Pojat junanraiteilla


Arkistoista :

Pojat junanraiteilla

https://www.youtube.com/watch?v=bk45bxuOKEc

https://www.youtube.com/watch?v=aOeumq8nse8

https://www.youtube.com/watch?v=loqswCJd8Z4

Tuossapa myös mainio video aiheesta. Tämä juttu liittyy tiiviisti Menan huumelentoihin. 23.8.1987 kaksi teinipoikaa Kevin Ives ja Don Henry sanoivat menevänsä kaurismetsälle. 24.8. kli 04:25 aamulla Union Pacific -juna näki poikien makaavan junanraiteilla vierekkäin. Juna ei ennättänyt jarruttaa.  Arkansasin osavaltion lääketieteellinen tutkija Fahmy Malak totesi kuolemat ”onnettomuuksiksi”. Hän snoi, että pojat olivat  seonneet poltettuaan liikaa marhuanaa ja nukahtaneet raiteille. Ensin hän tosin päätyi kaksoisitsemurhaan. Kun vanhemmat sanoivat, että tämä ei voinut olla mahdollista, hän muutti mieltään. Nt kyseessä oli marihuanahumalassa tehty itsemurha tai nukahtaminen raiteille. Kumankaan pojan vanhemmat eivät uskoneet tätäkään selvitystä. Malak pysyi tarinassaan ja väitti poikien polttaneen 20 marihuanasavuketta ja vaipuneen transsiin junanraiteilla (THC-myrkytys).

Atlantan johtava lääketieteellinen tutkija tri Joseph Burton murskasi malakin selvityksen. Hänen mukaansa malak oli ottanut virtsahuumetestin poikien verestä sen sijaan, että olisi tehnyt verihuumetestiä.Kun kuolinsyytutkija Malak sai tietää, että pojat olivat raittiita, hän muunsi tarinaansa jälleen. Nyt hän oli jälleen sitä mieltä, että kyseessä oli itsemurha. Kuitenkin hän alkoi syytellä junan kuljettajia ja puhui myös mahdoollisesta murhasta. Hän sanoi, että jos ohjaajat olisivat pystyneet jarruttamaan, mutta jos eivät tehneet sitä, niin se olisi tällöin murha. Ehkä alkoholin tai marihuanan vaikutuksessa ajaen. Todellisuudessa huolimaton ja epäpätevää työtä tehnyt oli Malak, joka ei ollut maininnut puuttuvaa jalkaa ruumiinavauksessaan. Yksi jaloista tuotiin vasta sen jälkeen eli se oli jätetty keräämättä. Myös junan annettiin pian jatkaa tekemättä mitään tutkimuksia sen suhteen. Kyseessä ei ollut epäpätevyys, vaan tarkoituksellinen ”erehtyminen”. Kuten myös siinä, että tutkimusraportissa ei ole valokuvia rikos- / onnettomuuspaikasta tai ne ovat kadonneet. Ei myöskään mainintaa sijainnista/ siitä, mistä näytteet on otettu.

Tutkinta oli muutenkin puutteellinen. Raportissa oli monia todistuksia tai johtolankoja, joita ei oltu seurattu. Junan kolme kuljettajaa olivat nähneet vihreän vaatteesta tehdyn peitteen poikien päällä ja se oli osittain peittänyt heitä. Eräs toinen miehistöstä oli nähnyt tämän tarpin ojassa raiteiden vieressä. Tämä todiste viittasi siihen, että joku oli halunnut peittää ruumiit siten, ettei niitä huomattaisi liian aikaisin. Tarpissa olisi ollut ehkä dna:ta, verta ym.

