they more readily fall victims to the big lie than the small lie, since they themselves often tell small lies in little matters but would be ashamed to resort to large-scale falsehoods. It would never come into their heads to fabricate colossal untruths, and they would not believe that others could have the impudence to distort the truth so infamously. Even though the facts which prove this to be so may be brought clearly to their minds, they will still doubt and waver and will continue to think that there may be some other explanation. For the grossly impudent lie always leaves traces behind it, even after it has been nailed down, a fact which is known to all expert liars in this world and to all who conspire together in the art of lying. These people know only too well how to use falsehood for the basest purposes. From time immemorial, however, the Jews have known better than any others how falsehood and calumny can be exploited. Is not their very existence founded on one great lie, namely, that they are a religious community, where as in reality they are a race? And what a race! One of the greatest thinkers that mankind has produced has branded the Jews for all time with a statement which is profoundly and exactly true. Schopenhauer called the Jew ”The Great Master of Lies”. Those who do not realize the truth of that statement, or do not wish to believe it, will never be able to lend a hand in helping Truth to prevail.”

Kuten tekstistä ilmenee, Hitler ei suinkaan puhu itsestään, kun hän kuvaa ns. Ison Valheen tekniikkaa. Ehei, hän puhuu juutalaisista ja etenkin juutalaisesta lehdistöstä ja aivopesukoneistosta. Ihmiset eivät osaa arvata, että jokin taho voisi yrittää heidän täydellistä petkuttamistaan joka asiassa. Itse asiassa he eivät ymmärrä, että joku voisi haluta ja tavoitella sellaista valta-asemaa kuin mitä juutalaisilla on nyt. Ja heille ei saisi kai enää Suomessakaan sanoa, että heillä on se valta-asema. Koska Talmud on salattu ja juutalaisten rikoksista ei saa puhua, ihmiset eivät myöskään osaa kuvitella, että jokin voisi olla niin paha kuin mitä talmudistit ovat. Siksi he pahaa-aavistamattomina uskovat valheet. Tyylilleen uskollisina juutalaiset aivopesijät valehtelevat, että Hitler ja Göebbels olisivat puhuneet omasta taktiikastaan ja valeopposition taholla on erityisen suosittua kellokkaiden perässä toistella, että eliitti olisi kuin Hitler ja natsit (ei tietenkään oikeasti sentään, hehheh, koska laki kieltää jo suhteellistamasta natsien pahuutta monessa maassa eikä se oikein sovi täälläkään eikä heihin muuten viitattaisikaan) ja että he muka olisivat ilmoittaneet oppinsa tällaisiksi. No tätähän on tietysti turha aina uudelleen selvittää, koska vastassa on ison valheen uhri, joka ei valheiden verkossa uidessaan pysty käsittämään asioita, vaikka hänelle lyötäisiin faktat joka aisasta pöytään. Hän ei pysty luottamaan kuin auktoriteetteihin ja hän ajattelee, että ”eikö sentään kaikelle olisi jokin selitys.” Lisäksi ajatellaan, että ”kun ne kerran ovat yleisesti sellaisiksi ajateltuja ja muutenkin kauheita, niin viesti menee perille näin”. Eikä yhtään raksuta, että tuskin mitään asiaa palvelee valehtelu ja että asiat ovat hyvin pielessä, jos valhe vallitsee. Mutta kun pahiksen leima on ja kuitenkin ainakin jotain pahaa on pakko olla tapahtunut, kun isoa valhetta ei yleensä kokonaan torjuta, vaan ajatellaan usein myös, että ”kai siitä jotain on totta oltava”. Siten ylenkatsottujen pahisten lyöminen on muka ”hyvää tarkoittavaa” tai että ainakin sellaisen voi ajatella sellaiseksi eikä asiassa olisi vikaa. Ei tajuta edes harkita vaihtoehtoa, että jospa kaikki olisikin 100 % valhetta. Ilmeisesti esikuvat puuttuvat ja tieto. Muutenkin voisi ihmetellä, kun näyttäisi olevan aika moiset ryöväykset menossa valheiden perusteella ja kuinka ihmeessä kaikkia saksalaisia ja natseja/ss-miehiä voidaan mustata miten vain ja että kuinka ihmeessä muiden rikokset unohdetaan aina ja kuinka ihmeessä muut voivat olla mielestään natsien yläpuolella.

Tämän blogin Facebook sivusto sensuroitiin hiljattain. Tästä huomaamme, miksi juutalaiset pakottavat ja ohjaavat massat mustaamaan saksalaisia ja paasaamaan isoja valheita. Ei saa paljastua, että hirveät rikokset tehtiinkin saksalaisille ja että Hitler ei sotaa halunnut, vaan omistautua rakentamiselle ja arkkitehtuurille. Saksa ei ollut sotaan syyllinen eikä sitä aloittanut. Ensimmäiset laukauksetkaan eivät olleet saksalaiset, vaikka suurempi operaatio olikin pakotettuna pakko tehdä, sekin oikeastaan yhtä aikaa käytännössä Puolan kanssa.

