Poliittiset murhat


Netistä joskus taltioitua tässä taas. Kiitos – nönnönnöölle.

Lähde: Wolfgang Hackert: Mord und Perversion

”Parhaat goyimeista tulee tappaa” (Ortodoksijuutalainen ja sionistinen perusoppi, Kidduschin 40b)

Demokratioissa Pohjoismaiden ulkopuolella näyttäisi tehtävän uskomattomia määriä poliittisia murhia. Suomessakin on puhuttu murhista, Kekkosen vastustajat ovat epäilleet Penna Tervon onnettomuuden aitoutta ja viimeksi on Heikki Urmas esittänyt demarien murhanneen monta oma miestään sisäisissä valtataisteluissa ja osana kylmän sodan kuvioita. Ilmeisesti murhat tulevat lisääntymään myös Suomessa ja muissa Pohjoismaissa, joissa tunnetuimmat tapaukset ovat Olof Palme ja Israelia kovasti arvostellut Anna Lindh. Mielisairaalaan ohjauksia on sattunut silmiin erinäisissä väännöissä Suomessa ja ilmeisesti eräitä toisinajattelijoita on vaiennettu ja useampia vielä uhkailtu. Takaisin muualle Eurooppaan. Hackert osoittaa murhien tekijän ilmenevän jo siitä tosiasiasta, että poliittiset murhat eivät tunnu selviävän koskaan, kun tavallisesti selvitysprosentti murhissa on 95%. Lisäksi siis valtava määrä itsemurhia, sydänkohtauksia, ruokamyrkytyksiä ja auto-onnettomuuksia tms. voidaan selvästi laittaa lainausmerkkeihin ja tarkastella niitä salaisten palveluiden suorittamina poliittisina murhina. Tekijä on aina valtaeliitti siitäkin syystä, että juuri liikaa oman kansan etua ajavat tai valtaeliitin suunnitelmia vastaan poikkiteloin asettuneet tai juuri toisenlaisten aatteiden edustajat tuntuvat paljon useammin muihin nähden joutuvan liikenneonnettomuuteen tai tekevän itsemurhan, kuolevan nuorena sydänkohtaukseen ym. Poliittinen murha vaikuttaa suorastaan rutiiniasialta salaisille palveluille ja rikollisille huippupoliitikoille keinona vaientaa kiusallinen henkilö tai estää jonkin puolueen tai aatteen menestys. Kirjan Mord und Perversion pääasiallinen teema onkin ollut koota Saksasta ja Itävallasta tunnetuimpia murhia.

Barschel ja Haider

Tässä blogissa on käsitelty jo Schleswig-Holsteinin osavaltion pääministerin  Uwe Barschelin murhaa. Tuolloin todettiin, että Saksa on antanut Mossadille ja CIA:lle täyden vapauden toimia alueellaan ja lisäksi tarjoaa sille kaikkea mahdollista apua. Tosiasiassa Saksan BKA:n miehet olivat mukana Genevessä murhaoperaatiossa. BKA, BND ja Verfassunschutz jne. ovatkin oikeasti Saksan vihollisten välineitä ja miehityshallintohan Saksassa hallitsee ja se on miehitetty maa.

Myös Jörg Haiderin murhasta on kirjoitettu tässä blogissa. Murhaa ei tehnyt mikään puolueen sisäinen taho tai kilpaileva puolue, sillä toteutustapa viittaa hyvin korkeatasoiseen teknologiaan ja siis tiedustelupalveluihin. Lisäksi siis viranomaiset suorittivat naamiointityötä valehtelemalla ja tutkimalla huonosti. Silminnäkijäkään ei ole koskaan ilmoittautunut eikä hänestä tiedetä mitään. Haider oli juuri tehnyt comebackin ja saanut ison äänisaaliin. Hänen puolueensa oli hajotettu (hajoaminen tuntuu olleen myös  ulkoapäin vahvasti ajettu eikä sitä ole selitetty kunnolla), mutta nyt kaksi voittoisaa puoluetta neuvotteli sovinnosta ja yhteistoiminnasta. Yhteinen äänisaalis oli yli 31 % ja siten hallituspaikka tuntui olleen Haiderille varma. Tässä on selvä syy murhalle. Haider kun ajoi oman kansan asiaa ja vastusti liittovaltiokehitystä. Hän vastusti juuri suurten banksterien vallan lisäämistä ja yhdessä viimeisistä julkisista puheistaan ilmoitti Itävallan televisiossa juuri suurpankkiirien olevan Euroopan ja koko maailman pahin uhka ja että pankkien valtaa oli vastustettava pienten ihmisten ja pienyritysten ym. suojaamiseksi. ”Mitä tarvitsemme, on suoja raunioittavaa toimintaa vastaan, sillä todellisuudessa ovat pankit suunnaton mafia, joka on myrkyttänyt koko maailman tällä toiminnallaan. Amerikasta käsin on kaikki siirretty pois ja tänään ei kukaan halua olla vastuullinen. Vastuun saa taas kantaa pieni ihminen, joka menettää työpaikkansa ja elantonsa. Suuria herroja ei koskaan rangaista. Kaikki ovat mukana. Die Deutsche Bank ja Landesbanken Saksassa, kaikki ”in Soderzahlen”. Itävallassa on suuri Raiffeisenbank, joka on mukana, sitten Die Bank Austria…” Haiderin politiikka oli aina vastustaa suurpankkiirien takana olevan voiman ajamaa orjuutusta ja länsimaiden tuhoa. Hän olisi ajanut hallituksessa oman kansakunnan etua eikä toiminut Uuden Maailmanjärjestyksen ajajien haluamalla tavalla. Haider oli ollut myös läheisissä väleissä esim. Muammar Gaddafin ja Saddam Husseinin kanssa.

Tähän väliin voitaisiinkin kysyä vasemmistolta, eikö sen kannattajille ole koskaan herännyt mitään kysymyksiä juuri sen suhteen, että rahaeliitti ja suuri valta kokee uhakseen ja vastustajakseen juuri kansallismieliset poliitikot eivätkä edes kommunisteja tai äärivasemmistoa, vaikka sielläkin eräät osastot arvostelevat liittovaltiokehitystä ja pankkien tukemista ym. NWO-miesten projekteja? Miksi juuri nationalistit joutuvat poliittisten murhien uhreiksi hyvin herkästi? Olisiko syynä se, että kommunistit ja koko vasemmisto ovat aina olleet eliitin täysin kontrolloimia välineitä ja itse asiassa luomuksia? Ne ovat olleet huijaus, jonka avulla valtaa on aikoinaan ajettu omiin käsiin vanhoilta vallanpitäjiltä ym. Kommunistit ja laitavasemmisto on nytkin ajamassa kaikkia globaalin eliitin luomia muotivirtauksia ja politiikkaa, tietysti maailmanparannuksen ja kaiken hyvän nimissä. Kerätään varoja pankeille olemattoman ilmastonmuutoksen torjumisen tähden, ajetaan tulonsiirtoja velkatalkoo-hullutuksen kanssa aivan vastaavanlaisella tavalla muka rikkailta köyhille maille jne. Miksi vasemmisto on aina vastustanut kansallismielisiä puolueita ja esim. juuri Haideria ja hänen puoluettaan paljon vihaisemmin kuin ”porvareita” tai ”suurpääomaa” ym.? Siksi, että vasemmisto on alusta lähtien suurhuijaus, joka haluaa kaiken vallan internationalistiselle eliitille. Alkuaikoina ei vasemmisto edes puhunut kv lainoittajista ja suurpankeista, vaan vastustivat tehtailijoita ja pikkuporvareita. Se on kv. Suurpääoman luomus. Se toimii selvästi aina sen mielen mukaan ja siksi se vastusti Hitleriä ja kansallissosialismia ja vaati kaikkia kannattamaan omia mielettömiä oppejaan ja oman ideologiansa mukaista kansainvälistä verkostoaan internationalistisine toimijoineen. Kommunistien ei tarvitse juuri pelätä tulevansa murhatuksi. Kuinka olisikaan, kun he tukevat kaikkea mahdollista oman kansan vastaista toimintaa holokaustivalheen pönkittämisestä alkaen? He ovat aina olleet valeoppositio.

Kuinka naurettavaa vasemmistoväki onkaan aina ollut. Kansallissosialistinen Hitlerkin olisi muka porvarien tai suurpääoman huijaus. Näin he aina väittävät ja yksinkertaiset rivijäsenet ovat aivan vakuuttuneita asiasta. Kaiken tuntuu todistavan juuri se, että vasemmistovirtaukset ovat aina saaneet työväen valtaosan taakseen. Mutta eikö työväkeä siis voi kuitenkin huijata? Siis sitä yritetään huijata? Entäpä, jos he ovat itse huijaus? Niin he ovatkin. Sehän on todistettu tässäkin blogissa vaikka kuinka monta kertaa. He ovat eliitin luomus. Se loi vapaamuurariliikkeen ja sen kautta kommunismin Ranskan vallankumousta varten. Vallankumousta on sittemmin ajettu vapaamuurarien avulla ympäri maailmaa. Varsinainen ideologian muotoilu ja liikkeen perustaminen suoritettiin 1800-luvulla. Mahtimiehet tiesivät, että heillä on voimaa saada työväestö asian taakse. Hehän olivat lähes kaikkien aatteiden takana jo ja kontrolloivat niitä. Kansallismielisyyden avullakin voidaan aina pelata valtaa pois ja saada aikaan etnisiä kähinöitä. Todellisuudessa kansakunnat ja kansallinen ajattelu ovat kuitenkin kv. eliitin pahimmat viholliset ja siten niistä halutaan eroon. Yksi väline on juuri marxilainen sosialismi, jonka ideologiaan laadittiin oikein keskeisenä uskonkappaleena tavoite kansakuntien tuhoamisesta ja siis ”proletariaatin” maailmandiktatuurista / maailmanvaltiosta. He petkuttivat massat ajamaan tätä mielettömyyttä ja jopa kuolemaan sen puolesta. Muutkin aatteet tuntuvat sopivan ns. Uuteen maailmanjärjestykseen todella hyvin. Sosialidemokraatithan ajavat kaikki Eurostoliittoa ja maailmantasavaltaa.

Kun oikea ihmisen ystävä ja kansanvallan ajaja Haider edellisen kerran sai puolueensa hallitukseen, sosialidemokraatit laittoivat itävallan boikottin. Kaikkien maiden demarit olivat jo kauan demonisoineet Haiderin muiden nationalistien ja kansallismielisten tavoin. Demarit toimivat NWO-miesten innokkaimpina apureina, kuten jo 20-luvulla esim. Saksassa. Jos Hitler olisi ollut petosta, niin miksi globaali eliitti halusi tuhota hänet eikä juuri Neuvostoliittoa? Miksi Haider ja oman kansan puolella olevat sekä EU-diktatuurin vastustajat ovat vihatuimpia juuri suurpääoman ja eliittien taholta? Miksi myös vasemmisto vihaa heitä? Todellisuudessa esim. Hitler oli työläisille ja koko kansalle paljon parempi kuin mikään vasemmistolainen tai etenkään kommunistinen hallinto ikinä. Juuri ne ovat huijausta. Hitler ajoi työtä rahajärjestelmän perustaksi kullan sijaan ja toimi näin omassa maassaan. Hän halusi kaataa pankkiirien talous- ja rahajärjestelmät eikä Stalin/Lenin. Miksi muuten marxilaiset sosialistit olisivat muka ainoa mahdollinen työväestön ja alempien luokkien edustaja? Mihin käsitys perustuu? Miksi ei voisi olla muunlaista sosialismia ja aidosti näiden ryhmien etuja ajavaa voimaa?

