Poimintoja Spingolan kirjasta The Ruling Elite I


<Taas kannon alta löytyneitä vanhoja backup bloggauksia tässä luettavaksi – kiitokset alkuperäiselle bloggarille. >

 Lainaus alkaa:

Poimintoja Spingolan kirjasta The Ruling Elite I

Posted on heinäkuu 22, 2012

Kommunismin päämäärät Kommunistisen manifestin mukaan ovat lähes identtiset Illuminaatin päämäärien kanssa (Weishaupt). Kansainväliset pankkiirit rahoittivat kommunismin vallan instrumentiksi, superrikkaiden naamioksi. Kommunismin päämäärä ei ole vaurauden tasaaminen tai jakaminen, vaan kaikkien resurssien ja muunpääoman takavarikoiminen ja kontrolli pienen vähemmistön toimesta. Eliitti ei määritellyt kommunismia tai toteuttanut sitä Moskovasta, Pekingistä  tms. käsin, vaan  pankkiirien konferenssipöydistä New Yorkissa, Pariisissa ja Lontoossa.

(Deanna Spingola: The Ruling Elite I (2011), s. 147)

Rothschildit

Napoleonin sodat ja vallankumoussodat olivat nostaneet Rothschildit maailman rikkaimmiksi. Ennen tätä Englannin pankkia ja siis koko maan taloutta kontrolloivat muut juutalaissuvut. Myös silloin maa oli laajentanut valtapiiriään ja pyrkinyt hankkimaan kultaa. Rothschildit jatkoivat kullan hamuamista kaiken muun vaurauden ohella. Keinoina saattoivat olla ryöstöt tai sodat. Rothschildit olivat rahoittaneet sotien kaikkia osapuolia ja rikastuneet valtavasti murtamalla Napoleonin mannermaasulkemuksen. Vain suurilla tekijöillä oli varaa tähän toimintaan suurella riskillä. Rothschildien (ja talmudistien) todella kattava tiedustelu- ja kuriirisysteemi helpotti tietysti murtamisen onnistumista. Sota-aikana hinnat nousivat taloussaarron vaikutuksesta rajusti. Tunnettua on myös tämän verkoston avulla tehty jättikaappaus, kun Englannin pörssissä levitettiin ensin väärää tietoa Waterloon taistelun tuloksesta, mikä johti paniikkiin ja osakkeiden myyntiin polkuhintaan.

Seurauksena oli suuri valta, joka nosti etenkin Englannin taloutta hallinneen Nat Rothschildin suvun ykkösvaikuttajaksi. Vastedes Rothschildit saattoivat pyrkiä jopa maailmanlaajuiseen monopoliin jonkin raaka-aineen tms. tuotteen kaupassa ja hankinnassa. He saattoivat järjestää minkä tahansa maan vaikeuksiin, etenkin täysin hallitsemansa maat, kuten esim. Ranskan, jossa he järjestivät monta talouskriisiä 1800-luvulla poliittisten tavoitteidensa ajamista varten. Heti 1818 näytettiin maan johdolle kaapin paikka ja pakotettiin se ruotuun. Jo ennen kv. kultastandardia 1873 kv pankkiirit olivat perustaneet globaalin verkoston rahanvaihtoon ja arvometallivälitykseen. He olivat luoneet kv rahajärjestelmän, joka on säilynyt nykyisyyteen asti jokseenkin samanlaisena. Tämä rahamonopoli hallitsee maailman taloutta.

Wienin kongressissa Nat Rothschild yritti saada aikaan koko maailmanlaajuisen maailmanhallituksen. Tsaari Aleksanteri I torjui suoralta kädeltä ajatuksen yhteisestä maailmanhallinnosta ja Venäjälle perustettavasta yksityisestä Rothschildin keskuspankista. Rothschild oli ehdottanut hallituksen sijoituspaikaksi Sveitsiä ja siellä Geneveä. Rothschild oli tästä lähtien tsaarin vihollinen ja uhkasi koko Romanovien sukua. Kenties Lincoln oli raivattava tieltä. koska tämä oli sodan aikana ostanut 7,2 miljoonalla tsaarin laivaston vierailun Tyynen meren ja Atlantin satamissa. Kenties koko sisällissota oli tarkoitettu jakamaan maa pysyvästi tai ainakin Englannin ja ranskan tarkoitus oli ehkä sekaantua siihen. Tsaari Aleksanteri II uhkasi sodalla tällaisen puuttumisen seurauksena, mihin ei ilmeisesti oltu varauduttu. (Ehkä USA:n johto oli suunniteltu eri miehelle alun perin ja myös siksi Lincoln oli surmattava?)

Rothschildit rahoittivat Vanderbiltien ja Harrimanien rautatietehankkeet ja Carnegien terästeollisuuden. Monet suuret hankkeet rahoitettiin eurooppalaisella pääomalla USA:ssa, johon sitä kanavoitiin esim. J.P: Morganin kautta. Morganin ja Rothschildin yhteistyö on ollut erittäin tiivistä, mutta on erittäin todennäköistä, että koko Morgan oli alusta lähtien Rothschildin luomus. Hänen isänsä Junius Morgan perusti pankin siirryttyään Englannista 1800-luvun puolivälissä. Tunnettuja Rothschildin agentteja ovat Aaron H. Palmer ja etenkin August Schönberg eli August Belmont, joka saaapui USAan 1837. Koska hänellä oli käytössään valtavat rahamäärät, hän oli pian presidentin neuvonantaja raha-asioissa. Meksikon sodan (1846-48) aikana hän oli hallituksen  fiskaaliagentti. Rothschildit tekivät suuret voitot tuon sodan ansiosta.

