Poliisi valehtelee ?


Tuo Hyvinkään elokuisen joukkoraiskaustapauksen yhteydessä jaeltu poliisin vihjekuva ei ole mikään aito valvontakameran kuva. Se on valokuva ko. valvontakameran videota toistavasta monitorista. Musta palkki kuvan yläreunassa paljastaa asian. Osa monitoria on jäänyt näkyviin tähän tiedotusvälineissäkin julkaistuun vihjekuvaan :

https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/694503-hyvinkaan-joukkoraiskaus-kuohuttaa-tunteita-miksi-poliisi-ei-julkaise-lisaa

https://www.aamuposti.fi/artikkeli/704498-raiskaustapausta-yha-tutkiva-poliisi-toivoo-valvontakamera-aloitteen-lapimenoa

Tuossa yllä kielletään, että tämä vihjekuva olisi vain huolimattomasti videovalvontamonitorin näytöltä räpsäisty valokuva ja lisäksi härskisti vaaditaan jopa parempia kameroita veronmaksajain maksettavaksi, vaikka tuo poliisin jälkienpeittely näkyy tuossa vihjekuvassa aivan selvästi.

Sitäpaitsi tuo ko. valvontakamera ON JO Full HD -malli. Kuvan huono laatu ei ole tuon valvontakameran vika. Kuten ohesta huomaa, mikään lippa tai räystäs ei aiheuta tuollaista mustaa palkkia aitoon valvontakamerakuvaan.

https://www.google.fi/maps/@60.6302341,24.8577557,3a,38.5y,292.02h,96.54t/data=!3m7!1e1!3m5!1sYogT8Tcl4F_2y0YL7vHcGA!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DYogT8Tcl4F_2y0YL7vHcGA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D71.50548%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656

Kun jotain piti tehdä, niin ensin odoteltiin kaksi viikkoa ja sitten julkaistiin tuollainen huolimaton räpsy monitorin ruudusta.  Sitten kehdataan vielä pyytää yleisövihjeitä.

10 thoughts on “Poliisi valehtelee ?

 1. Kiitos vesa! Odotettu kauan uutta artikkelia!! Katsoppa tämä video :) Luulisi puolalaisten haluavan hävittävän nämä psykopaatit maastaan! pian varmaan sensuroidaan! Alla video:

  BOMBSHELL – The Planned Destruction of Poland

  nää keskustelee avoimesti kuinka tuhota yksi maa lisää?

  (pehmensin vähän lausuntojasi … t.admin)

 2. http://www.tomatobubble.com

  tämä lupaa oliko 500 dollaria jokaiselle jolla on todisteet siitä että hitler oli kontrolloitu oppositio!! Kumma kyllä ketään ei ole esittäny mitään faktoja asiasta.

  Mitä mieltä idiotiatyranniasta on asiasta mieltä??

  • Hitler ei ollut valeoppositio. Miksi kertoa kansalle asiat niinkuin ne ovat ? Länsimainen demokratia perustuu järjestelmälliseen valehteluun. Hitler poikkesi tästä ja osoitti maallisessa mielessä sormella suoraan vihollista kohti :
   ”The struggle between the people and the hatred amongst them is being nurtured by very specific interested parties. It is a small rootless international clique that is turning against each other that does not want them to have peace. …”

   Hän paljasti myös niiden rahajärjestelmä huijauksen ja puuttui siihen heti kun pääsi valtaan. Miksi kertoa tätäkään kansalle ?

   Samasta valta/rahaeliitistä puhui myös J.F.Kennedy hieman ennen kuolemaansa. On tämä deep-state siis muillekin valjennut. Sen sijaan valeoppositiot – eivät tota tee, vaan vetävät huomion muualle: Esim. maahanmuuttoasioihin, kehottavat vallankumoukseen, tai puhuvat liskoihmisistä ja illuminaateista. Myös Israel fanitus paljastaa nämä lähes aina ja holohoax.

   Hitler oli valeoppositiota hengellisessä mielessä, koska hän omasi roomalaiskatolliset opit – eli hän ymmärsi Kristinuskon pelastusopin ihmistekoihin perustuvana. Kuten paavin kirkko. Tästä löytyy Lauriolta aivan mainio teksti. Jos, haluat voin yrittää etsiä sen jostain.

   • Kyllähän sielut menee kiertoon kun aika jättää maallisen ruumiin,mutta tekojen kautta ihminen vaikuttaa karmaansa ja hyvät teot palkitaan ja pahat rangaistaan,taistelu kommunismia vastaan tuki tuli suoraan ylhäältä taivasten valtakunnasta isältämme.