Murhaillan tapahtumat esitetään kirjassakin faktapohjalta. Haider ei juonut kuin yhden pienen drinkin ja tosiasioiden valossa ei jää edes mahdollisuutta, että hän olisi kaatanut koko pullon vodkaa itseensä jossain välissä. Ellei sitten auton ratissa. Hän ei kuitenkaan ollut koskaan juonut suuria määriä, vaan aina vain sen 1-2 normaaliannosta.

Suosittu Haider (hän oli kätellyt ison osan Känternin asukkaista) ei yksinkertaisesti ollut ohitettavissa. Tuolloin oltiin kansakunnille suunnittelemassa armoniskua ja Haiderin Itävalta olisi saattanut kääntää kehityksen kulun.

Heisig, Rohwedder, Herrhausen ja Möllermann

Kirsten Heisigin ja Jürgen Möllermannin murhia on käsitelty myös jo laajemmin tässä blogissa. Kirsten Heisig toi esiin sen, että kansalaiset eivät ole yhdenvertaisia Saksassa. Elintasopakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat monin tavoin etuoikeutetussa asemassa kantaväestöön nähden. Myös ulkomaalaistaustaiset kansalaiset. Kirsten Heisig kritisoi varsinkin sitä, että ulkomaalaiset väkivaltarikolliset eivät saaneet tuomioita vakavistakaan rikoksista tai tuomiot olivat naurettavan leviä. Hän paljasti, että tuomareille oli jaettu ohjeet, joiden mukaan ei-saksalaisille rikollisille ei tullut jakaa mitään ”natsituomioita”, vaan jopa väkivaltarikosten yhteydessä – myös silloin, kun kyse oli rasististen motiivien kantaväestöä kohtaan tehty raiskaus tai pahoinpitely – heidät oli vapautettava mahdollisuuksien mukaan tai jos tämä oli mahdotonta tai olisi viisasta näön vuoksi  esimerkiksi vaalien alla annettava vain ehdollinen tuomio (usein tuomio on muutama päivä paapomista jossain sopeuttamislaitoksessa erilaisista kulttuureista tuleville).Kaikki selitettiin sillä, että ulkomaalaiset saapuvat eri kulttuureista eivätkä siten tiedä, miten vieraan maan normien mukaan tulee käyttäytyä. ”Natsituomio” tarkoittaa tuomarien keskinäisessä puhekielessä maksimimäärää, jonka laki mahdollistaa jostain rikoksesta. Heisigin mukaan juristien kesken tämä käytäntö lievemmistä tuomioista ulkomaalaisille kulkee ”turkkilaisbonuksen” nimellä. Kyseessä on perustuslain vastainen käytäntö ja sellaisesta olisi tullut järjestää siten kansanäänestys. Kansanäänestyksiä ei Saksassa pahemmin tehdä. Perustuslain takaama mielipiteen vapauskin ja oikeus ilmaisun vapauteen on myös kuollut kirjain. Heisig jakeli melko ankaria tuomioita nuorisorikollisille Berliinin synkimmillä alueilla rikostilastojen suhteen. Alueella on myös eniten ulkomaalaisia. Rikollisuustilastot olivat räjähtäneet ja Heisig ajoi tarmokkaasti uusia ehdotuksiaan asioiden korjaamiseksi.

Rohkeutta ja suoraselkäisyyttä ei Heisigilta puuttunut. Hän oli juuri julkaissut kirjan ”Das Ende der Geduld” eli ”Jo riittää” -henkisen purkauksen, kun loppu tuli. Hackertin mukaan nainen oli ehkä silti liian hyväuskoinen eikä oikein ymmärtänyt, millaisen vihollisen kanssa oli tekemisissä. Hän tuntui uskovan, että tilanteeseen olisi ajauduttu jotenkin erehdyksessä ja että ulkomaalaisten paapojat oikeasti olisivat jotain idealisteja eivätkä vain vihollisen agentteja. Hyökkäyksellään ja poikkiteloin asettumisellaan hän tuntui iskevän siihen perustukseen, jonka varassa eliitin valta lepäsi. Tämä oli ollut usein vaarallista. Heisig oli ilmeisesti vakuuttunut siitä, että voisi korjata järjestelmää ainakin osaksi. Eliitin ja korruptoituneen oikeuslaitoksen ja koko maan taustavoimien poliittiset ja taloudelliset päämäärät olivat ilmeisesti jääneet ainakin osaksi tajuamatta? Aiemmin oli vastaavanlaista esittänyt Berliiniläinen syyttäjä Roman Reusch ajettu vain pois virasta. Ilmeisesti murha oli yllätys monelle.

Heisigin tapaus on yksi monista, joissa eliitti on lakeijoineen vihakampanjalla ja kannanotoillaan pohjustanut murhaa. Vaikka murhaa ei silloin olisi vielä suunniteltu tai sen olisi toteuttanut vain jokin taustavoima, silti hirvittää röyhkeys ryhtyä murhaamaan selvästi eliitin kannalta kiusallinen hahmo, jota vastaan on otettu vahvasti kantaa. Heisigillä oli myös paljon kannattajia ja kun ei oikein voitu vedota rasismiin tms. syntiin, oli murha yksi pakotie kiusallisesta tilanteesta. Heisig jakoi mielipiteitä ja hän oli neuvotellut uuden puolueen perustamisesta ja poliittisesta toiminnasta. Hän tuntui haastavan täysillä systeemin. Kuten taiemmasta esityksestä selviää, murhan lavastus itsemurhaksi oli hämmästyttävän tökeröä. Lisäksi lausuntojen mukaan elämäniloinen ja tarmokas menestysnainen, jolla on rutkasti tulevaisuudensuunnitelmia, ei tee itsemurhaa. Kukaan hänet tunteneista ei uskonut itsemurhaan ja naiset yleensäkin tekevät harvemmin itsemurhaa, jos heillä on alaikäisiä lapsia. Hirttäytymisen sijaan naiset muutenkin yleensä ottavat lääkkeitä tai hyppäävät alas korkealta. Jalkapallofanin itsemurhassa kesken MM-kisojen on myös sangen omituista. Samoin  siis erittäin suositun ja vihatun kohukirjailijan itsemurha ennen kaikki myyntiennätykset taatusti lyövän paljastuskirjan ilmestymistä.

Jürgen Möllemannin tuhoamisessa valtio käytti kaikki eri kostomuodot toisinajattelijoiden suhteen. Hänen mainettaan mustattiin median vihakampanjoilla ja poliitikkojen kannanotot tuomitsivat miehen. Hänet erotettiin puolueesta ja parlamentista ja häntä vastaan oltiin nostettu rikossyyte. Kaiken päälle mies murhattiin. Murha seurasi siis jälleen kohun polttopisteeseen joutumista ja selvästi yhteiskunnan vihan kohteeksi joutumista. Spiridovichin mukaan tosin kautta aikojen vapaamuurarien tekemää poliittista murhaa on edeltänyt lehdistön ym. lokakampanja. Kohtalokasta hyppyä tekemään lähtiessään Möllemann huomasi, että hänen kotinsa edustalla oli lauma lehtimiehiä. Se johtui siitä, että pian alkaisi kotietsintä Möllemannin asunnolla järjettömien syytteiden vuoksi. Joku oli taas antanut vihjeen viranomaisten taholta lehdistölle, vaikka asiasta tiesi vain muutama poliisimies. Möllemann oli kovan luokan poliitikko, joka olisi voinut nousta ulkoministeriksi piakkoin. Kova ajojahti ei miestä heiluttanut, vaan hän oli kertonut vakaasti aikovansa perustaa uuden puolueen. Tämä olisi tietysti mahdollistanut entistä rajummat lausunnon.

Itse Sharon oli vaatinut Guido Westerwellen Israelin vierailulla Möllemannin erottamista FDP:stä. Möllermannin kohtelun syy oli juuri hänen Israelin vastaisuutensa ja arabiystävyytensä. Mies oli saksalais-arabialaisen seuran jäsen ja otti yleensäkin reippaasti kantaa asioihin ja siten kuin ajatteli. Lausunnot Sharonin sotapolitiikasta ja sen myötä Israelin omasta osuudesta antisemitismin syntymiseen olivat ilmeisesti poliitikon suusta kuolemansyntejä Saksassa. Tunnetusti Möllemannin laskuvarjo ja sen varavarjo eivät toimineet ja hän kuoli siten harrastushyppyyn seurassa, jossa vastaavia outoja onnettomuuksia oli sattunut ennenkin ja myös murha laskuvarjoa käsittelemällä. Vaikka laskuvarjon tärkeää osaa, jolla varavarjo on kiinni varusteissa, ei koskaan löytynyt, murhan mahdollisuus suljettiin heti pois ja tapausta pidettiin joko onnettomuutena tai itsemurhana. Möllemannilla oli kuitenkin paljon suunnitelmia ja taistelutahtoa. Itsemurhaan ei uskottu ystäväpiirissä.  Kansanedustaja ja juristi Wolfgang Kubicki (FDP) epäili julkisesti itsemurhaselitystä. Mikään ei viitannut itsemurhaan Möllermannin käytöksessä  ja toiminnassa. Pikemminkin M oli sanonut Kubickille heidän keskusteluissaan marraskuusta 2002 helmikuuhun 2003 monta kertaa, että ”joku uhkaa hänen henkeään ja että hänen viimeinen hetkensä koittaisi pian.” Myös hän oli juuri julkaissut kirjan Klartex-Füf Deutschland-Möllemann. Siinä hän toeaa, että Sharonin väki oli varmistanut, että hän ei ulkoministeriksi noussut. Möllemannin mukaan Mossadilla oli ote Westerwellestä ja oletti tällä olleen luurankoja kaapissa. Näin Westerwelle olisi itse hänelle sanonut.

SPD-poliitikko Detlev Karsten Rohwedderin murhasta 1.4.1991 on kerrottu edellisessä bloggauksessa Die Jüdische Epoche. Hän oli 3.7.1990 alkanut vetää Saksojen yhdistymisprosessia. Hän ajoi yksityistämiseen aiempaan talousihmeeseen verrattuna realistista aikataulua eli n. 10 vuotta. Lisäksi hän halusi takuita suurfirmoilta työntekijöiden työpaikkojen suhteen yms. RAF-terroristien murhattua Rohwedderin uusi Treuhand sai huseerata vapaasti maailman rahaeliitin eduksi. Työpaikkatakuita ei tarvittu ja siten valtiolle koitui menoina 275 miljardia D-markkaa. Velkaa tuli muutenkin paljon, kun DDR:n teollisuutta ja muuta omaisuutta jaettiin ilmaiseksi ja valtio vielä tuki mielettömillä summilla konsernien DDR:n kaappausta. Kaikki oli ohitse kahdessa vuodessa ja Saksalla 700 miljardia velkaa siitä hyvästä, että DDR jaettiin ilmaiseksi hyeenoille.

