Oklahoma 1995


Ohessa taas arkistoista löytynyt teksti. Kiitos alkuperäiselle kirjoittajalle :

Oklahoman pommit olivat hallituksen omia

Pommeja Alfred P. Murrah Buildingissa

Tunteja Oklahoma Cityn pommi-iskun jälkeen 19.4.1995 KFOR-TV raportoi, että kuvernööri Frank Keating kertoi Bill Clintonille: ”Juuri nyt he sanovat, että tämä on erittäin taidokkaan ryhmän työtä. Tämä on erittäin hienostunut väline. Sen on täytynyt tehdä räjähdysaineiden asiantuntija.” 168 ihmistä oli kuollut ja lukemattomat muut vammautuneet. Pian kaikki puheet pommeista rakennuksen siäsllä unohdettiin, vaikka niitä oli esitetty monissa uutisfilmeissä. Sen sijaan virallinen selitys oli, että kaksi amatööriä – Timothy McVeigh ja Terry Nichols – oletetusti käyttäen vain karkeasti valmistetun ammonimunitraatin ja paloöljyn seoksesta valmistetun ANFO-pommin avulla olivat attentaatin takana. Kun asiaan perehtyy, puheet lannoitepommista  rakennuksen edessä ovat niin typeriä, että jopa lasta olisi vaikea saada uskomaan viralliseen totuuteen iskusta. Selvästi kuitenkin sarja pommeja räjäytettiin rakennuksen sisällä ja ne aiheuttivat vauriot. Pommit oli asetettu rakennukseen ennen iskupäivää strategisiin pisteisiin. Hallituksen voimilla, mukaan luettuina FBI ja aiemmin mainittu ATF (Ks. Waco-kirjoitus), oli täydellinen ennakkotieto tästä iskusta. SIlti ne eivät tehneet mitään estääkseen sitä tai varoittaakseen ihmisiä. Pikemminkin tietenkin vaikuttaa siltä, että hallituksen väki oli pommien asettaja ja koko attentaatn ohjaaja.

Daniel J. Adomitas sanoo tulleensa klo 07:30 hyväntekeväisyysjärjestön kokouksesta Oklahoman Towerista. Tämä paikallinen lakimies jatkaa: ”Näin ison kuorma-auton perävaunun kanssa. Sen ovessa oli kyltti, jossa luki ”Bomb Disposal” tai ”Bomb Squad”. Renee Cooper kertoo nähneensä ”Pommiryhmän oikeustalon edessä. Siellä oli kuusi tai seitsemän miestä. Näky sai hänet voimaan huonosti.” Cooper sanoi myös lukeneensa miesten vaatteista sanat ”bomb squad” isoilla kirjaimilla. J.D. Reed, Oklahoma County Assessor’s Officen työntekijä näki myös pommiryhmän auton parkeeranneen Hudson Streetin pohjoispuolelle Oikeustalon eteen 19.4. ennen pommi-iskua. 30-vuotias Norma Joslin, Oklahoma Country Board of Electionsin työntekijä sanoi nähneensä myös saman auton samassa paikassa. Hän sanoi kertoneensa työtoverilleen epätavallisesta havainnostaan Monet ihmiset kertoivat pommiryhmästä oikeustalon lähellä ennen pommi-iskua ja siitä, kuinka epätavallista tällainen oli. Ryhmän on täytynyt olla paikalla erityisestä syystä. Vaikka FBI ensin yritti painostaa todistajia muuttamaan käsityksiään havainnoistaan, Sheriffin virasto myöhemmin myönsi, kuukausia kestäneen sheriffi J.D. Sharpin  tiukan kiistämisen jälkeen, että pomminpurkajaryhmän auto oli todellakin ollut Oklahoma Cityn kesustassa tuolloin jo aamulla (Evans-Pritchard). Jos pommiryhmiä on autoineen jonkun talon lähellä, johon pian kohdistuu itse isku, niin on selvää, että ryhmillä on ollut ennakkotieyto iskuista.

Yksikään ATF:n agentti ei saanut surmaansa iskuissa. Edye Smithin lapset saivat surmansa. CNN:n haastattelussa hän kysyi: ”Missä helvetissä oli ATF? Haluan tietää sen. Kaikki 15-17 heidän työntekijäänsä selvisivät ja heidän toimistonsa on 9. kerroksessa. He olivat iskun kohde ja missä he olivat? Oliko heitä varoitettu? Ajattelivatko he, että oli paha päivä mennä toimistoon? Minun lapseni eivät voineet tehdä sellaista valintaa. Kukaan muu rakennuksessa ei voinut. Ja me vain kysymme kysymyksiä. Emme syytöksiä (Minä: No luulisi kyllä tekevän, ei taida uskaltaa). Me vain haluamme tietää. Ja he kertovat meille: ”Pitäkää suunne kiinni. Älkää uhuko tästä.”” Todellakin, virallisesti McVeigh piti pääkohteenaan ATF:n väkeä, koska se oli tehnyt Wacon 1. iskun ja oli mukana myös piirityksessä 1993. Mutta taas murhattiin lapsia päiväkotikeskuksessa ja ATF:n väki oli muualla. Yksikään sen työntekijöistä ei ollut rakennuksessa tuona päivänä. ATF väitti myöhemmin agentti Alex McCauleyn selvinneen kuin ihmeen kaupalla. Tarina oli todellakin ihmeellinen, sillä sen mukaan agentti olisi pudonnut viisi kerrosta ja selvinnyt vahingoittumatta raunioiden keskellä. Tutkijat tyrmäsivät väitteet, sillä yksikään hissi ei ollut pudonnut. Kaikki olivat pikemminkin jumittuneet kiinni. Ja ne olivat tyhjiä. Niiden avaamiseen oli mennyt 12 tuntia. Hissifirman edustaja oli ottanut valokuvia tutkimuksessa, joka oli todennut kaikki kaapelit ehjiksi. Jos kaapeli ei ole katkennut, hissit eivät putoa. Nämä todisteet esitettiin ABC:n 20/20 -ohjelmassa. (Russ Kick: You have been lied to/2001) Yksi agentti paljasti kuitenkin myöhemmin kasvot peitettynä (ATF:n kostoa peläten), että hänelle oli kertonut agenttitoveri, että ”meitä oli neuvottu (by of our pagers mikä on pager?) olemaan tulematta töihin tuona päivänä.” (sama) ABC:n 20/20 oli myös löytänyt olennaista todistusaineistoa siitä, että FBI oli ohjeistanut paikallisia paloviranomaisia ennen iskua, että muutamia tyyppejä olisi tulossa kaupunkiin ja heidän tuli olla varuillaan.