Uusi ruumiinavaus tehtiin huhtikuussa 1988 ja nyt Atlantan tutkija tri Joseph Burton löysi v-muotoisen pistohaavan rintaan ja vasempaan alarintaonteloon Don Henryn ruumiissa. Hän näytti valokuvasuurennosta kuudelle muulle tutkijalle ja he kaikki vahvistivat, että kyseessä oli pistohaava, jonka oli aiheuttanut iso veitsi, jossa oli leikkaava terä. Hän havaitsi myös, että Kevin Ives oli saanut päähänsä kiväärinperän iskun, luultavasti .22 kaliiperin metsästyskivääristä. Pojat eivät olleet kuolleet heti, koska keuhkoissa oli havaittavissa jäljet huomattavasta reaktiosta.  Piirisyyttäjä Richard Garrett kertoi reporttereille, että ”patologi oli löytänyt sellaisia haavoja molemmissa ruumiissa, jotka eivät sopineet junan aiheuttamiin ruhjeisiin.” Malak oli siten peitellyt selvää murhaa ja väittänyt sitä onnettomuudeksi ja itsemurhaksi. Toista oli isketty veitsellä selkään ja toisen pää murskattu. Selvien todisteiden nojalla grand jury päätti 1989, että pojat oli murhattu. Murhan jälkeen heidät oli siirretty ja asetettu raiteille. Todisteet viittasivat siihen, että murha olisi tapahtunut kauan aikaa ennen raiteille asettamista.

Fahmy Malak oli Clintonin ja Arkansasin mafian suosikki. Egyptiläinen, joka puhui huonoa englantia. Hän jatkuvasti valehteli suosituskirjoistaan / pätevyydestään, esitti väärin ruumiinavauspöytäkirjoja ja väärensi löydöksiään. Laboratoriossa hän tuhosi todistusaineistoa ja asetteli väärin ruumiita. Hänen kuuluisimmat saavutuksensa: 1. Hän päätteli, että James ”Dewey” Milam oli kuollut mätähaavaan ja perheen koira oli syönyt hänen päänsä. Malakin mukaan koira oli syönyt koko pään ja sitten oksennellut, jolloin se oli jättänyt jälkiä osittain sulaneesta aivomateriaalista. Malakin harmiksi miehen pää löytyi myöhemmin.  Sitä ei ollut purtu yhtään. Miehen pää oli leikattu terävällä veitsellä. Malak oli todennut: ”päättömän ruumiin tapaus oli luonnollisen syyn aiheuttama kuolema”. 2. Viidesti päähän ammuttu mies oli tehnyt itsemurhan malakin mukaan. 3. Eräässä toisessa murha-asiassa Malak oli käyttänyt väärän ruumiin DNA:ta varmistaakseen, miltä etäisyydeltä ase oli laukaistu. 4. Taas uudessa tapauksessa hänen oma teknikkonsa todisti, että Malak oli käskenyt häntä manipuloimaan valokuvaa kiväärinperästä, jotta se olisi vastannut Malakin vääriä päätelmiä. 5. Viiden vuoden aikana Malak oli haastettu oikeuteen 17 kertaa muiden patologien  taholta; Kansallinen lääketieteellisten tutkijoiden yhdistys sanoo tätä epätavallisen korkeaksi lukemaksi. Malakin väärät päätökset olivat niin röyhkeitä ja hän oli niin halveksittu ja epäluotettu, että ryhmä perheitä muodosti järjestön VOMIT (Victims Of Malak’s Incredible Testimony) rajoittaakseen hänen julkisia esiintymisiä ja painostaakseen kuvernööri Clintonia.