 3. Sitten vielä tästä deep state tilasta kommunistit pyrkivät jatkuvalla terrorilla psyykkisellä ja fyysisellä pitämään ihmiset deep state tilassa joka mahdollistaa heille ihmisten hyväksikäyttämisen,joten tässä mielessä icke on oikeassa,uskon vakaasti että on olemassa demoneita jotka ottavat jollakin tavalla rikkinäisen ihmisen pesäpaikakseen ja turmelevat hänet lopullisesti ellei yksilö ole henkisesti niin vahva että selviää yläkerran johdatuksella takaisin valoon.

 4. Lisäksi poliisilla on omat syynsä joskus pimittää rikoksia tutkinnan ajaksi,kuten airiston helmi jutussa mainittiin poliisin pimittäneen tietoa ja käyttäneensä erikoisosaajia rikoksen ratkaisemiseksi.

 5. Itse olen samaa mieltä jepulisjepsisken kanssa!! Näinpä asiat menee! Oksettaa katsella kaikkia telvisio ohjelmia paitsi metsästys ja kalastus! Ihmiset ovat NIIN vituilla että oikein tavallaan toivoisi heidän kärsivän tyhmyydestään!!

  Tässä pari youtube kanavaa jotka heränneet tiedätte varmaan:

  https://www.youtube.com/channel/UCaRjFptz7970mppuiGuZtpQ/videos

  https://www.youtube.com/user/thkelly67

  https://www.youtube.com/user/GnosticMedia/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCqu-4AY-501xV5iCtt7dMKQ/videos

  https://www.youtube.com/channel/UCFRV23uUZAf7l3tyq1CAoMA/videos

  NO joo riittää! Mutta itse tykkään katsoa monia näkökulmia ja vieläkään en ole löytänyt vakuuttavia todisteita hitlerin olleen kontroilloitu oppositio niinkuin halla ahot ja muut idiootit! Mutta tuntuu menevän läpi vuodesta toiseen lampaille!!!

  JOhny cat on myös kova:

  https://www.youtube.com/channel/UC1ynbS-PMSMJIniFVHIWm8g/videos

 6. olen miettinyt että Hitler tapettiin kun hänet saatiin kiinni liittoutuneet eivät halunneet antaa hänelle marttyyrikuolemaa ja tilaisuutta pitää puheitaan kenguru oikeudenkäynnissä,myöskään suomi ei pettänyt saksaa kuten sanottua Hitler ymmärsi suomen käyttäneen kaikki voimansa ja antoi suomen tehdä omat ratkaisunsa,ainoa kunnon petturi on ruotsi pohjoismaista joka ei liittynyt mukaan suureen sotaan kommunismia vastaan ja nyt karman laki rankaisee siitä hurreja toden teolla mikä on niille paskahousuille aivan oikein.

 7. ”Saatiin kiinni”? Tuohan kuulostaa eliitin narratiivilta. Kuitenkin autonkuljettaja Erich Kempka ja palvelijoiden päällikkö ja kamaripalvelija Heinz Linge ovat kertoneet polttaneensa Hitlerin ruumiin, kun tämä oli ampunut itseään päähän. Tutustuisit ensin lähteistöön, ennen kuin alat spekuloimaan. Jotkut nimekkään skriimaajat ulkomailla tietenkin haluavat vaalia myyttiä taistelusta. Tämäkin on virhe. Selkeästi Hitler toteaa, kuten viisasta on, että on liian sairas kaatuakseen ase kädessä. Tähän sisältyi myös vaara jäädä elävänä vangiksi. Kolmas tärkeä tekijä on halu oman ruumiin tuhoutumisesta niin, että barbaariset kommunistit eivät voisi rehennellä sillä.

  Hitler arvasi oikein. Kommarit tuskin jaksoivat odottaa päästäkseen edes ruumiinhäpäisyyn. Nyt he kuitenkin tulivat ampuneeksi tykeillään Hitlerin ja rva Hitlerin hiiltyneet ruumiit jäljettömiin. Heidän täytyi valehdella saaneensa ruumiit. Oli muka vain yksi kives ja muuta. Kempkan kirjassa on kuitenkin lisättynä 1944 lääkärintutkimus, jossa kaikki alapäässäkin oli kunnossa. 90-luvulla Venäjä väitti vielä omanneensa Hitlerin kallon, mutta se osoittautui jonkun nuoren naisen kalloksi. Venäjä levitteli myös satua leukaluusta ja yläleuan hammasrivistä, jonka jokin hammaslääkäri olisi valaehtoisesti tunnistanut Hitlerin hampaistoksi. Heillä ei kuitenkaan ollut todistetusti ketään tällaista lääkäriä eikä hampaitakaan ole näytetty. Hammasjuttu on peräisin kommunismin synkimmiltä kausilta.

  Kyllä Hitler oli taistellut. 4 vuotta rintamalla silmästä silmään ja sitten mm. vaarallisesti marssien ja paljon lentäen sekä uskaliaiden rintamavierailuiden kera johtopuolella vuosikymmeniä. Ihan tarpeeksi.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s