Julki ihmisten kaksinaismoraali


Nappasin talteen erinomaisen kommentin, liittyen ihmisten kaksinaismoraaliin, näiden erinäisten julkisuudessa olleiden väkivaltaisten kohutapahtumien tiimoilta.

lähde:

https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-2/#comment-2390

Lainattu teksti tässä :

Demokratia tuo helposti julki ihmisten petollisuuden ja kaksinaismoraalin. Esimerkkinä nyt väitetty ”Nizzan verilöyly”, jota päivitellään vähän joka puolella. Sen sijaan toisesta verilöylystä, lasten murhaamisesta aborteissa, ollaan kaikkialla hiljaa.

Eräs verkkolehti kirjoitti tänään: ”Nizza: kansalaiset maksavat verellään eliitin rikoksista. Nizzan verilöylyn jälkeen media ja poliitikot aloittivat välittömästi mielikuvituksettoman propagandakampanjansa, jonka mukaan ’pelolle ei saa antaa valtaa’. Emmekö saa olla huolissamme siitä, että päättäjämme ajavat Eurooppaa kohti kansallista itsemurhaa? Eilen Ranskan kansallispäivänä arabitaustainen Ranskan kansalainen ajoi kuorma-auton ihmisjoukkoa kohti murhaten yli 80 ihmistä ja vahingoittaen yli 50 lasta. Viattomat lapset joutuivat maksamaan terveydellään ja hengellään siitä, että eliitti tahtoo tuhota Euroopan ’väestöllisen homogeenisyyden’ ja tehdä mantereestamme kansojen sulatusuunin.”

Tässä nostetaan esiin ”verilöyly”, jossa myös ”viattomat lapset joutuivat maksamaan terveydellään hengellään” eliitin toimien seurauksista. Mutta myös lastenmurhat aborteissa ovat verilöyly, jossa viattomat lapset joutuvat maksamaan hengellään – nyt omien vanhempien mukavuudenhalun seurauksena. ”Eliitin toimet” eivät saa johtaa viattomien lasten kuolemaan, mutta vanhempien omat toimet saavat. Edellisiä päivitellään, jälkimmäisiä ei.

Jos Nizzan väitetyssä terrori-iskussa kuoli 84 ihmistä (näin todettiin uutisissa), niin laillistetuissa lastenmurhissa tapetaan Suomessa joka kuukausi kymmenkertainen määrä lapsia. Aborttilain voimaantulon jälkeen (v. 1970, suppeammassa muodossa jo v. 1950) Suomessa on murhattu jo n. 700 000 lasta. Vuosittain Suomessa murhataan n. 10 500 lasta (eli n. 875 lasta kuukaudessa, n. 202 lasta viikossa ja n. 29 lasta päivässä).

Lastenmurhansa Suomen kansa suorittaa paloittelumurhina (kirurginen abortti) tai tuskallisina lapsen tukehduttamisina (lääkkeellinen abortti; lapsen hapen, ravinnon ja nesteen saanti estetään tuhoamalla kohdun pintakerros). Murhattuja lapsia ei haudata.

Seuraavassa, v. 1985 julkaistussa videossa aborttilääkäri Bernard N. Nathanson näyttää ultraäänitekniikan avulla, mitä abortissa tapahtuu:

Videon nimi on “The Silent Scream” (“Äänetön huuto”; nimi viittaa lapsen tuskanhuutoihin häntä paloittelumurhattaessa).

Ja kuoliko lapsia tai ketään ”Nizzan terrori-iskussa”? Oliko Nizzan isku (edellisten näytösten tavoin) vain lavastusta näyttelijöineen? Onko todistetusti ruumiita ollut esillä?

(ohessa jonkun videoblogi tästä teoriasta. Tätä linkkiä ei siis ollut alkuperäisessä kommentissa, tämän minä lisäsin tähän itse.)

Yllä siteeratussa verkkolehden artikkelissa todetaan, että ”päättäjämme ajavat Eurooppaa kohti kansallista itsemurhaa” maahanmuuttopolitiikallaan, mutta eikö huolissaan tulisi olla siitä, että Suomen kansa itse lastenmurhillaan sytyttää Jumalan vihan ja tekee siten kansallisen itsemurhan:

”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava” (1. Moos. 9:6).

Demokratia (kansanvalta) laillistaa murhaamiset ja syöksee maan ja kansan tuhoon. Kukaan ei voi estää tätä, sillä demokratiassa kansa (murhaaja) itse on oma hallitsijansa ja ohjaajansa.

 • Selvitys suomeksi, mitä yllä mainitussa Nathansonin videossa esitetään.