Sisällissotaa ajatellen Belmontin papereista selviää, että The goal of conspiracy was to split the United States into several warring parts. Koska isolationistista USAa ei voinut saada suuren sodan osapuoleksi, maata ei pystynyt saamaan Rothschildien massiivisten lainojen koukkuun. Ainoa mahdollisuus oli luoda sisäinen konflikti. Tätä luotiin vuosikymmeniä maksettujen provokaattorien avulla. Yksi strateginen nimitys oli Thomas Cooper, josta tuli Etelä-Carolinan Collegen presidentti 1821. Toisella puolella esim. markkinoitiin massiivisesti vääristelevää fiktiivistä teosta Setä Tuomon tupa ja esim. John Brownin toimia ei voida kuvitella ilman, että takana ei olisi ollut mahtavia voimia. Maksettuja provokaattoreita ja vihakiihottajia oli paljon kummallakin puolella vuosikymmeniä. Talouspolitiikallaan Pohjoinen hyötyi Etelästä ja riisti sitä pakottaen sen maksamaan erinäisiä tariffeja ym. Etelää kohdeltiin kuin siirtomaata.

Illut, Dayn puhe

Illuminaatti julisti petollisesti tavoitteenaan olevan Peace on Earth, mutta tosiasiassa se pyrki kumoamaan kaiken olemassa olevat hallitukset ja uskonnot (kaiken entisen järjestyksen, traditiot ja arvot) jakamalla massat vastakkaisiin leireihin koko ajan lisääntyvissä poliittisissa, taloudellisissa ja sosiaalisissa kiistoissa. Ihmiset taistelisivat keskenään ja heikentäisivät itseään sekä vähitellen tuhoaisivat kansalliset hallitukset ja uskonnolliset instituutiot. Ironista oli, että Strategisten ilmavoimien motto II maailmansodan aikana oli Peace is our Profession. Joukot murhasivat satojatuhansia ihmisiä pommeillaan. Koneiden ja osaston tunnukset olivat vahvasti illuministisia. Illuminaattien ja vapaamuurarien tunnukset ja mystiset symbolit ilmenevät lukuisissa julkisissa rakennuksissa ympäri maailmaa, mikä osoittaa vahvan solutuksen jatkuneen kautta vuosikymmenien.

Väestön vähentämisen puolestapuhuja ja sotahaukka Henry Kissinger piti puheen Istanbulissa Akbank konfrenssissa 31.5.2007. Hän sanoi siinä, että Irakistalähtö riippuu jostakin sellaisesta, mitä sakslainen filosofi Immanuel Kant sanoijonain päivänä koittaa universaalin rauhan aikakausi. Ainoa kysymys on se, saadaanko se aikaan ihmisen näkemysten perusteella, vai tuleeko seniin suuren luokan katastrofien sarjan jälkeen, että ihmiset ovat niin väsyneitä, että heillä ei ole muuta vaihtoehtoa. Tämä on puhdas illuminaattien dogmi. vastaavasti on puhuttu useaan otteeseen Uudesta maailmanjärjestyksestä, joka tulisi kertarytinällä tai asteittain. Myös on puhuttu jo monissa tv-ohjelmissakin, että ihmiskunnan ongelmat voidaan ratkaista vain yhteisen maailmanhallituksen avulla, köyhyys ja ympäristöasiat ym. Esim. Soros on puhunut myös suuresta koettelemusten ajasta. Synkkiä pilviä onkin kerääntynyt koko maailman ja Euroopan ylle. Talous on kaatumassa ja talmudistit ovat aloittamassa jättiläismäistä massamurhaa Syyriassa ja Iranissa. Jo sen valmistelu on johtamassa energiakriisiin ja talouskatastrofiin ilman velkaongelmia ja tahallaan järjestettyä talouskriisiäkin. Venäjän propagandisteiksi naamioituneet eliitin kätyrit mainostavat 3. maailmansotaa jne. Vapaamuurarien ja illujen sekä talmudistieliitin tunnuslause on Ordo ad Chao, uusi järjestys kaaoksesta ja katastrofista, entisen tuhosta ja mullistuksista.

New Order of Barbarians Tuossa linkissä on 20.3.1969 tri Lawrence Duneganin kuulemia asioita Pittsurghin Pediatric Societyn luennolla, puhujna tri Richard Day, insider. Day visioi uudesta maailmanjärjestyksestä, ns. uudeksi barbaarien järjestyksestä, jossa hän määritteli n. vuoteen 2000 mennessä tapahtuvia muutoksia. Systeemi vaati sopivien ihmisten sijoittamista oikeille paikoille etukäteen. Tri Dayn mukaan hän saattoi suhteellisen vapaasti puhua asioista, jotka ennen pidettiin visusti salassa, sillä kaikki on nyt valmiina eikä kukaan voi meitä enää nyt pysäyttää. Hän kuitenkin kielsi kaikki muistiinpanot, nauhoitukset ym. vuodot. Vuona 1988 Dunegan purki nauhalle kuulemansa.

Tri Day sanoi, että kaikella on kaksi tarkoitusta. Näennäinen syy on saada asia hyväksytyksi kansalaisten taholta. Toinen on todellinen tarkoitus, joka liittyy uuden systeemin perustamiseen ja johdon todelliseen tarkoitukseen (yleensä näennäinen, ihmisille kerrottu perustelu on kai täyttä potaskaa). Day esitti seuraavia taktiikoita, joiden avulla kulttuuria muutettaisiin ja väestöä vähennettäisiin, focus perheessä, yhteiskunnan perusyksikössä:

1. Ihmisten määrää planeetalla on rajoitettava. 2. Ihmisten ei ole lupa hankkia enää lapsia halujensa mukaan tai vapaasti/huolettomasti. 3. Ihmisten on erotettava seksi lisääntymistarkoituksesta ja silti heitä kannustettaisiin seksuaaliseen aktiivisuuteen. Ehkäisyä suositeltaisiin vahvasti ja ehkäisylääkkeitä olisi saatavilla kaikkialla amerikkalaisissa apteekeissa vapaasti. 4. Seksiopetusta kouluissa lisättäisiin, jopa alkeis- / peruskoulussa (elementary school), jotta lapset vieteltäisiin aikaisin. Teiniraskaudet tulisivat lisääntymään. 5. Abortti tullaan sallimaan eikä se ole enää rikos missään. Veronmaksajat kustantavat sen niille, joilla ei ole siihen varaa. Aborttia tullaan pitämään normaalina asiana.  6. Enemmän ihmisiä tulee omaksumaan homoseksuaalisen elämäntyylin. 7. Avioerot lisääntyvät. Perheiden merkitys vähenee. 8. Lääketieteen asiantuntijat tulevat suosittelemaan eutanasiaa niille, jotka ovat saattaneet itsensä hyödyttömiksi. 9. Vakuutusyhtiöt ja yksityinen teollisuus kytkevät terveydenhoidon työllisyyteen (työterveyshoito). Terveydenhoitokulut lisääntyvät ja viranomaiset joutuvat säännöstelemään lääkkeitä ja sairaanhoitoa. Ilmainen / julkinen terveydenhuolto lopetetaan asteittain. 10. Hallitus ja korporaatiot tulevat vaatimaan työntekijöiltään valokuvatunnistetta ja julkisiin rakennuksiin tulevilta. 11. Tohtoreista tulee pitkälle erikoistuneita spesialisteja. 12. Uusien sairauksien diagnosointi vaikeutuu ja myös parantumattomia uusia sairauksia ilmenee. 13. Tri Day sanoi: Me voimme jo nyt parantaa lähes kaikki syövät jo nyt. kaikesta tästä on tiedot olemassa Rockefeller-instituutissa. Kuitenkin, jos ihmiset eivät enää kuolisi syöpiin, me ylikansoittaisimme alueita. Hän sanoi myös, että salamurhaajat tulevat pystymään stimuloimaan sydänkohtauksia. 14. Convenience (mukavuuslaitos? herkut?) tai valmisruoat muuttuvat vaarallisiksi (hazardous). 15. Ihmisille mainostetaan ja suositellaan maailmanlaajuista uutta uskontoa. Raamattu muutetaan.16. Toimittajat/kustantajat muuttavat vähitellen/huomaamattomasti (subtly) kirjallisuuden klassikoita.17. Lapset tulevat viettämään enemmän aikaa koulussa, mutta heistä tulee lahjattomampia/tuottamattomampia. 18. Eliitti tulee rajoittamaan julkaisutoimintaa: kirjat katoavat kirjastosta. 19. Lakeja muutetaan, myös sinistä lakia, joka kieltää kauppojen sunnuntaiaukiolot. 20. Valtiot laillistavat uhkapelin ja tekevät siitä instituution. Ne kontrolloivat korporaatioiden kilpailua, muuttavat antitrusti-lakeja  ja luomaan uudet säännöt, jotka mahdollistavat monopolikapitalismin ja yksityiset julkiset kumppanuudet. 21. Alkoholin ja huumeiden kulutus lisääntyy ja siitä taas syntyy tarvetta tehokkaampaan poliisien valvontaan ja ihmisten vangitsemisiin, mahdollisesti yksityisesti omistettuihin vankiloihin. Veronmaksajat maksavat vankien kulut. Rikosta käytetään yhteiskunnan ohjaamiseen. 22. Matkustusrajoituksia säädetään ja matkustamista vaikeutetaan. Ihmiset tulevat tarvitsemaan lupia maan sisälläkin matkustamiseen. Auto-onnettomuudet ja lento-onnettomuudet lisääntyvät. 23. Hallitus luo keskitetyn valvontajärjestelmän. Ehkäpä kotejakin valvotaan kaapelimedian välityksellä.  24. Infrastruktuurin annetaan rapistua, mikä saa aikaan masentuneen ilmapiirin.  25. Teollisuutta rajoitetaan sillä perusteella, että muiden maiden olisi mahdollista saavuttaa samat asemat. Työpaikojen väheneminen saa aikaan ihmisten uudelleen sijoittumista, joissain tapauksissa väestö lisääntyy hirmuisesti. Teollisuussabotaashi saattaa myös aiheuttaa tuottavuuden vähenemistä ja väestön siirtymisiä. 26. Viihteestä tulee enemmän seksuaalisesti suorasukaisempaa, eloisampaa ja väkivaltaisempaa, jotta ihmiset muuttuisivat vähemmän herkiksi ja hienojakoisiksi. Kuoleman esittäminen hyväksytään helpommin.  27. Eliitit, mahdollisesti maatalousbisneksen kautta, Rockefeller-säätiön esityksen mukaisesti, keskittävät ruoan tuotannon ja jakelun aiheuttaen tällöin tahallaan pulaa ruoasta. Pienet maatilat tulevat katoamaan. 28. Tri Day sanoi: Me voimme tai voimme pian kontrolloida säätä. 29. Asumiskulut nousevat rajusti (Muodossa: niistä tulee estäviä (prohibitive)). 30. Eliitti kontrolloi taloutta inflaatiolla. Rahasta tulee luottoa ja sen vaihtamisesta sähköistä. kaikesta huolimatta yksinkertainen pankkijärjestelmä kontrolloi kaikkia finanssitoimintoja. 31. Eliitti käyttää terrorismia yhdyskuntien kontrolloimiseksi ja drakonisen lainsäädännön aikaan saamiseksi.