Myös Deutschen Bankin puheenjohtaja Alfred Herrhausen joutui viranomaisten selitysten mukaan ns. kolmannen polven RAF:n terroristien murhaamaksi 30.9.1989. Tämä mystinen 3. sukupolvi tuntuu täydelliseltä aaveelta. Herrhausenin vartiointi oli erittäin tiivistä, sillä häntä ounasteltiin terroristien ensisijaiseksi maaliksi. Turvamiehet olivat kuitenkin omituisen laiskoja pelastustoimissa pommi-iskun jälkeen ja myös tuntuivat tekevän tilaa räjähdykselle saattoautojensa kanssa juuri oikealla hetkellä. Pommi-iskun toteutus edusti jälleen saalisten palveluiden moderneinta teknistä osaamista ja attentaattia oli valmisteltu viikkokausia varta vasten kadulle perustetun rakennustyömaan avulla. Kuinka ihmeessä terroristit pystyivät hyödyntämään rakennustyömaata ja esiintymään rakennusmiehinä? Hämmästyttävää. Terroristien torjuntaohjeissa toisaalta kehotettiin juuri tällaisia outoja työmaita pitämään silmällä ja tarkastamaan.

Murhan syy on melko selvä. Herrhausen ajoi vahvasti US-banksterien velkaorjuudelle vastakkaista politiikkaa ja julisti suureen ääneen kapitalismin tarvitsevan vastaavaa Glasnostia kuin kommunismin. Hän ajoi kolmannen maailman maiden velkojen anteeksi antamista. Saksan talouden mahtavin mies oli siis hyvin suuri uhka kv pankkiirien ryöstöpolitiikalle. Lisäksi hän toimi hyvin aggressiivisesti ja pyrki valloittamaan USA:n, Englannin, Japanin ja Sveitsin mahtavilta kilpailijoilta markkinoita. Muutamia kuukausia ennen kuolemaansa Herrhausen oli Wallstreet Journalin haastattelussa sanonut, että hän ei halunnut vain tehdä Deutsche Bankista maailman suurinta pankkia, vaan myös muuta. Toinen asema USA:ssa oli saavutettu jo 1987, kun välisumma 134 miljardia kalpeni vain Citicorpin rinnalla (196 miljardia dollaria). Herrhausen kuvasi vastaanottoa USA:ssa: ”Ottakaa lähin helikipteri ja jättäkää Washington, teidät ammutaan täällä.” Myös kotimaiset kilpailijat olivat kuohuksissaan.  Kaikki olivat hämmästyneitä myös ulkomailla. Myös kotimaassa Herrhausen patisti muita tukemaan velkojen anteeksiantoa. Tämä vaatimus sai koko pankkimaailman hysterian valtaan.

Myös Herrhausenin edeltäjä,  Deutsche Bankin vahva mies Werner Blessing kuoli yllättäen sydänkohtaukseen 21.8.1987 vain 56-vuotiaana. Hän oli 11.6.1987 julistanut Deutsche Bankin panostavan vahvemmin USAan tulevaisuudessa. Blessing ja Herrhausen olivat yrittämässä luoda globaalia peluria Saksan maalle. Rohwedderin, Blessingin ja Herrhausenin lisäksi 29.11.1987 kuoli vain 57-vuotiaana ”täysin yllättäen” kansantaloustieteen professori ja taloustieteilijä Armin Gutowski, Hampurin HWWA-instituutin tuolloinen johtaja. Surujuhlassa painotti Ingo von Münch, että Gutowski oli kuulunut pieneen joukkoon, joka ei ollut vajonnut opportunismin suohon. Gutowskin mukaan toimiva kilpailu vaati rajoja monopolikapitalistien rajattomalle rellestämiselle. Poliisit ja vaimo taistelivat ruumiista, kuten eräs GerdBucerius kertoo (”Renate Merklinin apuun kutsumat poliisit halusivat ehdottomasti siirtää ruumiin saman tien Hampurin oikeuslääketieteelliseen instituuttiin – rva Merklin ymmärsi estää tämän ja ystävät auttoivat häntä siinä”).  Edellisten ja Rohwedderin lisäksi viides Saksan talouden vahva vaikuttaja Hans Tietmeyer joutui attentaatin kohteeksi 1988, mutta selvisi konepistooliin tulleen häiriön vuoksi.

Herrhausenin murhan tutkimukset polkivat paikallaan. Viimein syytettiin 1992 alkoholistia ja narkomaania Siegfried Nonnea. Täysin syytteen mukaiseen toimintaan kykenemätön Nonne vietti pitkiä aikoja psykiatrisessa hoitolaitoksessa. WDR-television makasiiniohjelmassa Nonne veti takaisin tunnustuksensa 1.7.1992. Hessenin Verfassungschutz oli vaatinut tunnustusta murhauhkausten kera. Hän kertoi huume- ja alkoholiongelmistaan ja psykiatrisista hoidoistaan. Neljä päivää tunnustuksen jälkeen hän pääsi puoli vuotta kestäneen oleskelun jälkeen pois parantolasta.

NPD/DVU, Leichsenring, Strauss ym.

NPD-poliitikko Uwe Leichsenring oli vaarallinen mies, koska hän suosittuna poliitikkona keräsi kannatusta itselleen ja NPD:le huolestuttavassa määrin. Hän oli Saksin NPD:n  johtomiehiä ja kuolemaansa asti 30.8.2006 lähellä Pirnaa puolueen lupaavimpia lahjakkuuksia. Ammatiltaan autokoulunopettaja Leichsenring ajoi silminnäkijöiden mukaan kummallisesti pitkällä suoralla äkkiä päin kuorma-autoa, jonka kuljettaja loukkaantui lievästi. Virallinen syy oli sydänkohtaus ja murhan mahdollisuus suljettiin pois. Tämä oli sikäli mystistä, että ruumiinavauksen tietojen mukaan ruumiista puuttui sydän. Viranomaiset syyllistyivät siis murhan lisäksi myös ruumiinhäpäisyyn. Ennen onnettomuutta Leichsenring oli kertonut murhayrityksistä eli joku oli sabotoinut hänen Mercedestään. Saman asian vahvistaa myös Der Spiegel-lehti. Tämä oli tapahtunut useita kertoja ja samaa oli tapahtunut myös muille saksilaisille NPD:n maapäiväedustajille. Poliittisista syistä itsensä vaarantanut mies ymmärsi tarkastaa autonsa säännöllisesti ennen ajomatkojaan ja myös sen tultua huollosta. Nykyisin voidaan kuitenkin siirtyä hienovaraisempiin menetelmiin autojen elektroniikan lisäännyttyä. Auto voidaan ohjata päin jotain seinää tai toista autoa sijoittamalla oikeanlaatuinen mikrosiru sopivasti. Vaimon mukaan Leichsringen oli terve kuin pukki. Outoa on myös se, että kuorma-auton kuljettajan henkilötiedot ovat salaiset eikä niihin pääse käsiksi mitenkään. Ruumiinavauksessa jätettiin henkilöllisyys avoimeksi, joten on epäselvää, oliko autossa yleensä ollut Leichsenring.

7.9.2005 kuoli NPD-valtiopäiväedustaja Kerstin Bärbel Lorenz aivoverenvuotoon, joka oli aikaansaanut kooman 5.9. Aviomies oli vakuuttunut, että Lorenzin kahviin oli laitetu myrkkyä. Tarkemat tiedot kirjailija jättää aviomiehen suojelemiseksi kertomatta.

Saksin maapäivien NPD-edustajan Winfried Petzoldin PKW:n akselin pultteja oli poistettu ja myös rattimutteria höllätty yöllä 30.11.2008. Hän jätti rikosilmoituksen tuntematonta vastaan teetettyään selvityksen autokorjaamolla asiasta.

Myös muiden oikeistopuolueiden jäsenten autoja on manipuloitu.. Brandenburgin maapäivien DVU-edustajan Liane Hesselbarthin auton rattimutteria oli löyhennetty, mikä paljastui rutiinitarkastuksessa. akselin pultteja oli poistettu. 26.5.2009 Potsdamin DVU-kaupunginvaltuutettu Günther Schwemmer joutui vaikeuksiin kesken matkan. Hän ajoi sivuaitaan ja lensi 100 m autonsa kanssa. Hän kuoli onnettomuuspaikalla. Vähän aikaisemmin hän oli uskaltanut kysellä maapäivillä uuden synagoogan rakentamisen todellisia kustannuksia. Sitä varten oli varattu veronmaksajien rahaa 5,3 miljoonaa euroa.

Myös Jürgen Möllemannin tytär joutui autonsa kanssa onnettomuuteen kesken pahimman vihakampanjan isäänsä vastaan. Auto lensi ilmassa, mutta putosi renkailleen kuin ihmeen kautta ja tytär jäi henkiin. Muistamme myös Rudolf Hessin murhan silminnäkijän Abdallah Melahouin joutuneen toisen auton kolaroimaksi autonsa kanssa ja saaneen monet vammat. Tässä on vain vähän katsottu muualle kuin jäävuoren huipulle, joita edustavat kuuluisimmat poliittiset murhat. Näitä tapahtuu kuitenkin jatkuvasti kaikkialla ja eikä ihme. Onhan tekijöillä jokin rituaalinen suhde tällaiseen.

Itävallan puolella Herbert Haupt edustaa eräänlaista ennätyksen haltijaa. Hän on syntynyt 1947 ja FPÖ:nja sitten Haiderin puolueen BZÖ:n johtomiehiä. Lokakuuhun 2011 hän on selvinnyt 14 auto-onnettomuudesta, yhdestä lentokoneen maahansyöksystä ja yhdestä sukellusonnettomuudesta. Kaksi kertaa hänet on julistettu kliinisesti kuolleeksi ja kerran hän on kukistanut syövän. Syöpäleikkauksen lisäksi hän on selvinnyt kahdesta hepatiittiviruksesta. Hän sai myös sairaalabakteeritartunnan. Mies on ilmeinen hengissä selviytymisen ennätysmies. Miksi Guinessin teos ei noteeraa hänen ennätystään?

Itävallasta Hackert ottaa esiin ulkomaisissa asekaupoissa näppinsä polttaneet esimerkkitapauksiensa joukoissa. 1981 pitkäaikainen puolustusministeri Karl Ferdinand Freiherr von Lütgendorf kuoli todettuaan ensin Sadatin murhan jälkeen kuolevansa pian itsekin. Vasenkätisen ”Lü”:n oikeassa kädessä ollut revolveri ja hampaiden välistä mennyt luoti (suu kiinni siis) panevat epäilemään melko varmaa murhaa. Hän oli ollut mukana todella monessa hämäräpuuhassa muutenkin. Iran-Contra -skandaalin aikaan kuoli myös muutama itävaltalainen huippupoliitikko ”sydänkohtaukseen”. Itävallassa on myös valtataisteluissa kuollut epämääräisesti ilmeisesti liikaa työväestön asialla /pankkeja vastaan olleita poliitikkoja ja toisaalta lupaava kansleriehdokas Karl Schleinzer. Sopivasti ennen vaaleja kuollut Schleinzer oli ollut suosittu ja kaikki näytti siltä, että Bruno Kreisky olisi saanut lähtöpassit ja ehkäpä muodostunut uusi oikeistokoalition muodostama hallitus FPÖ:n ja ÖVP:n johdolla. Kokematon seuraaja käänsi kurssin ja mokasi kaikki televisiokeskustelut. Kreisky jatkoi maan johdossa.