Tapaus oli ilmiselvä ja aiheutti Clintonin hallinnossa enemmän hämmennystä ja vahinkoa kuin mikään muu asia, mutta Malakin onnistui pysyä toimessaan. Lisäksi Clinton ignoroi VOMIT:n valituksia ja nosti Malakin palkkaa niin, että se oli koko hallituksen toiseksi suurin. Hän kieltäytyi tapaamasta Linda Ivesiä ja muita perheitä osavaltiossa, jotka olivat tri Malakin uhreja. Malak puolestaan kerskui olevansa yksi harvoista osavaltiosssa, jotka pystyivät näkemään kuvernöörin 15 minuutin päästä ilmoituksesta. Jopa Arkansasin lehdistön oli pakko ottaa kantaa Malakia vastaan, jonka käytös oli myös vainoharhaista ja omituista. Clintonin lisäksi Malak sai tukea Osavaltion lääketieteellisen tutkimuksen komission päälliköltä tri Jocelyn Eldersiltä, joka kieltäytyi toimenpiteistä. Hänestä puolestaan tuli myöhemmin osavaltion pääruumiinavaaja. Kolmas vahva tukija oli vaikutusvaltainen senaattori Max Howell, joka johti lakiasäätävää komiteaa, jonka oli määrä tutkia Malakin työtä. Hän sanoi ihailevansa Malakin tapaa toimia. Lopulta paine kasvoi liiaksi ja Malakin oli väistyttävä 1992.

Mutta tri Jocelyn Elders pelasti hänet ja siirsi vain tosiin tehtäviin Arkansasin Terveyshallinnossa. Työpaikka oli luotu vain häntä varten, 70 000 $ vuodessa. Kuka oli tämän työpaikan takana? Clintonin läheinen työntekijä vahvisti, että kuvernöörin lakimiesosaston jäsen oli auttanut saattamaan Malakin lakimiehen ja terveysviraston virkamiehet yhteen. B. Clinton väitti lehdistölle, että mitään sopimusta ei ollut tehty. Hän väitti, että työpaikka vain satuttiin avaamaan juuri silloin, kun Malak tuli saataville. Mikä oli suosimisen taustalla? Malak oli niin epäsuosittu, että hänen oikeusvierailuidensa aikana ihmisillä oli yllään ”Vomit”-paidat. Media vyörytti rajuja syytöksiä myös.

Monissa osavaltioissa kuolinsyytutkija on nimitetty virkamies, jonka ei tarvitse olla tohtori tai omata lääketieteellistä harjoitusta. Jo toukokuussa 1982 The Los Angeles Times julkaisi artikkelin Clintonin suhteesta tri Malakiin.  Jo tuolloin artikkeli tiesi kertoa, että Clinton oli kieltäytynyt jo usean vuyoden ajan syrjäyttää tohtori, jonka kiistanalaiset ansiot olivat sisältäneet päätöksiä, jotka auttoivat Clintonin äidin, anestesiahoitajattaren jäämään rangaistuksetta potilaskuoleman tapahduttua. Clintonin äidin huolimattomuus ja /tai epäpätevyys koitui ainakin kahden poltilaan kuolemaksi. Hän selvisi rangaistuksetta Laura Slaytonin kuolemasta, vaikka ei ollut monitoroinut kunnolla potilasta. Virginia Kelley oli katkaissut hapen saannin potillaalta kesken leikkauksen. Jo 70-luvun lopulla lääkärit olivat alkaneet kieltäytyä työskentelemästä hänen kanssaan. Hän tapasi pukeutua epäasiallisesti ja esim. hoitaa kynsiään, kiillottaa kenkiään tai lukea raviuutisia silloin, kun olisi pitänyt keskittyä leikkaukseen. 27.6.1981 neiti Susie Deer kuoli vastaavanlaisesti rutiinioperaatiossa, jossa ei pitänyt olla mitään riskiä. Syynä Clintonin äidin huolimattomuus ja epäpätevyys. Hänellä oli myös alkoholiongelma. Slviytymiseen vaikutti, että hänelle tehtiin mahdolliseksi päästä käsiksi ruumiinavauspöytäkirjaan. Tämän mahdollisti Jocelyn Elders. Näin hän pystyi puolustautumaan paremmin. Mitään seurauksia ei koitunut. Edelleen Quachita Hospitalin väki kuiskii, että Virginia Dwire ”oli koskematon” ja hänellä oli ”immuniteetti”. 1992 NBC haastatteli Jesse Chandleria, tri Malakin entistä pääavustajaa. Malak oli tutkinut nti Susie Deerin tapauksen ja nyt Chandler vahvisti, että Malak oli peitellyt totuutta suojellakseen Clintonin äitiä. Toinen vahva syy on Dixie-mafia. Malak toimi mafian (ja CIA:n) toimeksiannosta.

