Onko Suomi koskaan ollut itsenäinen ?


Nappasin talteen hyvin mielenkiintoisen kommentin eräältä palstalta. lähde:

http://magneettimedia.com/mafian-ulkopoliittista-loanheittoa-ja-syyrian-karsimysten-tuottajat/#comment-37095

Ohessa tämä kommentti. Korostuksia lisätty omatoimisesti :

Ei Suomella ole KOSKAAN ollut minkäänlaista itsenäisyyttä, ei myöskään Neuvosto-Venäjällä, nykyisellä Saksalla tai USA:lla vuoden 1913 jälkeen (silloin USA:n keskuspankiksi tuli juutalaisten yksityinen pankki Fed ja USA:n hallitus joutui siitä lähtien lainaamaan omat rahansa juutalaisilta korkoa vastaan).

Viittaan tässä toissapäiväiseen kommenttiini (21.10. at 14.46) uutisartikkelissa ”IMF: maailma ei ole koskaan ollut yhtä velkaantunut kuin nyt!”:

TOISSAPÄIVÄINEN KOMMENTTI ALKAA

Vaikka Suomessa on turha puhua mitään totuutta mistään, muutama sana kuitenkin. Velkaantuminen johtuu velkarahajärjestelmästä itsestään. Velkarahajärjestelmä on kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden (heimovetoinen) järjestelmä, joka on käytössä jo kaikkialla maailmassa. Siksi maailma velkaantuu koko ajan. ”Pitkään ja karuun lamaan” eivät joudu varautumaan vain ”tavalliset yrittäjät ja työntekijät” vaan kaikki (velkarahajärjestelmä sulkee sisäänsä kaikki). Julkisella ja yksityisellä velalla ei ole eroa, molemmat ovat velkaa järjestäytyneelle rikollisuudelle, joka ko. järjestelmän on luonut ja omistaa. Valtionvelat maksetaan kansalaisten verovaroista (tuloverotus), ja siksi yksityinen velka kasvaa (muuten raha eli velka loppuisi ja kukaan ei voisi elää). Velkarahajärjestelmä vie väkisin velkakierteeseen, orjuuteen ja tuhoon. Se on sota-ase. Ei siis pidä jaaritella. Maailmantaloutta eivät tuhoa päättäjät vaan velkarahajärjestelmä. Velkarahajärjestelmän koron vuoksi kansalaisten palkat eivät voi pysyä velkaantumisvauhdin tahdissa. Se, että ”pankkiirien lahjoma eliitti päätti pelastaa pankit veronmaksajien rahoilla”, on pientä, sillä koko velkaantuminen (velkarahajärjestelmä) maksetaan veronmaksajien rahoilla. ”Velkatyrannian aikakauteen” siirryttiin Suomessa jo v. 1863 (sitaatti vajaa kuukausi sitten julkaistusta tekstistä):

”Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtinaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

jacob-rothschild

”Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja.

rothschilds-infamous-let-me-issue-control-money-quote-end-the-fed Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien). ”
Sitaatti on otettu seuraavasta jutusta (”Maahanmuutto on myrkkyä taloudelle”), sen toistokommenteista 26.9.2016 at 15.40, at 15.46, at 15.49 ja at 16.11 :

 

 1. V. Snellman ja muut sitaatissa mainitut tahot ovat Suomen suurimmat rikolliset sitoessaan Suomen kansan väkisin velkaannuttavaan, orjuuttavaan ja tuhoavaan rikollisten velkarahajärjestelmään. Suomi pärjäisi paremmin, jos lehmä pantaisiin johtamaan maata (väärät päätökset jäisivät – ja olisivat jääneet – tekemättä).

TOISSAPÄIVÄINEN KOMMENTTI LOPPUU

1800-luvulla itsenäisyyskiihkoiset suomalaiset siis rakensivat itsenäisyyttä sitomalla Suomen kansan velkaorjuuteen ja siten kaikkeen muuhunkin orjuuteen (joka kontrolloi velkaa eli rahaa, kontrolloi kaikkea; välineinä lainahanat, korkohanat, kriisit, lainaehdot, kiristäminen, pakottaminen, uhkailu, lahjonta jne.). 1863 Suomi toteutti itsenäisyyttä toteuttamalla täällä kaikenkattavan orjuuden. Sitä on jatkunut tähän päivään asti, koska Suomen kansa (Suomi on demokratia) on pitänyt voimassa juutalaista velkarahajärjestelmää, jossa raha tulee liikenteeseen vain lainana pankista, velkana siis (jonka pankki luo tyhjästä pelkkänä kirjanpitotoimena korkoa vastaan; korkoon ei kuitenkaan luoda erikseen rahaa, mikä aiheuttaa yhteiskuntaan jatkuvan lisävelkaantumisen pakon entisistä veloista selviämiseksi). Kun Suomi sitten saavutti ”itsenäisyyden” v. 1917, se ei saavuttanut mitään itsenäisyyttä, päinvastoin orjuus juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä vain vahvistui, kun velallisiksi tulivat ”itsenäisyyden” sanelemina yksin suomalaiset veronmaksajat (tulovero) ilman ulkopuolista apua. Suomen itsenäisyys v. 1917 sinetöi Suomen kansan orjuuden. Siksi Suomelle myönnettiin ns. itsenäisyys. Venäjän asioista päästiin irti, mutta samalla jouduttiin entistä suurempaan (siis yksinomaisempaan) velkojien orjuuteen, kuten Venäjäkin juutalaisvallankumouksen myötä.