Joukko ihmisiä ATF:stä, FBI:stä, pommiryhmästä ja hätäapuvoimista tiesi jotain dramaattista tulevan tapahtumaan. Em. ohjelmassa kerrottiin myös, että toimeenpaneva toimisto Oikeushallinnossa sai 24 tuntia ennen räjähdystä ilmoituksen, jonka mukaan Oklahoma City liittovaltion rakennus oli pommitettu. Minkäänlaisia tiedotuksia tai varoituksia ei kuitenkaan jaettu. Entä väitetty 4800 paunan ammoniumnitraatin ja polttoöljyn sekoitus? Aluksi FBI puhui 1200 paunasta. Pommi olisi räjäytetty talon edessä pysäköidystä autosta. Alan asiantuntijat toteavat, että jos nämä miehet olisivat yleensä saaneet tehtyä tällaisen pommin, se olisi kyennyt vain rikkomaan rakennuksen ikkunat. Tällaisen pommin rakentamiseen olisi mennyt aikaa viikkoja. Kuitenkin iskun tekijöiden väitettiin tehneen sen päivässä. Lisäksi olisi ollut haastavaa saada se räjähämään samaan aikaan. Tämä olisi vaatinut huippuosaamista. Iskun tekijöiden raportoidaan kuitenkin v. 1994 yrittäneen räjäyttää maitopulloon rakentamansa lantapommin ja tulos olisi ollut fiasko. Mutta pommi ei siis olisi kyennyt aikaansaamaan mitään vaurioita, vaikka miehet olisivat sellaisen pystyneet tekemään. Asiantuntijat ja tavallinen ihminenkin pystyy lisäksi havaitsemaan, että pahimmat vauriot olivat aivan muualla ja muutenkin epäsymmetrisiä, kun taas pelkkään paineaaltoon perustuva pommi aiheuttaisi vaurioita eniten räjähdyspaikassaan ja sitten koko ajan vähemmän.

Iskujen jälkeen olisi tietenkin ollut tärkeää, että pelastusryhmät olisivat päässeet noipeasti toimeen. Tuolloin pelastusryhmät kuitenkin pysäytettiin kaksi eri kertaa, jotta pommiryhmät olisivat voineet poistaa räjähtämättömät pommit! Toria Tolley CNN:ltä raportoi: ”On yhä vaara toisesta suuresta räjähdyksestä. Poliisi on havainnut kaksi muuta pommia rakennuksessa. Viranomaiset sanovat, että pommit on löydetty ja tehty vaarattomiksi. Pommiryhmän sanotaan olleen juuri tekemässä vaarattomaksi kolmatta.” Myöhemmin KWTW raprtoi: ”Kolmas räjähdyslaita, toinen pommi – emme tiedä, onko siellä kolme vai neljä – mutta ehkä toinen pommi on löydetty  rakennuksen sisältä. He ovat käskemässä kaikki takaisin uudelleen. Tämä olisi jo neljäs kerta, kun näin tapahtuu.” Thorn sanoo nähneensä tämän materiaalin omin silmin ja todistusaineisto on ratkaisevaa. Alkuperäiset uutisnauhat ovat paikalliselta OKC TV:ltä ja ne näyttävät pommiryhmien kantavan räjähtämättömiä pommeja ulos Murrah-rakennuksesta. OKC:n lainvalvontaviranomaiset sanoivat: ”Valtatiepartion lähetyslokit selkeästi osoittavat, että kaksi pommia löytyi Murrah-rakennuksesta räjähdyksen jälkeen. Seuraavat taltioinnit löytyvät: 10:29: ”Täällä on toinen pommi eteläsivulla rakennusta. Tarve poistaa niin kauas kuin mahdollista…evakuoikaa rakennuksen alue välittömästi. 10:37: OC Paloviranomaiset vahvistavat, että ovat löytäneet toisen laitteen rakennuksesta”.”
(OKBIC:Final Report/2001)

Ne eivät olleet ainoat lähteet useista pommeista rakennuksen sisällä. Department of Defence (DOD) Atlantic Command memoNorfolkista Virginiasta 20.4.1995 myös osoittaa kaksi muuta räjähdyspanosta löytyneen (sama).Todisteet pommeista ovat niin selvät, että sitä ei enää voi kiistää. Joe Harp on eläkkeellä oleva CIA-operatiivi, joka asuu nyt Texasissa. Hän kertoo seuraavaa. Pommituspäivänä hän oli Murrah-rakennuksessa n. klo 11:00 ja havaitsi Explosove Ordnance Disposalin osaston jäseniä palokunnasta poistamassa kahta räjähdettä ja luovuttavan Bomb disposal -yksikölle. Hän kuvaa räjähteitä sotilasmateriaalin oliivinvihreiksi ja kokoa viiden gallonan rummuiksi (drums?). Hän myös kertoo, että saapuessaan hän tiesi, että räjähteet , jotka olivat aiheuttaneet vauriot, eivät olleet ANFO-pommeja, koska hän saattoi haistaa rikin ilmassa ja se muistutti häntä kaasuperusteisesta ”Daisy Cutter”-pommeista, joita käytettiin, kun hän palveli Vietnamissa” (sama). Nämä pommit aiheuttivat vahingot ja räjähtämättömät aiheuttivat lisää uhreja, koska ne viivyttivät pelastustoimia. Räjähdyksen jälkeen tri Tom Coglione suoraan ilmoitti: ”Tällä hetkellä lääkintäjoukot eivät pääse auttamaan uhreja raunioissa, koska alueella on lisää pommeja”. Olen kuullut poliisiviranomaisilta, että vammautuneita päästään pelastamaan sitten, kun pomit on saatu poistettua (sama). Ensimmäisten uutisten aikana syytetty terroriviranomainen tri Randall Heather sanoi: ”Meillä oli tänään onnea, jos ajattelette mitään onnea tässä tragediassa. On itse asiassa suuri onnenpotku, että meillä on räjähtämättömiä pommeja. (sama)” Samoin noin klo 11:31 EST pommituspäivänä KFOR televisio lähetti seuraavan ilmoituksen:”FBI onvahvistanut, että liittovaltion rakennuksessa oli toinen pommi. Ei ole kerrottu, missä kerroksessa ja minkä tasoinen, mutta on olemassa todellakin uuden räjähdyksen vaara (sama). Voimme kiteyttää: ”Vaikka vain vähän tästä on esitetty valtamediassa, silminnäkijät ja muu todistusaineisto osoittavat, että räjähtämättömiä latauksia oli paikannettu ja tämä haittasi pelastustoimia, jotka olivat käynnissä (sama).

