Wolfgang Hackert: Mord und Perversion 1


(Kirjoittanut nn. )

Wolfgang Hackertin uusin kirja (Mord und Perversion) on luettu, mutta vatsahaava ei mahdollista kuin lyhyen kirjoittamisen teoksen sisällöstä. Sitäkin tulen tekemään monessa lyhyehkössä osiossa. Saksaa osaaville suosittelen kirjan ostamista, sillä se on taattua suorasanaista asiaa todella kuumista aiheista.

Aikaisempiin bloggauksiin liittyy Hackertin näkemys Jenan ja Auerstedtin taisteluista, joissa Napoleon voitti Preussin armeijan vuonna 1806. Kirjailijan mielipide on se, että Preussin armeijan korkeissa upseereissa oli paljon Illuminaatin jäseniä ja vapaamuurareita ja että tappiot johtuivat sabotaashista. Tästä tuli mieleen monien saksalaisten Preussin ihailu ja keisarikunnan. Näiden aikojen ihannointi tai ainakin kunnioitus on ainakin periaatteessa sallittua tai tavallista ihmistä ei ole näihin aikoihin asti ainakaan rangaistu tästä. Vaikka Saksan kulttuuri oli huippuluokkaa ja kansakunta tasokas ja korkeamoraalinen, aikakausiin liittyy paljon huonoa kehitystä. Jotenkin puistattaa, kuinka nämä aikakaudet aivan oikeasti ajavat Hitlerin ohitse arvostuksen kohteina kaiken propagandan tehtyä tehtävänsä. Fredrik Suuren Preussi oli Englannin apulainen ja juutalaisvalta vaikutti vahvasti talouselämässä. Seuraaja suosi Ranskan vallankumousta ja Saksan ruhtinaskunnat olivat illuminaatin tukikohtia. Aatelisto mädätettiin juutalaisten toimesta ja Saksan keisarikunta oli jo eräänlainen juutalaisten valtakunta. Weimarin tasavalta oli liian röyhkeä tuhoamisyritys (inflaatioaika johti valtavaan omaisuuden siirtymiseen juutalaisille, juutalaiset hallitsivat kulttuuria ym. ym. rappeuttaen maata ja hallitus vilisi heitä jne.)  ja johti vastavaikutukseen, jolloin sitten juutalaisten 1700-luvulta asti tekemä työ oli valua hukkaan. Kansa tajusi oltavan oikealla tiellä ja että Hitler oli heidän puolellaan. Valitettavasti juuri petollinen aatelisto Wehrmachtin kautta teki tyhjäksi kaiken. Heidän petoksensa aiheuttivat tappiot idässä ja lännessä ja tuhoutumisen. Saksan kansa oli aivan loistava, mutta yläluokka ei. Vastaava asetelma oli kuvaavaa myös vanhempina aikoina. Aateli petti maansa juutalaisille joka kerran. Silti monet ihailevat Saksan vanhaa aatelia Saksassa ja ulkopuolella. Propaganda ohjaa tähän ja aatelisten tavoin Hitleriin suhtaudutaan halveksivasti. Mitä syytä nykyajan ihmisellä on palvoa aatelistoa tai yleensä menneisyydenkään ihmisen? Kaikki eivät tietenkään olleet pepusta, mutta suuri osa oli ja he tuntuivat samastavansa itsensä kv. yläluokkaan ilmeisesti. Tietysti heidän lisäksi juutalaiset tulivat mukaan yhteiskuntaan ja nousivat johtoon monilla elämänaloilla. Sosialismilla he turmelivat työväestöä. Myöhemmin lisää näistä asioista.

Alussa Hackert viittaa siihen, kuka on kaiken takana? 2500 vuotta vanha uskonnoksi naamioitu valtiollinen toiminta, jonka osana on rahanarvon sitominen kullan arvoon, pankkitoiminta ja unelma maailmanvallasta johti tämän ryhmän kaikkialla maailmassa hallitsijoiden palvelukseen. Hallitsijat antoivat hovijuutalaisille tehtäväksi moninkertaistaa omaisuus tunnetuilla taloudellisilla taidoillaan. Rahajärjestelmä omaksuttiin sitten joko pakolla tai vapaaehtoisesti ympäri maailmaa. Ranskan vallankumouksesta puhuminen liittyi juuri tämän rahavallan mahdin paisumiseen ja kuningasvallan syrjäyttämiseen. Rahamiehet syrjäyttivät kuninkaat marioneteikseen tai katkaisivat kätyriensä välityksellä heidän kaulansa ja ottivat itse kaiken vallan. Lisätään vielä mieleeni juolahtanut seikka eli miksi Englannin propagandassa natseihin suhtauduttiin niin jyrkästi ja kansalle ja muille kansoille alettiin esittää sodan aikana ja aiemminkin mediassa ym. natsit jonain rikollisina ja ”kaiken uhkana”. Juuri Englanti oli juutalaisten komentopaikka ja natsit pitkästä aikaa voima, joka oli lopettanut alueellisesti juutalaisvaikutuksen ja alkanut hallita ilman heidän komentoaan ja oman alueen kansakunnan hyväksi. Kun riippuvuus ulkomaidenkin juutalaisista lakkasi erinäisin toimenpitein ja rahajärjestelmä vaihdettiin, Saksassa kaikki alkoi pyöriä muille kuin juutalaisille sen lisäksi, että juutalaiset eivät enää olleet päälliköitä. Siksi välitön sodanjulistus juutalaisjärjestöjen taholta. Siksi he alkoivat heti puhua Saksan kansan murhaamisesta ja uudesta maailmansodasta. Siksi Churchill oli sanonut jo 1932 natsien valtaannousun johtavan sotaan. Churchill jätti sanomatta, että sodassa oli kysymys lähinnä kultastandardista yms. ja juutalaisvallasta. Saman unohduksen tekevät asiasta mainitsevat historiaohjelmat. Vihareaktio juuri natseja kohtaan kertoo koko muun maailman olleen juutalaisten taskussa. Mutta ihmiset ovat typeriä ja lähtevät herkästi paasaamaan brittiläisvetoisen propagandan nuotilla natseja vastaan. Holokaustivalhe antaa lopullisen sysäyksen ja puhuja luulee kai olevan jopa oikeutettua näin miellyttää maailman korkeimpia vallankäyttäjiä. Kyseessä on kuitenkin rajaton tyhmyys, sillä siis juuri Hitlerin systeemi oli täyskäännös tiellä kohti Jew World Orderia, jossa omaisuutta ja ihmisoikeuksia ei ole. Juuri Hitler siis ajoi maailman kaikkien kansakuntien asiaa ja oli pienen ihmisen ja oikeiden asioiden puolella. Mutta massat eivät tajua ollenkaan eivätkä huomaa, mistä natsien tuhoamisessa oli kysymys. No eiväthän he tajua edes sitä, että natsit eivät sotaa halunneet.

