Ole Dammegård paljastaa false flag -teatterin, ovatko muslimiterrori-iskut lavastettuja ?


Ole Dammegårdilla on puutteensa, mutta ohessa hän paljastaa hienosti viimeaikaisen false flag -teatterin.

Hän pistää hienosti nippuun nämä tietyt meilläkin täysin totena pidetyt terrori-iskut ja paljastaa osan niistä huijauksiksi, eli false flageiksi, eli suomeksi väärän lipun operaatioiksi. Myös hyviä kysymyksiä esitetään. Ja pohditaan median osuutta ja sitä ketkä ovat oikeita terroristeja ja sitä ketkä tukevat tätä kansan kiihottamista.

Ole Dammegård ”The Global Tour of Terror continues”

Lecture: The Western world have seen more alleged terror attacks this year (2016) than ever before. Horrific massacres in Orlando, Nice, Dallas, Istanbul, Brussels, Paris… Is the world going totally crazy – or are we looking at a series of coordinated, scripted events based on CIA/Mossad’s ‘Strategy of Tension?

Omaa kommenttiani asiasta :

Olisi tosiaan syytä tutkia – ennenkuin hutkitaan, mutta nykyään se ei ole enää muotia. Tunneperäisiä reaktioita vain ja niiden perusteella tehdään päätöksiä ja annetaan lausuntoja nykyään – iskujen oikeiden järjestäjien agendaan sopien. Hajoita ja hallitse. Aina saadaan jokin lakialoite läpi kun kansa on sekaisin ja tunnekiihkossa hyväksytään kaikki idiotia. ”Kunhan vaan ei tule annettua pelolle valtaa” – sanovat nämä meidän omat terroristit.
Yleisesti :
Ovatko nämä asiat liian vaikeita tajuta, ja havaita, vai eikö vain jakseta keskittyä ? Miksi ei ensin tutkita ? Miksi mennä torille huitomaan ilmaa jotakuta vastaan, pelkän huhun perusteella ? Näinkö aina on tehty ? Onko tämä sivistystä ?

Ovatko Suomalaiset (jopa ns. toisinajattelijat) aivan pöhköjä, kun esim. kaikki ns. maahanmuuttovastainen – jopa lavastus – kelpaa mitä valtamediat ja töllö asioista näyttävät, ja sitten mennään suu vaahdossa torille ? Eikö tule mieleen tahallinen asioiden kärjistäminen ja ohjailu ollenkaan ? Eikö joku hyödy siitä, kun porukka täällä kähisee keskenään, esim. maahanmuutosta ? Hajoita ja hallitse.

Kunhan sen tekijän vain sanotaan olevan vaikkapa ns. muslimiterroristi ja se huutelee allahuakbaria mennessään, niin kaikki on ok. Vaikka viestin tuojana olisi se aina kaikissa muissa asioissa valehteleva valtamedia. On sitä kaksinaismoralismia havaittavissa näillä meidän kansallismielikeilläkin.

Kun käy katsomassa esim. Ylewatchin, MV:n ja vastarinta.com jutut esim. näistä Euroopan 2015-2016 selvästi lavastetuista terrori-iskuista, ei voi kuin ihmetellä kuinka suoraan ja aivan purematta niellään narratiivi jostain aivan itsenäisesti toimivista sarjakuvamaisista ”muslimiterroristeista”:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004892365.html

Tuokin yo. juttu on todella typerä – suorastaan lapsellinen.

Aivan kuin tuollaisiin terroritekoihin pystyisi jokin itsenäinen ja lansivaltojen päättäjien komennosta irrallinen ”ISIS” – pohjainen muslimiryhmä tässä isoveli valvoo yhteiskunnassa, jossa joka ikinen asia ja raja on tarkkailussa ja valvonnassa? Järki käteen. Todella naivia edes ajatella niin. Muutoin ollaan kyllä mediakriittisiä oikeissakin asioissa. Miksi ei juuri nyt sitten ?
Jos joku edes kysyisi, mitä nämä oletetut ”muslimiterroristit” tai ISIS hyötyvät noista Ranskankin iskuista? Ja jolleivat mitään hyödy, niin KUKA HYÖTYY ?

