Pankkikriisin uskottavuus ?


 

Tässä on kommenttini Magneettimedia-lehden artikkeliin ”Goldman Sachs painostaa Italiaa pelastamaan rikollispankit ja pysymään EU:ssa

Ainoa kriisi mikä noilla pankeilla on – on uskottavuuskriisi.

Sillä vain idiootti saa sellaisen yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin, jolla on oikeus luoda rahaa tyhjästä.

Meille yritetään edelleen uskotella, että pankit lainaavat jostain muualta saamansa rahaa, ja ”nyt kassa on tyhjä!”, ”Tarvitaan äkkiä uutta pääomaa yhteiskuntien takaamana, jotta koko järjestelmä ei romahda.”, ”Nyt on kriisi”, ja niin edelleen. Täyttä soopaa !

Jopa jo EKP :n sivuilla ohessa myönnetään, että kyllä tämä heidän järjestäytyneen rikollisuuden tavoin toimivat  yksityisen BIS- rahakartellin hallinnassa olevat liikepankit todellakin luovat uutta pääomaa itse itsellensä, täysin tyhjästä. He harrastavat siis laillistetua rahanväärennöstä.
https://www.ecb.europa.eu/explainers/tell-me-more/html/what_is_money.fi.html

Pankeilta ei siis ulos lainattava pääoma lopu, sillä pankkien kassa on tuon rahanluonnin ansiosta kuin pohjaton kaivo. Se on tyrehtymätön lähde. Oikea rahasampo.

Kuka siis enää uskoo, että pankit eivät enää osaakaan käyttää tätä tähän asti käyttämäänsä rahanluonti oikeuttaan, ja omaa rahakartelliaan omaksi hyväkseen ja luoda itse sitä ilmoittamaansa puuttuvaa pääomaa itselleen, kuten ovat tehneet tähänkin asti, ja lainata sitä rahaa sitten esimerkiksi toisilleen ? Näin niiden taseet tulisivat taas ”terveeksi” ja mitään ”pelastuspaketteja” ja ns. pääomitustarvetta yhteiskuntien taholta ei enää tarvittaisi.

Tässä ns. pankkikriisissä on kysymys siis vain uskottavuudesta. Tämä on täydellistä narripeliä. Viheliäistä teatteria.

Ei edes tarvita mitään talletussuojarahastoja.

Talletussuojarahaston ainoa tarkoitus on huijata ihmisiä luulemaan, että pankeissa on ”oikeaa” rahaa eikä vain bittejä tietokannoissa, jotka on ”korvattavissa” suoraan tietokoneen näppäimistöltä ilman minkäänlaista summa rajaa.

Kiristyskeino, eli ”vaara” yksityisissä liikepankeissa olevien yleisötalletusten tuhoutumisesta pitäisi eliminoida muilla keinoin. Esim. perustamalla kuntapankkeja tms. johon ihmiset voisivat siirtää talletuksensa turvaan. Pelkästään tälläisen mahdollisuuden olemassa olo, vesittää tämän yksityisen BIS- rahakartellin konkurssilla uhkailu kiristyskeinon. Kohtuullisen helppo ratkaisu pankkikriisiin on siis olemassa. Miksei sitä käytetä?

Silla noilla kaikenlaisilla pankkien kriisipuheilla ja ”asiantuntija” -lausunnoilla saadaan ihmiset vain luulemaan, että pankit toimivat ainoastaan rahan välittäjinä, ja että ne lainaavat vain jostain muualta saamansa rahaa, tai tallettajien rahaa, tai valtion luomaa rahaa. Mutta, ne ovat kartellissa keskenään ja luovat itse ulos lainaamansa pääoman tyhjästä ilmasta keräämättä sitä mistään. Pankeilla ei siis mitenkään voi olla aitoa pääomapulaa tai maksuongelmia esim. toisillensa. Asia kerrotaan mm. ohessa :

http://www.talouselama.fi/kirjat/pankit-tekevat-sita-mista-alkemistit-vain-haaveilivat-6547760

Ja ohessa :

http://www.hameensanomat.fi/kolumnit/257029-bank-england-tuli-ulos-kaapista

Kyseinen toiminta on Suomen kansan ja sen edustajien laillisesti hyväksymää, se on laillistettua rahanväärennystoimintaa, tämän yksityisen BIS -keskuspankkikartellin omistajien hyväksi.

Pitäisi ymmärtää sekin asia, että valtiolla ei ole enää edes omassa hallussaan olevia pankkitilejä maksuliikenteensä hoitamiseen tai talletustensa, tai yleisön talletusten varalle. Valtiomme rahaliikenne kulkee vain yksityisten liikepankkien (esim. Nordea) tilien kautta, ja suoraan minkään valtion viraston alaisuudessa olevalle tilille et voi maksaa esim. veroja tai sakkoja. Suomen valtio on täten tavallaan siis vain yksityinen yritys.

