Vaihtoehtoväen aivottomuus Venäjän suhteen, päivitetty


”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

xstalins-willing-executioners-pagespeed-ic-iutdrpnwrm.jpg

Olen aina ihmetellyt kritiikitöntä suhtautumista maailman suurvaltojen johtajiin. Okei, ei nykyisissä Suomenkaan päättäjissä kehumista ole, he näyttävät olevan pääosin kv. finanssieliitin (rahanlainaajasuvut) lakeijoita. Mutta silti. Kukaan ei puhu kv. rahanlainaajasukujen vallasta, vaan aina esillä on vain joku naruista vedettävä nukkepoliitikko, hallitus, tai oikeisto vs. vasemmisto välinen taistelu. Pitäisi olla itsestään selvää, että se joka luo valtiolle sen lainaman rahan, johtaa valtiota.

Tässä siis ihan esimerkkinä vähän pohdintaa eräästä Suomen vaihtoehtoihmisten ihailemasta tyypistä Vladimir Putinista.

Ja kun alla puhutaan juutalaisista, tarkoitetaan heidän laumasieluita rikollista käyttäytymistään. Tässä asiallinen kommentti aiheesta :

”Onhan juutalaisten joukossa myös normiyksilöitä, mutta miksi eivät irtisanoudu juutalaisuudesta? Kun koko tuon ”uskonnon” ja diasporan tarkoitus on maailman herruus, niin mitä siitä sitten voi sanoa? Lässyttää ”etteivät ne kaikki ole” jne. ? Jos minä saisin tietää, että kristinusko ajaa tuollaista niin eroaisin kiivaasti kirkosta ja kiroaisin kaiken. Mutta juutalaiset mielellään MAINOSTAVAT juutalaisuutta, ovat ylpeitä asiasta. Tämä on kummallista. Sitä pitäisi arvostella ja torua, eikä puolustella.”

Cliff Barnes: ”Venäjä velkaantuu tasaisesti aivan kuten kaikki muutkin, vaikka siellä velka suhteessa bruttokansantuotteeseen ei ole vielä niin korkea kuin vaikka Suomessa. Venäjällä raaka-aineiden vienti (öljy, kaasu, metallit) mahdollistavat talouskasvun eli uuden velanoton vaikka sekin on hiipumassa pikkuhiljaa. Nykyisessä systeemissähän talouskasvu tarkoittaa käytännössä velanottokykyä. Euroopassa ja Suomessa ei talous juuri kasva, koska täällä ei ole enää kykyä ottaa uutta velkaa vaikka korko on erittäin matala.

Hyvä pointti oli tuo, että Ukrainalle ei haluttu jättää ydinasetta, koska perinteisesti voimakkaan nationalistisena valtiona se olisi voinut oikeasti päätyä riippumattomaksi niin taloudellisesti kuin sotilaallisestikin. Amerikkalaiset saapuivat välittömästi purkamaan Ukrainan ydinaseita, eli tulivat tekemään aseistariisuntaa Venäjän puskurialueelle, ja kumma kyllä, Venäjällä ei ollut silloin mitään ongelmaa tämän asian suhteen, vaikka nyt on olevinaan hirveä hätä Krimin laivastotukikohdan kanssa.  (Minä : hmm… onkohan ydinaseita olemassa ? )

Venäjällä lähes kaikki tärkeä omaisuus on jo juutalaisessa omistuksessa ja tämä yksin osoittaa, että valtio on täysin juutalaisessa komennuksessa. Käytännössähän Venäjä on mafiavaltio, sillä hallinto on täysin korruptoitunut ja tottelee rahan valtaa. Mistään kansanvallasta on aivan turha puhua, kun on kyseessä Venäjä. Jos jossain Venäjän aluehallinnossa pääsee valtaan suoraselkäisiä ja ei-korruptoituneita johtajia, niin he eivät etene kovin pitkään urallaan sillä menestyminen vaati verkostoitumista ja tottelemista niiden suuntaan, jotka omistavat kaiken ja kaiken Venäjällä omistaa juutalainen oligarkkieliiiti.