Isisin propangadavideolla taistelijat ajavat silmiinpistävän usein Toyota-autoilla. Tottakai. Eikun siis … ööö … hetkinen?
Kysymys terrori-iskuissa ei nyt kuitenkaan ole kongreettisesta tai aidosta sotatilanteesta, ja oletetut tekijät jäävät miltei heti kiinni ja joutuvat vastaamaan teoistaan heti (osa jopa ammutaan poliisien toimesta paikan päällä, joten tutkittavaa ei jää? Ja motiiveja ei voi kysellä.).
Ei siis oikein mitään tutkintaa, eikä oikeudenkäyntejä, jotain näytöstä vain ehkä. Uutisissa vain huonot näyttelijät ”todistajina” näistä tapahtumista :

Esim. tämä : Mikä on noin hauskaa, kun poikaystävä saattaa olla terrorismin uhri (Brysselin 2016 isku ) ?

”Following the attacks in Brussels, an emotional American woman joins Brooke Baldwin to discuss the ongoing search for her missing Belgian boyfriend”

ja silminnäkijöinä (kuten yllä)  ja jopa uhreina näyttelijöitä ja itse tapahtumat ovat surkealla video-laadulla kuvattu, vaikka melkein kaikilla on nykyään HD-kamerat, ja kaduilla CCTV -kamerat, joiden kuvaa kuitenkaan harvoin saadaan julki. Esim. Nizzasta takavarikoitiin CCTV -tallenteet, koska joku haluaa peitellä jotain? Vain muutamia tekaistuja (osa selvää CGI:tä) videoita toistellaan, koska kunnon amatöörivideoita ei ole, vaikka älypuhelimet on jo kaikilla. Yksi toimittaja sukulaisineen osasi olla jo ennakkoon paikalla muutamissa iskuissa. Sattumaa?

Syyt ?

Mitään tarkempaa syytä siis näillä oletetuilla ”muslimiterroristeilla” ei tekojensa motiiviksi kuitenkaan ole, kun asioita jälkeenpäin selvitellään. Pelkkä pahanteko tarkoitus ja jotain allahuakbar -huutoa vain. Kylläpä on uskottavaa.

Okei, on mainittu jotain, että oletetulla tekijällä olisi masennus tai uskonnollinen tai aattellinen radikalisoituminen, ehkä ääriajattelu, eristäytyminen, syrjäytyminen, jne. selittelyä, ja kaikki tuo olettelu pitäisi aivottomasti niellä ? Ehdottomasti siis näin ? Ja eikun torille !

MV-lehti -tyyliin sitten oletetaan kritiikittömästi, että ( huom. valtamedian) sormella osoittaman ja oletetun tekijän motiivina terrorismiin olisi vain pelkkä viha, kosto tai uskonto ja oletetaan vieläpä useinpien lukijoiden nielevän koko valtamedian toistama stoori, aiemmasta mediakritiikistä poiketen. Silti vain sarjakuvamaista raivohullua yleisöön kohdistuvaa väkivaltaa, ilman mitään pidempiä julistuksia tai viestejä? Ja media ja vastamediat laulavat samaa laulua ( ohessa todiste ) kuorossa täysin aivottomasti.

Näiden iskujen yhteydessähän ei edes julisteta mitään, tai sanota, että ne olisivat kosto jostain tietystä asiasta (esim. Irakin tuhoaminen tms.). Jos, ne olisivat kosto, miksi ne eivät iske valtioiden hallintoon tai päättäjiä vastaan, tai esim. puolueita vastaan, vaan vain sattumanvarainen tavisjoukko on lähes aina ”uhrina” ?

Paljon kysymyksiä siis, silti tähän vihakiihotukseen pitäisi mennä mukaan ? Ei kiitos. Yleensä täällä on ollut tapana tutkia – ennen kuin hutkitaan, mutta ei näköjään enää.

Sodankäydeiden Suomalaisten pitäisi muistaa mitä vihollisen partisaani toiminta oli. Juuri esim. tälläistä; että pukeudutaan vihollisen sotilaspukuun ja tehdään pahoja. Tätä Neuvostopartisaanit tekivät esim. Virossa. He teurastivat Saksalaisten sotilaitten asuihin pukeutuneina kokonaisten kylien asukkaat, jättäen muutamat henkiin todistamaan ”Saksalaisten” pahuudesta. Tästä oli enemmän jossain blogissa, jota en enää löydä.

Muutama aikaisempi kommenttini  :

http://magneettimedia.com/munchen-22-kesakuuta-vakivallan-taustat/#comment-37151
http://magneettimedia.com/munchen-22-kesakuuta-vakivallan-taustat/#comment-37226

Muuta aiheeseen liittyvää täällä :

https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/18/olisiko-taas-aika-herata-huitomaan-ilmaa/
https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/17/julki-ihmisten-kaksinaismoraali/
https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/15/ihmismielen-uhma-jossa-pelolle-ei-ole-sijaa/

Jos mieli on sokea, eivät silmät voi nähdä totuutta. Viha päihdyttää päät. Vihan tuottama energia pitää kohdistaa ongelman ratkaisemiseen, eikä sokeana ensimmäisenä kadulla vastaan tulevan kimppuun hyökkäämiseen.