 

 

3 thoughts on “Ison valheen taktiikasta

 1. Väitetään Göringin sanoneen Nürnbergissä, että ”Ei kukaan halua sotaa. Mutta kun kerrotaan kansalaisten olevan uhattuna ja altistetaan heidät vaaralle sekä leimataan vastustajat Isänmaan pettureiksi, niin ihmiset on helppo saada sotaan. Tämä toimii hallitusmuodosta riippumatta kaikissa yhteiskuntajärjestelmissä”. Tai jotenkin noin, Tätä valeoppositio (idioottimainen vasemmisto ja muut taulapäät ja huijarit) toistelee joka paikassa eri muodoissa. Tässä esimerkki tästä sonnanlevityksestä JUHA ”HÄMIS” HÄMÄLÄISEN (Ipu) facebook bloggauksesta.

  Mm. tässä podcastissä kerrotaan, mistä on kysymys:

  http://thewhitenetwork.com/2014/02/15/conversation-with-margaret-huffstickler-about-lies-and-those-who-tell-them/#comment-70015

  Kyse on juutalaisen psykologin Gustave Gilbertin välittämä keskustelu Göringin kanssa.
  http://www.snopes.com/quotes/goering.asp

  Ainakaan ei ole suoraan nauhalta kuultu tuollaista. Kyse ei ole siis mistään kuulustelusta tai esiintymisestä oikeudessa (kuulustelupöytiksiäkin väärennettiin kyllä surutta ja oikeuden pöytäkirjojakin osaksi etenkin sensuroitiin), vaan juutalaisen armeijan luottomiehen välittämä esitys keskusteluistaan vankien kanssa.

  Emme tiedä lopultakaan, sanoiko Göring noin. Tietenkään hän ei ainakaan puhunut Saksan johtajista ennen sotaa. Erittäin hyvinhän tuo kuvastaa juutalaiseliitin käskyttämien johtajien tyyliä. Etenkin FDR:n ja hänen seuraajiensa ja Wilsonin. Gilbert voi hyvinkin olla muunnellut lausetta tai jättänyt pois asioita. Tietenkin maailmassa johtajat pystyvät manipuloimaan alamaisiaan ja tätä on tehty maailman sivu. Hyvinkin Göring on saattanut todeta maailman pahuuden eli yleisen käytännön. Kuitenkin siteerauksen käyttäjät aina haluavat vihjata juutalaismafian valheiden lailla, että Saksa olisi itse käyttäytynyt noin sodan alla. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja Göring puhui ylensä itse aina hyvin eri tavalla. On todistettu jo ajat sitten, että Göring vastusti sotaa Hitlerin kanssa ja vielä Hitleriä enemmän. Hänen mielestään sodan kokeneet rintamamiehet pyrkivät nimenomaan välttämään sodan mahdollisimman pitkään.

  Hyvinkin on mahdolista, että Göring on kuvannut aggressoreina maailman historiassa toimineiden johtajien käytäntöä. Aggressori ennen 2. maailmansotaa oli nimenomaan USA. Tämä kuvaus sopi erinomaisesti USA:n ja Englanninkin toimiin propagandassaan ja ulkopolitiikassaan, mutta tämän sanovat vain revisionistit.

  Kuten ns. suuren valheen taktiikka on käännetty vilpillisesti Hitleriä ja Goebbelsiä vastaan, tässä voi olla kyseessä valhe eli puheet vihollisesta on muutettu yleispäteväksi, jolloin syntyy käsitys siitä, että puhuttaisiin myös omasta politiikasta.

  Myös siis ns. ison valheen taktiikan Hitler oli löytänyt nimenomaan juutalaisista sanomalehdistä ja ao. poliitikoilta. Hän ja Göbbels halveksivat ison valheen käyttäjiä ja yleensä sellaisia, jotka eivät puhuneet totta kansalaisilleen. Kuitenkin myös tätä ison valhene taktiikkaa on siteerattu monella -blogilla ainakin kommenteissa ja annettu ymmärtää kyseessä olleen Hitlerin tai Goebbelsin taktiikka.

  Tässäkin joku muiden bäckmanilaisten ja putinistien tavoin suoltaa karkeaa ja valheellista propagandaa ja voittajien irvokkaan historiankirjoituksen tuottamia valheita.
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=13336

 2. Tuo Hämis on selvä CIA-mies. Syyttelee saksalaisia Euroopan alistamissta, väittää kreikkalaisten olevan oikeutettuja sotakorvauksiin, kannattaa Syrizaa ja paheksuu Golden Dawnia, kannattaa antifa-porukkaa Kreikassa ainakin jne.

 3. Katselin eilen Areenasta tosi huonoa televisiokomediaa Downshiftaajat. Siinä väitettiin taas isoa valhetta ”natsien strategiaksi”. No mehän tiedämme vihollisen tekevän meille kaikki televisio-ohjelmat. Ison valheen taktiikka tai oikeastaan strategia on tietenkin juuri vastapuolen strategia, kuten Hitler kirjassaan toteaa. Tietenkin tämä valehtelijaporukka väittää vihollisen taktiikaksi omaansa. Sehän on emävalhe sekin.

  Kuten Wolfgang Hackert on todennut, ns. demokraattinen järjestelmä näyttäisi perustuvan järjestelmälliseen valehtelemiseen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s