Huippupoliitikko Franz Josef Starussin kuolema on myös osaksi hämärä, sillä oikeaa kuolinsyytä ei ole kerrottu ja ruumiinavaustiedot ovat yhä salaiset. Viimeisestä lennosta on tihkunut tietoja, että hän olisi syönyt puolustusministeri Rupert Scholzin kanssa päivällistä. Rautaisen terveyden omannut Strauss vain yhtäkkiä hidasti vauhtiaan ja pyysi odottamaan hänen kanssaan kävelleen autonkuljettajan kanssa. Sitten hän lyyhistyi. Myös hätäapuun rientäneen lääkärin kertomus on yhä valtiosalaisuus. Ja sairaalan lääkärit eivät saaneet olla läsnä ruumiinavauksessa, mikä on hyvin poikkeuksellista. Ruumista ei näytetty edes hallituksen jäsenille. Vuonna 1988 oli vielä Iran-Contra -skandaalin vaikutusvuosi. Toisaalta Strauss oli tunnettu rehellisenä ja kansan riveistä nousseena kansanmiehenä, joka kai haluttiin korvata jollain homoseksuelleilla tai muulla tavalla kiristettävällä tyypillä. Kulissien taakse ei myöskään näe ja jotain asioita on voinut olla piilossa. Muistamme, kuinka Bubackin jutun aikaan jo Vera Becker uhkaili Straussin perhettä vuonna 1977.

Martina Pflock

Thüringenin pääministeri Dieter Althaus sai vuonna 2003 idean laittaa osavaltion talous kuntoon määräämällä radikaalin suuren veron kiinteistönomistajille. Tämä vero oli sidottu jäteveden määrään, mutta normaalit jätevesimaksut oli silti maksettava. Vaaditut summat olivat käsittämättömiä.  Eräs eläkeläinen joutui maksamaan 99000 +25 000 euroa DDR-ajan jälkeen kalliisti takaisin ostamansa asunnon osalta. Normaalit summat liikkuivat 10000 euron luokassa Esimerkki pienen yrityksen summasta 111000 euroa ja keskisuuren 263000 euroa. Paikallinen hotelli sai maksaa miljoona euroa. Maksut pantiin keräykseen, vaikka oikeuskäsittely niiden suhteen oli kesken. Osavaltio sai kerättyä varoja 274 miljoonaa euroa. Ei ihme, että tällaista kokeiltiin juuri Thüringenissä, jossa yksityistä omaisuutta verotetaan enemmän kuin missään muualla Saksassa.

Ei ole yllättävää, että kansa ei pitänyt uudesta verosta, vaan napisi kovasti. Rva Martina Pflock organisoi kansalaisliikkeen vastustamaan uutta jätevesiveroa  Kansalaisliike ”Abwasser-Abzocke – Nein Danke” järjesti joka sunnuntai mielenosoituksia, joihin otti osaa jopa 500 ihmistä. Viranomaiset olivat ehkä hieman yllättyneitä vastarinnan lujuudesta. Pääministeri yritti petkuttaa lupaamalla korjauksia käytäntöön, mutta hänen ei ollut tarkoituskaan pitää lupauksiaan. Hän lupaili mm. rajoitusta enimmäissummaan ja toisaalta, että puuttuvaa osaa ei perittäisi muilta. Näin vaalien alla. Todellisuudessa mitään ei aiottu maksaa takaisin. Toisinajattelijat tietysti joutivat suunnattoman mustamaalauksen kohteiksi ja menettivät työpaikkojaan ym. Martina Pflockia mustattiin erityisesti ja häntä oli myös helppo arvostella, koska hän ei myöskään voinut suoraselkäisenä ihmisenä kannattaa virallisia valheita Saksan menneisyydestä (kyse ei siis ollut mistään muusta kuin revisionismista).

Kiinnostavaa tuossa verokokeilussa oli se, että siitä kaavailtiin Althausinkin sanojen mukaan maanlaajuista eli kyseessä oli pilottihanke. Pankkiirien puolue Vihreät etunenässä on Suomessakin kovasti vaadittu verotuksen painopisteen siirtämistä mm. kiinteistöihin työn sijaan. Idea tuskin oli Althausin senkään vuoksi, sillä kyseessä oli ikään kuin pilottihanke ja kokeilu nyt Euroopan laajuisena toteutuvalle ESM-sopimukselle. Siinähän ”talousunioni” ja ”pankki(tuki)unioni tulee keräämään velkaisten maiden eli ”autettavien pankkien” avuksi rahaa sieltä, missä sitä on. Mitenkä muutenkaan rahaa kerättäisiin, kuin ryöstämällä se tavallisilta ihmisiltä. Poliitikkojen ei tarvitse tehdä likaista työtä kai ainakaan täysin, sillä komentokeskus muodostaa ESM-sopimuksen nojalla diktaattorin vallan omaavan elimen, joka voi tehdä millaisia vaatimuksia hyvänsä mille maalle hyvänsä. Vaatimukset on täytettävä pikaisesti. Hackert nimittääkin sopimusta uudeksi ikuisesti voimaan astuvaksi Versaillesin rauhansopimukseksi. Harmillista kyllä, sopimuksen nojalla kupataan rajattomasti ja mielivaltaisesti myös muita maita. Suomikin on allekirjoittanut sopimuksen. Mielipuoliselta tuntunut omaisuuden sosialisointi vuonna 2004 paljastaa selvästi, että tällaiseen olaan menossa. Aavistelen, että kun ESM-elin vaatii, Suomessakin määrätään suunnattomat verot ensimmäiseksi kaikille kiinteistönomistajille. Joka ei pysty maksamaan, menettää omaisuutensa ESM-nieluun. ESM-sopimus on siis eliitin ryöstöväline, jolla se ottaa kaiken kansakunnilta.

Mielenkiintoinen ilmiö ja jonkinlainen pilottihanke on Suomessa tämä ”Paskalaki”, joka siis velvoitti jo mielettömiin kustannuksiin ja toisaalta pakotti kiinteistöjä jätevesiviemäriverkkoon. Ilman verkkoa ei enää uusia rakennuksia saa juuri rakentaa. Kaiken syynä olisi muka Itämeren kunto. Miten ihmeessä esim. jotkut virtsa- ja pesuvedet voivat kaukana merestä ja järvistä sisämaassa saastuttaa Itämerta, jos paskakin tyhjennetään sakokaivosta? Aivan typerää valehtelua. Aiotaanko tulevaisuudessa tehdä ihmisistä vuokralaisia omissa taloissaan tai ajaa heidät kaupunkeihin juuri jätevesiveron nimissä? Vuonna 2007 puhuttiin myös huolestuttavia visioita vaalivoiton huumassa. Ilmastonmuutoksen vuoksi kokoomuspoliitikon mielestä ihmisten tulisi muuttaa kaupunkeihin asumaan ja tätä suosittaisiin mm. määräämällä kiinteistövero erisuuruiseksi ilmastopoliittisista ja muista ympäristösyistä. Haja-asutusalueella ja ”runsaspäästöisissä” asunnoissa kiinteistövero voisi olla paljon suurempi kuin esim. kaupungeissa. Tietysti muullakin verotuksella voitaisiin kiristää ihmisiä kalliisiin remontteihin järjettömillä lakipykälillä tai sitten muuttamaan muualle. Uudessa maailmanjärjestyksessä ilmeisesti tavoitteena on se, että metsät, kalavedet, pohjavedet ja kiinteistöt menevät velkojen vuoksi tai muuten vain suurfinanssille eli kansalaisten yksityisomaisuuskin takavarikoidaan ja maksetaan velkoina. Tämä voidaan tehdä juuri epäsuoralla sosialisoinnilla eli määräämällä rajut verot. Mielenkiintoista on myös Althausin visio käyttöveden ja jäteveden verotuksesta eli verotuksen painopisteen siirtämisestä tällaisiin asioihin. Muistamme myös uuden vesilain ja pohjavesien kaavaillun lahjoittamisen suurkonsernien haltuun ja pankkimaailmalle. Mediassa on myös havaittu jo vuosia puhetta vesipulasta sielläkin, missä sitä ei ole ja USA:ssa sadevedet on yksityistetty eikä niitä saa kerätä ilman pohjavesivaltaajan lupaa.

Revisionististen mielipiteiden vuoksi rva Pflock sai monta syytettä ja hänen kotiinsa hyökkäsi 26.10.2004 täydessä sotisovassa ollutta ”demokratian puolustajaa” ja suoritti kotietsinnän ja vei tietokoneen ja paljon muuta tavaraa. Tämä laukaisi saksalaisvastaisessa valtamediassa suunnattoman mustamaalauskampanjan, jossa Pflockia syytettiin rasistiksi ja ties miksi. Pflock oli kaksi päivää aiemmin saanut kirjeen hallinnon huipulta, jossa nimetön tukija kertoi naisen saaneen koko hallituksen paniikkiin. Kriisikokoukset olivat seuranneet toistaan ja puhelimet soineet. Yksityishenkilöiden kautta oli tehty tutkintapyyntöjä ja alettu esitutkintoja. Median ja poliitikkojen oli määrä yrittää tehdä pesäeroa mielikuvissa Pflockin ja muun vastarintaliikkeen välillä. Mielenosoituksissa oli ollut välillä puolet osanottajista Verfassungschutzin agentteja. Mikään ei ollut kuitenkaan pysäyttänyt Pflockia  kuten eivät mitkään syytteet ja kotietsinnätkään. Kirjeessä kerrottiin median saaneen määräykset loata Pflockia ja tämän lapsia. Althaus ja Trautvetter olivat olleet varmoja, että hermosota voitettaisiin. Tilanne oli silti vain kuumentunut. 274 miljoonaa alkoi olla vaarassa ja aukkoa olisi voitu paikata vain varastamalla muualta. Rva Pflock oli edelleen äänessä ja vaati tiukasti koko hankkeen vetämistä takaisin. Pflockin toiminta oli maankuulua ja hän oli myös perustanut Thüringeniin eräänlaisen ”varjohallituksen”.

Rva Pflock sattui kuin sopivasti kuolemaan auto-onnettomuudessa 45-vuotiaana 8-vuotiaan tyttärensä kanssa vain viikkoa myöhemmin. Thüringer Landeszeitung väitti ilmoituksessa 2.11.2004 onnettomuuden syyn olleen liian kova ajonopeus, joka olisi johtanut liukkaalla tiellä ajoneuvon hallinnan menettämiseen ja puuhun törmäämiseen. Ilmoituksessa mainitaan myös Pflockin  joutuneen nettisivunsa vuoksi syytteeseen tai tuolloin oikeastaan vielä tutkittiin ”rikosta”. Samat tahot sitten tutkivat myös Pflockin onnettomuuden kuin olivat halunneet hänet kernaasti tuomita jostain.