He eivät huomaa, että juutalainen rikollisverkosto hallitsee maailmaa. Se pyörittää medioita, pankkeja, liike-elämää ja määrää hallitusten toimista eri maissa. Joka ainoa asia tässä maailmassa alkaa olla juutalaisessa kontrollissa ja kaikkien yhteiskunnan toimijoiden ja ilmiöiden takaa löytyy juutalainen. Siksipä he uskovat myös säännöllisesti aina juutalaisten ajatuksiin ”rauhan ja veljeyden uudesta maailmasta”, joka väikkyy jokaisessa juutalaisten markkinoimassa uudessa aatteessa kommunismista alkaen. Kauniit puheet saavat mukaan, kun valta ja raha nostaa liikkeitä jaloilleen. Juutalaiset haluavat aina vallankumouksia ja uusia utopioita, koska he haluavat syrjäyttää vanhat vallanpitäjät ja ottaa itse vallan tai taustalla valtaa pitäessään uudistaa aina kaikkea, sillä he haluavat myös tuhota kaiken vanhan eli juuri näiden hyväuskoisten ihmisten kulttuurin. Heidät itsensä. Maailmanrauha on heidän säännöllinen iskulauseensa, mutta tosiasiassa heidän visioissaan goyim sotii aina keskenään heidän edukseen ja on muutenkin orja, joka toimii vain heidän edukseen. Valheellisempaa ei siis voi olla, kuin juutalaisen markkinoima rauhanajatus. Kaikkien ihmisten veljeys tarkoittaa siis kulttuurien tuhoa ja juutalaista valtaa, jossa muut ovat alempaa massaa, jolla tietysti on jotain hierarkiatasojakin ilmeisesti ainakin aluksi. Juutalaisessa utopiassa ei kai Talmudin mukainen viha lopu, vaan todellisuudessa kysymys on ikuisesta pahanteosta vihattuja ei-juutalaisia kohtaan, mikäli heitä ei tapeta sukupuuttoon. Tällaisilla aatteilla kuitenkin siis keisariaikana ja Weimarin tasavallassa ihmisiä petkutettiin ja typeriä maanpettureita riitti kaikista luokista, vaikka Hitler oli niin loistavasti rakentanut täysin kanveesissa ja palasina olleen tuhotun Saksan uudelleen. Mahtavilla omaisuuksilla kun pystytään ostamaan ihmisiä ja toisaalta juutalaiset ovat aina pelanneet salaseurojen ja maanalaisen toiminnan kautta, vakoilun, salaisen poliisin ja suunnattomien petturi- ja solutusverkostojen kautta. Kiristämisessäkin he ovat aina olleet hyviä.

Ihmisistä vain pieni osa on tajunnut, että juutalaiset ovat jo vuosisatojen ajan järjestelmällisesti toimineet ihmiskunnan alistamiseksi. Tämä toiminta on hyvin hienovaraista ja ovelaa. Hyvin mietittyä. Tähän kuuluu erilaisten aatteiden ja ajatustottumusten suunnittelu ym. Toiminta on totaalista ja kuitenkin mahdollisimman huomaamatonta. Kaikki myrkytetään ja ajatustoimintaa pyritään muokkaamaan joka suunalla. Tiede ja taide muutetaan ja koetetaan vaikuttaa elämään ja ajatteluun.  Esim. Freud ja psykoanalyysi on suuri huijaus, jolla ihmiset vain pyritään johtamaan harhaan ja ajatteemaan tavalla, jolla juutalaiset haluavat heidän ajattelevan. Sosialismi, vasemmistolaisuus, liberalismi, useimmat aatteet ovat heidän laatimiaan ja ne toteutetaan heidän kauttaan. Tarkoitus on rappeuttaa, tyhmentää, johtaa harhaan, saada elämään mielikuvitusmaailmoissa ja harhoissa, erehtymään lukuisissa asioissa ym. Kuitenkin kaikki onnistutaan markkinoimaan usein juuri varomattomuuden vuoksi ja pahaa aavistamattomuuden ja hyväuskoisuuden tähden. Ja tietysti jo erittäin pitkälle omiin käsiin hankitun kontrollin tähden. Petoksen kautta ja oveluudella on ainoa mahdollisuus pienen ryhmän saada koko maailma alistettua. Länsimaisen ihmisen perinteistä rehellisyyttä ja naiiviutta on pyritty ryhmän taholta voimistamaan.

