KOMMUNISTINEN DYSTOPIA ON JO TOTTA


Ohessa mielenkiintoinen artikkeli opetusjärjestelmämme ongelmista:
http://maaradio.fi/index.php/fi/blogit/miikka-kallio/112-common-core-kommunistinen-dystopia-on-jo-totta

Meidät on siis koulutettu jonkinlaisiksi tyhmiksi lampaiksi tähän NWO:hon, eli jo nyt vallalla olevaan talmudistisen rahanväärentäjä oligarkian ylläpitämään tyranniaan, joka on jo kauan saanut tukensa höynäytetyn kansanosan  tyytymättömyydestä. Kysymys on siis aina varsin viheliäästä virityksestä, jossa kansalle tarjoillaan aina uusi höynäytys äänestettäväksi. 

Kaikki alkaa siis jo koulusta, esim. jos lapsella on liikaa henkistä kapasiteettia päässä (luovuutta/lahjakkuutta ?), niin hänelle annetaan helposti ADHD-tuomio ja lääkkeet, jottei hän häiritse kaikenlaisten valheiden syöttämistä, tai pääse toisia edelle. Tasapäistämistä siis. Meidän opetetaan tahallaan mm. valtamedialle kritiikittömiksi, etenkin kaiken virallisen totuuden suhteen jne. Viihdettä ja huonoutta korostetaan (duudsonit vierailevat kouluissa jne.)

Tämän tahallisen tyhmentämisen tulokset huomaa sitten mm. kahvipöytä keskusteluissa siitä ettei yleisesti tajuta edes yksinkertaiseen huijaukseen perustuvan rahajärjestelmämme toimintaa, mutta silti talouden ongelmista valitellaan ja ehdotellaan säästöratkaisuja, ja ollaan jopa valmiita uhrautumaan ikäänkuin ”Talvisodan Hengessä” palkattomiin talkoisiin yms. taloustilanteemme pelastamiseksi. Ohessa esimerkki ihmisten harhaanjohtamisesta. Tässäkin kaivataan taas talkoohenkeä, mutta velkaperustaisen rahajärjestelmän ongelmaa ei myönnetä :

Studio55 – Suomeen tekemisen meininkiä.

Kaikki nuo uhraukset satavat kuitenkin vain pankkiirien taskuihin nykyään, koska yhteiskunnassa kiertävä rahamäärä ei kokonaisuutena katsoen kasva ollenkaan ahkeroimisemme perusteella. Työ ei tuo lisää rahaa yhteiskuntaan, koska käytämme velkaperustaista ulkomaista rahaa. TÄLLAISESSA JÄRJESTELMÄSSÄ ON TÄYSIN MERKITYKSETÖNTÄ KUINKA PALJON, VÄHÄN TAI KAUAN TYÖTÄ TEKEE; -KIERROSSA OLEVA RAHAMÄÄRÄ EI KASVA SENTTIÄKÄÄN. Talkoohengestä Suomen talouden pelastamiseksi ei ole siis kokonaisuutena katsoen nykyaikana juuri mitään apua.

Tietty tahallisen tyhmentämisemme tulos tulee vastaan muissakin yhteiskunnallisissa keskusteluissa. Olen huomannut, että yhteiskunnallisista asioista keskustelu julkisesti ilman opittujen valheiden toistelua on jo lähes laitonta. Vain kohuista ollaan kiinnostuneita ja vain niistäkin voi puhua vain tämän saman raha-oligarkian sanelemilla reunaehdoilla, tai jonkin tämän oligarkian ylläpitämän valeopposition nimissä. Siksi etenkin historiallisen revisionismin kanssa meneekin sitten jo aivan hysteriaksi, koska ne pahat natsit sitä ja tätä. Ja ne Islam-terroristit ja se ISIS, kun ollaan nykyhetkessä. Keskustele siinä sitten :|

 

One thought on “KOMMUNISTINEN DYSTOPIA ON JO TOTTA

  1. Ei esimerkiksi edes loogisen päättelyn kautta kenelläkään lamppu syty, että ainoa taho joka isoja terrori-iskuja voi käytännössä toteuttaa on jokin valtiollinen ja nykyisen rahakartellin rahoittama taho. Esim. tiedustelupalvelut. Pienillä yksittäisillä ideologisilla ryhmillä ei ole resursseja yhtään mihinkään, ja kaikki ne vähäisimmätkin ovat varmasti tiedustelupalvelujen tarkkailussa ja solutettu. Ei siis voi olla mitään todellista terrorismin vastaista sotaa.

    Tiedustelupalvelut (terveisiä vain) ovat varmasti tasan tarkkaan tietoisia siitä, ketkä todellisesti olivat esim. Brysselin maaliskuisen lentokenttä-iskun taustalla. Juuri siksi median annetaan rallattaa sitä sun tätä ”muslimiterroristeista”, ja johtaa harhaan niitä jotka tähän teatteriin haluavat uskoa. Vähät mistään epäloogisuuksista uutisoinneissa, tai kummallisuuksista. Ne pahat terroristit siellä taas. Ei tajuta, että me itse tuemme tätä terrorijärjestelmää, uskomalla median valheisiin, ja heittämällä itsenäisen ajattelun ja selonottokyvyn nurkaan. Helppoahan se on aina niellä se valmis valhetarina. Kravattipukuista ylen uutistesankkuria pidetään auktoriteettina ja hänen sanomaansa sataprosenttisena totuutena. Meidän on ohjelmoitu juuri tälläiseen. Kritiikkittömiksi lampaiksi.

Kommentointi on suljettu.