Manhattan Projektin tri Sam Cohen, joka vietti neljä vuosikymmentä atomiräjähteiden parissa, sanoi: ”Uskon räjähdyslatausten olleen rakennuksen sisällä tietyissä avainbetonirakenteissa ja niiden tehneen vauriot rakennukseen. Olisi luonnonlakien vastaista ja täysin mahdotonta, että vauriot olisivat aiheuttaneet lannoitteesta ja öljystä koostunut pommi rakennuksen edessä. Sellainen ei pystyisi tuomaan rakennust alas.”(OKBIC:Final Report/2001) Tällaista on testattukin Armament Directoraten testeissä Wright Laboratoriossa Eglin Air  Force tukikohdassa Floridassa. Simuloituja urbaaneja rakennuksia ei pystytty vaurioittamaan tällaisilla open-air pommeilla (Kellett/2006). Räjähteitä tarvitaan kantaviin rakenteisiin tuomaan alas kerrostaloja. ”Ilmavoimientesti vastasi olosuhteita, joissa Murrhah-rakennus tuhoutui.  . David Hoffmann lainasi em. 1997 testien raporttia ja toteaa: Täytyy tehdä johtopäätös, että Murrah-rakennuksen vauriot eivät johtuneet kuorma-auton pommista, vaan muista tekijöistä, kuten räjähdelatauksista kantavissa betonirakenteissa.” (sama9 Toinen herra, joka oli kuluttanut paljon aikaa vastaaviin tutkimuksiin, oli prikaatinkenraali Ben Partin, sotilasräjähteiden ja aseiden asiantuntija. Partin kommentoi tapauksen jälkeen: ”Kun näin räjähdyksen vaikutusten kuvat, välitön reaktioni oli, että vaikutukset olivat teknisesti mahdottomia ilman täydentäviä räjäytyksiä kantavissa rakenteissa.” (sama) ”Partinin yksityiskohtaisessa analyysissä esitettiin, että oli fyysisesti mahdotonta, että ANFO-pommi olisi aiheuttanut tuhoja teräsvahvisteisissa betonipilareissa kaukana autopommista” (sama). ”Asiantuntija Partin huomauttaa, että pilarit B-4 ja B-5 olivat pystyssä, vaikka ne olivat autopommin välittömässä läheisyydessä, kun taas pilari A-7, joka sijaitsi 60 jalkaa autopommista, on sortunut” (sama). Thornin kirjassa on luetelt myös muita asiantuntijoita, jotka ovat antaneet vastaavat lausunnot: Armeijan veteraani Gary McClenny kirjeessään 16.5.1995 FBI:lle. Räjäytysekspertti Sam Groning (Neljä kertaa suurempi ANFO-pommi ei kyennyt kaatamaan miestä 300 jaardin päässä räjäytyksestä. 1996 FEMA-tutkimus (4800 paunan ANFO-pommi ei olisi riittänyt aiheuttamaan 30 jalan kraatteria OKC:ssä. Vuodettu Pentagontutkimus raportoi, että ”Liittovaltion rakennuksen tuho viime huhtikuussa oli viiden erillisen pommin tulos”. USA:n hallituksen tekninen manuaali n:o 9-1910 sisältää seuraavan tiedon: ”ANFO ei ole voinut tuottaa aaltoa, joka olisi vaurioittanut kantavia rakenteita.” Tri Charles Mankin Oklahoman yliopiston geologian laitokselta on tehnyt havainnon, että ”hänen analyysissään seismografisesta datasta räjähdyksiä oli kaksi perustuen hänen analyysiinsä kahdesta lähteestä peräisin olleeseen dataan. Seismografit osoittavat kaksi erillistä ”piikkiä” karkeasti kymmenen sekunnin väliajoin” (sama).

Viimeksi esitetty seismografitodiste osoittaa, että autopommin perään on räjäytetty toinen lataus. ”Kuten on raportoitu laajasti CNN:n ja TV-asemien kautta ympäri maata, ehkä jopa neljä pommia oli löytynyt rakennuksen sisältä ja raunioista 19.4.1995” (sama). Miksi hallitus unohti nämä tiedot? Koska se oli varannut kaksi syntipukkia ja heidän varaansa kudotun tarinan tapahtumista. Hallinnon etukäteistieto tältä suunnalta oli myös valtava. Yksi prmäärilähteistä ensi käden tietoon oli ATF-informantti Carol Howe, joka ”oli soluttautunut Elohim Cityyn ja saanut tietää salaliitosta liittovaltion rakennusten pommittamisesta Oklahoman osavaltiossa. Juonittelua johtivat Andreas Strassmeir ja Dennis Mahon. Kaikki oli raportoitu USA:n hallitukselle jo kauan ennen pommi-iskua. (sama). Howen havainnot on verifioitavissa myöhemmin hallituksen dokumenteista. Ennakkotieto käy ilmi 21.4. päivätystä FBI-memosta (sama). Hallinnossa ja mediassa jotkut saivat tietää tästä eivätkä kaikki halunneet vaieta. Eläkkeellä ollut eversti Roger Charles sai potkut ABC-Newsistä, koska oli protestoinut ääneen. Hänelle perusteltiin eroa seuraavasti: ”Tämä tarina kaataisi hallituksen” (sama).

Howe informoi kaksi päivää Oklahoman iskun jälkeen FBI:tä Strassmeirin suunnitelmista ja toimsta ennen iskua. Hän puuhasi salamurhia ja lisää iskuja. Silti FBI ei nähnyt tarvetta kuulustela Strassmeiriä. Starssmeir oli itse hallituksen agentti ja Elohim Cityssä oli lukuisia muita eri tahojen informantteja ja agentteja. Strassmeir suunnitteli OKC:n iskun, ei McVeigh.Hän oli patsy, kuten Harvey Lee Oswald. Kuten Oswald, McVeigh tapaili myös hallituksen viranomaisia. Tutkija David Hall: ”Yöllä ennen pommitusta usea silminnäkijä näki McVeighin tapaavan ATF-agentti Alex McCauleyn ja kaksi muuta Lähi-idästä peräisin ollutta miestä Oklahoma Cityn McDonaldsissa n. klo 21.30 (sama). Kyllä, sama McCauley, jonka väitettiin pudonneen viisi kerrosta ja sitten murtautuneen ulos hissistä ilman, että tästä oli jäänyt mitään jälkiä. 1994 liittovaltion agentti oli paljastanut, että hallitus oli levittänyt sanaa, että Strassmeir oli luokiteltu ”hands off”-henkilöksi. Keskustelussa The John Doe Timesin julkaisijan Mike Vanderboeghin kanssa agentti sanoi: ”Me olemme menneet niin pitkälle kuin voimme tämän kanssa; meitä on käsketty peräytymään. Ehkä te pojat voite tehdä jotain.” Sitten agentti sanoi Vanderboeghille, että Strassmeir on ollut hallituksen sponsoroima konna Oklahoman pommituksessa. (sama)”

Elohim City connection

Kuten tulemme huomaamaan, hallitus salasi Strassmeirin ja Mahonin osuuden iskuun. Vain McVeigh ja Terry Nichols saivat syyt päälleen. Kuitenkin on laajasti tiedossa, että Strassmeir organisoi ja ideoi iskun. Andreas Strassmeir oli saksalainen, joka oli siirtynyt Yhdysvaltoihin v. 1991. Hän pätyi lopulta Elohim Cityn turvallisuusvastaavaksi. Strassmeirin isä oli tärkeä vaikuttaja Saksojen yhdistymisessä ja Kohlin tärkeä alainen. Strassmeir oli 7 vuotta Bundeswehrissä Panssarikrenatööreissä, joka on uudessa Saksassa tiedustelujoukkojen eliittiyksikkö. Strassmeirin ala oli disinformaatio. Kuitenkin Strassmeiriä väitetään usein kiihkeäksi neonatsiksi, jos hänestä yleensä halutaan puhua ollenkaan. Tiedustelueliitti ei yleensä ota palvelukseensa mistä, joka voisi muuttua neonatsiksi. Lisäksi neonatsismiin nähden erikoista oli se, että Strassmeir puhui sujuvasti hepreaaa. London Times raportoi myös, että Strassmeirillä oli juutalainen tyttöystävä, joka palveli Israelin armeijassa. Strassmeirin saapumisen jälkeen Strassmeir oli Immigration and Naturalization Servicen tietokoneella merkittynä statuksella ”AO”. Muutamaa vuotta myöhemmin merkintä poistettiin. Monille tutkijoille on ollut ylivoimaista saada selville, mitä merkintä oli tarkoittanut.

