Oliko Tukholman rekkaisku lavastus?


Ohessa eräs todella omituisia palveluja tarjoava yritys josta voi käsittääkseni tilata esim. Tukholman, Nizzan tai vaikkapa Lontoon terrori-iskun kaltaisen näytelmän / lavastuksen, esim. henkilöstön koulutustarkoituksia varten ;

http://www.crisis-solutions.com

”We plan and deploy crisis simulation exercises that feel REAL.”

http://www.crisis-solutions.com/simulations-and-exercises/crisis-simulations/

Tsekkaa myös tämän yrityksen asiakkaat : International finance, Government and public sector, Houses of Parliament, Banco Santander’s Group, Lloyds Banking Group, Societe Generale, IAA, Royal Bank of Scotland, jne.

Asiakkaita on lueteltu lisää tuolla, kts. vaihtuva banneri
http://www.crisis-solutions.com/crisis-solutions-clients/

varalinkki:
http://web.archive.org/web/20170408124642/http://www.crisis-solutions.com

http://web.archive.org/web/20170408173011/http://www.crisis-solutions.com/crisis-solutions-clients/

On toki muitakin firmoja kuin tuo, josta voi tilata terrori-iskun lavastuksen. Esim. http://crisiscast.com

Epäilen, että näiden selkeästi lavastettujen terrori-iskujen tilaajana on mm. BIS -pankkikartelli,

koska kansojen sekasorto, sodat ja kriisit ovat näille pankkiireille ikäänkuin paratiisi, mutta rauha yhtä painajaista, koska asiakkaat eivät velkaannu, jolloin he ovat huonommin kontrollissa. Ja kukaan ei tutki – kansa toimii vain mielihalujensa, himojensa ja olettamustensa varassa. Vuosien aivopesu (eng. Perception management ) on tehnyt tehtävänsä. 

Huomatkaa, että myös valtiot ovat yksityispankkiirien asiakkaita. Valtiot eivät voi tulostaa omaa rahaansa. Siksi iänikuinen kestävyysvaje

Lisäksi näillä erilaisilla kriiseillä ja tällä pelon lietsonnalla saadaan tietyt agendat helpommin läpi. Näitä terrori-iskuja on vähemmän Suomessa, koska täällä menevät  kaikki niiden agendat ja valheet sellaisenaan läpi. 

Esim. lokakuun vallankumous 1917 sentään oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä jolla Rothchildeja vastustanut tsaarivalta sysättiin väkivalloin syrjään ja samaa settiä ovat olleet muutkin kähinät, esim. Ranskan vallankumouksessa joku yllytti kansaa sysäämään syrjään kansallismielisen eliittinsä. Tuorein esimerkki lienee arabikevät, pankkiirien alkuun lietsoma liike sekin. Mutta, Suomessa kaikki on helpompaa – Suomalaiset ihan itse vapaaehtoisesti äänestävät vuosi toisensa jälkeen valtaan omat teurastajansa ja alistuvat pankkityrannialle.

Poliitikkojen pitäisi palvella kansaa, mutta ne ovat täydellisesti pankkiirien palveluksessa. Pankki- ja rahajärjestelmä jonka Suomen kansa on välinpitämättömyyttään hyväksynyt käyttöönsä on ikäänkuin vankila jonka avaimet (rahanluontioikeus) on annettu psykopaateille. Suomen kansa on itse rakentanut tämän vankilan ympärillensä, joten on turha valittaa. Kansalla olisi myös valta purkaa tämä vankila ympäriltään, mutta siitä ohjaillaan huomio pois.

jews 14426e0afaa513534b6f045_1.jpg

Ohessa viimeisin saneltu käskytys. Näitä totellaan. Kiitos naivin kansan. Naivius ja mediauskollisuus on todettavissa esim. ohesta:

Iltalehti 17.11.2016 :

Tutkimus: Vain yli puolet eurooppalaisista luottaa mediaan – vankinta luotto on Suomessa

Yli puolet eurooppalaisista luottaa mediaan, kerrottiin torstaina julkaistussa EU-tutkimuksessa.

Vastaajista 53 prosenttia oli sitä mieltä, että kansallinen media antaa luotettavaa tietoa, kun taas 44 prosenttia ei mediaan luottanut. Vankinta luotto oli Suomessa, sillä suomalaista 88 prosenttia sanoi luottavansa mediaan.

Myös Ruotsissa ja Tanskassa luottamus oli korkealla tasolla, 77 prosentissa.

Etelä-Euroopassa sen sijaan ei mediaan uskota, sillä vain 26 prosenttia kreikkalaisista, 34 prosenttia ranskalaisista ja 38 prosenttia espanjalaisista sanoi pitävänsä mediaa luotettavana. Britanniassa 44 prosenttia luotti mediaan.

lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611172200028937_uu.shtml

Suomalaiset ovat muutenkin helposti höynäytettävää kansaa; täällä ollaan huipputasolla rahapelien, viihteen, ja päihteiden käytössä. Ja murhaamisessa; Suomen kansa on murhannut aborteissa, laillisesti jo n. 700 000 lasta. Vuosittain murhataan n. 10 000 lasta. 

Suomalainen identiteetti on siis täynnä ahneutta, itsekeskeisyyttä, naiviutta, nilkkimäisyyttä ja omahyväisyyttä. Sitä on ns. Suomalainen kulttuuri. Siksi nuo edellämainitut asiat ovat Suomessa niin suuressa suosiossa, lisäksi tämä kansa elää tuon tutkimuksen mukaan median luomassa illuusiossa. 

 

dumb_dees-1.jpg

Täällä lisää tämän kansan ”sivistyneisyydestä”.

 

2 thoughts on “Oliko Tukholman rekkaisku lavastus?

  1. Tänä vuonna muuten täyttyy 20 vuotta prinsessa Dianan kuolemasta. Olisiko jollain tietoa hyvästä sivustosta tai kirjasta aiheeseen liittyen? Minulla on yksi kirja eli Stephen McGreenin kirja, mutta se on aika lyhyt ja vuodelta 1997. Onhan kuitenkin luultavaa, että kuolemassa on jotain hämärää (ja Dodin kuolemassa myös).

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s