Jokainen päättäjä täällä tietää, että raha- ja pankkijärjestelmä on yhteiskunnan taloudellinen sydänveri. Se on kuin verenkiertojärjestelmä. Mutta, nyt se on yksityisissä käsissä olevan rikolliskartellin (eräänlainen mafia) hallinnassa, joka voi kiristää valtioita, esim. nyt ns. systeemikriisin nimissä, kuten nyt Italialle tehdään. On typerää, ettei näin yksinkertaiselle ja tärkeälle asialle kuin valtiomme rahaliikenne ja rahahuolto ole edes varajärjestelmää, joka olisi valtion hallussa.

Ellei päättäjä jostain syystä sittenkään tunne tämän nykyisen rahajärjestelmämme  luonnetta, hän on täysin sopimaton päättäjäksi ja voi aiheuttaa vain tuhoa. Hän on sopimaton minkäänlaiseen poliittiseen toimintaan. Tämän tietämättömyyden ja demokratian antaman välinpitämättömyyden (vastuuta yhteiskuntamme päätöksistä ei ole henkilökohtaisesti oikein kenelläkään, paitsi kansalla itsellään ) tähden viholliset ja rikolliset ovat lähes rauhassa saaneet uitettua maamme raha- ja pankkijärjestelmäksi oman verenimentäjärjestelmänsä, joka tuhoaa suomalaisen yhteiskunnan ja Suomen kansan automaattisesti. Miten ihmeessä maassa on päättäjät, jotka eivät tunne edes perusasioita yhteiskunnan toiminnasta?  

Vastaus : Päättäjämme ovat valikoituneet tehtaviinsa ihan taalta oman kansakuntamme keskuudesta, demokraattisen vaalisysteemimme mukaisesti.  Kansa saa nyt syödä siis oman vaelluksensa hedelmiä. Snl. 1:24-32. Lue lisää täältä ja täältä. Ei kansaa kiinnosta rahajärjestelmät. Kansa kyttää vain himojaan, viinaa, leipää, sukupuolielintään ja viihdettä. On väärin luulla, että kansa välittäisi mistään yhteiskunnallisista asioista sikäli kuin vastuuseen tulee. Kansa välittää vain sirkushuveista ja leivästä, ja kun niitä riittää, muusta ei ole väliä.

Kun kansa on kuvatunkaltainen, kansalle ei missään tapauksessa saisi antaa valtiovaltaa tai minkäänlaista yhteiskunnallista vastuuta. Kansa on täydellisen kyvytön, täysin pihalla, täysin vailla ymmärrystä yhteiskunnallisissa asioissa. Kansanvalta antaa valtioiden vihollisille ja  kv. järjestäytyneelle rikollisuudelle mahdollisuuden riehua valtiossamme täysin vapaasti. He voivat lahjoa päättäjät ja korruptoida kaiken aikalailla vapaasti. Ja jos tälle joukkiolle annetaan viela rahapolitiikkamme hallinta, niin valta on silloin täysin heidän käsissään ja olemme alistettuja vain heille. Orjia. Hyvinvointiyhteiskunnastamme jää jäljelle pelkät kulissit – kansan pitämiseksi siinä luulossa, että elaisimme jossain itsenäisessä valtiossa. On siis vitsi, että perustuslain 2§ säätää: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle.”

Sekin pitäisi jo tietää, että euro ei ole osa yhteiskuntaamme; se on yksityinen kansainvälinen rikoshanke. EU:n taustalla lymyilevät suuret pankkiirisuvut ( kts. Kalergi-suunnitelma, tästä sama suomeksi ) ovat kautta aikojen lainanneet rahaa valtioille ja täten alistaneet ne valtaansa. Sanotaan ”Kuka hallitsee valtion rahanpaino-oikeutta hallitsee valtiota.”
 Euro on käytännössä ulkomaanvaluutta ja siksi kaikki eurovaltiot joutuvat lainaamaan tarvitsemansa eurot kuten ulkomaanvelan. Euroja Suomen valtiolle lainaavat pankit ( googlaa Päämarkkinatakaajat ) ovat kaikki yksityisiä yhtiöitä – käytännössä liikepankkeja.
MUTTA !

