9/11  -kausti ja ”MISSING” Posters   


Tässä lukemisen arvoinen postaus vuodelta 2011 :

http://cluesforum.info/viewtopic.php?f=18&t=758

Tämä pistää miettimään, onko omaisilla yleensä tapana rakennuksen sorruttua, tai hyvin tarkassa sijainnissa tapahtuneessa onnettomuudessa (kuten WTC -tornien tuho)  liimailla heti tapahtuman jälkeen ”Etsintäkuulutus/kadoksissa” -monisteita ilmoitustauluille ja katujen varsiin, jos omainen on voinut mahdollisesti ko. tapahtumassa olla uhrina ?    Ei siis malteta odottaa esim. viranomaisten lausuntoa tai tehdä etsintäkuulutusta viranomaisille ensin tms.? Vaan heti turvaudutaan yleisövihjeisiin, jos omainen sitä kautta heti löytyisi.

Mutta, Miksi heti ? Manhattan oli luultavasti aivan tukossa varsinkin tuona iltana ja on vaikeata ja turhaakin rynnätä välittömästi uutiset kuultuaan kiinnittelemään (jopa tikapuiden kanssa) noita etsintäkuulutus -lappuja ko. paikan lähettyville seinille ?

Tuollaisten ilmoitusten käyttö voi olla toki tuttua siinä tilanteessa, jos esim. lemmikkieläin on kadoksissa ja jne. ,tai ehkä ihan yksittäistapauksissa, jos tapahtumasta alkaa olla jo aikaa kulunut ja tilanne alkaa olla epätoivoinen. Yleensä siis aikaa pitäisi hiukan kulua ensin, mutta nämä ”Kadonnut” (”missing loved one” ) -ilmoitukset ilmestyivät tuonne katukuvaan jo samana iltana !

Nuo  911 ”MISSING” -julisteet eivät siis kaikki voi olla aitoja. Ne olivat luultavasti suurimmalta osin lavastusta ja laitettu tahallaan tuonne näkyviin medioitten kuvattavaksi ja sitten joku osasi korjata niitä jopa talteen ennen sadetta, ja järjesteli tietenkin niistä koostuvan näyttelykiertueen. Missä muussa historiallisessa tapahtumassa tälläinen ”uhriutuminen” ja joukkotuhon lavastus on tuttua ? Minkä muun joukkotuhon uhreille on perustettu näyttelyitä ja museoita oikein hartaudella ?

lähde :

http://www.bigeye.com/911_missing_posters_of_disembodied_souls.htm

 

One thought on “9/11  -kausti ja ”MISSING” Posters   

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s