Lisätietona :

Venäjän lokakuun 1917  vallankumous oli kosto– ja valloitusretki venäläisiä ja Venäjää suojellutta tsaaria ja Venäjän aatelistoa vastaan.

xstalins-willing-executioners-jpg-pagespeed-ic-iutdrpnwrm  ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut ’venäläinen vallankumous’. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.” – Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

On helppo päätellä, että Suomen ”itsenäisyys” on koko 99 vuoden ajan ollut kulissi, jolla asioita ymmärtämätöntä kansaa petetään. Kaikki tapahtumat Suomen itsenäisyyden aikana ovat olleet ulkoapäin ohjattuja, myös sotien tapahtumat ja lopputulokset. Koko 153 vuoden ajan (vuodesta 1863 lähtien) Suomen kansa on ollut lypsylehmä, jonka kaikki tuotos (työ) on valunut kansainvälisten juutalaisten pankkiirien taskuun. Muuta merkitystä tai vapautta Suomen kansalla ei ole missään vaiheessa ollut. Suomen kansa on ollut aina orjakansa, kaikkia oleellisia asioita myöten.

Suomea ei pelasta ”puolueettomuuspolitiikka” (kuten Juutinen väittää) vaan Jumala, jonka yhteyteen Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus) on tie. Jumalattoman kansan tie hukkuu. VL

25.10.2016 

Pieni täsmennys vuosilukuihin: Elokuussa 1863 saatiin Venäjältä lupa omaan hopeamarkkaan, jos ulkomailta saadaan laina markan sitomiseksi hopeaan eikä enää ruplaan (kuten oli ollut laita vuodesta 1860 lähtien). Laina Rothschildeiltä saatiin joulukuussa 1864. Lopullisesti Suomen oma hopeamarkka varmistui marraskuussa 1865 keisarin allekirjoituksella. Valtiontakuu (maksumiehiksi Suomen kansalaiset) lainalle saatiin v. 1864.

Tiedot löytyvät useasta paikasta internetistä, esim. Antti Kuusterän ja Juha Tarkan kirjoittamasta julkaisusta ”Suomen Pankki 200 vuotta”, nide I, s. 243-245:

http://www.suomenpankki.fi/fi/julkaisut/muut_julkaisut/pages/sp200_historiateos.aspx(löytyy latauslinkki).

 

Lainailu päättyy.

Wikipediasta :

Suomen lainoitus

Saksalainen Carl von Rothschild oli ”Suomen talouden tukijalka” kahdesti 1860-luvulla. Ensin hän lainasi Suomelle varoja markan arvon sitomiseksi jalometalleihin. Vuonna 1867 Suomen Pankki lähetti johtajansa Otto Reinhold Frenckellin lainaamaan Euroopasta rahaa Suomen katovuosien takia. Tarkoitus oli saada ostetuksi viljaa nälkää näkevälle kansalle. Lontoosta, Amsterdamista ja Bordeaux’sta lainaa ei herunut, koska takaisinmaksukykyyn ei luotettu. Frankfurtissa Frenckell sai Rothschildin suostumaan miljoonaluokan lainaan, jonka tämä antoi henkilökohtaisista varoistaan.[36] Carl von Rothschild oli henkilökohtaisesti mukana kaikissa Suomen ulkomaisissa lainoissa aina kuolemaansa vuonna 1886 asti[37].

Frenckell työskenteli 1860–1867 Suomen Hypoteekkiyhdistyksen johtajana, ja oli ottanut joulukuussa 1864, ennen Suomen valtionlainaa, Hypoteekkiyhdistyksen ensimmäisen ulkomaisen lainan M. A. V. Rothschild & Söhnen pankkiiriliikkeestä, joka sijaitsi Frankfurt am Mainissa, kooltaan kolme miljoonaa Preussin taalaria.[38]

Oma kommenttini tähän on :

Aito Itsenäinen valtio ei lainaa pääomaa hopeamarkkojen arvon ”sitomiseen” jalometalleihin ulkomaiselta yksityiseltä raha-suvulta !

Itsenäisen valtion perustaja lainaa ulkomailta korkeintaan setelipainokoneen.

 

G2VhphG.jpg

bank-run__thomas_jefferson___joeforamerica__com-2.png

2 thoughts on “Onko Suomi koskaan ollut itsenäinen ?

 1. Voi vitun rottia kaikki! Toivottavasti metsästys seurat jotka ovat suomen tulevaisuus hävittävät nämä saastat!!

  The Cancer Conspiracy

 2. Näin. Selkeäähän tämä. Nykyinen (ja edelliset) hallitukset istuu maanpetoksella, sionistimafian talutusnuorassa. Oman edun tavoittelun nimissä, rikkaina mutta orjina. Monikaan istuvista ei ole kasaariklaania, joten ovat mafian puoleltakin vain orjia. Mietinkin että mitä helvettiä ovat tehneet että on saatu tuollalailla kiristetyiksi, että pettävät oman kansansa. Sion pitää huolen vain omistaan, ja kenellä ei ole ” oikeaa ” verta, ei näiden mukaan ole edes ihminen. Eli tämä meidän paskasakki johtajisto pääsee sittenkin hengestään, kunhan kansa ensin on tapettu. Että miten saatanan typerä sitä pitää olla että lähtee mukaan tällaiseen järjestelyyn.

  Kansalla olisi vielä mahdollisuus irtautua ja pelastua. Johtajamme on päättömiä, munattomia, veteliä säkkejä, kai täällä nyt vielä on korkealla pallilla pari isänmaallistakin jäljellä.

  Orjia ollaan, orjiksi jäädään jos ei kohta ala tapahtua.

  (Kommentin loppuosa on sensuroitu. Asiallista keskustelua – kiitos)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s