Strassmeirin sijoittamisen Amerikassa hoiti Kirk Lyons, joka on paljastettu ajat sitten peitetyötä tehneeksi agentiksi. Hän oli kai Strassmeirin yhdysmies tai jonkinlainen ”handler”. Lyons sijoitti Strassmeirin Elohim Cityyn ja esitteli hänet siellä. Lyonsin lakifirma sai puhelun Timothy McVeighiltä 18.4.1995. Puhelu kesti 15 minuuttia. 1991 Strassmeir lähestyi myös Civil War reenactment -väkeä. Tämä on vahvasti eri CIA:n ryhmien soluttama vahvasti ja sitä on käytetty peitteenä CIA:n asesalakuljetuksissa. Strassmeir ystävystyi entisten armeijan upseerien ja CIA-veteraanien kanssa. Eräs heistä oli Vincent Petruskie, joka oli erikoisagentti Ilmavoimien Erikoistutkimusten yksikössä (OSI, mutta ilmeisesti eri asia kuin natsien metsästykseen erikoistunut oikeusministeriön OSI, huom.) 1954-75 ja joka myös tunsi Strassmeirin isän Berliinissä. Petruskie oli tiedustelu-upseeri, joka oli palvellut Vietnamissa ja Washingtonissa vastavakoilun parissa. Hänet oli uudelleenaktivoitu v. 1991 sodan yhteydessä uusiin erikoistehtäviin. Petruskie oli siis yhdistetty syviin tiedustelulähteisiin vuosikymmeniä ja verkostoitunut ex-sotilaisiin sekä entisiin ja nykyisiin CIA:n miehiin, jotka olivat mukana asekaupassa, palkkasotilastehtävissä, vastavakoilussa, huumekaupassa, kiristyksessä ja asolutuksessa sekä rahanpesussa. Nämä olivat mustien operaatioiden miehiä ja Petruskie teki uransa toimien näiden kanssa eri operaatioissa. Kun Strassmeir saapui Amerikkaan, Vincent Petruskie avasi hänelle oven Virginiassa (Petruskie Associates Manassasissa). Petruskie yritti saada töitä Strassmeirille Huumeiden vastaisessa virasossa, Rahaministeriössä ja Oikeusministeriössä.

Kun Strassmeir jäi kiinni ilman ajokorttia ajamisesta ja tunnuksettomalla autolla, Kenny Peace, hinausauton kuljettaja Mudldrowista Oklahomasta alkoi saada outoja soittoja majurilta tai kenraalilta Fort Braggista North Carolinasta, eräältä asianajajalta Houstonista, Liikkuvan Poliisin piiritoimistosta, Sisäministeriöstä ja kuvernöörin virastosta – kaikki käskivät häntä heti vapauttamaan ajoneuvon. He myös sanoivat, että Strassmeirillä oli täysi diplomaattinen koskemattomuus, vaikka hänen viisuminsa oli evätty.

Strassmeirin salkun sisällä oli kopio Terroristin käsikirjasta, jossa myös neuvotaan ANFO-pommien ja laukaisinten tekeminen. Myös oli papereita neuvotteluista Petruskien firman kanssa aiheena lentokoneen ostaminen ja liikennöinti Costa Ricaan. Tästä muistuu mieleen mustien operaatioiden huumekuljetukset. Petruskien jälkeen Strassmeir liittyi kansalaismilitiaan nimeltä Texasin Kevyt Jalkaväkiprikaati. Sen väki kuitenkin alkoi epäillä Strassmeirin motiiveja ja lojaliteettia. He seurasivat häntä eräänä iltana ja havaitsivat hänen menevän Liittovaltion rakennukseen. Siellä he havaitsivat hänen menevän sähkölukitulle ovelle, jonka hän avasi sähkökoodilla itse. Tässä rakennuksessa oli myös ATF:n toimisto. Texas Light Infantry Brigade osoitti tämän jälkeen ovea peitepoliisina ja vakoojana pitämälleen miehelle.

14.7.1996 The McCurtain Gazette raportoi, että erään korkean FBI:n tiedusteluosaston lähteen mukaan Strassmeir oli ATF:n maksettu informoija ja toimija, jonk atehtävä oli soluttaa Elohim Cityä. McVeighin lakimies tephen Jones vahvisti tämän ja sanoi, että Strassmeir oli Louis Freehin värväämä mies syviin peite- ja tiedustelioperaatioihin FBI:lle. Hän sanoi keskustelleensa Strassmeirin FBI-siteestä Saksan hallitukseenUS-syyttäjä Beth Wilkinsonin kanssa.On myös paljastunut FBI:n 302-kaavake, jonka mukaan Strassmeir oli CIA:n toimija ja lainassa Saksan hallitukselta. Nyt siis Strassmeir teki töitä ATF:n, SIA:n ja FBI:n hyväksi, joten voimme puhua USA:n hallitukselle töitä tehneestä lainamiehestä.

Nyt Strassmeir suuntasi siis Lyonsin avulla Elohim Cityyn, joka oli maatila Muldrowin lähellä Oklahomassa. Tämä yhteisö oli Time-lehden mukaan ”radikaalioikeiston who is who”, koska jäsenet kuuluivat erinäisiin radikaaleihin järjesöihin KKK:sta alkaen sekä moniin militia- tai neonatsijärjestöihin.Yhteisössä oli osa hautonut liittovaltion rakennusten räjäytyksistä yms. jopa vuodesta 1983. Aggressiivisuus ja toisaalta se, että hallitus oli tiiviisti soluttanut yhteisön, herättää ihmetystä. Kaikesta oltiin selvillä. Solutus kai on vastaus siihen, miksi yhteisöä ei koskaan ratsattu. Informantti Gary Hunt oli maksettu ATF-tiedonantaja, joka oli videoitu kahden muun ATF-agentin seurassa hotelli Grand Continentalissa OKC:ssä viikkoa ennen iskua. Hänet videoitiin myös iskupäivänä OKC:n televisioaseman luona kumppanin seurassa. Molemmilla oli radiolähettimetja he kävelivät nopeasti pois Alfred P. Murrah Buildingista. Hunt oli videoitu myös erään ATF-agentin hautajaisissa arkunkantajana.