Takaisin Hackertiin viimein. Kirjassaan hän esittää, että ns. länsimainen demokratia on hyvin huono hallintomalli ja/tai täydellinen huijaus. Se on juutalaisten illuminaattien välityksellä perustama ja rahavallallaan täydellisesti ihanteidensa ja opinkappaleidensa vastakohdakseen muuttama juutalainen utopia, jossa he voivat rellestää miten hyvänsä. Järjestäytynyt rikollisuus on aina suosinut demokraattista hallintomallia, sillä se on taannut mahdollisuuksia toiminnalle ja siksi rikollisuus on menestynyt demokratioissa. Tietysti suurin syy tähän on se, että iso osa järjestäytyneestä rikollisuudesta on aina ollut juutalaista ja nykyisin juutalaiset hallitsevat sitä kaikkialla. Järjestäytynyt rikollisuus on perinteisesti pystynyt demokratioissa soluttautumaan vallan huipulle ja tämäkin tosin johtuu edellisestä syystä. Koska juutalainen hallitsee järjestäytynyttä rikollisuutta, sitä ei saada kuriin kaikista nykyajan mahdollisuuksista huolimatta, vaan sen valta kasvaa koko ajan ja se ottaa yhteiskuntia haltuunsa. Tiedustelupalvelut ovat aina toimineet sen kautta ja yhteistyössä sen kanssa. Mafia on tärkeä vallankäytön väline ja tietysti myös eri maiden ryöstämisen petturipoliitikkojen ym. tuella (avoimen ryöstämisen lisäksi pimeämmällä puolella kavalluksin ym. eri tavoin). Lisäksi siis demokratiat ovat käytännössä ennenkin olleet uudemmalla ajalla vain bluffia ja juutalaisvallan kulissi. Juutalainen plutokratia ja muu voima valitsee poliitikot työvälineikseen ja murhaa tai raivaa muuten tieltään suunnitelmiensa uhkaajat. Myös häntyripoliitikot mahdollisesti tilaavat murhia omissa taistoissaan. Muutama puolueoligarkki päättää kaikesta ja he palvevat sokeasti juutalaisia. Kirjan varsinainen teema onkin esitellä valtavaa poliittisten murhien määrää demokratioissa ja etenkin Saksan murhia tarkastellaan. Koko yhteiskunta tuntuu osallistuvan murhien peittelyyn ja järjestämiseen. Nämä ja muut väkivaltaiset panostuskeinot sekä oman kansan ryöstö ja alistaminen antavat ymmärtää, että Euroopan poliittinen eliitti koostuu mitä viheliäisimmistä maanpettureista ja rikollisista. Myös poliisin, oikeuslaitoksen ja talouseliitin väki on isolta osin roistoja eli osallistuvat kaikkiin rikoksiin ja palvelevat ylikansallisia hämäriä voimia lain, oikeuden ja järjestyksen ym. sijaan. Suuri osa vaikuttajista saadaan rikoksen poluille kiristämällä. Siksi nimityksissä ja värväyksissä huipputehtäviin suositaan seksuaalipervertikkoja tai erinäisiä luurankoja kaapeissaan omaavia. Kirja alkaa tähän teemaan liittyen esittelemällä Eurooppaa kuohuttaneita pedofiiliskandaaleita. Näissä pedofiili- ja murhajutuissa on tietysti myös kysymys talmudistisesta saatanallisuudesta, vihasta ihmiskuntaa kohtaan.

Lyhyt esitys Belgian ja Saksan pedofiiliskandaaleista. 1996 belgialainen  pedofiili ja lapsikaappari Marc Dutroux osittain oma-aloitteisesti luovutti ja tunnusti tekojaan. Tämä johti skandaaliin, jota on siitä lähtien puitu paljon Euroopan valtamediassakin ja joskus jopa varsin laadukkaasti. Dutroux omasi paljon vankilakäytössä olleita tiloja, joissa kaapattuja lapsia oli säilytetty ennen myyntiä ja pornokuvauksia varten. Lapsia kaapattu eri maista ja heidät oli myyty bordelleihin ympäri maailmaa, mutta etenkin Amsterdamiin. Muutama vangittu selvisi hengissä vyyhtiä purettaessa. Dutrouxin vuosia kestäneeseen toimintaan liittyi myös yhden lapsen murha muiden nähden pelotukseksi, otta nämä eivät yrittäisi paeta. Kerrottiin isokenkäisten juhlista, joissa lapsia käytettiin hyväksi tai jopa murhattiin. Eräät lapset kertoivat, että eivät pitäneet mahdollisena pakenemista tai asioiden paljastamista julkisuuteen, sillä he tiesivät yhteiskunnan suojelevan pedofiili- ja lapsikauppaliigaa. Dutrouxin vaimo Michele Martin oli ollut mukana kaikessa ja antanut kahden vankina olleen lapsen nääntyä nälkään, mistä hän sai tuomion. Tuomion hän kärsi kuitenkin luksusvankilassa ja tuomio oli hämmästyttävän lyhyt. Selvästi liigassa mukana ollut Jean Michel Nihoul ei saanut tuomiota lapsikaappauksiin tai pedofiliaan liittyen selvistä todisteista huolimatta. Lasten antamat tiedot viittasivat laajaan liigaan, jonka lonkerot ulottuivat vallan huipulle. Samoin lukuisat todisteet. Dutroux itse totesi aluksi olevansa vain pikkutekijä ja toimittanut lapsia tahoille, ”jotka nauttivat suojelua kaikkein korkeimmalta taholta”, mutta hän muutti pian mielensä.

Jo se oli outoa, että Dutroux pystyi toimimaan niin kauan. Poliisit olivat ratsanneet hänen talojaan, mutta etsinnät eivät johtaneet mihinkään, vaikka kaikenlaista löytyi käsiraudoista ym. kaapparitarvikkeista ja kahleista alkaen. Yhdellä kerralla oli jostain kuulunut lasten avunhuutoja, joihin poliisi ei ollut reagoinut. He eivät kertoneet, oliko piittaamattomuuteen ollut käsky ylempää. Lukuisat tutkijat ja media paljastivat yhtä ja toista laajasta pedofiilirenkaasta, jossa D oli olut vain pikkutekijä. Tähän viittasivat esim. tilisiirrot kaappausten jälkeen. Kaikesta huolimatta viranomaiset tulivat siihen tulokseen, että Dutroux toimi yksin. Tutkintavankeus kesti 8 vuotta. Tänä aikana 27 Dutrouxia ja liigaa vastaan toiminutta tutkijaa ja todistajaa sai surmansa oudoissa onnettomuuksissa ja sairastapauksissa ym. Tällaiseen järjestelmällisyyteen pystyy vain vahva tiedustelupalvelu. Murhayrityksiäkin oli. Tutkija Vervloesem yritettiin saada hengiltä kahdella autolla suoritetussa tahallisessa päälleajossa, mutta hän selvisi kuin ihmeen kaupalla ruhjoutuneesta autostaan. Häntä syytettiin hänen todistusaineistonsa perusteella ja hänen uransa tuhottiin eli hänen toimintansa estettiin, kun häntä ei saatu hengiltä. Lapsiuhreja kuulusteltiin salaisissa kuulusteluissa ja useimmat ovat vaienneet aikuisiälläkin. Koska em. isokenkäisten juhlissa oli mukana ollut myös prinssi Albert, on arveltu, että yhteiskunta salaisi kaiken. Jutussa on kuitenkin selvästi jotain muuta takana. Tutkija Gina Paerdens murhattiin ohjaamalla hänen autonsa päin betoniseinää. Hän ja V olivat ennen attentaatteja saaneet lukuisia tappouhkauksia. Poliisin tutkintaa on sabotoitu kaikin mahdollisin tavoin.

