Olisiko taas aika herätä huitomaan ilmaa ?


 

Ja mitään kummallista ei vieläkään huomata Ranskan terrori-isku tapahtumissa  ?

–    Kuski huusi  silminnäkijöiden mukaan ”Allahu akbaria” kuorma-autolla väkijoukon yli jyrätessään. (kuten aina)
–    Autosta löytyi lukuisia järeitä tuliaseita ja kranaatteja, myöhemmin ne osoittautuivat leluaseiksi.
–    Mies tunnistettiin autosta löytyneen henkilöllisyystodistuksen* sekä sormenjälkien perusteella.
–    Epäilty oli sitä sun tätä ja radikaali ja Islam. (Kaikki selviää heti, ja epäilty tapettiin heti)
–    Epäillään tottakai ISIS: tä, joka myöhemmin sitten ilmoittautuikin iskun tekijäksi, kuin tilauksesta. (käsikirjoitus oli siis valmiina)

  • Tokihan sitä – kuten aina CIA-Mossad:in palkkaamalla kvalifikoidulla ns. Islamterroristilla(tm) – täytyy olla henkkarit mukana!  On rikollista liikkua ilman henkkareita julkisella paikalla murhaamassa ihmisiä!

Onneksi nämä terroristit ovat sentään kuuliaisia tässä henkilöllisyystodistus asiassa, kuten esim. 11.9.2001 :
”Lentokoneiden kaappaajat olivat 19 Al-Qaidan terroristia, jotka toimivat Osama bin Ladenin ja ….. Yhden kaappaajan passi löytyi lisäksi WTC-tornien läheltä.” – Syyskuun 11. päivän terroriteot – Wikipedia
https://fi.wikipedia.org/wiki/Syyskuun_11._päivän_terroriteot

”Pariisin terrori-iskujen yhdeltä paikalta löydetty Syyrian passi.”  – 14.11.2015 – MTV

”Silminnäkijän mukaan yksi terroristeista olisi nainen, kertoo Le Parisien … passi löytyi jalkapallostadion luona itsensä räjäyttäneeltä terroristilta.” – 14.11.2015 – MTV

Tästäkin aivan selvästä ilveilystä huolimatta useat Suomen ”vastarinta” -mediat , eli Judas coats -mediat * ottavat tästä talmud-ideologian synnyttämän rahakartellin (päämaja BIS) hallinnoimasta kohumediasta pallon, ja alkavat kutsua ihmisiä kärpäsansaansa otsikoilla ”Joko olisi aika herätä”?  Ovatko nuo kaikki Judas -mediat samassa komennossa, eli niiden hallussa joille ovat ilmaisseet olevansa vastavoimia ? BIS?

  • Judas Goat on alkujaan vuohipukki tai lammaspässi, joka johtaa lammaskatraan tai vuohilauman teurastamoon sisään. Tämä johtaja säästetään ja sitä käytetään aina uusien karjojen johtamiseen teurastuspaikalle.

Olisiko kuitenkin aika herätä siihen, ovatko nämä tuoreet terrori-tapahtumat jollain tavalla tarkoituksellisia,  ja tekijä lavastettu tahallaan tms. ? Huomatkaa uutisten lähde !   Esim. Ranskan tapahtumat on käsikirjoitettu näiden taholta joiden  luotettavuutta on lähes kokoajan kritisoitu, paitsi nyt.

George Soros on sanonut, että silloin kun kaduilla virtaa veri, niin on paras aika sijoittaa.

Kuitenkaan rahajärjestelmäkriittikkiä (esim. BIS rahakartellin osallisuus kaikkeen) näissä  kansan kiihotusmedioissa on todella vähän. Vaikka tämän pankkikartellin taustamiehet ovat luultavasti  kaiken tämän takana, myös ko. terrori-isku toiminnan. Näiden iskujen avulla nämä Sorokset saavat kansan huomion muualle sen kiihottuessa esim. Islamvastaisuudessaan. Huom. Muslimit eivät kuitenkaan johda BIS-rahakartellia, eivätkä valtamediaa, eivätkä ole maahanmuuttopolitiikan ja rajojen avauspolitiikan taustapelureita täällä länsimassa.

Sama englanniksi kohdasta 2:19 eteenpäin. Aitoa asiaa koko video.

 

On suuri erehdys luottaa syntiseen kansaan maan olojen parantajana ja kansan pelastajana.

 

2 thoughts on “Olisiko taas aika herätä huitomaan ilmaa ?

  1. Epäilen myös vahvasti, että KAIKKI Suomen ”vastarintamediat” (kuten valtamediatkin ja poliittiset puolueet) ovat J-vihollisten virityksiä (jollakin tasolla olen aina niin epäillyt; niiltä esim. puuttuu Totuus, Jumalan sana, kokonaan, eikä niillä niin ollen ole Kristusta eikä Jumalaa vaan perkele perustanaan). Parina viime päivänä olen huomannut, että antamasi artikkelin ”Joko olisi aika herätä” vakiokommentoijat (paitsi sinä) ovatkin ehkä j-ihmisiä! Ovat kyttäilleet aikansa, ja nyt iskevät ja kutsuvat aktiivirähinöintiin. Siellä he ovat kaikki rivissä ko. artikkelia INNOLLA kommentoimassa, kuin käskettyinä! Joidenkin teksti on merkillisesti mennyt sekavaksi – ovatkohan menossa hurmioon perkeleenpalvonnassaan?

    Viime vuosien ”terrori-iskuja” pidän kaikkia lavastettuina, myös Turkin ”kumousyritys” näyttää olevan lavastettu j-ilveily (tarkoitusperä voi kyllä olla hyvin pelottava Euroopalle). Koska Suomi ja koko Eurooppa ovat vajonneet surkeaan luopumukseen ja ateismiin, niitä uhkaa nopea Jumalan vihan tuomio – ei Jumala katso kauan liukuhihna-lastenmurhia aborteissa eikä homoilua, saati jokapaikan jumalanpilkkaa. Nyt on oltava hyvin varovainen netin ja kaikkien ulkopuolisten asioiden suhteen.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s