Psywar – mielikuvien sota


Mielikuvia ja käsityksiä erinäisistä asioista kontrolloidaan nykyään erittäin vahvasti (eng. Perception management )  ja jopa kapinamielialoja lietsotaan, mutta aina yksi tietty rahanväärentäjä elätti joukkio (A Small Ruthless International Clique) saa juonia rikoksiaan täysin rauhassa. Se on aina lakien ja kohujen yläpuolella, ja julkisuudelta piilossa. Rahvaan kapina ja vihastuminen tämän klikin riistämisen seurauksista kohdistetaan näiden pankkiirien itsensä luomien valeoppositioiden ja ties minkälaisten hallittujen ryhmittymien ja liikkeiden avulla ns. ohi, tai merkitsemättömiksi sijaistoiminnoiksi. Kaikki vain politisoidaan tai alistetaan ”demokraattisille prosesseille”, jolloin mitään todellista korjausta ei juuri mihinkään saada, mutta puhetta ja mielipiteitä riittää ja niiden esittämistavoista ja vapauksista voidaankin sitten vaikka joutessamme kiistellä ankarasti, jotta meitä riistävä pankkiiri saa työrauhan. Muotitermejähän tässä kähinöinnissä ovat mm. poliittinen korrektius, rasismi, hybridisota/infosota, sananvapaus, oikeudet, taistelu, vaalit ja demokratia ja näistä kaikista milloin mitenkin päin johtuva kiihottuminen. Sanoistakin on siis tehty ns. raateluvälineitä.

Jotta syntyisi edes pientä käsitystä siitä mistä tämä kaikki johtuu, kannattaa katsoa ohesta ainakin ekat 15min. Siinä kerrotaan miten 2003 alkaen tämän saman osapuolen toimesta tehtiin Irakille juuri se mistä Nürnbergin oikeudenkäynnissä Saksalaisia 1945 syytettiin (vaikka Saksa kävi koko ajan itseasiassa puolustussotaa ja esitti rauhantarjouksia). Yli miljoona ihmistä murhattiin sotatoimissa siinä Irakin valloituksessa ja tuhoamisessa, eikä se terrori ole loppunut siellä vieläkään. Ja kaikki vain etsittäessä hyökkääjän (usrael) omasta päästään kehittelemää keinotekoista vihollista nimeltä Al-Qaeda. Kaikki perustui siis satuihin ja tekaistuihin syihin. Todellisuudessa kyseessä oli länsivaltojen jo ed. mainitun rahaklikin komennossa suorittama kansanmurha. Kuitenkin valhepropaganda ja ”axis of evil” -hömppä meni läpi jopa näin ”sivistyneellä” 2000 -luvulla ja naiiviutta oli paljon ilmassa.

 

Ja nämä Irakin murhaajat ovat edelleen vapaina.

Ohessa tämä Psywar -dokumentti :

Tuota oheista dokumenttia pidemmälle katsoessa ei voi välttyä siltä mieleyhtymältä, että tätä kaikkea meille esitettyä valheellista mielikuvaa tiettyjen asioiden tilasta on syötetty meille jo kauan jostain samasta komentokeskuksesta. Video tosin erehtyy esim. Hitlerin maailmanvalloitus haaveiden osalta, mutta yleiskuva kertoo miten hirvittävää aivopesua, harhaanjohtamista ja mielten manipulointia meille on vuosikymmenet tarjoiltu ja sitä on kritiikittä otettu vastaan. Ja huom. nimenomaan täällä ”sivistyneissä”  länsivalloissa – etenkin Yhdysvalloissa. Huom. Neuvostoliiton loppuaikoina ja luulempa, että kaikkina aikoina väestölle siellä oli ikäänkuin itsestään selvää, että heidän valtionsa väkivalloin valloittanut joukkio valehtelee. Ja huom. Venäjällä ei tapahtunut vallankumousta 1917 – sen johto (Keisari Nikolai II) murhattiin ja valta kaapattiin. 