Heti ensi hetkistä lähtien lukuisat ammatti-ihmiset ja asiantuntijat alkoivat kyseenalaistaa virallista versiota onnettomuudesta tai siis rva Pflockin ja hänen tyttärensä kuolemasta. Esimerkiksi: Onnettomuusalue ei vastaa lehdissä kerrottua. Lehtien valokuvat eivät todista mitään siitä, että kyseessä olisi ollut onnettomuus tai tien kuntoa. Oikeuslääketieteellistä tutkimusta ei tehty, vaan oikeusviranomaiset antoivat ruumiin nopeasti haudattavaksi vastoin vaatimuksia. Ruumista ei ole näytetty oikeuslääketieteellisessä mielessä asiantuntijoille. Pikemminkin ruumista piiloteltiin, kunnes se poltettiin. Jenan oikeusviranomaiset ilmoittivat, että onnettomuusautoa ja ruumista ei luovuteta oikeuslääketieteellisiä tutkimuksia varten. Oikeuslääkärien yhdistyksen tietojen mukaan kuolinsyiden toteaminen jää usein tekemättä ja moni murha huomaamatta huonojen tutkimusten ja etenkin huolimattomien oikeusviranomaisten vuoksi. Jo olisi aihetta epäillä, kuten tässä tapauksessa, väkivaltaista tappoa tai kuolemantuottamusta, olisi tutkintaviranomaisten velvollisuus luovuttaa ruumis ja auto tutkimuksia varten. Niin monen viranomaisen osallistuminen kuolinsyyn salaamiseen on erittäin epätavallista oikeusvaltiossa. Onko tähän poliittisia syitä? Rva Pflockin menestyksekäs kansalaisaktivismi on todistettavasti tuonut hänelle monia vaikutusvaltaisia vihollisia. Tässä selvästi halutaan salata rouvan ja tyttären kuolinsyy.  Joillain on tähän selvästi sangen hyvät syyt. Tekevätkö he oikeusviranomaisista murhaajien palvelijoita?

Kaksi Saksan liittopresidenttiä Horst Köhler ja Christian Wulff ovat jo joutuneet eroamaan, koska he vastustivat ESM-sopimuksen allekirjoittamista. Todellista syytä esim. hiljattaiselle Wulffin eroamiselle ei ole kerrottu surelle yleisölle, kuten ei ESM-sopimuksen sisältöäkään. Wulffia vastaan hyökättiin vedoten kaikenlaisiin muihin syihin.ESM on kaiketi askel Uuteen maailmanjärjestykseen, jonka johtajiin sopimus luo ikiajoiksi riippuvuussuhteen. ESM-sopimuksella voidaan vaatia valtioilta eli sen kansalaisilta mitä hyvänsä milloin vain, loputtomiin. Sopimus luo diktaattorin vallan omaavan elimen, jonka ei tarvitse perustella vaatimuksiaan, jotka on täytettävä ilman valitusmahdollisuutta. Sen jäsenet ovat loukkaamattomia eikä heitä voi laittaa vastuuseen (muut kuin heidän isäntänsä). Asiakirjoja ei luovuteta eikä mitään tilintarkastuksia ym. suvaita.

On siis korostettava, ettätässä on esitetty vain muutamia esimerkkejä ja että tapauksia riittää. Suurelta yleisöltä halutaan salata asioita paljon. Demokratioissa pintaa hieman raaputtamalla paljastuu kaikenlaista ja meno on lopultakin aika härskiä. Mikään yhteiskuntajärjestelmä ei tietenkään toimi avoimesti näissä asioissa, mutta joskus kaikki järjestelmät lähes ylpeilevät murhilla, kuten ilmeisesti Kennedyn tapauksessa, jossa teloitus oli niin röyhkeä spektaakkeli. Ulkomaisia esimerkkejä luetellaan muutama ja kaikkia niitä on jo blogeissa käsitelty (esim. Hackertin kirjojen referoinneissa FDR:n kilpailijoiden ja arvostelijoiden murhia). On syytä huomata Anna Lindhin tapaus. Yksinäisiä hörhöjä ei näissä tapauksissa yleensä ole liikkeellä. Anna Lindhistä oli tulossa pääministeri ja hän oli todella jyrkkä Israelin suhteen. Ainiin, kirjoittajan mainitsema USA:n presidentti James Abram Garfield murhattiin 19.11.1881 Spiridovichin mukaan sen jälkeen kun hän oli yrittänyt ”ajaa Guggenheimin pois Alaskasta”.

Artikkelin loppu.

Kommentteja;

nönnönnöö:

Lisää Hackertin kirjasta: Lyhyt esitys Belgian ja Saksan pedofiiliskandaaleista. 1996 belgialainen pedofiili ja lapsikaappari Marc Dutroux osittain oma-aloitteisesti luovutti ja tunnusti tekojaan. Tämä johti skandaaliin, jota on siitä lähtien puitu paljon Euroopan valtamediassakin ja joskus jopa varsin laadukkaasti. Dutroux omasi paljon vankilakäytössä olleita tiloja, joissa kaapattuja lapsia oli säilytetty ennen myyntiä ja pornokuvauksia varten. Lapsia kaapattu eri maista ja heidät oli myyty bordelleihin ympäri maailmaa, mutta etenkin Amsterdamiin. Muutama vangittu selvisi hengissä vyyhtiä purettaessa. Dutrouxin vuosia kestäneeseen toimintaan liittyi myös yhden lapsen murha muiden nähden pelotukseksi, otta nämä eivät yrittäisi paeta. Kerrottiin isokenkäisten juhlista, joissa lapsia käytettiin hyväksi tai jopa murhattiin. Eräät lapset kertoivat, että eivät pitäneet mahdollisena pakenemista tai asioiden paljastamista julkisuuteen, sillä he tiesivät yhteiskunnan suojelevan pedofiili- ja lapsikauppaliigaa. Dutrouxin vaimo Michele Martin oli ollut mukana kaikessa ja antanut kahden vankina olleen lapsen nääntyä nälkään, mistä hän sai tuomion. Tuomion hän kärsi kuitenkin luksusvankilassa ja tuomio oli hämmästyttävän lyhyt. Selvästi liigassa mukana ollut Jean Michel Nihoul ei saanut tuomiota lapsikaappauksiin tai pedofiliaan liittyen slvistä todisteista huolimatta. Lasten antamat tiedot viittasivat laajaan liigaan, jonka lonkerot ulottuivat vallan huipulle. Samoin lukuisat todisteet. Dutroux itse totesi aluksi olevansa vain pikkutekijä ja toimittanut lapsia tahoille, ”jotka nauttivat suojelua kaikkein korkeimalta taholta”, mutta hän muutti pian mielensä.

Jo se oli outoa, että Dutroux pystyi toimimaan niin kauan. Poliisit olivat ratsanneet hänen talojaan, mutta etsinnät eivät johtaneet mihinkään, vaikka kaikenlaista löytyi käsiraudoista ym. kaapparitarvikkeista ja kahleista alkaen. Yhdellä kerralla oli jostain kuulunut lasten avunhuutoja, joihin poliisi ei ollut reagoinut. He eivät kertoneet, oliko piittaamattomuuteen ollut käsky ylempää. Lukuisat tutkijat ja media paljastivat yhtä ja toista laajasta pedofiilirenkaasta, jossa D oli olut vain pikkutekijä. Tähän viittasivat esim. tilisiirrot kaappausten jälkeen. Kaikesta huolimatta viranomaiset tulivat siihen tulokseen, että Dutroux toimi yksin. Tutkintavankeus kesti 8 vuotta. Tänä aikana 27 Dutrouxia ja liigaa vastaan toiminutta tutkijaa ja todistajaa sai surmansa oudoissa onnettomuuksissa ja sairastapauksissa ym. Tällaiseen järjestelmällisyyteen pystyy vain vahva tiedustelupalvelu. Murhayrityksiäkin oli. Tutkija Vervloesem yritettiin saada hengiltä kahdella autolla suoritetussa tahallisessa päälleajossa, mutta hän selvisi kuin ihmeen kaupalla ruhjoutuneesta autostaan. Häntä syytettiin hänen todistusaineistonsa perusteella ja hänen uransa tuhottiin eli hänen toimintansa estettiin, kun häntä ei saatu hengiltä. Lapsiuhreja kuulusteltiin salaisissa kuulusteluissa ja useimmat ovat vaienneet aikuisiälläkin. Koska em. isokenkäisten juhlissa oli mukana ollut myös prinssi Albert, on arveltu, että yhteiskunta salaisi kaiken. Jutussa on kuitenkin selvästi jotain muuta takana. Tutkija Gina Paerdens murhattiin ohjaamalla hänen autonsa päin betoniseinää. Hän ja V olivat ennen attentaatteja saaneet lukuisia tappouhkauksia. Poliisin tutkintaa on sabotoitu kaikin mahdollisin tavoin.

Lukuisat Dutrouxin uhrit siis katosivat jäljettömiin. Osa on siis ilmeisesti murhattu erinäisissä rituaalitilaisuuksissa tai psykopaattisen D:n toimesta, joka oli itsekin pedofiili. Lisäksi oli tullut tietoon jopa lapsenmurhafilmejä, joissa lapsi murhataan kameran edessä. USA:ssa tällaisista maksettiin 6000 dollaria kappaleelta. Tutkijoiden ja Belgian poliisin aineistoissa tuli ilmi myös kytköksiä Saksaan, jossa katoaa vuodessa 2100 lasta eli eniten Euroopan maista. Julkisuuteen tuli juttujen yhteydessä nimi Robby van der Plancken, joka olisi Dutrouxin kanssa liitetty Berliinissä 1993 kadonneen Manuel Schadwaldin katoamiseen. Hänen kuolemansa selvisi käytännössä eri alamaailman todistajien lausuntojen perusteella. Poika murhattiin ilmeisesti hänen kieltäydyttyään seksiorjan osasta ja murha videoitiin. räs Ludvig A. oli ilmeisesti iso tekijä ja Saksan jonkinlainen verkostopäällikkö, johon on pystytty liittämään 93 saksalaislapsen katoaminen. Näistä 5 olisi murhattu. Erään Jan W:n mukaan useampi saksalaislapsi oli murhattu Amsterdamin pornoluolissa (hän oli Dutrouxin kumppani). Tiedot kertovat, että Belgian poliisi olisi lähettänyt laajan aineiston ja koko tämä Berliinin haara olisi jäänyt pian kiinni, ellei juuri ratkaisevalla hetkellä olisi tutkintaa estetty kaikkein korkeimmalta taholta Saksan johdosta. Siten kaikki jatkui edelleen. Paerdens oli juuri ennen kuolemaansa avautunut lehdistölle näistä saksalaislasten murhista ja hänellä oli tietoja Schadwaldiin ja Dutrouxiin liittyen. Merkillisellä tavalla Saksan johto tuntui suojelevan lapsikaappauksia pedofiilirinkeihin ja eritoten rituaalinomaisia lapsenmurhia ja niiden videointeja. Tapaus on selitetty myös Jürgen Rothin kirjassa Ermitteln Verboten (Tutkinta kielletty/2004). Hän ja Hackert toteavat, että järjestäytynyt rikollisuus saa huseerata Saksassa aivan ilman rajoitusta ja yhteiskunta on kieltänyt poliisia toimimasta sitä vastaan (esim. Hans-Ludvig Zachertin lausunnon mukaan, joka toimi BKA:n presidenttinä ja maan korkeimpana hallintojuristina). Tämä lapsikaappaustoiminta orjuutta ja murhia varten on järjestäytyneen rikollisuuden toimintaa, joka on Saksassa erityissuojeluksessa. Kv.mafia on Kohlin suosiollisella avustuksella tunkeutunut koko ajan laajemmalle Saksan yhteiskuntaan, mikä on tietysti tapahtunut kanslerien ja muiden marionettien käskyttäjien määräyksestä. Saksan johtajat ovat maanpettureita ja vihollisen viidettä kolonnaa joka suhteessa. Berliinissä lasten kaappaustoimiin oli sekaantunut myös entisen Stasin henkilöstöä.