Venäjän valtion mafiamaisesta luonteesta havainnoi hyvin se, että kaikki suuri business Venäjällä on lakien ja asetusten avulla monopolisoitu valtaapitävien haltuun. Esimerkiksi lääkkeiden vähittäismyynti on yksi tällainen ala, joka on täysin oligarkkiomisteinen monopoli. Virallisesti valtion johtavat viranomaiset eivät saa olla mukana busineksessä, mutta omistussuhteet linkittyvät heihin sukulaisten, ystävien ja tietysti synagogan kautta.

Venäjällä kaikki varallisuus on ryöstetty itseasiassa useampaan otteeseen juutalaiseliitin toimesta. Neuvostoliitossa oli tyypillistä, että juutalaiset olivat johtavissa asemissa tehtaissa ja muissa tuotantolaitoksissa. Tämä johtui siitä, että Neuvostoliitto oli vallankumouksesta alkaen juutalaisjohtoinen. Suhteet länsimaihin oli kielletty kylmän sodan aikana tavallisilta kansalaisilta, mutta tietyt juutalaiset tahot saivat erityisvapauksia ja siten onnistuivat salakuljettamaan länsituotteita Venäjälle ja myymään niitä pimeillä markkinoilla. Tämä pimeiden markkinoiden kauppa loi pohjan Venäjän modernille mafialle, joka nykyään hallitsee valtiota.

Monet juutalaiset olivat pimeän kaupankäynnin vuoksi varakkaampia, kuin tavalliset venäläiset Neuvostoliiton romahtaessa. Kun NL lakkasi olemasta niin, kansallinen varallisuus (tehtaat, luonnonvarat, kiinteistöt) yksityistettiin. Alunperin osuudet tuli jakaa tasaisesti kaikkien kansalaisten kesken, mutta näin ei kuitenkaan tietenkään tapahtunut. Kun NL:n rupla vaihdettiin Venäjän ruplaksi niin siirtymäaikaa annettiin tasan yksi vuorokausi. Juutalaiset olivat tähän tietysti varautuneet, koska he olivat koko siirtymäajan johtopaikalta säätäneet. Sen sijaan monet venäläiset eivät kyenneet liian lyhyessä ajassa vaihtamaan säästöjään ja lukemattomat menettivät hetkessä kaikki elinikäiset säästönsä. Näin tapahtui yksi historian suurimmista ryöstöistä. Varattomina ihmiset alkoivat myydä osuuksiaan, jotka valtio oli yksityistänyt. Nyt juutalaiseliitti kykeni ostamaan kaiken itselleen pilkkahintaan”

Siinä pääasiat, ja jos kiinnostusta riittää niin täällä lisää aiheesta:

https://malluaisentoinen.wordpress.com/2016/03/21/vanhaa-putin-kritiikkia-1/

Ohessa videolinkeissä on lisää Putin kritiikkiä englannin kielen taitoisille.

Putin ei ole mikään vastavoima kv. pankkivallalle, vaan hän nimenomaan edustaa tätä valtaa. Putin ihailee raiskaavaa puna-armeijaa (1945), ja inhoaa Saksan kanssa toisessa maailmansodassa liittoutuneita Baltteja (miksei siis myös Suomea?). Putin jatkaa vanhaa talmudistista neuvostotyranniaa, nitistää puna-armeijan ”hyvyyttä” arvostelevat kriitikot, ja kieltää holokaustin rehellisen tarkastelun nyky-Venäjällä (lähde:mm. videot alla ) + (Putin itse : Re-writing history of the Holocaust is immoral’  . Tuohon saa eng.txt. rattaasta.

Miksi osa Suomenkin ns. vaihtoehto-väestä silti ylistää Putinia ? Mukana ovat verkkomediat, Nwo-havaintoja -sivutot, joskus jopa Magneettimediaan ja MV-lehteen on ilmestynyt Putinia ylistäviä kirjoitelmia, jos oikein muistan ?

Vastavoimia ?