Lukuisat Dutrouxin uhrit siis katosivat jäljettömiin. Osa on siis ilmeisesti murhattu erinäisissä rituaalitilaisuuksissa tai psykopaattisen D:n toimesta, joka oli itsekin pedofiili. Lisäksi oli tullut tietoon jopa lapsenmurhafilmejä, joissa lapsi murhataan kameran edessä. USA:ssa tällaisista maksettiin 6000 dollaria kappaleelta. Tutkijoiden ja Belgian poliisin aineistoissa tuli ilmi myös kytköksiä Saksaan, jossa katoaa vuodessa 2100 lasta eli eniten Euroopan maista. Julkisuuteen tuli juttujen yhteydessä nimi Robby van der Plancken, joka olisi Dutrouxin kanssa liitetty Berliinissä 1993 kadonneen Manuel Schadwaldin katoamiseen. Hänen kuolemansa selvisi käytännössä eri alamaailman todistajien lausuntojen perusteella. Poika murhattiin ilmeisesti hänen kieltäydyttyään seksiorjan osasta ja murha videoitiin. räs Ludvig A. oli ilmeisesti iso tekijä ja Saksan jonkinlainen verkostopäällikkö, johon on pystytty liittämään 93 saksalaislapsen katoaminen. Näistä 5 olisi murhattu. Erään Jan W:n mukaan useampi saksalaislapsi oli murhattu Amsterdamin pornoluolissa (hän oli Dutrouxin kumppani). Tiedot kertovat, että Belgian poliisi olisi lähettänyt laajan aineiston ja koko tämä Berliinin haara olisi jäänyt pian kiinni, ellei juuri ratkaisevalla hetkellä olisi tutkintaa estetty kaikkein korkeimmalta taholta Saksan johdosta. Siten kaikki jatkui edelleen. Paerdens oli juuri ennen kuolemaansa avautunut lehdistölle näistä saksalaislasten murhista ja hänellä oli tietoja Schadwaldiin ja Dutrouxiin liittyen. Merkillisellä tavalla Saksan johto tuntui suojelevan lapsikaappauksia pedofiilirinkeihin ja eritoten rituaalinomaisia lapsenmurhia ja niiden videointeja. Tapaus on selitetty myös Jürgen Rothin kirjassa Ermitteln Verboten (Tutkinta kielletty/2004). Hän ja Hackert toteavat, että järjestäytynyt rikollisuus saa huseerata Saksassa aivan ilman rajoitusta ja yhteiskunta on kieltänyt poliisia toimimasta sitä vastaan (esim. Hans-Ludvig Zachertin lausunnon mukaan, joka toimi BKA:n presidenttinä ja maan korkeimpana hallintojuristina). Tämä lapsikaappaustoiminta orjuutta ja murhia varten on järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa, joka on Saksassa erityissuojeluksessa.  Hackertin mukaan poliitikot eivät voi edes keskustella asiasta eikä kukaan muukaan, koska järjestäytynyt rikollisuus on juutalaisten rikollisuutta. Ei suinkaan venäläistä, kuten usein Saksassa puhutaan, sillä Venäjän mafia on juutalaismafia, kuten Venäjä on tosiasiassa juutalaisten johtama. ”Venäjän” mafia on Kohlin suosiollisella avustuksella tunkeutunut koko ajan laajemmalle Saksan yhteiskuntaan, mikä on tietysti tapahtunut kanslerien ja muiden marionettien juutalaisten käskyttäjien määräyksestä. Saksan johtajat ovat maanpettureita ja vihollisen viidettä kolonnaa joka suhteessa. Berliinissä lasten kaappaustoimiin oli sekaantunut myös entisen Stasin henkilöstöä.

Mielenkiintoista, kuinka eräiden kirjassa nimeltä mainittujen Hampurin korkeimpien kaupunginviranomaisten perverssit seksiorgiat ilotaloissa nuorten naisten ja poikien kanssa on yleisesti tiedossa. Hackert pitää laajana ongelmana eri hallintoportaisiin ja oikeusistuimiin ja ylipäänsä yhteiskunnan huomattaviin asemiin levinneestä satanismista ja seksuaalipervertikkojen suuresta osuudesta. Huomattavien tahojen on raportoitu kuuluvan satanistisiin vapaamuurarilooseihin. Hampurissa on Christa Ziehn perustanut yhdistyksen Löwenmütter (leijonaäidit) lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa vastaan. 23.7.1997 Christa lähetti Hampurin ylimmälle syyttäjälle kirjeessä erään Paul Ernst Krohnin todistuksen ja rangaistusvaatimuksen Günter Krohnia vastaan. P Krohn kertoo isänsä pyörittämästä järjestöstä, joka kävi lapsikauppaa ja teki laittomia liiketoimia osaksi puoluerahoilla. Hän kertoo murhista, joita mm. järjestöön pääseminen edellytti ja joita suoritettiin seremoniallisesti yleisönä jopa alle 10-vuotias P:n sisar. G:llä oli kuulemma kymmeniä poliitikkoja ja liikemiehiä taskussaan ja hän kiristi heiltä mm. rahaa. Hän tiesi myös ns. ”13” kokoontumispaikan, jiossa suoritettiin myös rituaaleja. ”13” oli vapaamuurariloosi, jossa uusi jäsen joutui suorittamaan murhan. Hän luetteli jäseninä yhteiskunnassa huomattavassa asemassa olevia poliitikkoja, lakimiehiä ym. vaikuttajia nimen ja tittelin kera. Kun P:n äiti katosi, isä alkoi käyttää häntä hyväkseen ja tarjota ystävilleen myös häväistäväksi. Tämä on muuten satanisteilla ja pedofiileilla yleistä ilmeisesti, koska kirjassa mainittiin pari lapsikaapparia. jotka myivät myös oman lapsensa bordelleihin. Entinen Stasin ja KGB:n yhdysupseeri Wanja Götz on informoinut asiasta mm. Angela Merkeliä, mutta mitään ei ole tapahtunut. Mitään tutkimuksia ei ole suoritettu, mutta huomiota herättävää on se, että ryhmän ”13” nimeltä mainitut tapaukset eivät nostaneet juttua rva Ziehniä vastaan ja Hackert voi surutta julkaista kaiken kirjassaan.