T. McVeigh ja Terry Nichols ajoivat 12.10.1993 Elohim Cityyn tapaamaan Andreas Strassmeiriä. Elohim Cityyn viittavat McVeighin osalta myös hotellikuitti 13.9.1994, ylinopeussakko lähellä maatilaa 1993, puhelindata – McVeigh soitti Strassmeirille Elohim Cityyn 5.4.1995, muutamaa minuuttia sen jälkeen, kun oli vuokrannut kuorma-auton. Myös vankilahaastattelut ja osallistuminen Strassmeirin vetämiin sotilasharjoituksiin Elohim Cityssä 12.9.1994. Myös Carol Howen tiedoksiantoraportit linkittivät McVeighin Strassmeiriin, Dennis Mahoniin ja Pete Wardiin. FBI:n dokumentit antavat vahvasti syytä olettaa, että McVeigh osallistui Ohuio-pankin ryöstöön joulukuussa 1994 muutamien Aryan Nationin jäsenten kanssa. Sisaren tiedonanto rahanpesupyynnöstä tuohon aikaan tukee tätä oletusta. 8.4.1995 McVeigh, Strassmeir ja Michael Brecia videoitiin turvallisuuskameraan Lady Godivan strippijointin luona Tulsassa Oklahomassa. 60 minuuttia-ohjelman Kanadan versiossa Fifth Estate vahvistetaan vierailu. McVeigh sanoi eräälle tanssijattarista, että tämä muistaisi hänet koko loppuelämänsä ajan.

McVeighin rooli saa uusia ulottuvuuksia, kun paneudumme siihen syvemmälle. Vankilassa hän sanoi David Paul Hammerille, että armeijan jälkeen hän tapasi kolme hämärää hahmoa, jotka tunnistettiin vain koodonimillä ja että heillä oli yhteyksiä armeijan turvallisuuspalveluun. Yksi tapaaminen oli Camp McCallissa lähellä Fort Braggia Pohjois-Carolinassa j ayksi miehistä oli ”Majuri”. Tämä ja paikka viittaavat ehkä Petruskieen. Tässä kokouksessa ”Majuri” sanoi, että McVeigh oli hyväksytty armeijan eliittierikoisjoukkoihin, joten hän saattoi osallistua mustan budjetin operaatioon, jossa hän keräisi tietoa hallitukselle radikaalioikeiston jäsenistä, etenkin järjestöistä KKK, Aryansja ilitioista. McVeighistä tuli USA:n hallituksen pseudoagentti. McVeighin sisar sanoo samaa kirjeessään grand jurylle v. 1995. McVeigh oli luullut hänen mukaansa menevänsä Erikoisjoukkoihin peiteyksikköön taistelemaan pahantekijöitä vastaan. David Hoffmann vahvistaa asian kirjassaan. McVeigh kirjoitti sisarelleen Jenniferille, kun oli vielä armeijassa ja kertoi, että hänet oli valittu tällaiseen em. yksikköön, jonka toimiin sisältyi laiton toiminta. Myös tämä kirje esitettiin grand jurylle. Juryn jäsen Hoppy Heidelberg kertoo, että laiton toiminta sisälsi ”huumelastien suojelemista, kilpailijoiden eliminointia sekä väestön kontrollointia.”

AP raportoi myös, että hallitus oli myös monitoroinut läheisesti heitä, jotka tulivat ilmaisemaan tukeaan lahkolle Davidin Oksa ennen Wacon piiritystä. Myös McVeigh osallistui ja jakoi paljon anti-New World Order -kirjallisuutta. McVeighin kietominen muka salaiseen toimintaan muistuttaa vahvasti Lee Harvey Oswaldin käsittelyä ennen tunnettua rooliaan. Hänet uudelleenkeksitäisiin rasistisena vallankumouksellisena, joka näyttelisi mndzhurian kandidaatin osaa jossain tulevassa projektissa? Hoffmanin mukaan paljastava sarja puhelinsoittoja edustaja Charles Keylle sisältävät nimettömän lähteen paljastuksen, jonka mukaan McVeigh oli läsnä useissa kokouksissa ATF-agenttien ja DEA-agenttien kanssa päivinä, jotka välittömästi edelsivät pommi-iskua. Kokoukset olivat eri paikoissa Oklahoma Cityssä. Oletettu tarkoitus oli ohjeistaa McVeighiä ja määrittää rahoitus. David Hall KPOC-TV:stä löysi tiedon, että McVeigh oli tavannut paikallisen ATF-agentin Alex McCauleyn yöllä ennen pommi-iskua. Hänen nähtiin antavan McVeighille kirjekuoren.

James Nichols väittää kirjassa Freedom’s End, että vankilassa McVeigh tapasi kohtalokkaan MK-ULTRA-mielensekoittajan tri Jolyon Westin, joka julisti Jack Rubyn hulluksi tämän tapettua Oswaldin ja käsitteli myös Sirhan Sirhania Robert Kennedyn murhan jälkeen. McVeigh kertoi, että hän ajatteli, että häneen oli istutettu mikrosiru, kun hän oli armeijassa. Monet ovat julistaneet, että hän oli mind-control -huumeiden vaikutuksen alaisena pommituksen jälkeen vankilassa. McVeighin persoonaa valaiseen Lynda Haner-Mele, joka teki töitä hänen kanssaan Burns Securityssä v. 1992 alussa. ”Tim ei ollut sellainen, joka teki aloitteit atoimintaan. Hän oli oikein hyvä, kun joku sanoi: ”Tim, vartioi tätä ovea – älä laske ketään sisään.”. Tim, jonka tunsin, ei olisi kyennyt suunnittelemaan OKC:n iskua. On täytynyt olla joku, joka on sanonut: ”Tim, tee näin. Sinä ajat.”

ATF-soluttautuja Carol Howe on selvästi kertonut, että Strassmeir oli OKC-mastermind ja pommituksen aloitteen tekijä. McVeigh oli lähinnä hänen suojattinsa. Hänen mukaansa Strassmeirillä oli paljon vaikutusvaltaa McVeighiin. Monen vuoden valehtelun jälkeen tiedämme, että Howen informanttitunnus oli 53270-183, lyhyemmin CI-183. Kun tämä oli paljastettu, hallitus väitti, että Howe pudotettiin palveluksesta kesällä 1995. Mutta ATF-raportti 31.1.1996 esittää hänen olleen taas aktiivinen tiedonantaja. Ristikuulustelussa hänen esimiehensä Karen Finley myönsi hänen olleen informantti 18.12.1996 saakka. Kirjassa esitetään tunnukset ATF-raportille, joka piti Howen toimintaa merkittävänä ja intsensiivisenä. 24.4.1997 Finley todisti, että Howe oli kertonut Strassmeirin uhkauksista räjäyttää liittovaltion rakennuksia ennen pommi-iskua.  Kuukausina ennen iskua Howe lähetti Finleylle 70 raporttia ATF:n kontrollitoimistoon. Howen luotettavuus oli monta kertaa tarkistettu ja hänet oli aina todettu luotettavaksi. Howea ei koskaan haluttu kuulla iskujen jälkeen, koska tämä syytti selvästi Strassmeiriä ja Dennis Mahonia iskusta. Howe jopa oli näiden mukana tiedustelumatkoilla Oklahomaan. Finley vahvistaa tämän ja että oli käynyt Howen kanssa paikoilla, joissa miehet olivat käyneet. Kaikki oli tedossa etukäteen, kuten Finley vahvisti Howen oikeudenkäynnissä. Myös, että Howe varoitti pommi-iskuista. ennen 19.4.1995. Howe sanoi oikeudesa, että hallituksella oli yksityiskohtainen tieto iskusta etukäteen, mutta jotenkin epäonnistui pysäyttämään sitä.