Mitä tulee esim. Venäjän rahaan ja sen keskuspankkiin (Central Bank of the Russian Federation), niin ne kuuluvat juutalaiseen Rothschild-vetoiseen yksityiseen keskuspankkien keskuspankkiin BIS:iin (Bank for international Settlements), joka säätää ja määrää kaiken:

Ohessa BIS:in jäsenluettelo

Venäjän keskuspankki on juutalainen pankki, ja Venäjän raha on juutalainen velkaraha. Samaan systeemiin kuuluvat myös mm. Euroopan keskuspankki, Islannin keskuspankki, Englannin pankki ja USA:n yksityinen juutalainen keskuspankki FED.

Kaikki tämän systeemin sisällä olevat viritelmät voivat olla vain juutalaisia viritelmiä, koska juutalaisilla on JO raha- ja pankkijärjestelmänsä kautta maailmanvalta (sen vastaiset viritelmät ovat mahdottomia). Ja esim. ”uusi IMF” tarkoittaa juuri velkarahaan sitovaa tuhoamista.

+

Myös muiden BRICS-maiden kuin Venäjän (Brasilian, Intian, Kiinan ja Etelä-Afrikan) keskuspankit kuuluvat juutalaiseen yksityiseen keskuspankkien keskuspankkiin BIS:iin, kuten BIS-luettelosta käy ilmi. Ja joskus puhutaan USA:n valtaa vastaan toimimisesta valheellisesti ns. vastavoimana, mutta ei kuitenkaan puhuta BIS:iä vastaan toimimisesta, joka Venäjälle, Brasilialle, Intialle, Kiinalle ja Etelä-Afrikalle olisikin mahdotonta, koska niiden raha on jo juutalainen velkaraha ja ne roikkuvat jo juutalaisen velkarahan hirressä, toimintakyvyttöminä ja absoluuttisesti orjuutettuina. Siinäpä kaikki ns. vastakkainasettelusta, missä todellisuudessa sellaista voi olla, jos kaikki ovat samaa systeemiä ?

Juutalaisen velkarahajärjestelmän myötä Nato-maat ovat juutalaisten absoluuttisia orjia. Nato on siis puhtaasti juutalainen nyrkki. George Soros (alkuaan György Schwartz) on unkarilaissyntyinen juutalainen, jonka elämäntyönä on maailman (lue: ei-juutalaisten) tuhoaminen, välineenä mainittu velkarahajärjestelmä, velkahirsipuu. Velkarahajärjestelmän myötä Suomikin on juutalaisten absoluuttinen orja, jolle juutalaiset voivat tehdä aivan mitä haluavat ja koska vain – vaikka tuhota Suomen hetkessä lopettamalla lainanannon, vaatimalla pankkivelat maksettaviksi ja nostamalla korot ylös. Siksi Suomen päättäjät eivät voi eivätkä uskalla puhua sanan puolikastakaan orjuuttajiamme vastaan eivätkä missään nimessä paljastaa velkaraha-hirsipuumme luonnetta ja puhua sitä vastaan (yksikään poliitikko, yksikään puolue, ei vahingossakaan tee sitä – se olisi ko. poliitikon tai puolueen loppu). Rajuja alkavat olla Jumalan rangaistukset tälle julkisyntiselle ja Jumalan vihan sytyttäneelle kansalle. Syntien vuoksi tässä on nyt tuho edessä, kiitos kansan ja sen julkean, avoimen ja Jumalalle ilkeästi irvistelevän syntisyyden – perkeleen.”

Erään nimimerkin kommentti:

”Maailma olisi paratiisi ilman juutalaista koronkiskontaa!”