Syyskuun alussa 2008 Janett Seemann, tuolloin 29-vuotias nainen lähetti Angela Merkelille ja paaville kirjeessä keräämäänsä aineistoa. Hän oli tutkinut pitkään Dutrouxin juttua ja vastaavia ilmiöitä Saksassa. Hackertin kirjassa on julkaistu naisen kirjeestä otteita, jossa hän syyttää yhteiskunnan huipulle pesiytyneestä satanistikultista ja että lapsia katoaa 2100 vuodessa ja että rikolliset myyvät niitä bordelleihin ja rituaalimurhiin vapaamuurareille, satanisteille ym. Ikävä kyllä hän kertoo avoimesti valmistelevansa reportaasia. Hän sanoo sen olevan melkein valmis ja odottaa ennen julkaisua netissä ym. Merkelin lausuntoa. Syyskuun lopussa 2008 Seemannin ystävä Christoph Kastius kertoi Janett Seemannin kadonneen jäljettömiin. Sen koommin häntä ei ole nähty ja saman ovat vahvistaneet monet muut tämän jälkeen (Lisäys: Katsokaa ihmeessä kommenteista Vesa I. Laurion lisätiedot Seemanin tapauksesta). Reportaasi jäi julkaisematta (hyväuskoisuuden määrää on joissain tapauksissa vaikea käsittää kaiken jälkeen). Nettisivukin on kadonnut, mutta ilmeisesti mimmin kirje on videona tässä: JSeemann Renate Rennebach, liittopäivien SPD:n edustajien osaston lahkopoliittisten kysymysten vastaava edustaja. Hänen nettisivunsa ja lausuntonsa vahvistavat Euroopaa vaivaavan satanistiongelman ja mm. em. naisten kirjoitukset.

Englannissa ollaan kovasti sitä mieltä, että EU-komission puheenjohtaja José Manuel Durão Barroso olisi kansainvälisen lapsikaappaus- ja pedofiilimafian päällikkö. Kannattaa googlettaa ”Barroso Maddeleine McCann”. Barroson sanotaan olleen McCannin kaappauksen 3.5.2007 takana ja hän olisi valinnut tämän valokuvan perusteella kolmesta ehdokkaasta. Portugalin poliisin toiminta oli erittäin flegmaattista ja epäilyttävää ym. Asiaa selvittänyt ”Christopher” Story oli saanut tappouhkauksia, joissa uhattiin hänen henkeään, mikäli hän julkaisisi Barroson nimen. Tämä vahvistaa epäilyjä, sillä kuinka ihmeessä Barroso nyt uhkaisi jonkun henkeä, jos tämä olisi vain hörhö, joka kirjoitti häväistystirjaa tai olisi erehtynyt (jos tappouhkaukset ovat totta). Oikeusjutulla silloin uhattaisiin. Saksan media on ollut hiljaa, sillä Barroso kuuluu yhtä tärkeisiin hyötyjiin kuin Merkel ja tämän lakeija Schäuble, joiden kaikkien elämäntehtävä on Saksan kansan ja Euroopan muiden kansojen ja niiden kulttuurien tuhoaminen ja niiden omaisuuksien siirtäminen kansainvälisesti operoivien pankkiirien omistukseen.

WH (s.83): ”Kala alkaa haista päästään alkaen. Euroopan pää on eurooppalaisen dekadenssin pääkaupunki Bryssel. Belgian pääkaupunki on EU-diktatuurin pääkaupunki. Diktatuurin, jonka julkilausuttu tehtävä on yksittäisten kansakuntien hävittäminen ja länsimaisen kulttuurin hävittäminen niiden kansoja myöten. Brysselistä käsin hallitsevat erityisen rahakkaat pankkiirit maailmanlaajuisesti tunnetun pankkihuoneen alaisuudessa ns. läntisen arvoyhteisön Eurooppaa. Tämän itseään rakastavien oligarkkien ryhmän päämäärä on kaikkien elimellisesti kasvaneiden yhteiskuntarakenteiden tuhoaminen länsimaissa. Paroni Guy Rothschildin suusta tiedämme: ”Kahleet (jotka estävät bankstereilta globaalin herruuden), jotka on räjäytettävä, ovat kansakunnat.” (Rothschildeilla on tiiviit yhteydet niin konservatiivisiin kuin sosialistisiinkin poliitikkoihin.)

S.84: Kiinalainen vuosina 544-496 e.Kr. elänyt filosofi ja kenraali Sun Tsu: ”Korkeinta taitoa on tehdä vastustajasi vastarintaan kykenemättömäksi: Hajota kaikki, mikä vastustajan maassa on hyvää, nakerra ontoksi sen kunnioitettavuus ja häpäise se julkisesti. Hyödynnä myös kaikkein alhaisimpien ja halveksittavimpien olentojen yhteistyö, kylvä eripuraa ja epäyhtenäisyyttä vihollismaiden kansalaisen keskuuteen, nostata nuoriso vanhaa polvea vastaan, laita huorat täydellistämään romahdus, tee avottomaksi vihollisesi perinteet.”

