Rahanlainaajan valta


 

Demokratia ja lähes kaikki poliittinen mesominen täällä on turhaa. Sillä, kun valtion talouden sydänveri, eli sen raha- ja pankkijärjestelmä on ulkopuolisen ja täysin valtioiden hallinnosta irrallaan olevan yksityisen kartellin (BIS) hallussa, ei ole väliä nimitetäänkö sitä yhteiskuntaa kommunistiseksi, kapitalistiseksi, fasistiseksi, sosialistiseksi tai demokraattiseksi. Tässä ei kannata myöskään luulla, että jollain nimellisellä asialla, kuten valuutan nimellä, tai sen keskuspankin nimellä olisi jotain merkitystä. Edes EU -jäsenyydellä tai siitä eroamisella ei ole merkitystä. Esimerkiksi Suomi on ollut tämän velkajärjestelmän orja jo 1863 lähtien.

Ajatellaampa asiaa vaikkapa näin; Jos minä olisin maailman tyranni, eli BIS raha- ja pankkijärjestelmä -kartellin hallitsija, en välittäisi siitä mikä puolue, tai -ismi jossain maassa olisi vallassa, kunhan he vain käyttäisivät vaihdonvälineenään minun järjestelmäni rahaa ja velkaantuisivat vain minun järjestelmälleni, joko yksityisesti tai valtiollisesti, tai liittona keskenään, ihan miten vain. Ei paljoa kiinnostaisi mikä ideologia/puolue missäkin on vallassa, tai mikä uskonto tai aate.

Mutta, jos ne valtiot irtautuisivat tästä minun rahakartellista, kuten Saksa 1930 -luvulla tai Libya, niin hermostuisin. Kaikki tälläiseen irtautumiseen johtavat toimet kitkisin perinjuurin jo heti alkuunsa ja perustaisin tilalle vaikkapa valeoppositioliikkeitä tilanteen rauhoittamiseksi. Myös huomion vetäminen tästä asiasta pois (sirkushuveja kansalle) olisi tärkeää.

Tarvittaessa vaikka päihdyttäisin kansan viinalla, huumeilla ja psyykenlääkkeillä, jottei se heräisi tähän asiaan.

Huh … onneksi minä en ole maailmantalouden tyranni :)

Huomattavaa on, että myös Islanti kuuluu edelleen tähän BIS -rahakartelliin. Todellakin, paras orja on sellainen, joka ei tiedä olevansa orja.

Tämä yksityinen rahanlainaaja ( BIS -rahakartelli) määrää joka ikisen vähääkään merkittävän asian yhteiskunnassamme, ja asettaa myös valtaan omat nukkehallitsijansa kuten presidentit, hallitukset ja ministerit. Vaalit, demokratia, politiikka ja puolueet ovat tässä systeemissä sille vain teatteria, eli kansan aktiiviisen osan sitomista erilaisiin turhiin näennäistoimintoihin – näin kansa luulee pystyvänsä ”vaikuttamaan” asioihinsa, vaikka se todellisuudessa vain rimpuilee velkahirressä. Kapinaliikkeet vesitetään soluttamalla.

Ettei kansa kokonaan riudu velkataakan alle – kansaa pidetään juuri ja juuri sen verran hengissä, että sitä voidaan ”lypsää” tämän velkarahajärjestelmän avulla. Kuitenkin nämä pankkiirit luovat lainansa tyhjästä, käytännössä ilmaiseksi, eivätkä lainaa mitään omaansa.

BIS (synt. 1930) on Rothschildien ja muiden juutalaisten velkarahadynastioiden luomus; hehän ovat hallinneet maailmaa saatuaan oman yksityisen velkarahapankkinsa maailman voimakkaimman valtion USA:n keskuspankiksi v. 1913 (FED; USA:n hallitus joutuu lainaamaan omat rahansa yksityisiltä pankkiireilta).