  ”Suomen verilöyly” tai ”Suomen terrori-isku” (uhreja n. 700 000), sellaisena kuin se yllä mainitusta Nathansonin videosta käy ilmi, kaipaa suomenkielistä selostusta, koska video on englanninkielinen. Alla käyn läpi pääkohdat siitä, mitä videolla tulee esiin. Itse ultraäänifilmi, jossa lapsi murhataan, on videon kohdalla 13:00 – 21:02.

  Alussa, kohdassa 00:24, tulee ultraäänikuvaa ja Bernard Nathanson sanoo: “Nyt voimme erottaa hyytävän äänettömän huudon tämän lapsen kasvoilla, jota uhkaa nyt välitön kuolema.”

  Kohdasta 00:50 lähtien Nathanson kertoo olevansa synnytys- ja naistentautiopin lääkäri. Kun hän vuonna 1945 oli lääketieteen opiskelija, ei ollut fetologiaa (oppia sikiöstä) eikä oikein tiedetty, onko se, mikä kohdussa on, todella ihminen inhimillisine ominaisuuksineen. Tekninen kehitys toi kuitenkin 1970-luvulla ultraäänen, elektronisen sikiön sydänmonitoroinnin, hysteroskopian (kohdun tähystyksen) ja radioimmunokemian, ja niiden avulla saatiin tieto siitä, mikä ja millainen sikiö on. Kohdassa 2:20 – 2:30 esitetään elävää ultraäänikuvaa, jossa lapsi liikkuu kohdussa.

  Sen jälkeen Nathanson esittelee ultraäänilaitteistoja, ja hän kertoo, että niiden avulla on mahdollista tutkia jopa sikiön sydämen läppiä sydämen supistuessa. Kohdassa 3:21 – 3:57 ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvista lapsista.

  Kohdasta 4:10 eteenpäin Nathanson kertoo, että teknologia on tehnyt selväksi, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, joka ei eroa meistä muista. Kohdassa 4:36 – 4:45 jälleen ultraäänikuvaa kohdussa liikkuvasta lapsesta, ja Nathanson toteaa, että uuden teknologian avulla voidaan nyt kuvata abortti. Hän kertoo, että voimme katsella, kuinka lapsi revitään kappaleiksi, paloitellaan, silvotaan, murskataan ja tuhotaan abortin tekijän kylmillä metalli-instrumenteilla.

  Kohdasta 5:16 eteenpäin Nathanson esittelee mallikappaleita, joissa kuvataan lapsen kehitystä kohdussa. Malleja on seitsemän, alkaen 4-viikkoisesta sikiöstä ja sen jälkeen on malli 8-, 12-, 16-, 18-, 20- ja 28-viikkoisesta sikiöstä. Koko tuona aikana ei tapahdu mitään suuria muutoksia lapsen muodossa tai laadussa. Nathanson ottaa sitten käteensä mallin 12-viikkoisesta sikiöstä, jollaisen abortista myös videossa myöhemmin tuleva ultraäänifilmi on. Hän toteaa, että tuo 12-viikkoinen sikiö on jo täysin muodostunut ihmisolento. Sikiöllä on siihen mennessä ollut jo aivoaaltoja kuuden viikon ajan ja sen sydän on lyönyt 8 viikon ajan. Lapsen toiminnot ovat samanlaisia kuin meidän toimintomme.

  Bernard Nathanson esittelee myös vuodelta 1980 olevan alan oppikirjan, jossa todetaan, että lääkäreiden on pidettävä sikiötä toisena potilaanaan ja että nyt lääkärit voivat palvella sikiöitä. Nathanson nostaa esiin sen lääketieteen eettisen perustan, etteivät lääkärit saa tuhota potilaitaan. Mitä siis abortti tekee tälle toiselle potilaalle, hän kysyy.

  Seuraavaksi Nathanson esittelee aborttivälineistöä. Kohdun koko mitataan sondilla, kohdunkaulaa laajennetaan ja imukärki (imu noin 55 mmHg) työnnetään kohdunkaulan kautta kohtuun, jossa se rikkoo lapsivesikalvon ja repii sitten lapsen kappaleiksi. Sikiön pää kuitenkin on liian iso mahtuakseen ulos, ja siksi pää murskataan erikseen.