Hyvinvointiyhteiskunnan pyörittämiseen ei oikeasti tarvita ollenkaan ulkomaanvelkaa. Vaihdonvälineen – eli fiat rahan (fiat raha = rahan arvoa ei ole sidottu mihinkään standardiin) suvereeni valtio voi aina luoda itse.  Kestävyysvaje -potaska on tämän BIS  -rahanlainaajakartellin harjoittamaa riistopolitiikkaa ja pelkkää talousterrorismia.
http://ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

Aivan kuin suvereeni valtio ei voisi lainata rahaa itse itsellensä, jos ylipäätään pitää jotain niin keinotekoista asiaa kuin fiat -muotoinen raha jostain lainata ! Koska myöskään tämä ulkomailta lainaksi otettu raha ei ole yhtään ihmeellisempää kuin bittejä tietokannoissa.
http://ebolakani.blogspot.fi/2011/10/esitetaan-yksinkertainen-kysymys.html

nacc88yttocc88kuva-2016-03-21-kello-19-55-58.png

Yksi valtion virasto tai tilitoimisto voisi muutaman työtunnin aikana luoda muutamalla tietokoneen näppäimistön näppäilyllä esim. Suomen pankin tilille ja muutamien kuntapankkien tileille saman rahamäärän mitä nyt ulkomailta vuosittain lainaksi otetaan, hoitaa kirjanpidon ja jne. Bittimuotoisen fiat – rahan luomiseen tyhjästä ei tarvita kv. liikepankkeja, IMF:ää, BIS-rahakartellia ja luottoluokittajia.

Yksi puoluepolitiikasta irrallaan oleva valtion virasto, tai jopa keskikokoinen tilitoimisto voisi periaatteessa hoitaa koko valtiomme rahahuollon, toimien ikäänkuin mekaanisesti. Liikkeellä oleva rahamäärä, ja siitä johtuva inflaatio/deflaatio -sykli olisi täten jopa paremmin kontrollissa kuin nyt, koska kaikki luotu raha olisi tarkkaan kirjattu ylös, ja liika kierrossa olevaa raha olisi vedettävissä pois kierrosta esim. haittaveroilla tms.

Meitä huijataan hienoilla talousteorioilla ja ”talousasiantuntijoiden” puheilla luulemaan, että tämä fiat – raha on ikäänkuin jokin ehtyvä luonnonvara, mutta se ei sitä ole. Nykyinen fiat rahamme on täysin  keinotekoinen asia. Silti käytämme tätä rahaa, ikäänkuin olisimme kultakannassa. Lisäksi valtiot ovat vapaaehtoisesti luovuttaneet veronmaksuvälineeseensä liittyvät valtuudet pois. Valtio ei voi edes kirjoittaa itselleen shekkiä.

Rahaa luodaan siis uusien pankkilainojen yhteydessä, ja sitä poistuu kierrosta kun lainaa maksetaan pois. Pankit voivat luoda uutta rahaa lainan antoonsa eli velkaa tyhjästä nykyisin rajattomasti, rahan arvoa ei ole sidottu mihinkään (tätä on fiat raha). Uuden rahan luonti toki vaikuttaa jo liikkeellä olevan rahan ostovoimaan. Tämän seurauksia katselemme juuri parhaillaan. Hintakuplia on joka paikassa ja yleisön ostovoima heikkenee koko ajan ja tilanne vain pahenee.

Jos inflaatiosta puhutaan, niin kyllä yksityisten liikepankkien rahanluonti on jo nyt aiheuttanut tänne hirvittävän inflaation, esim. asumisen hintaan. Tietyissa asioissa rahan ostovoima on jo nyt niin pieni, etta se on jo suuri ns. kustannuskilpailukyvyttömyyden ja nykyisen taloustaantumaan syy. Rahan ostovoiman heikkouden takia palkkapyynnöt ovat täällä niin korkeita. Lisäksi kaikissa hinnoissa on mukana velanhoitokustannuksia. Iso osa veroistakin  menee velanhoitokuluihin. Mutta näistä asioistahan ei edes puhuta. Pitäisi alkaa puhumaan totuutta. Sehän tuntuu nykyisin olevan hyvin vastenmielistä niille, joilla on valta.

Kaikki taloudellinen valittelu raha- ja pankkijärjestelmämme ulkopuolella on asian ohi puhumista. Olisi tartuttava todelliseen syyhyn.

https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/08/04/yksityiset-liikepankit-luovat-myontamansa-lainat-tyhjasta-miksi-tasta-vaietaan/

Tiedoksi, rahajärjestelmämme on yksityinen kartelli, jottei kukaan muu kuin BIS -keskuspankki kartellin alainen yhtiö voi perustaa laitosta jossa on tili, jolle voi tallentaa euroja. Kuten sanoin,  Edes valtioilla ei ole käsittääkseni tilejä omissa laitoksissaan, vaan ne hoitavat rahaliikenteensä yksityisissä liikepankeissa (kuten Nordea) olevien tilien välityksellä.