Comments :

http://www.pakalertpress.com/2012/11/15/child-sex-rings-reveal-unspeakable-acts-of-power-elite/

Amerikkalaisia vihataan saksalaisten lailla ja sen merkiksi lapsia katoaa myls siellä valtavasti juutalaisten kontrolloiman ja salliman järjestäytyneen rikollisuuden ryöstöissä.

Kovasti pedofiilejä ja lapsipornoa vastaan on median mukaan käyty, mutta varmasti asiakkaita halutaan säilyttääkn. Pedofiliakohut paikkaavat kohujen aiheuttamaa uskottavuuden puutetta ja toisaalta niden verukkeella saadaan internetsensuurilakeja ajettua.

Kiinnostuin tuosta mainitsemastasi Janett Seemannista, koska onhan hirveyksissä (lasten sieppaaminen, pahoinpitely, kiduttaminen, raiskaaminen ja murhaaminen) sanottu olevan mukana maailman eliittikerrokset, mm. EU:n Barroso. Kyllä Janett Seemann on elossa, vaikka mediat ymmärrettävästi hänestä ovat mahdollisimman hiljaa. Hän elää Ranskassa Christian (”Stan”) Maillaudin kanssa, joka myös taistelee pedofiilijengejä vastaan ja jopa pyrkii rauhanomaiseen vallankumoukseen rikollisten syrjäyttämiseksi hallinnosta. He ovat yhdessä tehneet mm. videon Les réseaux de l’horreur:

https://www.youtube.com/results?search_query=Les+réseaux+de+l%27horreur&oq=Les+réseaux+de+l%27horreur&gs_l=youtube-reduced.12…12813.12813.0.14742.1.1.0.0.0.0.80.80.1.1.0…0.0…1ac.2.7_j-NVyzF2M

YouTubessa on mainitsemistasi Janett Seemannin viesteistä Angela Merkelille ja paaville vain osat 1, osia 2 en kummastakaan löytänyt. Angela Merkelille lähetetyn viestin osa 1 löytyy näistä kahdesta osoitteesta:

Paaville lähetetyn viestin osa 1 löytyy näistä kahdesta osoitteesta:

Löysin kuitenkin Janettin Merkelille suuntaaman viestin kirjallisena seuraavasta osoitteesta (alkupuolella, ”Offener Brief”):

http://82391.forumromanum.com/member/forum/forum.php?q=paedophile_satanistische_machenschaften_hoechsten_kreisen_worldreports_org-verkuender_des_lichts&action=ubb_show&entryid=1105138957&mainid=1105138957&threadid=2&USER=user_82391&threadid=2&onsearch=1

Sen sijaan Stan Maillaud on nyttemmin 22.9.2012 kadonnut:

http://planet.infowars.com/resistance/alert-french-activist-disapears-last-month-christian-maillaud

http://www.lesamisdestanmaillaud.org/en/pages/summary-of-the-stan-maillaud-s-affair/

Janett Seemann puolestaan on pidätetty 23.10.2012 Ranskassa ja vangittu 17.11.2012:

http://www.lesamisdestanmaillaud.org/de/blog/rrr-nachricht-eine-deutsche-aktivistin-gegen-padophilie-in-frankreich-gefangen-17-november-2012.html

http://cassiopaea.org/forum/index.php?topic=29730.0

Tässä Janett Seemann esiintyy ranskaksi viikko ennen pidätystään:

On siis selvää, että maailmaa johtaa hirvittävä rikollisjengi. Siis loogisesti myös Suomea.

Mainitsenpa vielä senkin, että FBI-pomo Ted Gundersonin mukaan pelkästään New Yorkin kaupungissa suoritetaan joka vuosi 4000 rituaalimurhaa:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ted_Gunderson

Mikäli oikein ymmärsin, niin edellisessä viestissäni mainitut Stan Maillaud ja Janett Seemann (molemmat kristittyjä, taaskin mikäli oikein ymmärsin) toivovat, että kaikkien maiden ihmiset yhdistyvät heihin taistelussa rikollista pedofiliaeliittiä vastaan. Hyvä ja kannatettava ajatus, vaikka itse luulen, että nyt – kansainvälisen rikollisuuden ja maiden johtoportaiden yhdistyttyä – on varsin pian Kristuksen paluun aika, viimeinen tuomio ja nykyisen maailmanmuodon katoaminen. Näen joka paikassa riehuvan tunteettoman pahuuden ja rikollisuuden lopun ajan merkkinä. Tärkeintä on siis aluksi katsoa omaan sydämeensä, ettei joudu kadotettujen joukkoon.

Kauhistuttavaa, kuinka yhteiskunnan pahimmat viholliset tuntuvat olevan ihmiset, jotka yrittävät estää rikollisia murhaamasta lapsiamme.

7 thoughts on “Wolfgang Hackert: Mord und Perversion 1

 1. http://www.blogtalkradio.com/deanna2/2015/03/12/spingola-and-friends

  Buthaina Neveln soittaa toiukan soiton n. 59:00 tai tunnin kohdalta alkaen. ISIS on todellakin Lännen luomus ja johtaja Mossadin agentti. Järjestö oli luotava, kun irakilaiset alkoivat nousta viimein kapinaan murhahallintoa vastaan. Maliki tappoi surutta mielenosoittajia. ISIS sotii tosiasiassa irakilaisia valankumouksellisia vastaan ja toisaalta pyrkii ottamaan alueita omaan hallintaansa. ISISiä vastustavat nukkehallinnot naapureissa ja Länsi pommittavat tosiasiassa irakilaisia vapaustaistelijoita. Suurin osa taisteluista on irakilaisten ja toisaalta iranilaisten vallankumouskaartien välisiä.