Kannattaa kuunnella tuolta  nonalignedmedia.com -sivuilta edes oheinen podcast, ei pitkä ja täyttä asiaa !

toinen myös

 

 

7 thoughts on “Vaihtoehtoväen aivottomuus Venäjän suhteen, päivitetty

 1. Tässä Martinez latoo hyvinneokonnista ja kulttuurimarxisteista ja kuinka ne ovat juutalaisten kautta yhtä ja siten myös ulkoisesti eli siinä on nykyinen yhteiskunta. Tuhopolitiikan taustat ja syyt. Valotettavasti Martinez/ZCF on itekin epärehellinen, mitä tulee sotasyyllisyyskysymykseen 1939. Tai oli ainakin v. 2014

  • Myöskään Martinez ei pidä kansan välinpitämättömyyttä syynä tapahtuneisiin. Parannuksenteosta ja Jumalan vihan lepyttämisestä ei puhuta mitään. Se on hengellistä sokeutta. Hän sanookin olevansa ateisti.

 2. Oheisessa podcastissa (kohta 1:27:00) kosher-nationalistin muistilista : ”Muista jatkuvasti arvostella vain Islamia ja muslimeja. Unohda pankkiirisukujen perustama EU ja sionistiteliitti. On vain kauhistuttavan paha Islam 24/7, se on pahuuden ydin. Siihen on pureuduttava ja huomio keskitettävä.”

  Brandon Martinez On Spingola Speaks Radio 10.12.2015 (Discussion on the Paris attacks and the latest events surrounding Syria. We also touched on Donald Trump, Alex Jones and the kosher nationalism being cultivated by the Zionist elite.)

  VARALINKKI : https://spingolaspeaks.net/2015/12/10/brandon-martinez/

  Muutenkin koko podcast täyttä asiaa. Eu:ssa viimeaikoina tapahtuneet terrori-iskut ovat selkeitä lännen tiedustelupalveluiden operaatioita ja psy-oppeja (psykologisia operaatioita/teatteria), joissa länsimaiden johdot selvästi tietoisia/mukana. Näiden esitysten jälkeen tietysti tarkaillaan miten kaikki menee läpi, ja hokaako kukaan miten naurettavaa näytelmää koko esitys ”muslimi terroristeista” on.

  Tämä haastateltava sanoo mm., että ISIS lännen luomus. Sen johtajat ovat ehkä mossadista ja Israel ja länsi rahoittaa ja agendana on tuhota Assadin hallinto ja Syyrian kansa, ISIS:n vastainen sota on vain viheliäistä Syyrian tuhoamista, ja selviää, että D.Trump on ns. paikallinen Soini. Luultavasti serkuksia ?

 3. Daniel Estulin? Entinen vakooja ja ei-venäläisen oloinen etunimi. Jo Bilderberg-kirjassa ilmeisesti sanotaan, että ei maailmaa mitkään Siionin viisaat johda tms. ja että tämmöinen ”äärioikeistolainen” salaliittohörhöily muka johtaa harhaan. Bilderberg kun kuulemma on se jokin. Kuitenkin miehen kirjassa kai kerrotaan vain tuosta jokavuotisesta päättäjien tapaamisesta. Suomenko päättäjät jostain muka päättävät? Nyt Estulin ylistää Trunpia Spingolan tuoreessa haastattelussa ja puhuu melko höpöjen oloisia juttuja.

  Mike Walsh on isiootti. Suorastaan hyökkäävää putinismia tuoreimmassa Andy Carrington Hitchcockin haastattelussa. Johan nyt toki monet poliitikot ovat Lännessä olleet sitä mieltä, että palestiinalaisilla oli oikeus omaan valtioon. Clintonit ovat tämän sanoneet ja yrittäneet vakavasti jopa rauhaa sinne. Putin on tosiasiassa Netanjahun kaveri ja Trump haluaa jyrätä palestiinalaiset ja siirsi suurlähetystönkin. Hän haluaa sotaa Iranin kanssa ym. Walsh ylisti myös Trumpia. Kuinka ihmeessä kukaan aivot omaava ihminen voisi luottaa mieheen, joka selkeästi ja todistetusti on räjäytellyt kerrostaloja, jolloin monet venäläiset ovat saaneet surmansa ja sysännyt kaiken päälle syyt tshetsheeneille. Walsh höpisi myös jotain Hitlerin kuolemasta taistelukentällä. Eikö hän ole lukenut yhtään perusteosta (muistelmia ja järeitä esityksiä)?

Kommentointi on suljettu.