BIS- kartelli määrittää rahavaltansa avulla valtioille lait, säädökset ja käytännöt, jotka liittyvät mm. pankki- ja rahajärjestelmään ja kontrolloi lähes kaikkien valtioiden keskuspankkeja, ja perusteli niitä lisää viim. vuosisatojen aikana, mm. Englantiin, Ranskaan, Yhdysvaltoihin (Fed), ja viimeksi Libyaan. Useiden valtioiden keskuspankit ovat siis BIS:n keskuspankkeja, eivät valtioiden omia. Ja BIS:llä ei käsittääkseni pahemmin ole kilpailijoita, eikä se niitä edes salli. Mm. Saksalle julistettiin talousaarto 1933, kun he irroittautuvat tästä järjestelmästä (BIS toimi silloin eri nimellä).

BIS kartelli on siis valloittanut jo rahamarkkinat itselleen valtioilta ja muilta kilpailijoilta eri keinoin keplottelemansa rahanluonti- ja koronkiskontaoikeuden turvin ja määrittää näin lähes kaikki asiat (jopa lait) asiakasvaltioissaan (joissa on siis vaihdonvälineenä ja ainoana verojen maksuvälineenä BIS:n hallinnoima raha).

Kun yksi kartelli on monopoliasemassa (määrittää toiminnalleen itselleen sopivat reunaehdot, valtioiden kautta), valtioiden on vaikeata enää vapauttaa tätä asiaa kilpailulle. Valtiot ovat menettäneet valtansa tehdä mitään muuta kuin ottaa oman pankki- ja rahajärjestelmänsä omaan haltuunsa. Sillä BIS:n valtaa voi horjuttaa vain joku toinen yhtä iso organisaatio, eivät yksittäiset valtiot (muutoin kuin ehkä joukolla, samaan aikaan eroamalla BIS:stä).

http://magneettimedia.com/kansainvalinen-jarjestelypankki-maailmantalouden-tyranni/

Ainoa todellinen kriisi tässä taitaa olla se, että totuus pankkijärjestelmämme petollisesta rakenteesta tulee yhä useamman tietoon. Siksi tämä valta on järjestellyt valheen puolustusmekanismikseen DDR -mäiset valvontatoimet ja vihapuhelait ja poliisivaltion. Ja ennen kaikkea idiotian vallan, eli demokratian. Demokratiallaan kansa valitsee johtajikseen kaltaisiaan: tietämättömiä, laiskoja, totuuteen pyrkimättömiä ja välinpitämättömiä. Tällaiset johtajat eivät kykene jakamaan kansalle oikeaa tietoa, koska heistä kaikki eivät ole itsekään perillä siitä. Maa elää petoksessa ja sokeudessa.

Kuulemma isoveli valvoo jo internet kirjoituksiakin. Ehkä siksi yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneiden huomio halutaan kohdistaa enemmän vain kohuihin, esim. falseflag terrorismiin, maahanmuuttoon, ja rasismiin ja sen vastustamiseen, tms., jos jostain yhteiskunnallisista asioista sattuu olemaan edes kiinnostunut.

Kaikesta puhutaan ja valitetaan, mutta ei tunnisteta, että nykyinen pankki ja rahajärjestelmämme on hirveä tuhoamisväline. Kaikkien taloudellisten ongelmiemme juurisyy.  Lisäksi meitä tuhotaan sillä tarkoituksellisesti. Päättäjämme Suomessa, EU:ssa ja EKP:ssä siirtävät osin tietoisesti ja osa hölmöyttään ja huolellisesti huomion pois itse velkaantumisen syystä, rahajärjestelmästä, puhumalla asian ytimen ohi vain yli varojen elämisestä ja huolettomasta velanotosta ja vaatimalla säästämistä ja leikkauksia.

Juuri näin meidät tietoisesti ja hyvin julkealla tavalla tuhotaan. Vain harva huomaa, että syyllinen on rahajärjestelmä itse, emme me ja meidän taloudenpitomme. Päättäjämme palvelevat tätä kansainvälistä yksityistä rikoshanketta, eivät kansaa. He tuhoavat meidät. He OVAT rikollisia.

Tämä yksityinen BIS raha- ja pankkijärjestelmä on päässyt yhteiskuntamme raha- ja pankkijärjestelmäksi kansan tietämättömyyden tähden. Se ei ole osa yhteiskuntaamme; se on yksityinen kansainvälinen rikoshanke. Sen taustalla lymyilevät suuret pankkiirisuvut ja se on kylmäveristä rikollisuutta.

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s