Kustaa III

Vuonna 1789 Kustaa III, Ruotsin kuningas, vaati parlamenttia laskemaan liikkeelle velatonta paperirahaa, joita kutsuttiin riikintaalereiksi, Ruotsin kansallisen velkatoimiston kautta. Yksityiset pankkiirit, jotka olivat ennen tätä tehneet huikeita voittoja, eivät pitäneet tästä. Kolme vuotta myöhemmin aatelismies Anckarström murhasi kuninkaan. Perhe muutti nimensä Löwenströmiksi. Sodan aikana rahaa painettiin liikaa ja sotaan liittynyt inflaatio tuhosi velattoman rahan konseptin 1834 mennessä. Jos hallitus laskee liikkeelle velatonta rahaa, sen on myös kontrolloitava sen määrää ja kiertoa (ehkäpä Otto Wagener olisi ollut liian radikaali Saksan taloutta johtamaan 1933 myös tästä syystä. Nyt hallittu muutos muodostui menestykseksi. Wagenerin ajatukset olivat oikeita myös siinä, että systeemi selviäisi suurestakin taloussodasta. Kannatuksen hankkiminen ennen tällaista ja suhteiden rakentaminen ulkomaille oli kuitenkin viisaampaa, sillä Kolmas valtakunta oli täysin aseeton tuolloin ja muutenkin palasina, alttiina tuholle pienestäkin vastoinkäymisestä, ainakin uusi hallitus kaatuisi helposti. Gottfried Feder oli myös tunettu talousdemokraattisen ajatuksen edustaja  natsipuolueessa. Hän luennoi aiheesta Reichswehrin tilaisuudessa, jossa Hitler oli propagandakurssilaisena. Hän luennoi aiheesta myös 1919 ensimmäisissä kokouksissa, joissa Hitler oli mukana).

Andrew Jackson

Kaksi kautta 1829-37) hallinnut Jackson on jostain syystä ns. vaihtoehtomediassa esitetty sankarina. Ilmeisesti toisen keskuspankin luvan uudistamatta jättämisen ympärille on rakennettu sopiva tarina. Tässäkin motiivit ovat aivan erilaiset kuin on väitetty, kuten myös syyt erinäisiin pankkiirien vastaisiin purkauksiin. Esim. Anthony Sutton taas on sanonut FDR:n myöntäneen , että presidentti Andrew Jacksonin ajoista lähtien ovat New Yorkin ja hieman myös muiden suurkaupunkien rahaeliitit päättäneet kaikesta siitä, mitä maassa tehtiin ja hallitukset ja presidentit ovat olleet vain heidän palvelijoitaan. Kaikki tällainen aiheuttaa varmaankin paljon väärinkäsityksiä, jos jostain syystä jossain vihjataan, että Jackson olisi taistellut rahaeliittien ylivaltaa vastaan. Mikään ei voisi olla kauempana todellisuudesta. Etenkään Jackson ei ollut mikään kansan mies, vaan rikkaan suurmaanomistaja ja eliitin etujen ajaja. Sen valitsema. Hän miehitti hallintonsa vauraimman eliitin miehillä. Tässäkin ns. Totuus-liike ja 100 % petosta oleva CIA-historia astuvat oudosti yhtä jalkaa (The Era of Common Man)

Nuoruudessaan Jackson ei edes ollut lojaali USA:lle, vaan osallistui espanjalaismielisiin ja englantilaismielisiin maanpetoksellisiin kuvioihin, joista pääsi luikertelemaan joutumatta vastuuseen. Englantilaismielinen hän oli lopun ikäänsä. Hän oli se presidentti, joka solmi tiiviit yhteydet Rothschildeihin. Hän korvasi näin hallituksen perinteiset luotottajat eli Baring-suvun pankit. Hänen valintansa takana oli jo Rothschild-agentti Belmont sekä englantilaismielinen Van Buren, jotka määräsivät uuden Demokraattisen puolueen ohjelmasta. Hänet valittiin edistämään Wall Streetin etuja, kuten muutkin presidentit.  Rothschild-agentit, kuten Cohen, toimivat hallituksen fiskaali-agentteina. Keskuspankki oli juuri Baringiin kytkeytynyt. Toimiluvan kaataminen liittyi siihen, että 1830-luvulla Rothschildeista tuli hallituksen pankkiireita. Cohen lähetti 1836 Jacksonia esittävän maalauksen Lontooseen Nat Rothschildille. Rothschildit toimivat hallituksen fiskaaliagentteina vuoteen 1843.

Melko omalaatuinen ja estoton Jackson käyttäytyi suorasukaisesti ja toimi oman päänsä mukaan. Keskuspankin toimiluvan hylkääminen liittyi tällaiseen ja tiettyjen pankkiirien suosimiseen. Hänen vihansa kaikkia pankkeja kohtaan on peräisin nuoruuden vastoinkäymisistä. Tätä ei pidä ymmärtää väärin (erinäisiä purkauksia, jotka on valikoitu valheellista tarinaa tukemaan). Ilmeisesti väitetty viha ei ollut merkittävä tekijä tai sitten kohdistui vain entisiin pankkiireihin. Keskuspankkijuttu liittyi osittain whigien ja demokraattien taisteluun. Hän oikeastaan takavarikoi talletukset ja siirsi ne yksityisestä pankista toiseen. Hän siirsi yhteiskunnan rahat pankeista toisiin ja salli niiden käytön riskisijoituksiin, jolloin monet pankit kaatuivat ja ihmiset menettivät rahansa. Taloustoimillaan hän sai maan talouden kaaokseen ja paniikkiin. Keskuspankin veto oli oikeastaan yksi melko härski ja laitonkin toimenpidesarja, kun sitä tarkastellaan kokonaisuutena. Esim. kongressia ei kuultu, kun rahojen jakelu noin vain siirrettiin pankeista toisiin. Toimenpiteet suosivat spekulaatiota ja vähensi luottoa kovaan rahaan, minkä hänen ihailijansa huomasivat. Hänet uudelleenvalittiin tästä huolimatta, ei sen ansiosta. Siirrot loivat luottoekspansion ja inflaation, maalla spekuloinnin. Peter Temin kirjoitti, että kriisi olisi tullut joka tapauksessa tämän boomin myötä. Jackson pahensi paniikkia 1837 lisäten intensiivisyyttä julkisen maan hankintaa kohtaan, mikä aiheutti suuren rahaylijäämän liittovaltiolle. 1836 laki maanmyynnin hillitsemiseksi ja em. rahamäärän jakelu 1837 loivat 1837 paniikin.  Kupla puhkesi tällöin ja maa vajosi yhteen pahimmista lamakausista USA:n historiassa. Nichola Biddlen mukaan keskuspankin luvan peruutus kannusti vastuuttomaan paperirahan luontiin valtionpankkien taholta, mikä laukaisi kriisin.