Dan Harmon

Don Henryn ja Ken Ivesin ruumiit olivat löytyneet läheltä huumepudotusten maalia, josta huumekuljettajat käyttivät tunnusta A-12. Poliisikersantti Barney Phillips vahvisti tämän 1989, kun kirjoitti:”Pojat kuolivat alueella, joka on Texasista saapuvan huumeliikenteen pudotuspaikka.” Myös korkealle arvostettu Salinen maakunnan huumeidenvastustusvoimien syyttäjä Jean Duffey yhdisti kuolemat Arkansasin pahamaineisimpaan rikollisoperaatioon. Hän siteerasi pilottia, joka oli kertonut hänelle lentäneensä Salinen maakunnan pudotuskohteeseen, jota kutsuttiin koodilla A-12 ja että hän ”otti määräyksiä CIA:n työntekijöiltä Menasta.” Saman pilotin mukaan: ”Sheriffi Jim Steed suojeli huumekuljettajia, Roger Clinton ja Skeeter Ward, Seth Wardin poika, usein poimivat huumelasteja alueelta.” Richard Garrett sanoi NBC:n Robert Stackille (Unsolved Mysteries): ”Saline ja Keski-Arkansasin alue olivat huumekuljetusten ylilentoalueita – ja kyse oli korkean tason huumekuljetuksista, joka oli kytketty muihin osavaltioihin ja muihin valtioihin.”

Kaikki jäljet johtavat Menaan, CIA:n huumesalakuljetuksiin ja Iran-Contraan. Kuten eräs video aiheesta toteaa: ”Clinton on integroinut suuren määrän korruptoituneita poliiseja, tuomareita ja poliitikkoja korkeisiin asemiin varmistamaan huumesalakuljetusten jatkuvan onnistumisen sekä jatkuvan rahanpesuoperaation. Kaikki sujui kohtalokkaaseen yöhön loppukesällä 1987″. Russel Welch, poliisitutkija,oletti, että kaikki korkeimmat johtajat osavaltiossa olivat yhteydessä suureen huumeiden salakuljetusoperaatioon, ja jos alkaa tutkimaan poliisiasiakirjoja ja uutispätkiä, paljastuu heti ilmeiseksi, että kuolemat liittyivät järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jota liittovaltion viranomaiset ovat kutsuneet nimellä Dixie Mafia. Dixie-mafia on löysästi kutoutunut ryhmä konnia, joita löytyy kaikkkialta Etelästä.” Sharlene Wilsonin todistus on tärkeä. Nainen käveli 10.12.1990 USA:n piirikunnan oikeustalooon ja kertoi Grand jurylle, että hän oli tarjonnut kokaiinia Bill Clintonille Le Bistro-nimisessä yökerhossa tämän ensimmäisellä kuvernöörikaudellaan. Hän todisti myös, että Clinton oli ollut niin sekaisin, että oli kaatunut roska-astiaan. Wilson oli myös ollut niin mukana kuvioissa, että oli jopa ollut kolme tai neljä kuukautta Menan lentokentällä purkamassa kokaiinilasteja Itä-Arkansasin vuorilla.