Lisää aiheesta :

The biggest mistake the American people

Kun he tuolloin saivat USA:n täydelliseen orjuuteensa (joka hallitsee velkaa, hallitsee kaikkea), he tulivat samalla käytännössä maailman herroiksi (loppu on vuoden 1913 jälkeen ollut vain maailmanvallan käytännön hiomista ja muotojen luomista). Aluksi BIS hoiti Saksan kulta-asiaa; Saksahan oli Versailles’ssa alistettu ja orjuutettu juuri Rothschildien johtamien juutalaisten toimesta (eri maiden edustajat olivat juutalaisia tai heidän käsikassaroitaan).

BIS sitten kehittyi mainittuna maailmanvallan muotoseikkojen kehittelynä keskuspankkien keskuspankiksi. Ne keskuspankit, jotka kuuluvat BIS:iin, ovat Rothschildien ja muiden juutalaisten rahadynastioiden hallinnassa tai omistuksessa, aivan sama kumpaa sanaa käytetään. Ne harvat keskuspankit, jotka olivat näiden kansainvälisten pankkiirien kontrollin ulkopuolella, ovat joutuneet (esim. Libya) tai joutumassa väkivalloin (sota) Rothschildien täydelliseen orjuuteen. Rothschildit edustavat koko heimoa. Esim. EKP on BIS:n jäsen eli täydellisesti Rothschildien pankki.

jacob-rothschild.png

Suomen Pankki on EKP:n haaraosasto (kuten EKP:n ja SP:n sivuilta käy ilmi) ja siten täydellisesti Rothschildien yksityinen pankki. EKP:ssa ei ole EU:lla tai sen jäsenmailla minkäänlaista sananvaltaa; se on täysin riippumaton yksityinen rothschildilainen pankki.

Koko systeemi on Rothschildien luomus, joten eihän näistä asioista pitäisi olla mitään epäselvyyttä.
Sisäpiiriläisenä asioita näkemässä ollut Carrol Quigley kirjoitti v. 1966 kirjassaan ”Tragedy and Hope” (s. 324):
Rahakapitalismilla oli toinen kauaskantoinen päämäärä, ei enempää eikä vähempää kuin luoda maailmaan yksityisissä käsissä oleva taloudellinen kontrollisysteemi, joka kykenee hallitsemaan jokaisen maan poliittista systeemiä ja koko maailman taloutta. Yhteistyössä toimivien maailman keskuspankkien oli määrä kontrolloida tätä systeemiä feodaalisella tavalla salaisilla sopimuksilla, joita solmittaisiin usein pidettävissä yksityisissä kokouksissa ja konferensseissa. Systeemin huippuna olisi Bank for International Settlements Baselissa Sveitsissä, yksityinen pankki, jonka omistavat ja jota kontrolloivat maailman keskuspankit, jotka itse ovat yksityisiä yrityksiä.

BIS säätelee varantovaatimus- ja korkohanoillaan suvereenisti keskuspankkejaan ja siten meitäkin. Kyseessä on orjuus. Maailmaa pyörittää ”pyhä” rikolliskolmikko Maailmanpankki, IMF ja BIS.
BIS on tekemisissä keskuspankkiensa kanssa (varantovaatimus- ja korkohanojensa lisäksi mm. myöntää pikalainoina ns. siltalainoja [bridge loans] eri maiden keskuspankeille ennen kuin varsinaiset Maailmanpankin tai IMF:n lainat saadaan ko. maiden hallituksille). BIS päättää valuuttojen devalvoinneista tai tukemisista ja pankkitoiminnan säännöistä. Se kykenee kaatamaan tai nostamaan kokonaisia talouksia.

Lue :

https://ebolakani.blogspot.fi/2010/02/se-joka-hallitsee-rahaa-hallitsee.html

Sen ydintehtävänä on palvella kansainvälisen (pääasiassa juutalaisen) yksityisen pankkijärjestelmän etuja jopa kansallisten talouksien tuhoutumisen uhalla (tarvittaessa se pakottaa kansat suurtyöttömyyteen ja kehityksen pysähtymiseen, etteivät pankkiirien edut vain kärsi). Se myös toi Eurooppaan euron ja EKP:n ja riisui kansalliset keskuspankit, esimerkiksi Suomen Pankin, kaikista kansallisista siteistä palvelemaan yksin kansainvälisiä pankkiireja. Se nauttii hallinnollista immuniteettia, ei maksa veroja, ei ole tilivelvollinen kenellekään, sillä on omat poliisivoimat ja se on lain yläpuolella ja täysin itsenäinen. Rahoituksensa se saa jäsenpankeiltaan. Tällaiseen asemaan siis järjestäytynyt rikollisuus maailmassa on kohonnut. Kansainvälinen pankkieliitti ehkä on tekemässä BIS:stä koko maailman keskuspankkia, jolloin kenties nykyiset keskuspankit lakkautetaan.