Jackson oli suuren luokan orjanomistaja ja mies, joka alkoi suuret maanryöstöt intiaaneilta. Kuinka ollakaan, maat annettiin edullisesti suurimmille maanomistajille ja suurplantaasien perustamista varten tms. Intiaanit ajettiin julmasti pois, mutta maita sai ostaa 1837 jälkeen vain kullalla ja hopealla, joita oli vain rikkaimmilla. Pieniä maatiloja ei enää syntynyt. Miljoonien tavallisten ihmisten unelmat särkyivät. Maatiloja kaatui myös talouskriisissä ja saalistajia suosivina aikoina. Pienet pankit kaatuivat talouskriisin ja päättömien pykälien vuoksi. Muutenkin keskuspankin jälkeisenä aikana spekuloijat ja konnat menestyivät ja useita tavallisia petettiin. Jacksonin aika muistettiin vuosia sanoen: You are a den of vipers and thieves. I intend to rout you out, and by the grace of the Eternal God I will rout you out. Valheet omaksuttiin vasta vähitellen, etenkin 1900-luvulla. Em. lausetta muisteltiin sentään esim. 1984 Time Magazinessa.

Jacksonin aikana Etelävaltioiden kannalta törkeä vero- ja tariffipolitiikka sai aikaan erotunnelmia. Jackson uhkasi käyttää sotavoimaa, jos maita eroaisi unionista tai tariffeista kieltäydyttäisiin. Alkuperäinen perustuslaki lähti siitä, että liittovaltio ei olisi voinut säätää epäoikeudenmukaisia lakeja. Sillehän oli käynyt huonosti. Ns. nollaamiskriisissä presidentti tuli vastaan ja kiistanalaisia tariffeja pienennettiin (1831).

Eversti House

Thomas W. House (Huis) oli oletettavasti Rothschild-agentti. Hän vaurastui suuresti Lincolnin sodan aikana. Hän oli juutalaista syntyperää, joten siten hänen poikansa Edward Mandell House oli myös. Eversti Housen toinen nimi Mandell on peräisin isän juutalaiselta kauppiasystävältä. Thomas emigroitui Englannista j asettui Texasiin, jossa siis vaurastui suuresti sotasaarron aikana saarron murtamisen johdosta. Sodan loppuun mennessä hänen omaisuutensa oli Texasin suurimpia. Hänen laivansa veivät tavaraa myös Rothschildeille. Eversti House oli sittemmin kuuluisa sionistien välikäsi, joka ohjasi Woodrow Wilsonin toimintaa ja oli myös hänen edeltäjiensä ja seuraajiensa neuvonantaja aina FDR:n valintaan asti. Hänellä oli erittäin läheiset yhteydet Rothschildeihin.

Theodore Roosevelt intiaanisodista

Theodore Rosevelt puhui halveksivasti ulkomaalaisista, japanilaisista, espanjalaisista ym, mutta etenkin intiaaneista ja värillisistä. Intiaanit olivat petollisia, julmia, uskonnottomia, jne. jne. Heidän elämänsä oli muutamaa luokkaa vähemmän tarkoituksettomampaa, likaisempaa ja villimpää kuin  villieläinten, joita he omistivat kollektiivisesti. Hänen näkemyksensä eivät eronneet muista 1800- ja 1900-luvun ekspansiivista politiikkaa ajaneista johtajista. Hän väitti sotaa intiaaneja vastaan hyveelliseksi toiminnaksi. kaikkein täydellisimmin oikeutettu kaikista sodista on sota alkuasukkaita vastaan , vaikka se on yleensä myös kaikkein kauhein ja epähumaanein. Tylylle ja rajulle uudisraivaajalle, joka ajaa villit maasta , on koko sivistynyt maailma velkaa tämän teon ansiosta. Ei ihme, että Roosevelt puolusti suuria joukkomurhia, jotka olivat tapahtuneet aiemmin ja joissa oli teirastettu satoja naisia ja lapsia. kaikki teot olivat täysin hyväksyttäviä ja jopa kiitettäviä hänen mukaansa.

Lainaus päättyy.

 

10 thoughts on “Poimintoja Spingolan kirjasta The Ruling Elite I

 1. Magneettimedian kommenttini jäi odottamaan hyväksyntää aiheessa ”Israelissa riemuittiin Macronin voitosta” (Uutiset-osio):

  Macron on osa Eurooppaa vastaan käytävää sotaa. Sotatoimi ja sotilas kristinuskoa, valkoisia, kansakuntia, nationalismia, koko ihmiskuntaa vastaan. Eurooppalaiset on alistettu itsensä vastaisen sodan välineiksi, vaikka vaalitulostakin jouduttiin vääristelemään:

  Yli-Karjanmaan NWO-sivustolta lainaus:

  ”6.5.17 Macronin sähköpostit: CIA jälleen sekaantuu Ranskan presidentinvaaleihin! ”Emmanuel Macronin vasta hakkeroidut sähköpostit paljastavat Yhdysvaltain törkeän sekaantumisen Ranskan presidentinvaaleihin. Macronia on rahoitettu ja tuettu vuosikaudet, jotta hänestä tulisi Yhdysvalloille uskollinen Ranskan presidentti. CIA rahoitti myös Macronin hyväksi äärivasemmiston mielenosoituksia Le Peniä vastaan.”