Wilson kertoi myös kokaiinipäivistään Roger Clintonin kanssa. Myös Bill Clintonin kokaiinin käytöstä Coachman’s Innissä lähellä Little Rockia 70-luvun lopussa. Wilson emännöi, tarjoili drinkkejä ja kokaiinia tarjottimelta. Ihmiset jakoivat seksipartnereita Rooman orgioista kerrottujen tarinoiden tapaan. Ne olivat eliitin kokoontumisia, kymmenstä kahteenkymmeneen ihmistä, yleensä julkisia viranomaisia, lakimiehiä ja paikallisia merkkihenkilöitä toisiinsa yhteydessä olleiden huoneiden labyrintissä. Huoneissa oli naisia, myös teinityttöjä.Bill Clinton oli siellä ainakin kaksi kertaa. Wilsonin mukaan imien kokaiinia melko intohimoisesti Dan Harmonin kanssa. Ensimmäisen kokaiinikauppansa Wilson teki Harmonin ja Roger Clintonin kanssa. Wilson kertoi selkeästi, kuinka hän yleensä keräsi kokaiinilasteja rautatieraiteilta läheltä Alexanderin pikkukaupunkia, 30 mailia Little Rockista etelään. ”Joka toinen viikko, vuosien ajan, menin raiteille, keräsin paketin ja vein sen Dan Harmonille, tämän kotiin tai omaan talooni.” Hän lisäsi: ”Roger Clinton poimi lastein muutaman kerran.”

Toiset tietävät totuuden, mukaan luettuna Larry Ives: ”Arvelen, että että syy siihen, että kunnon tutkimusta ei ole aloitettu, on se, että iso huumerinki operoi Salinessa ja paljon ihmisiä on mukana, ja he eivät halua tutkimusta, koska se sotkisi heidän pienen kerhonsa.”  Dan HArmon on keskeinen hahmo murhiin liittyen. Hän oli Arkansasin 7. oikeuspiirin valtionsyyttäjä. Keith McKasklen mukaan ”Harmon oli Salinen maakunnan suurin kauppias”. McKaskle pääsi myöhemmin Clintonin ruumislistalle kurkku auki viillettynä. Pulaskin maakunnan huumetutkijat vahvistavat tämän, sillä he olivat alkaneet kuulla Salinen ja Pulaskin lähellä asuneilta informanteiltaan, että Harmon osti ja myi huumeita ja tarjosi huumekauppiaille suojelua.Reilut 10 vuotta myöhemmin Harmon joutui tilille osasta tekemisiään. Näin tapahtui 1997. Harmon oli yksi komissaareista, jotka olivat luoneet politisoidun rikosoikeudellisen järjestelmän Clintonin kuvernöörikaudella. Tyson. Lasater, Stephens, Ward, Shellnut, Harmon. Suuret nimet Clintonin ympärillä ja taustalla ovat kaikki huumemafiosoja.

Tästä pääsemme murhayöhön. Aiemmin siteerattu CIA-pilotti kertoi Jean Duffeylle, että liittyen koodiin A-12, pudotus 46 oli rahapudotua, joka katosi. Hän kertoi, että poliisit, joiden tuli poimia pudotukset, kätkeytyivät seuraavien pudotusten aikana katsoakseen, kuka mahdollisesti varastaisi uuden pudotuksen. Kevin ja Don sattuivat olemaan tuolloin pudotuksen n:o 50 alueella ja heidät väijytettiin. Heidät hakattiin ja tapettiin ja ruumiit asetettiin raiteille.” Pudotus oli samaa operaatiota, kuin Sealin pudotukset olivat olleet, kunnes hänet tepttiin. Wilson sanoi olleensa Harmonin ja Keith McKasklen kanssa raiteilla yönä, jona pojat tapettiin. Kaksi muuta miestä oli myös ollut hänen mukaansa siellä, ja kaikki miehet olivat saaneet ripityksen, koska alueella oli ollut pieni ryhmä poikia, jotka olivat yrittäneet avata pudotusta. Alueella tuli olla pudotus, jossa oli neljä paunaa kokaiinia ja viisi paunaa marihuanaa. Useat pojat olivat paenneet, mutta kaksi oli otettu kiinni. Ives ja Henry.