7.2.1995 Karen Finley ja muut ATF-agentit lensivät Oklahoma State parol pilotin Ken Staffordin kanssa Elohin Cityn ylitse valokuvatakseen kompleksia j akerätäkseen tietoja. Erityisesti kohteena oli Strassmeir, joka Howen mukaan hän oli julistanut: ”On aika ryhtyä sotaan” ja ”On aika ryhtyä pommittamaan liittovaltion rakennuksia”. Tämä johti suunnitelmaan ratsiasta, mutta yllättäen se peruutettiin, kun seniorijäsenet ATF:n, FBI:n ja USA:n Attorneyn toimistosta olivat kokoustaneet.Oklahoman edustaja Charles Key sanoi World New Dailylle 22.5.2001: ”On reilua spekuloida, että FBI esti ratsian tai halusi peruuttaa tai joku suuren vallan haltija teki näin. Jos he eivät olisi peruuttaneet sitä, Murrah Building olisi yhä pystyssä.” On syytä mainita, että INS perui FBI:n määräyksen vangita Strassmeir ja että Ulkoministeriö ei halunnut Saksan yhteistyötä Strassmeirin kysymyksessä pommi-iskun jälkeen. Vuoria aineistoa hankkinut Howe, jolta otettiin lausunto iskun jälkeenkin, ei saanut todistaa McVeighin oikeudenkäynnissä. Tuomari Richard Matschin mukaan tämä olisi ”saattanut hämmentää juryn jäseniä”.

ATF:n huippuviranomaisen Robert Sandersin mukaan Elohim City oli intensiivisen tarkkailun alla. usean liittovaltion toimiston huippujohdon taholta. Pommi-isku oli laajalle leviinnyt äärijärjestöissä ja jopa kuolemaantuomitut tiesivät siitä etukäteen. On melko todennäköistä, että joku hallinnonhuipulta – hallituksesta tai oikeusministeriöstä kielsi ratsian.

Karen Finley, Howen esinainen sanoi raportissaan 29.11.1994 jo, että Strassmeirin suunnitelmissa oli räjäyttää liittovaltion rakennuksia, tehdä salamurhia, joukkoammuskeluja j apommi-iskuja. ATF:n ja muiden virastojen tietokoneet olivat niin täynnä tietoa Strassmeirista, että hänen täytyi olla joko tutkinnassa tai agentti. Näin arvelee moni taho. Kun McVeighin asianajaja halusi hänen tietonsa, niitä täytyi kysyä CIA:lta. FBI:n johtaja Louis Freeh oli tietoinen Strassmeirista ja oli monitoroinut hänen toimintaansa. Sisäministeriön terrorismin torjuntajoukotolivat myös kiinnostuneita hänestä. Tulsan ATF halusi pidättä hänet viikkoja ennen iskua ja iskun jälkeen hänestä suoritettiin tutkinta, mutta kuitenkin hän ja Mahon pudotettiin pois kaikesta seuranneesta toiminnasta. Miksi? Koska tällöin kaikki olisi johtanut liittovaltion hallitukseen ja ehkä syvemmällekin. 1995 toukokuussa Oklahoma News Servicen videomateriaali osoitti Strassmeirin asustelevan edelleen kaikessa rauhassa Elohim Cityssä! Toinen klippi esittää hänet Michael Brescian kanssa, vaikka Howen raportit ja muut tiedot paljastivat hänet pääsyylliseksi. Jopa valtamedian Roger Charles sanoi heinäkuussa 2001 Soldier of Fortune makasiinille, että Strassmeirilla oli ennakkotietoa iskusta. Hän myös huomautti, että ao. haastatteluissa Strassmeir sanoi, että kaksi kuorma-autoa liittyi iskuun eikä vain yksi ja että liittovaltion viranomaiset laittoivat jäljityslaitteet autoihin, kun ne saapuivat tuona päivänä Oklahoma Cityyn. Strassmeiriä ei pidätetty koskaan, vaikka hän oli USA:ssa tammikuuhun 1996. Saksan eliittiosasto terrorismin torjunnassa GSG-9 hoiti hänen siirtonsa pois maasta, vaikka Lyons oli siinä näkyvänä järjestelijänä.

Poistuttuaan maasta Strassmeir alkoi jakaa monia haastatteluita. Hän kertoi McVeighin tienneen, että kuljetti pommia, mutta että hän ei tiennyt, miten iso lataus siinä oli. McVeigh halusi vain tehdä mielenosoituksellisen eleen. Evans-Prittchardin kysymykseen, voisiko informantti koskaan puhua iskusta, Strassmeir vastasi: ”Kuinka hän voisi? Mitä tapahtuu, jos paljastuisi, että koko pommi-isku olisikin jokin naruista vedelty operaatio alusta lähtien? Mitä tapahtuu, jos selviää, että soluttaja oli provokaattori? Tietenkään informantti ei voi astua esiin. Hän on pelosta jäykkä jo muutenkin.” Haastattelijalta kysyttiin, luuliko hän S:n viitanneen itseensä puhuessaan soluttajasta E-P vastasi: ”Tietysti. Hän vastasi nin hyvin kuin pystyi tunnustamatta rikollista toimintaa.”

ADL

21.4.1995 The Washington Post julkaisi kertomuksen McVeighistä, jossa se väitti, että McVeigh oli julkaissut sarjan ilmoituksia lehdessä Spotlight. Lähde tietoon oli ADL ja se kertoi McVeighin käyttäneen nimeä ”T,Tuttle”. Lehti nimesi päivämäärät, jolloin ilmoitukset julkaistiin. Hän olisi myynyt ilmoissa raketinheittimiä, kun kyse oikeasti oli tavallisista aseista. Hän olisi myös lehden mukaan soittanut lehden puhelinkortilla nimellä Darryl Bridges. Kaksi päivää iskun jälkeen siis ADL tiesi tämän kaiken.  Lehden työvoima ryhtyi kuumeisesti selvittämään asiaa. Kyseessä oli aika, jolloin lehdellä ei ollut tietokoneita, joten kaikki vei aikaa. Ilmoitukset oli löydettävä ja verifioitava. Lopulta ilmeni, että ADL oli tiennyt, milloin ilmoitukset oli suunniteltu jötettäväksi. Kuitenkin tuotannollinne ongelma esti ilmoitusten julkaisemisen suunniteltuna aikana. Kuinka ADL oli niin nopeasti kaikesta selvillä ja kuinka se tiesi ilmoituksista kaiken, vaikka ne eivät oleet tulleet julkaistuiksi silloin kuin olisi pitänyt? Tiedot eivät olleet tietokoneilla lehdessä ja siis ne oli ADL-järjestöllä jo ennen pommitusta. Tämä kaikki merkitsi, että ADL omasi kontaktseja MCVeighiin ja että sillä oli ennakkotietoa iskuista. Pian virheliike huomattiin ja koko tarina katosi jo lehden iltapäivän versiosta. The Washington Postin arkistoistakaan ei aamukappaletta varmastikaan alkuperäisenä löydy tai sitä ei näytetä.