  http://aasinmyssy.blogspot.fi/2017/05/rooseveltin-tie-sotaan.html

  ”Todellisuudessa liberaalidemokraattien missiolla ei ole hirveästi eroa kommunismin kanssa ja tämä käy koko ajan selvemmäksi, mitä totalitaarisemmaksi meno muuttuu. Sama eliitti perusti kommunismin ja loi vasemmisto-opit. Sama eliitti on pyörittänyt kommunismia. Siten ei ole ihme, että eri maiden liberaalidemokraatit alkavat muistuttaa koko ajan enemmän kommunistien kaltaisia ihmiskunnan vihollisia ja pelkkiä paholaisen kätyreitä. Tämä johtuu täydellisestä vallasta, sillä kaikki ovat nykyisin liberaalidemokraatteja. Kuitenkin nämä ovat aina olleet solutettuja ja täydellisesti vapaamuurariohjauksessa. Ei ihme, että he muodostivat aikoinaan kommunistien kanssa ”kansanrintaman” eri maiden kansallismielisiä vastaan. Tietenkin todellisuudessa nationalistit edustavat kansaa ja ajavat kansakuntien asiaa. vastapuoli on nimenomaan kansan vastainen rintama. Nykyisin kaikkien on oltava kansan vihollisia. Muita vaihtoehtoja ei suvaita eikä oikeastaan osata edes hirveästi kaivata tai ei osata kaivata, vaikka jotain tuntuu olevan pahasti vinossa. Kaikki on tietenkin röyhkeämpää, kuin esim. 100 vuotta sitten. Silkkaa alistumista. ”Kv. velvoitteet” ja väkivaltakoneistot alistavat. Toimeentulo on kiinni oikeaoppisuudesta jne.

  Eliitti vihaa ihmiskuntaa yli kaiken. Suomessakin julkaistut teokset erehtyivät, kun ne jo 20-luvulla ja aiemminkin esittivät USA:n ja demokraattiset länsimaat tahona, joihin kaikki toiveet asetettiin. Tietenkin jo tuolloin oli peikkona kommunismi. Suomessa lähempänä kuin muita, vaikka monissa maissa vihollinen oli rajojen sisällä. Moni uskoi demokratiaan ja idealismin aitouteen. Kuitenkin demokraattisia maita johti sama saatanallinen taho kuin kommunistisia maita. Vihollinen, joka demokratiansa kanssa pyrki vain tuhoamaan Euroopan kansakunnat. Kaikki osoittautuikin vain olevan sotaa toiveikkaita länsimaalaisia vastaan. Moni ei tajua tätä vieläkään, kun Eurooppa hukkuu mamumassoihin ja hullutuksiin. USA:n ja Lännen taustalla vaaniva eliitti olikin vihollinen, joka halusi vain tuhoa ja kuolemaamme. Se lumosi seireenilauluillaan ja sai otteeseensa riittävästi maita, joiden kautta se pystyi tuhoamaan fasistiset maat sodalla. Juuri fasismiin ja kansallissosialismiin olisi pitänyt panna kaikki toivo.

  EU on CIA:n luomus. CIA alkoi työstää Euroopan Unionia heti 2. maailmansodan jälkeen. Yksi tärkeimmistä hankkeen toimijoista oli Winston Churchill. Ilmeisesti vasta nyt alkaa valjeta, mitä tämä projekti tarkoittaa. Tuntuu siltä, että EU on vain ja ainoastaan väline, jolla eurooppalaiset kansakunnat murhataan. Kun liittovaltio ja siis diktatuuri oli saatu valmiiksi, aloitettiin massamittainen väesönsiirto Kolmannen maailman maista Eurooppaan. Tätä oli valmisteltu salaa jo vuosia. Jo vuonna 2000 on kaavailtu 500 miljoonan ihmisen siirtämistä Eurooppaan vuoteen 2050 mennessä. Valkoisten kansakuntien syntyvyyden rajoittaminen ja muut toimet tuntuvat kaikki viittaavan siihen, että Morgenthau-suunnitelmaa aletaan nyt viedä tehostetusti loppuun, kun sen toteutus oli pantu ensin lähes jäihin ja sitten sitä on toteutettu pienellä liekillä. Saksalaisten lisäksi aggressio suuntautuu kaikkia eurooppalaisia kansakuntia vastaan. Liberalismilla ja kommunismilla ei tunnu olevan mitään eroa ainakaan lopputuleman suhteen ja kansakuntien kohtalon. Mutta saman tahon luomuksia ja pyörittämiä ne ovatkin aina olleet ja maailmansodan kulku sekä Neuvostoliiton syntyhistoria ja sen myöhemmät vaiheet osoittavat samaa. Maailmansota alkaa hahmottua sotana eurooppalaisia kansakuntia vastaan. Ns. demokratia voitti, mutta demokratia on itse asiassa tuhoväline, jolla kansakunnat tuhotaan ja tapahtuu siirtyminen kommunismiin. USA:n todellinen valtias on luonut todellakin Pan-Euroopan, jossa sama valtias hallitsee ja myllertää maailman mieleisekseen.

  Kiinalainen vuosina 544-496 e.Kr. elänyt filosofi ja kenraali Sun Tsu: ”Korkeinta taitoa on tehdä vastustajasi vastarintaan kykenemättömäksi: Hajota kaikki, mikä vastustajan maassa on hyvää, nakerra ontoksi sen kunnioitettavuus ja häpäise se julkisesti. Hyödynnä myös kaikkein alhaisimpien ja halveksittavimpien olentojen yhteistyö, kylvä eripuraa ja epäyhtenäisyyttä vihollismaiden kansalaisen keskuuteen, nostata nuoriso vanhaa polvea vastaan, laita huorat täydellistämään romahdus, tee avottomaksi vihollisesi perinteet.” Tämä viisaus tulee mieleen, kun katsoo USA:sta käsin luotuja ja sieltä tänne rantautuneita muotivirtauksia, 60-luvun vasemmistolaisuutta ym. USA tuntuu käyvän sotaa eurooppalaisuutta vastaan ja myös itseään vatsaan. Myös siellä on rajat avattu ja aatteet yhtä mädännäisiä kuin täällä. Näiden mädätysaatteiden avulla meidät voitetaan ja tehdään puolustuskyvyttömiksi. Ja nyt kaikki tuhoutuu nopeasti talouksien räjähtäessä velkoihin ja tätä seuraavassa eri ihmisryhmien konflikteissa, joissa globaali eliitti kätyreineen toimii erotuomarina, joka hajottaa ja hallitsee.