  Kohdasta 11:12 eteenpäin Nathanson kertoo seuraavaksi esittämästään ultraäänifilmistä, jossa näkyy 12-viikkoisen sikiön abortti. Sen ikäisen abortti on aivan tavallinen abortti USA:ssa, jossa niitä tehdään (tuolloin, 1984-1985) neljä tuhatta päivittäin. Filmi on tehty aborttiklinikalla, ja Nathanson kertoo, että abortin tehnyt nuori lääkäri, jolla oli takanaan liki 10 000 aborttia, kauhistui nähdessään ultraäänestä, miten lapsen käy, eikä tehnyt sen jälkeen enää koskaan aborttia. Ultraäänikameraa hoitanut nainenkin, feministi ja aborttien kannattaja, liikuttui niin, ettei sen jälkeen enää puhunut abortista.

  Itse ultraäänifilmi alkaa siis kohdasta 13:00. Lapsi näkyy siinä alkukuvissa vaaleana keskellä alaosassa, pää viistosti ylös vasemmalle ja keho oikealla. Nathanson selostaa yksityiskohtaisesti, mitä filmillä näkyy, mm. lapsen käsi menee suuhun. Kohdassa 13:36 Nathanson näyttää, missä näkyy sikiön silmä, nenä, suu, aivokammio, kylkiluut ja selkäranka. Ylempänä näkyvä granulainen kudos on istukkaa (14:05). Myös lapsen jalat erottuvat.

  Kohdasta 14:30 eteenpäin näkyy, kuinka sikiö liikkuu kohdussa. Sydän lyö noin 140 kertaa minuutissa. Lapsi muuttelee sijaintiaan kohdussa, ja peukalo menee suuhun.

  Kohdassa 15:08 imukärki tunkeutuu kohtuun (näkyy vaaleana varjona). Lapsi pakenee imukärkeä (15:37 eteenpäin), vaikkei se vielä osu suoraan häneen itseensä; lapsivesikalvot vain puhkaistaan. Lapsen liikkeet voimistuvat, ja lapsi alkaa kamppailla. Kohdissa 16:15 ja 16:51 Nathanson näyttää, kuinka lapsen suu on aivan auki. Hän kutsuu sitä äänettömäksi huudoksi. Sitten imukärki alkaa repiä lasta kappaleiksi. Lapsen sydän lyö jo 200 kertaa minuutissa, ja lapsi riuhtoo kaikin voimin ja yrittää paeta vasemmalle kohdussa. Selvästikin lapsi tuntee olevansa kuolemanvaarassa. Imukärki vetää lasta alaspäin kohti kohdunsuuta ja samalla lapsi repeää kappaleiksi. Pää on kohdussa irrallaan (19:05 – 19:10), jalat ovat jo tulleet kohdusta pois. Koska pää on vielä liian suuri kohdunkanavaan, se murskataan (Nathanson kuvaa asiaa kohdasta 19:37 eteenpäin). Aborttilääkärit ja nukutuslääkärit käyttävät Nathansonin mukaan päästä nimitystä “numero yksi”, ettei tarvitse sanoa “pää”. Kohdasta 20:22 eteenpäin kuvataan sitten ultraäänifilmillä lapsen pään murskaamista. Lopuksi Nathanson toteaa, että puolustuskyvytön pieni ihminen on nyt poissa.

  Kohdasta 21:17 eteenpäin Nathanson kertoo, kuinka aborttien määrä nousi USA:ssa aborttien tultua siellä laillisiksi v. 1973. Vuonna 1963 USA:ssa oli 100 000 laitonta aborttia vuosittain. Vuonna 1973 abortteja tehtiin laillisina 750 000. Vuonna 1983 laillisia abortteja tehtiin 1,5 miljoonaa USA:ssa. Aborteista muodostui aborttibisnes, kun yhden abortin hinta oli n. 300-400 dollaria (bisneksessä liikkui siis 500-600 miljoonaa dollaria). 90% meni aborttilääkäreiden taskuihin, loput aborttiklinikoiden omistajille. Koko bisnes alkoi valua rikollisten käsiin.

  Suuri osa abortin tehneistä naisistakin on Nathansonin mukaan uhreja, koska heille ei ole kerrottu, mikä abortti todellisuudessa on. Monet naiset ovat menettäneet hedelmällisyytensä instrumentin läpäistyä kohdun seinämän ja abortin johdettua tulehdukseen.

  Lopussa Nathanson kertoo olevansa abortin vapauttamisen puolesta taistelleen järjestön (NARA) perustaja v. 1969. Kaksi vuotta hän johti läntisen maailman suurinta aborttiklinikkaa. Kun sitten fetologia paljasti, että syntymätön lapsi on täysi ihminen, hänen mielensä muuttui. Videon lopussa Nathanson sanoo: “Lopettakaamme tappaminen”.