ADL halusi hyökätä lehteä The Spotlight vastaan ja yhdistää sen iskuihin ja McVeighiin. ADL tunnetusti omaa tiedot valtavasta määräsytä amerikkalaisia ja vakoilee tiiviisti etenkin kansallismielisiä ja nationalistisia ryhmiä. FBI tekee tiivistä yhteistyötä sen kanssa ja myös tiedustelupalvelut. ADL on taas Mossadin ja B’nai B’rithin ja mafian taisteluväline. Nämä tahot taitavat olla parhaiten selvillä kaikesta mahdollisesta USA:ssa ja maailmassa.

Lisää omituisuuksia / motiivit

27.4.1995 FBI:n erikoisagentti Hudspeth teki taustatarkistuksen Strassmeirista Saksan poliisin tiedusteluosastolle. Raportti lähetettiin ulkoministeriön terrorisminvastaisen osaston vastaavalle ministerille Strobe Talbottille, joka on Clintonien läheinen kumppani jo 60-luvulta lähtien. FBI haastatteli Strassmeiriä vasta 30.4.1996 puhelimitse.

Lisa Giuliani totesi, että 25 vuoteen kukaan ei ollut kuullut ANFO-pommeista ennen Oklahoman iskua. Tällaista lannoitepommia ei ollut käytetty minkäänlaiseen julkiseen tuhotekoon 25 vuoteen. Aikaisin 1994 BATF ja Armeijan insinöörijoukot alkoivat kuitenkin testaamaan NAFO-pommeja New Mexicossa. Operaation koodinimi oli Dipole Might.Mukana oli ATF:n agentti Harry Everhart, joka myös näyttäytyi OKC:n pommi-iskun yhteydessä. Hän oli itse asiassa ensimmäinen liittovaltion upseeri, joka raportoi yksityiskohtia pommi-iskusta esimiehilleen minuutteja iskun jälkeen. Satu ANFO-pommista syntyi pian iskun jälkeen, kun Harry Everhart ilmoitti Dallasin ATF-virastoon todistettuaan iskua: ”Joku on juuri räjäyttänyt liittovaltion rakennuksen OKC:ssä kuorma-autollisella ANFOA. Kuinka olakaan juuri tämä mies on paikalla. Mistä hän tietää heti, että kyseessä olisi ANFO-pommi?

Maksikossa Dipole Mightissä simuloitiin juuri tällaista tapausta. Oli määrä luoda tietokonemalli paljastamaan terroristiautoja ja hyökkäyksiä kuorma-autopommeila. Kunka ollakaan, Dipole Mightiin osallinen ATF-agentti oli juuri OKC:ssä 19.4.1995 Liittovaltion Oikeustalossa vastapäätä Murrah-rakennusta.Minuuttien kuluessa agentit Dipole Mightista oli siirretty pommitusalueelle. He muka identifioivat pommin tyypin ja koon välittömästi. Miten näin voidaan tehdä noin nopeasti? Miksi tällaiseen juuri oli varauduttu mielettömän isolla panostuksella? Miten identifiointi voidaan tehdä, kun oikeasti ANFO ei voi aiheuttaa tuollaisia vaurioita?

Iskun jälkeen Clintonien hallinto ajoi läpi Patriot Actia muistuttavan antiterrorilakien paketin, joka oikeutti hallitusta vakoilemaan kansalaisiaan. Lakeja oli alettu valmistella kongressissa jo ennen iskuja. Nyt ne vietiin lävitse yleisen kuohunnan vallassa, vaikka niden suhde perustuslakiin oli ongelmallinen. Bushien ja Clintonien hallitukset ovat toimineet tässä suhteessa aivan vastaavasti kuin vapaakauppalaeissa, joissa Bushit ja Reagan pohjustivat ja lopulta Clintonit ajoivat läpi NAFTA:n. Bushit valmistelivat terrorilakeja, joita Clinton kehitti ja ajoi läpi OKC:n tapahtumien jälkeen. Se oli perusta uudelle Isoveli-laille, joka ajettiin läpi nuoremman Bushin aikana ja jota oli valmisteltu jo ennen hänen kauttaan.

Clintoneilla oli myös henkilökohtaisia mtiiveja. Huomio kiinnittyi pois Whitewaterin, Wacon, Menan, ATF:n ja Vince Fosterin skandaaleista ja erinäisistä tutkimuksista, joita niiden suhteen tehtiin. Ruby Ridge oli tapahtunut jo ennen Clintonien valtakautta. Oikeudenkäynnt em. tapauksiin liittyen saivat vähemmän huomiota.On hyvin mahdollista, että tuhotussa rakennuksessa myös oli säilössä kopioita tai alkuperäisiä asiakirjoja Menasta ja muusta Clintoneita ja Busheja syyllistävistä skandaaleista.

Timothy McVeigh antoi nyt huonoa mainosta koko rahan edestä militioille ja nationalisteille ym. New World Orderin vastaisille ryhmille. Nyt valtamediaa kuunneltiin ja uskottiin. Antiamerikkalaisia eivät olleet enää kommunistit ja vastaavat vasemmistolaiset yms. ja globalistit. Antiamerikkalainen kiilusilmäinen äärioikeistolainen hullu oli nyt syntynyt tai muuttunut todeksi kansan mielissä. Isänmaan pelastajat leimattiin antiamerikkalaisiksi  Aseiden vastainen lainsäädäntö alkoi pyöriä ja saada kannatusta.

Terrence Yeakey+kiteytys+murhia

Pahat poliisit ovat saaneet tässä kirjoituksessa tilaa. Hyviäkin on ja parhaat ammutaan joskus pahojen poliisien toimesta. Yeakey oli ensimmäisiä paikalla ja hänen urhea toimintansa pelasti monia. Rohkeudestaan ja uroteoistaan hän sai korkean kunniamerkin. Tai siis 11.5.1996 hänen oli määrä saada. 8.5. hänet murhattiin, mutta asia kuitattiin itsemurhana. Hän katkaisi kurkkunsa kahdesti, kun oli ensin hakannut 11 kertaa kyynervarsiinsa ruoskalla. Sitten hän ryömi mailin karkeassa maastossa ja kiipesi aidan ylitse, kunnes ampui itseään revolverilla. Tosin kaulassa oli narunjälkiä, käsissä käsiraudanjälkiä ja mutaa ruoskanhaavoissa, joten joku oli suorittanut avustusta itsemurhatoimissa. Sivusto Officer.com on sitä mieltä, että kyseesä on selvät kidutusteloituksen merkit, ruumiinavaustietojen perusteella. Pistooli löytyikin vasta sitten, kun FBI oli saapunut paikalle.