  Niin ja siis moni luulee, että kansallissosialismi ei toiminut. Se toimi, vaikka sitä kohtaan kohdistettiin valtavia talouspakotteita ja koko maa oli raunioina 1933 ja veloissa ja koko maailma lamassa. Se, että Hitlerin olisi pitänyt aloittaa sota, koska muu ei olisi pelastanut maan taloutta, on hirvittävä valhe. Rooseveltin täytyi aloittaa sota USA:n umpikujasta ulospääsyä varten. Tosin siellä lamaa oli pitkitetty tahallaan. Suurempi syy oli se, että ”demokratia” eli kapitalismi ei olisi kestänyt kansallissosialistisen Saksan talouden kanssa kilpailemista ja muutenkin eri maat alkoivat liukua kohti vastaavaa mallia ja vaihtokauppa oli vaarassa yleistyä ulkomaankaupassa maailmassa. Valheet perustuvat tilattuihin ja sepitettyihin vuotoihin ja sodan jälkeisiin vääristelyihin (esim. 23.8.1939 puhe kenraaleille). Tuskin kukaan nyt haluaisikaan antaa kaikkea mahdollista maailmassa finanssieliitille ja alistua orjaksi. Vain puukko kurkulla. Kommunismi oli vain toinen tie ryöstää kaikki saman tahon haltuun. Se pelasi aina yhteen Lännen liberaalidemokraattisten aateveljien kanssa.

  Vanha nettilainaus koskien Nachum Goldmanin kirjaa: ”…Nachum Goldmannin visiot vuodelta 1915. Hän on tuolloin kirjoittanut kirjan Der Geist der Militarismus, jossa sangen avomielisesti esittelee ajatuksiaan. Hän halusi tuhota kaikki traditiot, arvot, tavat ja sidokset ja luoda kaaoksen, jonka jälkeen hän halusi perustaa täysin uudenlaisen järjestyksen, aivan erilaisen kuin ennen ja hyvin hierarkkisen Uuden Maailmanjärjestyksen, joka muistuttaa paljon nykyistä globalismia. …Lainaus: “Aikamme hengen ja historiallisen mission voisi kiteyttää seuraavasti: Tehtävä on järjestää kulttuuriyhteisö uudelleen, tähän asti vallinneen yhteiskunnallisen järjestelmän purkaminen ja korvaaminen uudenlaisella…kaikki uudelleenjärjestelyt koostuvat kahdesta osasta, vanhan järjestyksen tuhoamisesta ja uuden rakentamisesta. Ensin täytyy kaikki rajapaalut ja järjestystä pitävät rajoitteet kaataa ja hävittää myös vanhan systeemin tunnukset sekä kaikki uudelleen muokattavat ainekset sellaisenaan erotella tasavertaisina (WHackert: Yhteiskunnan atomisointi, katso ympärillesi). Sitten vasta voidaan aloittaa näiden elementtien uudelleen järjestely. Siten ensimmäinen tehtävämme nykyaikana on tuhoaminen: kaikki sosiaaliset säädyt ja luokat ja yhteiskunnalliset muodostelmat, jotka ovat olleet vanhan järjestelmän perusta, on tuhottava, yksittäinen ihminen on repäistävä irti ympäristöstä, jossa hän on kasvanut; mikään traditio ei voi olla pyhä enää; pitkäikäisyys on vain sairauden merkki, tunnuslauseemme on: mikä on ollut, pois. Voimat, jolla toteutamme tämän tuhon on, taloudellis-yhteiskunnallisesti kapitalismi ja poliittis-henkisesti demokratia. Miten paljon niiden avulla on saatu aikaan, on kaikkien tiedossa. Mutta tiedämme myös, että niiden tehtäviä ei ole vielä saatu vietyä loppuun. Vielä kapitalismi joutuu kamppailemaan vanhojen, perinteisten talouksien normien kanssa, yhä taistelee demokratia kaikkia taantumuksen voimia vastaan. Täydentäkäämme niiden työ sotilaallisessa hengessä! (WH: Ilmeisesti sotilaallinen henki tarkoittaa sitä, että yksittäisen kansalaisen tulee olla täysin putkinäköinen yhdenlaisen ajattelun totalitaristinen tuote). Univormuperiaatteemme tulee peruuttamattomasti viemään läpi negatiivisen tuhotehtävämme: Vasta kun kaikki kulttuuripiirimme jäsenet ja ryhmät on valjastettu kulttuurisysteemimme sotilaiksi, on tehtävä suoritettu. (WH: Vertaa tässä sielullisesti yhdenmukaisia/tasapäistettyjä kuluttajamassoja, jotka käyttäytyvät täsmälleen yhdenmukaisesti ja jakavat samat käsitykset). Sitten vasta koittaa toinen ja suurempi, vaikeampi tehtävä: Uuden järjestyksen rakentaminen. Yksilöt ja ryhmät, jotka on revitty syntysijoiltaan ja vanhoista säädyistään ovat järjestämättä ja anarkiassa levällään. Ne on nyt muodostettava uudelleen ja päätettävä kategorioista…on muodostettava pyramidimainen, hierarkkinen systeemi. (NG/Der Geist der Militarismus, s. 37).