  Muualta Nathansonista on saatavissa tietoa, että hän ja hänen kumppaninsa valehtelivat räikeästi USA:ssa tehtyjen laittomien aborttien ja niihin kuolleiden naisten määrät saadakseen abortit laillisiksi. Vuonna 1971 Nathanson abortoi eli murhasi oman lapsensa. Vuonna 1945 hän teetätti tyttöystävällään abortin. Klinikassaan Nathanson valvoi ja ohjasi 60 000 aborttia. Itse hän on suorittanut 5 000 aborttia. Vuonna 1979 hän alkoi puolustaa lapsia, ja tuolloin hän myös suoritti viimeisen aborttinsa. Vuonna 1996 Nathanson kääntyi katolilaiseksi (hän on syntyjään juutalainen). Suomeksi on ilmestynyt Nathansonin kirja “Antakaa minun elää.”

  Suomen lainsäädäntö sallii lastenmurhat, ja jumalaton kansa on päässytkin vapaasti riehumaan lastenmurhiensa kanssa. Lapsia murhataan noin 10 500 joka vuosi, ja tätä on jatkunut jo yli 45 vuotta. Lähes jokainen Suomen asukas on jollakin tavoin osallinen murhiin. Missään ei nousta vastustamaan lastenmurhia, ei edes jumalattoman kansan kirkossa eikä maan johdossa. Sairaalat, joissa on tarkoitus pelastaa ihmishenkiä, ovat lastenmurhalaitoksia, ja kaikki ovat tyytyväisiä. Ns. terveyskeskuksissa on murhaosastoja, neuvoloita, joista kansa saa lähetteet lastensa murhiin. Murhaajakansa ei mieti, mitä murhattujen lasten sieluille tapahtuu, eikä se edes hautaa murhattuja lapsiaan (poltetaan tai joutuvat biojätteeseen). Kansa luulee, ettei se joudu vastuuseen, mutta se joutuu.

  Vesa-Ilkka Laurio  16/07/2016 12:05

  Lainaus päättyy.

  Mikseivät kohu-lehdet ja julkihenkilöt kauhistele sitä kuinka paljon esim. heidän kannattamansa NATO murhaa viattomia lapsia ?

  10 Times The US Has Bombed Civilian Infrastructure

  http://www.truth-code.com/2015/10/war-crimes-war-crimes-everywhere-10.html

  Seuraavista linkeistä alempana voitte katsella tai lukea mitä NATO -murhaajat tekivät 2011 Libyassa. Kauhisteltiinko tätä kohu-julkisuudessa silloin ? Ei kauhisteltu, vaan täällä Suomessa valtiojohdossa puolusteltiin tätä siviilien murhaamista.  ”Haloselta ymmärrystä Naton iskuille Libyassa”. Järkyttävää! Kuvottavaa – suoraan sanoen.

  Ohessa pari sivustoa Libyan tuhosta :  Linkki 1 ja Linkki 2

  http://libyanwarthetruth.com ja  http://libyasos.blogspot.fi/p/photo.html

  NATO Slaughter – James and Joanne Moriarty expose the truth about what happened in Libya

  The Crimes of NATO
  Iraq, Libya, Syria: Extensive US-NATO War Crimes. How the Media Buries “The Evidence”
  Länsimaiden 2003 tuhoaman Irakin sodan uhrimäärä on noussut yli miljoonaan.


  Entä Israel -nimisen maallisen valtion suorittama verenvuodatus ? (Varoitus. linkin kuvat eivät sovi herkille) ?

  Israel war crimes

   

One thought on “Julki ihmisten kaksinaismoraali

 1. Kauhistellaanko näitä murhia kohu-julkisuudessa ? Ei pahemmin.

  Ohessa Israelin terrorismia. Ei herkille. Kauhistellaanko tätä ?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2702485/Israel-investigated-war-crimes-Gaza-UN-says.html

  Ja ohessa sitä mitä NATO -murhaajat tekivät 2011 Libyassa. Kauhistellaanko tätä?
  https://www.sott.net/article/298448-NATO-Slaughter-James-and-Joanne-Moriarty-expose-the-truth-about-what-happened-in-Libya

  NATON murha orgioita :
  http://www.liveleak.com/view?i=c40_1454246396

  Iraq, Libya, Syria: Extensive US-NATO War Crimes. How the Media Buries “The Evidence”
  http://www.globalresearch.ca/iraq-libya-syria-extensive-war-crimes-how-the-media-buries-the-evidence
  Länsimaiden 2003 tuhoaman Irakin sodan uhrimäärä on noussut yli miljoonaan. Kauhistellaanko tätä kohu-julkisuudessa ?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s