BIS sijaitsee Baselissa Sveitsissä. Siksi Rothschildit eivät ole ulottaneet maailmansotia Sveitsiin. Koska BIS tarvitsee rikollisjärjestönä turvaa, Sveitsissä lähes kaikki 20-30 -vuotiaat miehet saavat miliisikoulutuksen ja aseenkäyttökoulutuksen. Kaikki he saavat pitää henkilökohtaista asetta kotonaan ja hankkia niihin omilla varoillaan ammuksia. Sveitsissä on asukasta kohdin kolmanneksi eniten aseita ihmisillä, kaiken kaikkiaan 1,2 – 3 miljoonaa asetta. Järjestelmän tarkoitus on suojella BIS:iä ja varmistaa nopea vastaisku aggressioon.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gun_politics_in_Switzerland

Rahajärjestelmämme takaa sen, että velan täytyy kasvaa riippumatta siitä, mitä ihmiset, liikemiehet tai hallitus tekevät tai jättävät tekemättä tai pitävätkö he budjettinsa tasapainossa tai eivät (Richard Walbaum: ”The Poverty Trap”).

Antakaa minun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahaa ja minä en välitä, kuka sen lait kirjoittaa (pankkiiri Meyer Rotschild v. 1790).

Lue lisää :

Se joka hallitsee rahaa, hallitsee valtiota.

Kansainvälinen järjestelypankki – maailmantalouden tyranni

The biggest mistake the American people

Usury: Weapon of the International jewish Banking Cartel Families against the world
Money For People NOT Jewish Bankers
Secrets Of Jewish Money Control
Jew Money and our World Leaders
AFP’s Most Viewed Article: Rothschilds Want Iran’s Banks 
The New Babylon: Those Who Reign Supreme – PDF
*WHO CONTROLS AMERICA?

Suomeksi;

https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2014/05/25/kansallissosialistinen-saksa-oli-kauhistus-kansainvaliselle-pankkikartellille/

https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/07/20/fuller-toisen-maailmansodan-syyna-saksan-irrottautuminen-kultakannasta

https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/06/26/esimerkkeja-omaa-valuuttaa-velkarahan-sijaan-kayttaneista-yhteisoista-suomen-tila/


Jos amerikkalaiset koskaan sallivat pankkien kontrolloida heidän rahansa liikkeelle laskemista, ensin inflaation avulla (lainahanat avataan), sitten deflaation avulla (lainahanoja kiristetään), pankit ja korporaatiot, jotka kasvavat heidän ympärilleen, tulevat viemään ihmisiltä kaiken omaisuuden, niin että lopulta heidän lapsensa havaitsevat olevansa kodittomia mantereella, jonka heidän isänsä valtasivat. – – Uskon vilpittömästi, että pankkilaitokset, joilla on oikeus laskea liikkeelle rahaa, ovat vaarallisempia kuin armeijat” (USA:n presidentti Thomas Jefferson).

Oheinen dokumentti hieman erehtyy siitä rahoittiko kukaan Hitleriä, mutta pääasia tulee selväksi.

Ohessa ex-sotilas paljastaa koko roskan :

7 thoughts on “Rahanlainaajan valta

 1. J.K. Paasikivi sanoi 1923: ”Pankit ovat ne kanavat ja valtimot, joita myöten veri juoksee ja joita ilman ei elämä ole mahdollinen ja jotka ensiksi on saatava kuntoon, jotta nykyaikainen elämä voisi päästä kulkemaan.”