Etsivä John Brown löysi teinin, joka oli ollut ulkona kahden toverinsa kanssa ja etsinyt marihuanapakkausta. Todistaja oli ollut n. 60 jalan päässä,kätkeytynyt penkan alle ja katsonut ryhmää miehiä, jotka puhuivat raiteilla. ”Yhden miehen tunnistin selvästi olleen Dan HArmon. Sitten huomasin kaksi muuta ihmistä, Kevin ja Don, jotka kävelivät alas raiteita. Ensin näytti, että Harmon olisi puhunut pojille, mutta sitten kuului laukaus. Todistaja kääntyi ja pakeni.” Sharlene Wilson, entinen DEA-informantti, kertoi: ”Dan Harmon, syyttäjä, oli läsnä silloin, kun poliisi tappoi pojat. Korkea-arvoisten virkailijoiden sanotaan olleen mukana.” Sharlenen piti mennä keräämään purotus, mutta hän oli aivan pilvessä. Harmonin lähettämät muut miehet käskivät hänen odottaa autossa, joka oli parkkeerattu Quarry Roadille. Oli noin keskiyö. Hän kuuli kaksi junan ääniä ja huutoja. Kun Harmon palasi, hän oli näyttänyt pelokkaalta. Hänen jalkansa olivat aivan veressä. Myöhemmin hän sai tietää, että ryhmä poikia oli ollut pudotusalueella. harlenen mukaan toiset olivat päässeet pakoon, mutta kaksi oli saatu kiinni. Harmonin miehet olivat kuulustelleet heitä ja siten teloittaneet heidät. Yksi pojista oli surmattu survival-veitsellä. Ruumiit oli kiedottu tarpauliiniin ja asetettu raiteille, jotta seuraava juna olisi ne pilkkonut. Wilsonin autoa oli käytetty noutamaan vihreä tarp, joka oli juuri vastaava, kuin mikä oli rikospaikalta kadonnut tarp.

Paul Criswell todisti, että hänen aiempi poikaystävänsä Paul Criswell oli kertonut, että hänen isänsä Finis Criswell, autokauppias Davis Calloway ja joku kolmas mies olivat kantaneet poikien ruumiit raiteille, peittäneet osin tarpilla j ajättäneet siihen. Kolme miestä havaittiin kuorma-autossa lähellä paikkaa, kun ambulanssiryhmä saapui. He sanoivat olleensa Alexanderin Palotoimistosta, mutta sellaista ei ole Alexanderissa.   

Sheriffi Judy Pridgen Salinesta tietää: ”Me tiedämme, mihin jäljet johtavat. Haluatteko todella pudottaa USA:n presidentin?” ”Dan Harmon oli estänyt Grand Juryä kutsumasta todistajia. Tapahtumaan liittyvät ihmiset olivat alkaneet kuolla terrorin aalloksi muodostuneessa puhdistuksessa Arkansasin nuorten ihmisten parissa.” Harmon sai lopulta vain kevyen huumetuomion. Linda Ives ym. tiesivät, että kaikki johti mieheen Dan Lasater, Dixie-kummisetään ja Clintonien veljesten ystävään sekä hankkijaan.

Dixie-mafia: Murder Inc.

Kesällä 1988 Keith Coney aji moottoripyörällään valtatiellä 40, kun hän törmäsi kuorma-autoon j akuoli. Todistajien mukaan häntä oli ajettu takaa. Joku poliisi kertoi, että Coneyn kurkku oli leikattu jo ennen pakoa. Coneylle ei tehty ruumiinavausta ja kuolinsyy oli onnettomuus. Eräs poliisupseeri sanoi Coneyn paenneen kurkku auki; häntä oli ajanut takaa toinen ajoneuvo ja hän oli kuollut vernehukkaan ennen törmäystä. ”Coney kertoi äidilleen tietävänsä liikaa rautatiekuolemista ja hän oli pelännyt henkensä puolesta…hän oli ollut poikien seurassa muutamaa tuntia ennen heidän kuolemaansa. Linda Ives uskoo nyt, että he tapasivat uudelleen raiteilla.” Ives uskoo Coneyn olleen pakoon päässyt poika. ”kaksi päivää ennen kuolemaansa Coney oli kertonut ystävälleen Boonie Beardenille (joka myöhemmin katosi mystisesti), että hän tiesi, että poliisi oli sekaantunut poikien kuolemiin. Toiset sanovat, että Coney mui huumeita miehelle, jolla oli yhteyksiä ”Alexanderin palomiehiin”.