1932-bad-jew-commies.jpg

 

Ja tottakai, tämä Venäjänkin tuhonnut kv. pankkiiri loi itsensä suojaksi esim. ammattiliitot, puolueet,  jms., jotteivat mahdolliset iskut kohdistuisi häneen, vaan rahvas riitelisi vain keskenään, tai työnantajansa tai esivaltansa kanssa. Se voi rahanpainokoneensa avulla luoda lähes mitä tahansa; kriitikoita, vastarintaliikkeitä, terroristijärjestöjä, puolueita, valtioita, lakeja, sotilasliittoja, armeijoita, se voi tilata murhia, tai ”onnettomuuksia”, tai vaikka vallankumouksen, kuten Ranskassa tekivät. Ja tottakai – väärentää historiankirjoitusta.

Oheislukemista : MS Estonian upottaminen tai vaikkapa Palmen murha.

Kansalle luodaan siis vain mielikuvia – totuus on liian kiusallista kerrottavaksi. Mikä on esim. talouslamamme todellisuusonko meillä nyt vain keinotekoinen talouslama, joka perustuu meille syötettyyn mielikuvaan rahan niukkuudesta ja siihen, että rahan hallinta on täysin yksityistetty BIS -rahakartellille ?  Sillä rahaa on ja sitä luodaan kokoajan velkakirjojen takaisinlunastuksiin. Tämän todistaa keskuspankkien valtiovelkakirjojen osto-ohjelma yksityisiltä sijoittajilta. Rahasta ei siis ole aitoa niukkuutta. Lue myös : Eurooppaa ravisteleva taloudellinen kriisi on täysin suunniteltu – Kaninkolo blogi 2012.

Sitten taas ajantäytteeksi – tottakai – kansalle on pakko tarjota sirkushuveja yms. ettei kukaan ehtisi perehtymään mihinkään todelliseen, ja selvittämään kuka todellisuudessa on esim. tämän keinotekoisen rahan niukkuuden ja rahalla keinottelun syypää. Saati historiankirjoituksen tutkiminen. Mutta, kaikki hyvin, Ei kansaa kiinnosta rahajärjestelmät. Kansa kyttää vain himojaan, viinaa, leipää, sukupuolielintään ja viihdettä.

Ranska-2016.jpg

Orja pysyy sitten työnsä ohessa kovin kiireisenä ja ”unessa”  hänen seuratessaan noita kaikenlaisia sirkushuveja ja nautistellessaan pankiirien hänelle järjestämiä päihteitä. Lisäksi, tälle pankkieliitin orjalle ohjelmoidaan kaikkia kanavia pitkin hänen ja kansakuntansa turmioksi koituvat arvot joita hänen pitää koko elämänsä noudattaman, tai muutoin ”syrjäydyt”.  Myös patriotismia voidaan käyttää hyväksi tai pelotella kansaa vaikkapa illuusioilla milloin mistäkin ”vihollisesta” ja näin saadaan aina jokin tämän kv. klikin agenda toteutettua. Miettikää siis, mitä nämä viimeaikaiset ”rekkaterrori-iskut” todellisuudessa ovat ?  Pelko on tämän kv. klikin lempityökalu. Varsinkin meidän kuolemanpelkomme.

Kristittyjen Raamatussa sanotaan, Henkilöt, jotka pelkäävät kuolemaa, ovat orjia läpi elämänsä :

”…että hän (Jeesus) – – vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:15).

Kuolemanpelolla myytiin mm. sikainfluenssa rokote 2009. Kansa oikein jonotti piikille. Parkkisakoista piittaamatta. Mitähän kaikkea muuta kansalle pian ”myydään” ?

Ehkä pian tämän kv. klikin valta on jo niin täydellinen, että kaikki systeemin ulkopuolinen ajattelu (kuten Kristinusko) ja muut ideologiat hävitetään rajulla kädellä?

 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s