Terrence Yeakey murhattiin, koska hän oli nähnyt räjäytyksen jäljet ja ne eivät sopineet viralliseen tarinaan. Hän on saattanut nähdä esim. pommeja ym. Hän oli kai ensimmäinen, joka huomasi petoksen.Vaimo Tonia vahvistaa, että mies oli ollut erittäin järkyttynyt siitä, mitä hän oli nähnyt päivähoitokeskuksessa 19.4.1995. Hän oli halunnut palata valokuvaamaa sitä, mutta häntä ei ollut laskettu enää paikalle. Yeakey alkoi tehdä tutkimuksia paljastaakseen totuuden. Pian tämä huomattiin viranomaisten taholla. Kun hän murhapäivänä oli matkustamassa El Renoon tarkistamaan jotain, hänen oli ensin karistettava FBI:n agentit kanoiltaan.

Oliko hän viimeistelemässä tutkimuksiaan ja valmistautumassa kertomaan löytämästään juuri palkitsemistilaisuudessa? Jos Dixie-mafia voi tappaa poliisin noin kauhistuttavalla tavalla mitä ilmeisimmin isojen tekijöiden kanssa yhteisymmärryksessä tai sellaisille työtä tehden, kukaan ei ole turvassa.

Kiteytys Thornin esityksistä: McVeigh ja Strassmeir olivat hallituksen miehiä. McVeigh luuli vain  silti esittävänsä jonkinlaisen protestin ja viestin, sillä tiesi, että pommi ei muuta kuin rikkoisi ikkunoita. Samalla saataisiin kuitenkin veruke hyökätä äärioikeistoa vastaan ja muutenkin propagandaa sitä ja muuta kansallista ajattelua vastaan. Vankilassa McVeigh omasi selviä hetkiä, mutta lopulta huumattiin, jota hän ei yrittäisi paljastaa totuutta.

Hallitus järjesti niin, että McVeighin pommin jälkeen räjähti muutaman sekunnin viiveellä sarja pommeja. Ilmeisesti alun perin oli tarkoitus tuottaa suurempaa tuhoa tai sitten tällaisissa tapauksissa saattaa pommeja jäädä räjähtämättä. Kyseessä oli kylmäverinen joukkomurha omaa kansaa vatsaan. Clintonit olivat tiiviisti mukana, mutta eivät välttämättä korkeimmat vastuulliset ja aloitteen tekijät. Heilläkin oli ja on isäntänsä.

Luvusta Clinton Body Count:Woody Lemon: Kuoli lento-onnettomuudessa 16.5.1998. ”Lemonilla oli ainoa kopio raportista räjähdysainejäämistä, tulokset testikappaleista, jotka oli otettu Murrah-Buildingista ja ympäröivältä alueelta. Lemon oli, kuten myös Joe Harp, OKC:n tapahtumapaikalla pian pommituksen jälkeen. Harp sanoi nähneensä oliivinvärisiä drab -kanistereita viedyn ulos rakennuksesta…Harp oli allekirjoittanut valaehtoisen lausunnon, joka koski hänen kokemuksiaan ja jossa sanottiin, hänen mielestään pommi(t) eivät olleet ANFO:sta tehtyjä, vaan ne olivat elohopea-räjähdysaine-pohjaisia. (Downside Legacy Research-nettisivu, 6.2.2001)

Alan Whicher, Micky Maroney, Donald Leonard ja Cynthia Campell-Brown: Kaikki nämä olivat Salaisen Palvelun agentteja, jotk aolivat työskennelleet Valkoisessa Talossa. Kaikki olivat Murrah-rakennuksessa 19.4.1995. Whicher on soittajan Gordon Liddy showiin mukaan epäilty olleen se turvamies, joka paljasti Hillaryn heittäeen Billiä lampulla. Lokakuussa 1994 Whicher siirrettiin Secret Servicen kenttäupseeriksi OKC:n Murrahin rakennukseen (Nettisivu Clinton Circle of Death). Sama kuvio kuin Wacossa. clintonit tässä ovat täysillä mukana. Operaatioiden johtaja tietenkin Hillary!

Mike Loudenslanger: ”Viikkoja ennen OKC:n iskua tämä G.S.A.:n työntekijä sai selville, että laaja määrä räjähteitä ja taisteluvälineitä oli sijoitettu rakennukseen ja hän vahvasti kehotti monia vanhempia ottamaan lapsensa pois rakennuksesta.Näiden varoitusten vuoksi paljon vähemmän lapsia sai surmansa hoitokeskuksessa, kuin mitä muutoin olisi saanut. Iskujen jälkeen hän oli nopeasti auttamassa pelastustoimia. Monet paikalla näkivät hänet tai puhuivat hänen kanssaan. Hänennähtiin riitelevän ensimmäisten pelastustoimien aikana jonkun kanssa hyvin kovasti. Monien poliisiupseerien ja pelastustyöntekijöiden suureksi hämmästykseksi myöhemmin ilmoitettiin, että Mike Loudenslangerin ruumis oli löydetty Murrah-rakennuksen sisältä seuraavana sunnuntaina, hiljaa työpöytänsä äärestä. Tämä siis sen jälkeen, kun monet olivat nähneet hänet hengissä iskun jälkeen! (Michael O’Camb: Unsolved Deaths in Oklahoma/2000) Hänet olivat nähneet esim. Jack Colvert, Jackie Majors ja Buddy Youngblood (Kellett).

Tri Don Chumley: Lääkäri Broadway Medical klinikalta oli ensimmäisiä pommi-iskupaikalla. Hänen ryhmänsä olilähetetty maanalaista parkkihallia kohti. Kolme miestä tulivat kuitenkin pian juosten takaisin ja huusivat: ”Siellä on pommi!” (David Hoffmann: The Death of an Oklahoma bombing wittness) Muutamaa kuukautta myöhemmin Chumleyn Cessna 210 syöksyi maahan Amarillon lähellä (Kellett).

Shawn Tea Ferrins: Eksoottinen tanssijatar Lady Godiva’s strippikubista, joka vietti aikaansa Timothy McVeighin , Strassmeirin ja Michael Brecisin kanssa hieman ennen OKC:n iskua ja oli tietoinen, että ”McVeigh oli BATF:n maksama, mitä tukee fakta, että hänellä oli 2000 $ pidätyshetkellä” (Kellett/2006). Ferrins löydettiin kuolleena asunnossaan, 23-vuotiaana, hieman sen jälkeen, kun ”strippiklubinauhan” olemassaolo tuli tiedoksi (sama). 

Ted Richardson: Hän oli ”pommi- ja tulipaloasiantuntija Oklahoman läntisessä piirissä” (sama), joka huomasi epäilyttävää aktiviteettia Alfred P. Murrahin iskun ympärillä. Häntä on kuvattu ”yhdeksi harvoista hyvistä ihmisistä, joilla on vahva omantunto”(sama). Richardsson olettettavasti teki itsemurhan, kun Oklahoman jury oli kokoontunut (sama). Richardson löydettiin kirkon parkkipaikalta haulikolla rintaan ammuttuna.Kuolinsyyntutkija ei löytänyt jälkiä ruutijäämistä paidassa tai haavassa, mikä on kummallista, kun hänen oletettiin laittaneen haulikon rintaansa vasten ja laukaisseen (sama).

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s