  Paasikivi oli pitkäaikainen Kansallis-Osakepankin pääjohtaja. Lausuma saattaa pitää paikkansa vähän järjestelmässä jos toisessakin. Mutta sitä voisi järjestää pankkitoimintaa pajon terveemminkin ja yleiseksi eduksi. Kv. järjestelmä oli todellakin jo kauan ollut sairas. Lausumasta voi myös huomata, että joka kontrolloi pankkitoimintaa, pystyy hallitsemaan kaiikkea. Toisinpäin: pankkeja voi hallita vain se, jolla on todellinen valta. Todelliseen valtaan pankkeja kontrolloiva voima on salakavalasti sekä brutaalisti esim. Britannian imperiumin kautta hivuttautunut. Tosinvalta oli hyvin suuri jo keskiajan hallitsemiseen ja pankkitoimintaan.

  Lause on lainattu aika karseasta pnakkiirien prostituoitujen kirjasta Erehtymättömät. Siinä tosin tulee hyvin esiin se, kuinka Suomi nostettiin eurooppalaisen ja siten globaalin pankkitoiminnan ytimeen, kun Suomeen ensin perustettiin liikepankki ja kun markka sitten sidottiin ensin hopeakantaan 1865 ja myöhemmin kultakantaan. Tietenkin jo ensimmäinen laina ja oma yksikkö ruplan alayksikkönä oli jo askel. Mutta vuoden 1865 ratkaisu on lähes Suomen Emu- ja EU-ratkaisujen kaltainen temppu. Kyse ei todellakana ollut mistään lokeroitumisesta ja ”omasta rahasta”, vaan Suomi kytekttin osaksi kansainvälistä systeemiä. Tämän mahdollisti Venäjän sekava tilanne ja talousromahdus. Pyrittiin valaampiin oloihin ja uusi tsaari salli tämän. Venäjän oli tarkoitus seurata myöhemmin perässä ja se tapahtui v. 1897.

 2. Rothschildilta Frankfurtista todellakin lainattiin pääomat ja myös 1868 siemenviljat. Ne tämä R myönsi lainaksi omista käsirahoistaan. Eli on melkoinen Euroopan omistaja ollut.

  Kauhistuttavat kirjoittajat väittävät Rothschildin harjoittaneen laajaa hyväntekeväisyyttä ja että muka hän osaksi hyväsydämisyyttään suostui lainaan…

  Keskisarja on myös väittänyt toisessa kirjassaan venäläisillä olleen saksalaisille paljon kostettavaa….

 3. Niimpä. Rothschildilta Frankfurtista 1865 lainattiin pääomat jotta saataisin Suomeen rahaa, ja yhä edelleen sama juttu – vuonna 2017 otetaan taas ulkomailta velkaa, jotta täällä olisi rahaa.

  Vienti ei elätä mitään, koska tuonti kumoaa siitä saadut tulot. Mikään ei ole siis muuttunut. Välissä pari veristä sotaa vain, sotakorvauksia ja muuta nujakointia, muttei ikinä tätä rahanlainaajaa vastaan ole sodittu, lakkoiltu, eikä kapinoitu. Orjakansaa siis täysin. Suomi on ollut jo 153 vuotta ollut juutalaisten pankkiirien absoluuttinen orja. Lippu on pelkkää kulissia.

 4. Kaikki suuryritykset jotka on suomeen perustettu on juutalaisten perustamia,esim metsäteollisuus serlaccius tms.

 5. Yritän saada aikaan ryhmää Helsingissä, miksei etänä myös muualta Suomesta, jossa laaditaan joukkokannetta pikavippejä ja kulutusluottoja koskien. Tarkoituksena on haastaa valtio vastaamaan siitä, millä perusteella ja mistä lähtien Finanssivalvonta on laillistanut vähätuloisten velkaannuttamisen, koronkiskonnan ja perintäkaavan vastaisen perinnän. Monille pikalainat ovat varmasti olleet toimimattoman sosiaaliturvan takia pakollisia, mutta perintä- ja koronkorkokiskonta on tullut yllätyksenä.

  Jos kiinnostaa olla mukana haastamassa valtiota ja Finanssivalvontaa vastuuseen tästä törkeästä koronkiskonnasta ja keinottelusta, ota yhteyttä.

  Sosiaaliturvan toimimattomuus ei ole syy ajaa ketään laittomalla ja moraalittomalla koronkiskonnalla taloudelliseen ahdinkoon.

  terhi_torro@hotmail.com

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s