  Saddamin valtio oli loistava autarkia, jossa kaikki tehtiin itse ja oli koulutusta ja hyvinvointia. Sadattuhannet pätevät tiedemiehet ja lukuisamat opettajat. Suomalaisetkin olivat rakentamassa loistavaa Irakia. Nyt kaikki on tuhottu ja miljoonia ja taas miljoonia murhattu ja murhataan edelleen. Sekä hallituksen joukot ja Mossadin ISIS murhaa ja raiskaa naisia ja lapsia ympäri maata. Siellä siiis EU-laki on jo voimassa eli miekarit niitetään ketoon ampumalla. Pian täälläkin, jos syntyy oikea oppositio. Persupelleille lännessä kauhistellaan ISiS-järjestöä, jonka päänkatkaisuvideot ovat erään juutalaisnaisen johdolla tehtyjä. Hänen isänsä oli Israelin vakoojana teloitettu mies.

  Iran oli Britannian siirtomaa. Sosialistipressa kaadettiin 50-luvulla ja shaahi nostettiin valtaan. Hän tuli sivistyneestä perheestä ja oli saanut vaikutteita eurooppalaisuudesta. Hän pyrki ajamaan kansan etua mahdolisimman paljon, mutta britit ja jenkit (juutalaiseliitti) kielsi. Viimein hän alkoi rakentamaan rauhaa ja toimimaan omin päin. Lakkautti huumelaboratoriot ym. (Ilmeisesti shaahin syöpäkin tuli Lännestä?) Länsi kaatoi shaahin ja nosti valtaan Kohomeinin, joka oli brittiagentti. Koko uusi Iran on ollut yli 30 vuotta huijaus, kuten Khomeinin islamilainen vallankumous. Sitä ohjailaan tai siis ainakin Iran on huijaus ja kontrollissa. (Tähän viittaisi uudelleen virinnyt holovalehtelu ja löytymässä olevaydinsopu). Nokittelu oli siis huijausta. Alun alkaen Khomeini alkoi vihollisuudet Irakia vastaan. Sodan 80-luvulla tarkoitus oli tapattaa mahdolisiman monta iranilaista ja irakilaista. Khomeini puhdisti SAVAKin tuella (Iranin salainen palvelu, aina Mossadin koukuttama ja kontrolloima) armeijaa itsekin ja maata.

  ISIS tuhoaa vanhaa kultuuriperintöä Lännen tuella eli kyseessä on Mossadin hyökkäys vanhaa kulttuuriperintöä ja traditiota vastaan.

  Muutakin nainen puhuu. Toivottavasti saame pian kokonaisen ohjelman.

 2. Samaa kaavaa. Tässä nuorten tyttöjen hyväksikäyttötapauksessa Britannian viranomaisilla ja heidän käskyttäjillään voi olla muutakin syytä avuttomuuteen kuin rasismileiman saaminen.
  Tuolla joukossa on joitakin aika nasevia kommentteja :
  http://takkirauta.blogspot.fi/2014/09/brittilainen-sarjaraiskaus-eli-miten.html

  ”Vastenmielisintä tapauksessa on liberaalin eliitin halveksuttavan paha ja huono moraali. Heidän moraalinsa on kirjaimellisesti tappavaa kantaväestölle. ”

  ”Nuo tytöt uhrattiin yläluokan pyhän lehmän eli monikulttuurisuuden alttarille sillä kyse on nimenomaan eliitin projetista. Eliitti on nostanut etniset lemmikkinsä jalustalle ja asettaa näiden tarpeet etusijalle.”

  ”Eniten tässä koko jutussa yököttää feministien täydellinen munattomuus (pun intended). He ovat kuin rakkikoiria, jotka räksyttävät mitättömistä asioista, mutta juoksevat häntä koipien välissä uikuttaen karkuun, kun vastassa onkin aivan oikeita kovapintaisia rikollisia, jotka eivät kunnioita heitä saati heidän ideologiaansa tippaakaan. ”

  • Itse ihmettelen miksei kukaan muista ”hammas hampaasta ja silmä silmästä” Eikä edes nämä raiskatut naiset halua toimia ryhmässä ”mustat lesket tyyliin”

 3. Ohessa uutta tietoa siitä, millaisten päättäjien alaisuudessa olemme. Ao. pedofilia tapauksistakin huolimatta, yhteiskunnan pahimmat ja vaarallisimmat henkilöt tuntuvat mm. sisäministerimme mukaan olevan vain ne henkilöt, jotka he itse määrittelevät ”natseiksi” tai ”rasisteiksi”. Yhteiskunnan suurin uhka alla olevastakin huolimatta on heidän mielestään ns. vihapuhe internetissä.
  http://magneettimedia.com/sisaministerio-on-suomalaisten-suurin-vihollinen/

  Ohessa siis eräs kommentti näistä lapsikaappausrötöksistä ja niiden selvittämättä jättämisistä.

  Lainaus alkaa.


  Valtiollisesti käskytetty vaitiolovelvollisuus esti myös Rotherhamissa vuosia jatkuneen pakistanilaisen rikollisryhmän suorittaman lapsikaappausten ja lasten hyväksikäytön ym. rikollisuuden eliminoinnin. Pakistanilaiset kulttuurinrikastajat saivat riehua 16 vuotta kenenkään estämättä, vaikka kaikki oli viranomaisten tiedossa. Myös poliisin. Tapauksia oli viranomaisten mukaan 1400. Tutkinnasta vastaava poliisi oli todistetusti hyvin informoitu, mutta korkeampaa tulleen käskyn mukaisesti ignoroi rikollisten toimintaa. Virallisen selityksen mukaan poliisi pelkäsi median rasismisyytöksiä. Todellisuudessa tietenkin poliisi on valjastettu osaksi tuhokoneistoa median kanssa rikollisten poliitikkojen välityksellä, koska heitä komentavat median omistajat. Poliitikoista osa on itsekin pedofiilejä ja muita kieroutuneita rikollisia.