Jeff Rhodes, jolla oli tietoa Henry ja Iveksen murhista, löytyi päähän ammuttuna ja kädet ja jalat osin irti sahattuina. Ruumis oli heitetty  (”in a dumpster”?) ja poltettu.Rhodesin isä kertoi lehdistölle, että poika oli soittanut hieman aiemminja selittänyt, että hänen oli piilouduttava, koska hänellä oli tietoa murhista ja McKasklesta. Ruumis oli palanut niin, että oli vaikea erottaa, oliko se ollut miehen vai naisen.Danny Boonie Bearden, poikien ystävä, katosi. Hänen ruumistaan ei koskaan löydetty. On huhuttu, että hän tiesi tarkkaan, mitä raiteilla tapahtui. Tuntematon soittaja poliisille kertoi hänen tulleen tapetuksi. Poliisi löysi hänen vaatteistaan palan Arkansasin joesta läheltä paikkaa, jossa soittaja sanoi hänen tulleen murhatuksi. James Milan löytyi pää irrotettuna (tämä on se Malakin saavutusten kruunu). Tammikuussa 1989 Gregorie Collins, 28, löytyi haulikolla ammuttuna naamaan Nevadan maakunnan maaseudulta. Hänet oli haastettu oikeuteen todistamaan Salinen grand juryn edessä Henryn ja Iveksen tapauksessa. Hän oli myös murtautunut taloihin Beardenin kanssa huumerahoja saadakseen. Keith McKasklella sanottiin olleen tietoja murhista. Hänet löydettiin puukotettuna. Hän oli murhapaikkaa lähellä olleen baarin The Wagon Wheelin toimitusjohtaja ja poliisin informantti ja joka oli tehnyt yhteistyötä murhien tutkimuksissa. Hän oli kertonut Kathy Pearsonille, että piirisyyttäjä Dan Harmon oli sekaantunut huumekuljetuksiin; itse asiassa Harmon oli suurimpia toimittajia. McKaskle murhattiin autotallissaan eräänä iltana myöhään, kun hän oli palannut kotiin. Viisi huppupäistä tummiin pukeutunutta miestä oli puukottanut häntä 113 kertaa. McKaskle oli tunnettu taisteluvoimastaan. Viikkoja aiemmin hän oli sanonut, että hänen henkensä oli vaarassa murhiin liittyvien tietojensa vuoksi.

Toinen grand juryn todistaja Richard Winters oli tapettu kesällä 1989. Tähän murhaan liittyi lavastus. Kesäkuussa 1990 Jordan Ketelsen oletettavasti ampui itsensä autossaan haluikolla. Hänen tyttöystävänsä oli ainoa todistaja. Ketelsen oli tunnettu huumediileri ja yhdistetty Keith McKasklen murhaan. Ruumiinavausta ei tehty. Ketelsenin isä Ron oli huumekauppias Arkansasissa tähän aikaan. Huhuttiin, että Jordanilla oli ollut tietoa murhista.

Loistava tuo video muuten. Jean Duffey ajettiin osavaltiosta ensin ja hän oli vähällä joutua vankilaan. Tutkimukset keskeytettiin ja ero virasta tuli. Tätä säesti Arkansasin median vuosia kestänyt häpäisykampanja. Wilson istuu 30 vuoden tuomiota pikkujutuista, koska paljasti Harmonin.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s