Mielenkiintoista, kuinka eräiden kirjassa nimeltä mainittujen Hampurin korkeimpien kaupunginviranomaisten perverssit seksiorgiat ilotaloissa nuorten naisten ja poikien kanssa on yleisesti tiedossa. Hackert pitää laajana ongelmana eri hallintoportaisiin ja oikeusistuimiin ja ylipäänsä yhteiskunnan huomattaviin asemiin levinneestä satanismista ja seksuaalipervertikkojen suuresta osuudesta. Huomattavien tahojen on raportoitu kuuluvan satanistisiin vapaamuurarilooseihin. Hampurissa on Christa Ziehn perustanut yhdistyksen Löwenmütter (leijonaäidit) lapsiin kohdistuvaa seksuaalista väkivaltaa vastaan. 23.7.1997 Christa lähetti Hampurin ylimmälle syyttäjälle kirjeessä erään Paul Ernst Krohnin todistuksen ja rangaistusvaatimuksen Günter Krohnia vastaan. P Krohn kertoo isänsä pyörittämästä järjestöstä, joka kävi lapsikauppaa ja teki laittomia liiketoimia osaksi puoluerahoilla. Hän kertoo murhista, joita mm. järjestöön pääseminen edellytti ja joita suoritettiin seremoniallisesti yleisönä jopa alle 10-vuotias P:n sisar. G:llä oli kuulemma kymmeniä poliitikkoja ja liikemiehiä taskussaan ja hän kiristi heiltä mm. rahaa. Hän tiesi myös ns. ”13” kokoontumispaikan, jiossa suoritettiin myös rituaaleja. ”13” oli vapaamuurariloosi, jossa uusi jäsen joutui suorittamaan murhan. Hän luetteli jäseninä yhteiskunnassa huomattavassa asemassa olevia poliitikkoja, lakimiehiä ym. vaikuttajia nimen ja tittelin kera. Kun P:n äiti katosi, isä alkoi käyttää häntä hyväkseen ja tarjota ystävilleen myös häväistäväksi. Tämä on muuten satanisteilla ja pedofiileilla yleistä ilmeisesti, koska kirjassa mainittiin pari lapsikaapparia. jotka myivät myös oman lapsensa bordelleihin. Entinen Stasin ja KGB:n yhdysupseeri Wanja Götz on informoinut asiasta mm. Angela Merkeliä, mutta mitään ei ole tapahtunut. Mitään tutkimuksia ei ole suoritettu, mutta huomiota herättävää on se, että ryhmän ”13” nimeltä mainitut tapaukset eivät nostaneet juttua rva Ziehniä vastaan ja Hackert voi surutta julkaista kaiken kirjassaan.

Syyskuun alussa 2008 Janett Seemann, tuolloin 29-vuotias nainen lähetti Angela Merkelille ja paaville kirjeessä keräämäänsä aineistoa. Hän oli tutkinut pitkään Dutrouxin juttua ja vastaavia ilmiöitä Saksassa. Hackertin kirjassa on julkaistu naisen kirjeestä otteita, jossa hän syyttää yhteiskunnan huipulle pesiytyneestä satanistikultista ja että lapsia katoaa 2100 vuodessa ja että rikolliset myyvät niitä bordelleihin ja rituaalimurhiin vapaamuurareille, satanisteille ym. Ikävä kyllä hän kertoo avoimesti valmistelevansa reportaasia. Hän sanoo sen olevan melkein valmis ja odottaa ennen julkaisua netissä ym. Merkelin lausuntoa. Syyskuun lopussa 2008 Seemannin ystävä Christoph Kastius kertoi Janett Seemannin kadonneen jäljettömiin. Sen koommin häntä ei ole nähty ja saman ovat vahvistaneet monet muut tämän jälkeen Reportaasi jäi julkaisematta (hyväuskoisuuden määrää on joissain tapauksissa vaikea käsittää kaiken jälkeen). Nettisivukin on kadonnut, mutta ilmeisesti mimmin kirje on videona tässä:

Renate Rennebach on liittopäivien SPD:n edustajien osaston lahkopoliittisten kysymysten vastaava edustaja. Hänen nettisivunsa ja lausuntonsa vahvistavat Euroopaa vaivaavan satanistiongelman ja mm. em. naisten kirjoitukset.

Englannissa ollaan kovasti sitä mieltä, että EU-komission puheenjohtaja José Manuel Durão Barroso olisi kansainvälisen lapsikaappaus- ja pedofiilimafian päällikkö. Kannattaa googlettaa ”Barroso Maddeleine McCann”. Barroson sanotaan olleen McCannin kaappauksen 3.5.2007 takana ja hän olisi valinnut tämän valokuvan perusteella kolmesta ehdokkaasta. Portugalin poliisin toiminta oli erittäin flegmaattista ja epäilyttävää ym. Asiaa selvittänyt ”Christopher” Story oli saanut tappouhkauksia, joissa uhattiin hänen henkeään, mikäli hän julkaisisi Barroson nimen. Tämä vahvistaa epäilyjä, sillä kuinka ihmeessä Barroso nyt uhkaisi jonkun henkeä, jos tämä olisi vain hörhö, joka kirjoitti häväistystirjaa tai olisi erehtynyt (jos tappouhkaukset ovat totta). Oikeusjutulla silloin uhattaisiin. Saksan media on ollut hiljaa, sillä Barroso kuuluu yhtä tärkeisiin hyötyjiin kuin Merkel ja tämän lakeija Schäuble, joiden kaikkien elämäntehtävä on Saksan kansan ja Euroopan muiden kansojen ja niiden kulttuurien tuhoaminen ja niiden omaisuuksien siirtäminen kansainvälisesti operoivien pankkiirien omistukseen.

WH (s.83): ”Kala alkaa haista päästään alkaen. Euroopan pää on eurooppalaisen dekadenssin pääkaupunki Bryssel. Belgian pääkaupunki on EU-diktatuurin pääkaupunki. Diktatuurin, jonka julkilausuttu tehtävä on yksittäisten kansakuntien hävittäminen ja länsimaisen kulttuurin hävittäminen niiden kansoja myöten. Brysselistä käsin hallitsevat erityisen rahakkaat pankkiirit maailmanlaajuisesti tunnetun pankkihuoneen alaisuudessa ns. läntisen arvoyhteisön Eurooppaa. Tämän itseään rakastavien oligarkkien ryhmän päämäärä on kaikkien elimellisesti kasvaneiden yhteiskuntarakenteiden tuhoaminen länsimaissa. Paroni Guy Rothschildin suusta tiedämme: ”Kahleet (jotka estävät bankstereilta globaalin herruuden), jotka on räjäytettävä, ovat kansakunnat.” (Rothschildeilla on tiiviit yhteydet niin kon´servatiivisiin kuin sosialistisiinkin poliitikkoihin.)

S.84: Kiinalainen vuosina 544-496 e.Kr. elänyt filosofi ja kenraali Sun Tsu: ”Korkeinta taitoa on tehdä vastustajasi vastarintaan kykenemättömäksi: Hajota kaikki, mikä vastustajan maassa on hyvää, nakerra ontoksi sen kunnioitettavuus ja häpäise se julkisesti. Hyödynnä myös kaikkein alhaisimpien ja halveksittavimpien olentojen yhteistyö, kylvä eripuraa ja epäyhtenäisyyttä vihollismaiden kansalaisen keskuuteen, nostata nuoriso vanhaa polvea vastaan, laita huorat täydellistämään romahdus, tee avottomaksi vihollisesi perinteet.”

TykkääTykkää

Vastaa
 • Nönnönnöö  sanoo:

  http://www.renegadebroadcasting.com/truth-hertz-the-jews-who-murdered-elvis-11-30-15/

  http://www.renegadebroadcasting.com/truth-hertz-the-jews-who-murdered-elvis-ii-12-1-15/

  Elvis murhattiin? Aika uskottava esitys. Ei tosin poliittinen murha varsinaisesti. Normaali Hollywood-lypsylehmän ulosmittaus, kun yrittää karkottaa viimein lypsylehmänsä ja orjuuttajansa. Samalla huumemafioso pääsee syytteestä (Elvis taisteli huumeita vastaan toimimalla FBI:n tiedottajana). No oli Elvis tosin kiinnostunut Kennedy-murhista ja aikoi tulla julkisuuteen oman tutkimuksensa kanssa.

  TykkääTykkää

  Vastaa
 • Nönnönnöö sanoo:

  Osataan sitä Suomessakin. Ilmeisesti rappari Koivistosta oli pääätetty tehdä presidentti. Hänen aikakaudellaan aloitettiin Suomen totaalinen tuhoaminen. Mutta olihan Kekkonenkin osa mädätysprosessia ja hän testamenttasi kepulivallan demareille. Kekkosen aikaahan tuo itse asiassa kuvaakin, vaikka ukko itse oli jo dementoitunut lopussa. Penna Tervostahan on huhuiltu myös, että olisi ollut ”auto-onnettomuus” eikä auto-onnettomuus. Ilmeisesti nimiä on muitakin ja myös sotien välisenä aikana saattaa olla tapahtunut. Myös Koiviston aikana. Itse asiassa Urmas kuoli pian näiden paljastusten jälkeen. Osataan niitä syöpiä istuttaa ihmisiin ja on osattu jo kauan

  xxxyyyzzz sanoo:

  Muutama miete

  Tri A. True Ott ja Spingola keskustelevat mielenkiintoisesti säänmuokkauksesta uusissa Specialseissa. Ott on hieman harhateillä Hitlerin suhteen ja aika paljonkin, mutta keskusteluissa tuli ilmi muutamia mielenkiintoisia juttuja myös sotahistorian suhteen. 11/9/1882 oli Dresdenissä Euroopan laajuinen kokous, jossa pohdittiin ratkaisua juutalaisongelmaan. Saksassa oltiin huolissaan, koska juutalaiset olivat ottaneet haltuun pankkitoiminnan, lehdistön, ylipistomaailman, taiteen jne. Pohdittiin, mitä voitaisiin tehdä ja kuinka ongelma ratkaista. Tätä Spingola pitää yhtenä syynä Dresdenin ”erikoiskäsittelylle”. Lisäksi hän pohtii, olisiko tuosta saatu eräänlainen pyhä päivämäärä goyimien vastaisten rikosten tekemistä varten koston merkiksi. Dresdenissä oli myös Saksan luonnonlääketieteellisen tutkimuksen keskus ja myös muun terveydenhoitoalan tutkimuksen tärkeä keskus. Esim. syöpätutkimuksen, jonka tulokset juutalaiset halusivat tuhota. Lisäksi arvokas asiakirja-aineisto tuhoutui esim. Saksan historiallisista tutkimuksista. Se selvitti myös juutalaisten oikeaa alkuperää ja eurooppalaisten. Mitä ilmeisimmin juutalaiset oli havaittu kasaareiksi ja paljon muuta mielenkiintoista.