  26.8.2014 professori Jay esitti uskomattoman tutkimusraporttinsa. Lapsia oli käytetty hyväksi vuosien 1997-2013 välillä. Poliisin silmien alla 11-vuotiaita lapsia kaapattiin useiden rikollisten toimesta ja kaupattiin Englannin muihin kaupunkeihin. Heidät raiskattiin ja heitä lyötiin
  ja kiusattiin kaikin tavoin. Lapsia uhkailtiin, jotta he vaikenisivat. Rikolliset valelivat bensiinillä ja uhkailivat sytyttää ja uhkailivat myös käsiaseilla. Lasten oli katseltava raakoja väkivallantekoja ja heille sanottiin käyvän samoin, jos he kertoisivat kokemuksistaan. Kun eräs tyttö oli valmis todistamaan, hän sai tekstin, jossa sanottiin tämän nuoremman sisaren olevan kaapattu ja uhattiin toimilla, jos todistus tapahtuisi. Tyttö kiisti tämän jälkeen lausuntonsa. Vähintään kahta muutakin uhrien perhettä oli terrorisoitu. Auto oli passissa oven edessä, uhkauksia sateli ja ikkunoita rikottiin. Kun viranomaiset eivät auttaneet, osa lapsista meni takaisin rikollisten luo luullen näin pelastavansa perheensä. Perheiden jäsenistä kukaan ei uskonut viranomaisten enää pystyvän heitä suojelemaan. Kolme aiempaa tutkimusta vuosilta 2002, 2003 ja 2006 olivat aivan samanlaisia sisällöltään, mutta ne jätettiin huomiotta. Viranomaiset kieltäytyivät uskomasta niitä.

  Vaikka useimmat tekijöistä olivat tiedossa, useimmat poliisit eivät halunneet tehdä mitään. Tähän oli tultu myös sen vuoksi, että poliittisesti korrekti yhteiskunta oli rangaissut maahanmuuttajia, esim. pakistanilaisia rikollisia pidättäneitä ja tutkineita poliiseja siten, että urakehitys oli pysähtynyt. Osa sanoi esimiesten kieltäneen tutkimasta muita kuin kantaväestön rikoksia. Usein mamurikollisuuta ei tutkitakaan Länsimaissa, vaan esimiehet käskevät kaikki resurssit muihin tehtäviin. Vuonna 2002 eräs poliisi oli yrittänyt tehdä korkeille poliisivirkamiehille tunnetuksi tällaisten rikosten määrän nopeaa kasvua. Häntä oli varoitettu tällaisesta ja hänet hyllytettiin suorasanaisuutensa vuoksi. Raportin mukaan poliiseilta ei herunut kunnioitusta rikosten uhreille, koska he olivat ei-toivottuja. Oikeastaan poliisi suhtautui heihin vihamielisesti kuin pitäen heitä muita alempiarvoisena paarialuokkan kansalaisina.

  Näin siis sallittiin 1400 lapsen ja nuoren seksuaalinen hyväksikäyttö ja muu kidutus. Lapset olivat kummankin sukupuolen edustajia. Näin siis professori Alexis Jay raportissaan. Hän myöntää arvion määrästä olevan maltillinen. Raportti perustuu Rotherhamin kaupunginhallinnon toimeksiannosta tehtyyn tutkimukseen. Ensimmäinen 5 hengen ryhmä oli tuomiolla vuonna 2010, mutta tekijöitä löydettiin myöhemmin paljon suurempi määrä. Myöhemmät oikeudenkäynnit tekivät tunnetuksi tapauksia myös Leedissä, Derbyssä ja Oxfordissa. Rotherhamissa viranomaiset eivät toimineet. Lastensuojeluviranomaiset olivat tunteneet ainakin 2/3 tapauksista. Etelä-Yorkshiren ja Humberin poliisi ei ollut antanut tutkimuksille minkäänlaista prioriteettia. Jayn mukaan siis lapsiuhreja tarkasteltiin halveksuvasti. Vuosien 2002 ja 2006 välissä oli suoritettu kolme tutkimusta, jotka antoivat täysin selvän kuvan asioista Rotherhamissa. Ne pimitettiin tai niitä ignoroitiin. Paikalliset viranomaiset kieltäytyivät toimimasta, mikä on Lontoon hallituksen tiedotuksen mukaan ”kauhistuttavaa”.Kaupunginhallituksen johtaja Roger Stone on eronnut. Yleisölle on vakuutettu asioista vastanneiden tulleen erotetuiksi. Puolueet ovat vaatineet puhdistuksia ja vastuullisia vastuuseen. Hmm.”

  Lainaus päättyy.

  lähde:
  https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-1755

 4. Mahdollinen murhamotiivi Udo Ulfkotten kuoleman taustalla selvinnyt:

  Ulfkotte valmisteli laajaa paljastussarjaa Saksan johdossa pesivistä pedofiileista. Afganistanista on tehty kv. pedojen paratiisi, jonne seim. saksalaiset johtavat poliitikot ja journalistit tekevät vuosittain 40-60 delgaatiomatkaa. He ovat osaksi ainakin pedofiilejä, jotk amenevät maahan inhottavien harrastustensa vuoksi. Kaoottinen tilanne ja maan kulttuuri ovat edesauttaneet asiaa. USA:n armeija katsoo läpi sormien toimintaa.

  Ulfkotte on kirjoittanut jo yhden artikkelin aiheesta:

  Erään poliitikon seuralainne on vuotanut asiasta. Poliitikkoja on kuvattu ja kiristetty tiedustelupalveluiden toimesta. Peter Struck on videon mukaan tämä paljastettu poliitikko. Paljastuksia olisi tullut lisää ja aihe on todella kuuma. Esim. Belgiassa on monta korkean tahon pedorinkejä tutkinutta journalistia ja poliisia murhattu. Kyseessä on iso asia, koska kansakunnat eivät eliitin mielestä kai saa missään tapauksessa saada tietää, millaisia ihmisiä se värvää kätyreikseen eli johtaviksi poliitikoiksi.

 5. Rajua juttua. Udo on äänessä pian tanssinumeron jälkeen. Afganistanilainen tutkija on tehnyt rajuja paljastuksia. Osa lapsista jopa murhataan. Sotajoukoissa tuolla on tyypillistä tuollainen pedofiilijuttu. Länsimaisten vierailijoiden toimistakin puhutaan.

Kommentointi on suljettu.