  Kun katsoo “Ranskan suurta vallankumusta”, vuoden 1848 vallankumouksellisia ja epäonnistunutta Saksan kaaokseen suistamista I maailmansodan jälkeen, niin huomaa vastaavanlaisten teoreetikoiden sormenjäljet. Neuvostoliitto on tällaisten visionäärien surullinen ilmentymä. Saksan suhteen on menossa neljäs yritys, jota nyt nimitetään usein “globalismiksi” ja “Uudeksi maailmanjärjestykseksi”. Ties mitä nykyisen hankkeen taustavoimilla onkaan vielä hihassaan. Raamatulliseltahan tämä kuulostaa, “Vedä alas, tuhoa, kitke juurineen”. Lainaukset ovat suomennettuja pätkiä Saksassa v. 2010 julkaistusta Wolfgang Hackertin kirjasta.”

  Suomalaiset naureskelevat kahvipöytäkeskusteluissa Pohjois-Korean yhteiskunnalle. He luulevat demokratian olevan jotenkin parempi, vaikka täällä joudutaan oman edun nimissä toivottamaan valepakolaisia tervetulleiksi ja tuhotaan kaksin käsin kuntien ja kansakuntien talouksia. Vain tuhoajan ääni on sallittua ja muunlaisia ääniä sallivat ovat lakkautuslistalla olevia ”valemedioita”. Ja kaikki menee koko ajan mielipuolisemmaksi. Jos alistutaan matutulvaan, on tulossa Macronin ja muiden johdolla paljon suurempi tulva etc.

  Eurooppalaiset ovat häviämässä pitkän taistelun. Kuolinisku enää tarvitaan.

  Jaahah. Ei taida toimia nyt tämä alusta?

 2. Hollantilaisen ex-pankkiirin osan 2 juttuun vielä yksi kommentti. En saanut sitä Totuusblogiin, joten koetan tänne:

  Siis tässä levitellään käsitystä, jonka mukaan saksalaisten olisi pitänyt olla jo totaalinen vihollinen, jonka kanssa kukaan ei olisi oikein saanut käydä kauppaa, koska tämä totaalinen viholliskuva olisi muka oikea. Kyse on kuitenkin sionistien NWO-propagandasta, jossa natsismi edustaa absoluuttista pahaa. Tietenkin tällaista uutta vihollisen täydellistä demonisointia ja sen oikeuksien riistämistä ja lainsuojattomaksi julistamista oli harjoitettu jo I maailmansodan Ententen propagandassa keisarien Saksaa kohtaan. Tätä oli toteutettu vahvasti, mutta sitä ei jatkettu täysin sodan jälkeen, ainakaan 2. msotaa vastaavalla ryhdillä. Saksaa tosin kohdeltiin ja saksalaisia kuin rikollisia ja heitä myös näännytettiin nälkään massoittain.

  Nyt, kuin saksalaisten kanssa käydään kauppaa Sveitsissä ja että he yleensä voivat olla BIS-pankissa, niin heti on päällä Alex Jonesin tyylinen salaliittoteoria. Tuohan voisi vaikka olla Henry Morgnethatu Jr.:n suusta. Näin kuitenkin Sutton ja co. ovat propagoineet ja vastaavat. Toisaalta jotkut muut (tässä jää avoimeksi) esittävät, että Hitlerin olisi pitänyt hyökätä Sveitsiin. Miksi ihmeessä Hitlerin olisi pitänyt hyökätä? Kaikki muukin Hitlerin sotilaallinen toiminta oli aina vastareaktiota muiden aggressioon. Sveitsiin hyökkäämiseen ei ollut mitään syytä eikä Hitler ollut aggressori, vaan vastapuoli. Hyökkäys olisi suututtanut kaikki.

  Tuo mies edustaa sodanjälkeistä ajattelua. Tosiasiassa Saksan kanssa oltiin väleissä ja kanssakäymisissä pitkälle kuten suvereenin valtion kanssa toimittiin. Suuri osa Saksan ja saksalaisten demonisoinnista äärimmilleen on tehty ja sen nykyinen kuva on luotu propagandalla vasta sodan jälkeen. Vasta voitollisen sodanjälkeen johtoa kohdeltiin kuin rikollista ja sepitettiin kaikki nämä rikokset heidänkontolleen ym.

  En ymmärrä, miksi nämä kommentit eivät aina toimi

  • Vieläkö cliff Barnes pitää blogia kun ei ole pitkiin aikoihin kommentoinut tai tehnyt uusia juttua,tosin alkaa olla kaikki jutut jo aika kaluttuja mutta keskiverto toljakkeella ei näytä vieläkään valo syttyvän.

 3. Hei, onko vanhoja Sensuroitua historiaa, Malluaisen toinen ja Röllimetsäntonttu blogeja missään arkistopalvelussa enää? Tuolta linkkilistasta en enää löytänyt edes Wayback machine versioita jotka vielä joskus oli.

 4. https://carolynyeager.net/did-german-troops-really-burn-down-belgian-city-leuven

  Tarpeellinen artikkeli Yeagerilta. Siinä paljastuu, kuinka hakukoneet eivät halua löytää enää vaihtoehtoista totuutta tai siis oikeaa tietoa historiasta useinkaan eli niitä manipuloidaan. Lisäksi siis kerrataan, kuinka myös I maailmansodasta pyörii aivan huuhaata ja siis saksalaisvastaista julmuuspropagandaa. Todellisuudessa siis Belgia ei ollut pulueeton ja julmaan ja laittomaan sissisotaankin oli varauduttu. Vapaamuurari-imperiumin sodankäyntityylikin oli jo valmiina. Ja tuttuun tyyliin kaikki omat jutut saksalaisten niskaan. He oikeasti vain sääntöjen mukaan torjuivat terroristihyökkäyksiä. Raivaamalla suoja-alueen rautatiekuljetuksille (Hitkerin pöytäpuheiden mukaan) sekä teloittamalla vastuullisia ja vangitsemalla repressaalin omaisesti todennäköisiä syyllisiä.

  • Belgia oli luotu 1800-luvulla Britannian satelliitiksi ja on täysin keinotekoinen ja turha valtio

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s