  Ylipäänsä se, että juutalaiset vihaavat saksalaisia niin paljon herättää keskustelijoissa kysymyksiä. Spingolan mukaan saksalaiset ovat aina tasokasta väkeä. Talmudin ohjeiden mukaan parhaat ei-juutalaiset tulee tappaa. Saksalaiset ovat niin eettisiä ja tunnollisia sekä koulutettuja ja kyvykkäitä.
  Olivat jo 1700-luvulla. Heissä on ilmeisesti Spingolan mukaan kykyjä ja ominaisuuksia, joita juutalaiset pelkäävät. Siksi Saksan kansan ja kulttuurin tuhoa ollaan viemässä loppuun kaikin tavoin. Myös saksalaista alkuperää olevia muun maan kansalaisia vihataan ja he ovat targetteja. (Samoin seuraavana vuorossa ja suuren vihan kohteina ovat kaikki länsimaat ja ns. valkoinen väki. USA on hyvin vihattu ja myös se on suuren aggression kohteena. Ilmeisesti kaiken hyvän lisäksi maa on vaikea alistaa vapausperinteiden vuoksi. Ilmeisesti keskustelijat olisivat yhtä mieltä myös tästä).

  Vilaukselta katsoin muutaman hetken ajan dokumenttiohjelmaa ”Venäjän vapain mies”. Siinä sanottiin, että Stalin tuhosi Venäjää ja tasokkaita ihmisiä. Stalin ei myöskään omin avuin voittanut sotaa jne. Tästä tulikin mieleeni, että Stalinin suuret puhdistukset ja joukkotuhonnat olivat silkkaa talmudismia. Kuvioon sopi jotenkin, että juuri Venäjällä harjoitettaisiin aivan kauhistuttavaa hallintoa. Maahan oli tosiasiallisesti vapaamuurarien yhteiskuntakokeilun koekenttänä ja sen avulla estettiin Venäjän nousu liian mahtavaksi. Vastaavasti tehtiin Kiinalle. Molemmissa maissa murhattiin aina paras aines suureksi osaksi, vaikka tietysti paljon huonoakin ja kaikkea siltä väliltä. Esim. Uuden maailmanjärjestyksen kartassa vuodelta 1942 suunntellaan selvästi, että Venäjä ja kommunismi olisivat kaikesta huolimatta vain kakkosena ja USA olisi uuden järjestyksen voimaväline. Suuret massamurhat sopivat tähän ajatukseen. Sopivasti murhattiin kaikki, jotka eivät totelleet. Sivistyneistö murhattiin ja juutalainen intelligentsija otti vallan. Voi kysyä, kuinka paljon juutalaisia jäi valtaan vaikuttamaan yhteiskunnan eri tasoille kaiken jälkeen. Ilmeisesti myllytyksen jälkeen oli varaa löyhätä otetta. Myös Kiina on ollut kovassa komennossa ja on edelleen. Se on kokenut suuria tuhoja hallitsijoidensa taholta, mutta olisiko nyt tilanne sellainen, että jompikumpi tai molemmat siirtyisivätkin ihmiskunnan johtajan asemaan? Onko toisinajattelijoita eliminoitu tarpeeksi? Sopivia ihmisryhmiä? Säilyykö ote?

  Stalinin juutalaisvanoja ei ollut. Lännessä on aina vaahdottu sellaisista, jotta totuus ei paljastuisi. Stalinin juutalaisuhrien määrä on väärennetty monessa teoksessa. Solzhenitsyn ja moni muu osoittaa juutalaisten olleen etuoikeutettuja ja johdossa koko ajan. Hän on tosin varovainen ja puhuu peitellysti etenkin Stalinin jälkeisen ajan osalta. Tiedämme juutalaisten suhtautuneen vähintään salarakkaasti Neuvostoliittoon myös kylmän sodan aikana. Stalinin puhdistusten aikana NL oli erittäin pidetty ja maailman juutalaiset pitivät siitä yleensä eniten kaikista maailman maista. Heillä oli verkostonsa
  ja tietolähteensä joka tapauksessa. He eivät ikinä suhtautuisi myönteisesti valtioon, jossa juutalaisia vainottaisiin tai yleensä kohdeltaisiin kuin muita. Koska heitä suosittiin myös Stalinin aikana, he tukivat kommunismia. Mutta kommunismi oli heidän juttunsa ja myös NL heidän johtamansa. Siten he myös tiesivät asioiden tilan ilman muuta ja salasivat sen muilta. Tietysti vain johtoporras tiesi kaiken, mutta monet vaistosivat ja joka tapauksessa tietysti tiedettiin enemmän kuin goyimien paroissa. Paljon enemmän.

  Täällä liittyen juutalaisesta vihasta amerikkalaisia ja kaikkia länsimaalaisia tai kaikkia ei-juutalaisia kohtaan monta esimerkkiä. Hätkähdyttävä on tieto 28/10/2012 TruthMilitian radio-ohjelmassa, jossa 2. tunnila puhutaan videosta, jossa Mossadin miehet murhaavat amerikkalaisia sotilaita tarkka-ampujina Irakissa. 400 amerikkalaista on ammuttu ja videon oli tarkoitus esittää muslimien vihaa. Video oli kuitenkin editoitu Tel Avivissa ja tarkka-ampujien varusteet osoittivat ampujat Mossadin miehiksi. Yksi olisi jopa jäänyt kiinni ja siten tietysti taas mahtikäskyllä vapautettu. Kaikki oli selitetty ”vahinkona”. No kaikki nuo ryhmäthän pyörivät juutalaisten Mossadin/CIA:n ohjauksessa ja asevirrat kontrolloivat samat tahot ja rahat asekaupoista keräävät tutut tahot jne. Kuvio on hirvittävä tässäkin, kuten kaikissa muissakin sodissa Jew World Orderin puolesta. Juutalaiset lähettävät vasallikansojensa helootit sotimaan puolestaan ja maksamaan sotimisensa. Kuin rituaalisesti he nostavat sotilaita vastaan armeijoita ja ampuvat itsekin heitä näissä järjettömissä sodissa Jew World Orderin puolesta. Voiko sanat riittää kuvaamaan näiden psykopaattien rikollisuutta ja hulluutta? Keskustelijoiden puhe Israelista kriminaalien pesänä on liian valju. Paljon kertoo maailman tilasta tosin se, että jos juutalainen tekee rikoksen jossain, hän voi paeta Israeliin eikä häntä syytetä. USA:ssa juutalainen usein pääsee rangaistuksetta. Lisäksi siis juutalaisvastaisia varten on jo laki Israelissa sinne maailmalta teloitettavaksi vaatimisesta.
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/kampf.html
  Tässä englanniksi Mein Kampfin kuvaus isosta valheesta. Kyseessä on wikin lainaus, joten tarkistan omasta suomenkielisestä kirjastani vielä myöhemmin tekstin: ”All this was inspired by the principle – which is quite true in itself – that in the big lie there is always a certain force of credibility; because the broad masses of a nation are always more easily corrupted in the deeper strata of their emotional nature than consciously or voluntarily; and thus in the primitive simplicity of their minds they more readily fall victims to the big lie than the small lie, since they themselves often tell small lies in little matters but would be ashamed to resort to large-scale falsehoods. It would never come into their heads to fabricate colossal untruths, and they would not believe that others could have the impudence to distort the truth so infamously. Even though the facts which prove this to be so may be brought clearly to their minds, they will still doubt and waver and will continue to think that there may be some other explanation. For the grossly impudent lie always leaves traces behind it, even after it has been nailed down, a fact which is known to all expert liars in this world and to all who conspire together in the art of lying. These people know only too well how to use falsehood for the basest purposes. From time immemorial, however, the Jews have known better than any others how falsehood and calumny can be exploited. Is not their very existence founded on one great lie, namely, that they are a religious community, where as in reality they are a race? And what a race! One of the greatest thinkers that mankind has produced has branded the Jews for all time with a statement which is profoundly and exactly true. Schopenhauer called the Jew ”The Great Master of Lies”. Those who do not realize the truth of that statement, or do not wish to believe it, will never be able to lend a hand in helping Truth to prevail.”

  Kuten tekstistä ilmenee, Hitler ei suinkaan puhu itsestään, kun hän kuvaa ns. Ison Valheen tekniikkaa. Ehei, hän puhuu juutalaisista ja etenkin juutalaisesta lehdistöstä ja aivopesukoneistosta (muistan sen, koska olen lukenut kaksi kertaa kirjan). Ihmiset eivät osaa arvata, että jokin taho voisi yrittää heidän täydellistä petkuttamistaan joka asiassa. Itse asiassa he eivät ymmärrä, että joku voisi haluta ja tavoitella sellaista valta-asemaa kuin mitä juutalaisilla on nyt. Ja heille ei saisi kai enää Suomessakaan sanoa, että heillä on se valta-asema. Koska Talmud on salattu ja juutalaisten rikoksista ei saa puhua, ihmiset eivät myöskään osaa kuvitella, että jokin voisi olla niin paha kuin mitä talmudistit ovat. Siksi he pahaa-aavistamattomina uskovat valheet. Tyylilleen uskollisina juutalaiset aivopesijät valehtelevat, että Hitler ja Göebbels olisivat puhuneet omasta taktiikastaan ja valeopposition taholla on erityisen suosittua kellokkaiden perässä toistella, että eliitti olisi kuin Hitler ja natsit (ei tietenkään oikeasti sentään, hehheh, koska laki kieltää jo suhteellistamasta natsien pahuutta monessa maassa eikä se oikein sovi täälläkään eikä heihin muuten viitattaisikaan) ja että he muka olisivat ilmoittaneet oppinsa tällaisiksi. No tätähän on tietysti turha aina uudelleen selvittää, koska vastassa on ison valheen uhri, joka ei valheiden verkossa uidessaan pysty käsittämään asioita, vaikka hänelle lyötäisiin faktat joka aisasta pöytään. Hän ei pysty luottamaan kuin auktoriteetteihin ja hän ajattelee, että ”eikö sentään kaikelle olisi jokin selitys.” Lisäksi ajatellaan, että ”kun ne kerran ovat yleisesti sellaisiksi ajateltuja ja muutenkin kauheita, niin viesti menee perille näin”. Eikä yhtään raksuta, että tuskin mitään asiaa palvelee valehtelu ja että asiat ovat hyvin pielessä, jos valhe vallitsee. Mutta kun pahiksen leima on ja kuitenkin ainakin jotain pahaa on pakko olla tapahtunut, kun isoa valhetta ei yleensä kokonaan torjuta, vaan ajatellaan usein myös, että ”kai siitä jotain on totta oltava”. Siten ylenkatsottujen pahisten lyöminen on muka ”hyvää tarkoittavaa” tai että ainakin sellaisen voi ajatella sellaiseksi eikä asiassa olisi vikaa. Ei tajuta edes harkita vaihtoehtoa, että jospa kaikki olisikin 100 % valhetta. Ilmeisesti esikuvat puuttuvat ja tieto. Muutenkin voisi ihmetellä, kun näyttäisi olevan aika moiset ryöväykset menossa valheiden perusteella ja kuinka ihmeessä kaikkia saksalaisia ja natseja/ss-miehiä voidaan mustata miten vain ja että kuinka ihmeessä muiden rikokset unohdetaan aina ja kuinka ihmeessä muut voivat olla mielestään natsien yläpuolella.