Mutta miksi tuo lavastettu terrori tehoaa massoihin ? Se on mielenhallintaa, koska ohjelmointi television kautta, ja ihmisen kuolemanpelko.

Ei-kristityn tuntee siitä, että hän pelkää kuolemaa (kuten ISIS:tä ja muslimiterroristeja), mutta oikeasti hän pelkää  sielun joutumista vastuuseen Jumalan edessä, ja hänen koko elämänsä on kuoleman pelon orjuuden ohjaamaa.

He pelkäävät sielun kuolemaa, ikuista eroa Jumalasta. Sielun kuolemaa pelkää vain sellainen, joka on syntinen, perkeleen orja. Hän tietää joutuvansa ikuiseen vastuuseen ja vapisee hysteerisesti kuoleman edessä. Henkilöt, jotka pelkäävät kuolemaa, ovat orjia läpi elämänsä :

”…että hän (Jeesus) – – vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:15).

Jos, sinulla arvoisa lukija sattuu olemaan maailmanvalloitusfantasioita – ohessa opas false flag terrorismiin : False Flags For Dummies

 

5 thoughts on “Ole Dammegård paljastaa false flag -teatterin, ovatko muslimiterrori-iskut lavastettuja ?

 1. Hei,

  puhut asiaa, mutta miksi tuot tähän tekstiin termin ”Ei-Kristityt”? Minä en itse kuulu mihinkään uskontokuntaan, ja tästä syystä uskottavuus karisee sanomastasi. Ymmärrätkö, että kristinusko ei ole tuonut tähän maailmaan paljoakaan hyvää, kun katsellaan koko maailman mittakaavasta. En nyt tarkoita sinun elämääsi tai ihmiste, jotka voivat muutenkin kelvollisesti. Tarkoitan kaikiata köyhimpiä, joille on luotu päähähn kuva jeesuksesta ja jumalasta. Oletko perehtynyt kristinuskon historiaan, miten se on esimerkiksi iskostettu mustien orjien maailmankatsomukseen, jotta he eläisivät rauhassa orjuudesta huolimasta. Tajuatko, että sekin on vallankäytön väline? Se saa ihmiset alistumaan ja menemään joukkopsykoosiin, aivan kuten muissakin uskonnoissa. Minulle on opetettu rakkaus, eettiset arvot sekä empatia aivan ilman mitään valmiiksi kirjoitettua massahypnoosia, ja siksi en voi arvostaa täysin ihmistä, joka pitää omaa uskontoaan muita uskontoja parempana, kun ne kaikki ovat sitä samaa.

 2. Ohessa Ole Dammegard avaa eliitin käyttämät harhautusmekanismit ja kertoo miten huomio vedetään aina muualle. Erittäin hyvä asiapitoinen haastattelu – kannattaa kuunnella.

  https://lightonconspiracies.com/ole-dammegard-jfk-9-11-conspiracy-cancer-killing-machine-age-of-truth-tv/

  En tiennytkään, että esim. The Beatles, Jim Morrison ja The Doors ja hippiliike olivat tahallaan luotua harhautusta kansan huomion vetämiseksi muualle. Teatteria ja mediatuotteita. USA oli kuulemma hajoamassa 1960 – luvulla ja kansa alkoi reagoida ja jotain ”rauhoittavaa” piti keksiä. Sylttytehdas on kuulemma ollut The Tavistock Instituutti Englannissa ja Laurel Canyon jenkeissä ikäänkuin tuotantolaitoksena.

  Mitä kaikkea vedätystä nykypäivänä onkaan ja kaikki menee läpi ? Kuinka helppoa massojen ohjalu onkaan erilaisten medioiden ja jopa koulujärjestelmämme välityksellä ? Ei minkäänlaista itsenäistä ajattelua missään.

 3. Viihdeteollisuus on ollut aina tiukasti isonveljen kontyrollissa ja omistuksessa. Kiakki on tietenkin lakselmoitua mädättämistä ja osa kansanmurhaa, kuten kaikki muukin. Kaiken täytyy olla kommunistista ja kansanmurhaamista (sen edistämistä ja kaiken pahan). Muu on erittäin paheksuttua ja jo osittain kiellettyä

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s