  Tämän blogin Facebook sivusto sensuroitiin hiljattain. Tästä huomaamme, miksi juutalaiset pakottavat ja ohjaavat massat mustaamaan saksalaisia ja paasaamaan isoja valheita. Ei saa paljastua, että hirveät rikokset tehtiinkin saksalaisille ja että Hitler ei sotaa halunnut, vaan omistautua rakentamiselle ja arkkitehtuurille. Saksa ei ollut sotaan syyllinen eikä sitä aloittanut. Ensimmäiset laukauksetkaan eivät olleet saksalaiset, vaikka suurempi operaatio olikin pakotettuna pakko tehdä, sekin oikeastaan yhtä aikaa käytännössä Puolan kanssa. Ja kuka olikaan kaiken takana?  

  Thüringenin teemaan sopii nimim. moloxin kirjoitus Kauppalehden foorumilta: ”

  (> niin mitä tehdään pankkien haltuun joutuneille> kiinteistöille kun potentiaalisten ostajien joukko> pienenee?)

  Ne voidaan yhtiöittää ja sen jälkeen ihmiset asuvat vuokralla. Vuokralainsäädäntö tulee olemaan sen verran tiukka ja omistajan pussiin pelaava, että jos olet persona non grata taikka muuten vain vääriä mielipiteitä ympärillesi huuteleva niin sinulta menee äkkiä vuokrasopimus alta.

  HOME OWNERSHIP A THING OF THE PAST
  http://100777.com/nwo/barbarians

  Privately owned housing would become a thing of the past. The cost of housing and financing housing would gradually be made so high that most people couldn’t afford it. People who already owned their houses would be allowed to keep them but as years go by it would be more and more difficult for young people to buy a house. Young people would more and more become renters, particularly in apartments or condominiums. More and more unsold houses would stand vacant. People just couldn’t buy them. But the cost of housing would not come down. You’d right away think, well the vacant house, the price would come down, the people would buy it. But there was some statement to the effect that the price would be held high even though there were many available so that free market places would not operate. People would not be able to buy these and gradually more and more of the population would be forced into small apartments. Small apartments which would not accommodate very many children. Then as the number of real home-owners diminished they would become a minority. There would be no sympathy for them from the majority who dwelled in the apartments and then these homes could be taken by increased taxes or other regulations that would be detrimental to home ownership and would be acceptable to the majority. Ultimately, people would be assigned where they would live and it would be common to have non-family members living with you.

  This by way of your not knowing just how far you could trust anybody

  (> Ja miten nämä ns suuryritykset sitten oikein tekevät kannattavaa bisnestä jos miltei kaikki ovat köyhiä kuin kirkon rotat ja rahavarat ja omaisuus ovat keskittyneet pienelle eliitille?)

  Miten se menikään Neuvostoliitossa? Teollisuus tullaan keskittämään maailman eri osiin. Jokaiselle alueelle annetaan globaalissa mittakaavassa oma tehtävänsä. Hetken päästä asumme kommunistisessa järjestyksessä. Se on testattu ja havaittu toimivaksi.

  SHIFTING POPULATIONS AND ECONOMIES — TEARING THE SOCIAL ROOTS
  http://100777.com/nwo/barbarians

  But as you take away industry and jobs and relocate people then this is a strategy to break down conservatism. When you take away industry and people are unemployed and poor they will accept whatever change seems, to offer them survival, and their morals and their commitment to things will all give way to survival. That’s not my philosophy, that’s the speaker’s philosophy. Anyhow, going back to industry, some heavy industry would remain, just enough to maintain a sort of a seed bed of industrial skills which could be expanded if the plan didn’t work out as it was intended. So the country would not be devoid of assets and skills. But this was just sort of a contingency plan. It was hoped and expected that the worldwide specialization would be carried on. But, perhaps repeating myself, one of the upshots of all of this is that with this global interdependence the national identities would tend to be de-emphasized. Each area depended on every other area for one or another elements of its life. We would all become citizens of the world rather than citizens of any one country.

  http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=217935&tstart=25&start=45

  Siinä joitain visioita. Tuon tyylin juttuja voi tulla. Globaali eliitti voi siirrellä väestöä tarpeen mukaan ja luoda sitä varten nälänhätiä säätä muokkaamalla, sotia ja konflikteja ym.

   

8 thoughts on “Poliittiset murhat

 1. http://grizzom.blogspot.com/2018/09/the-alan-buttle-radio-show-20180929.html

  Ainakin osaksi ihan mielenkiintoista pohdintaa. Tuleekinmieleen tuosta ja tuosta Allun linkistä, kuinka Magneettimedia tuntuu nykyisin joltain Verkkomedian putinistien kaappaamalta höpösivustolta. Siellä on Juutinen ja bongattu on myös Utria monta kertaa jopa artikelien puolelta. Omituinen nimim. Junnu ja miljoona samanhenkist kommentoijaa. Naurettavuuuden huipentumalta vaikuttaa otsikko ”Ranskakin myöntää, Venäjä syytön Ukrainan kriisiin”. Ranskahan on jo yli 200 vuotta ollut kommunistien ja rapparien vetämä naurettavuus. Perinteisesti myös N-liiton, Venäjän ja serbien vahva myötäilijä. Nyt siis haluaa lähentyä Venäjää. Ukrainan kriisi oli nimenomaan Venäjän syytä. Janukovichin kautta toteutettu maan syömisyritys on nimenoimaan mahdollistanut maan syöksemisen tuhoon. Selvästi supervaltojen yhteisprojekti. Itse en edes pääse kommentoimaan sivustolle. En usko mihinkään ongelmiin, vaan kyse on sensuurin ja bannien peittämiseltä.

 2. Luin noista Kekkosen ajan huippusossuista eräästä toisesta kirjasta, jonka nimen olen unohtanut. Sama tekijä kuin Vennamosta ja Kekkosesta kertovalla kirjalla Vallan leppymättömät. Siinä mainitaan Liinamaan ja kumppanien kuolemat. Lyhyen ajan sisällä siis viisikymppiset sosdem-vaikuttajat kuolivat oudosti sydänkohtauksiin, juuri silloin, kun Kekkonen alkoi väsyä ja vallanvaihto oli edessä. Koivistosta oltiin siis leipomassa presidenttiä. Tupo-piireistä kuoli samaan aikaan myös Hetemäki, joka ei ollut sossu. Taisi olla kyse siis myös Kekkosen ajan huippueliitin siivoamisesta? Syystä tai tisesta. Yleensä näissä on liikaa tietoa tms. Koivistn aikanahan tuli suuri muutos ja alkoi nykyinen tuhokehitys. Kekkosen ajan politiikka meni uusiksi ja esim. Outokumpu ajettiin alas eli Suomen valtiollinen kaivostoiminta heti 80-luvun alussa

  • Niin. Täytyyhän talmud-eliitillä olla kuuliaiset kätyrit – jotka tottelevat. Valtiot ovat nykyään vain sitä varten, että rahaeliitillä olisi toimiva koneisto valmiina kaiken kontrollia varten. Se on jo käytössä siis. Standardit, säädökset ja lait ovat valmiina kansan (=orjalauman) kontrollia varten. Tuskin valtioita siksi mihinkään lakkautetaan. Neuvostostoliitto versio 2 on jo nyt täällä käytössä.

   Valtio, lippu, puolueet, ja demokratia ovat hyvä kulissi kansan hämäämiseksi ja valtio on valmiiksi toimiva kontrollikoneisto eliitille. Aivan sama mitkä puolueet sitä johtaa, kunhan ne ovat kuuliaisia rahaeliitille. Valtionkoneiston avulla kapinat ja toisinajattelijat yms. on helpompi pistää kuriin – kuten kaikkialla nyt. Orjajoukon hallinta on helpompaa valtiollisen kontrollin ja sen velkarahajärjestelmän avulla – kuin ilman sitä. Pistetään orjat itse maksamaan mm. majoituksensa ja kaikki muukin velan ja verojärjestelmän avulla. Tuloverohan tuli Suomeen alunperin valtiovelan lyhennystä varten. Hengellisesti tarkastellen tämä on tätä:
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/

 3. Kiitos NOVOIJUKU tästä todella silmiä avaavaa keskustelua ja latasin noista jokaisen koneelle koska tollaset radiot ohjelmat poistetaan hyvin nopeaa yleensä! Eli tuo kauan sitten neuvostoliiton aikainen ase ym muu sopimus on edelliinkin voimassa venäjän ja syyrian välillä!!!! Ja vahvasti uskon kun rupean selvittämään noiden venäläisten ase yhtiöiden omistajia jotka myy ”venäläisiä” aseita syyriaan, niin LUULEN vahvasti että melkeinpä 100% kyseisten yritysten omistajista ovat niin sanottua valittua kansaa!! Mitä syvemmälle pureutuu pedofiiliaan ja kansanmurhiin ja kaikkeen mailman sairaimpaan saastaan, niin lähes poikkeuksetta taustalla häärävät judenit!!

  Eli asia alkaa olla putinin osalta loppuun käsitelty, kunhan tapattavat gojimeita ja tekevät sillä vitusti rahaa niinkuin normaali käytön talmudisteilta!! EI OLE VÄÄRIN SANOTTU ETTÄ KAIKKI 100% ASIOISTA ON VALHETTA KUUSSA KÄYNNISTÄ YM IHAN KAIKKEEN MUUHUN! JOKA NYT PÄIVÄN SELVÄ ASIA TAI KANSAINVÄLINEN AVARUUS ASEMA JA KAS KUMMAA KAIKKI ASTRONAUTIT OVAT VAPAAMUURAREITA :). vITTU NE VEDETTÄÄ LAMMASLAUMAA JA LUJAA!!

  Kuinka sairaaksi kaikki on osoittautunut viimeisten 8v tutkimuksien jälkeen ja ajattelee että näillä yrittäis ihmisiä herättää niin 99% tilttaisi lopullisesti!! mutta joo kiitos tuosta grizzomista voijukulle!!

  Tuossa se sopimus neuvostoliiton ajoilta:

  https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP85T00353R000100290001-4.pdf

  http://grizzom.blogspot.com/2018/09/the-alan-buttle-radio-show-20180929.html

 4. novoijukulle mistä löysit tuon grizzomin alun perin kun en youtubesta löytänyt! Todella hyvää tavaraa ja järkeensä käypää!! Itse kuuntelen noin 30 kpl youtube kanavia ja yritän yhdistellä eri palasia kohdalleen ja päästä näiden jutku psykopaattien mieleen ja ymmärtää miten he asian ajattelevat! Brendon o connell, know more news, talpiot talk, handsome truth, logosmedia, johnny cat ovat todella hyviä youtube kanavia ja jokunen muukin! patrick slattery ym muut! Mutta kuitenkin yksi parhaista analyyseista! Olen jokusen vuoden lukenut myös alt market sivustoa vaikka jutkua ikinä nimeäkään! Onhan näitä iso liuta ja rupeaa olemaan liikaakin ei aika meinaa riittää kaiken seuraamiseen!!

  Mutta joo kiitos hyvästä linkistä!

  alla aika hauska:) Ihmekun ei ole hyökätty kovemmin häntä vastaan!!

  https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/professori-kutsui-juutalaisia-talmud-kahjoiksi-

  ”Juutalaiset varmasti ovat erityinen, erityisempi kuin mikään muu ihmisryhmä. He ovat perustaneet kaikkein rasistisimman uskonnon, johon yhdistyy suora perimyslinja heidän Jumalaansa antaen heille lupauksen maasta, orjia, omaisuutta, luvan tappaa ei-juutalaisia.”

  ”Seuraamalla näitä uskonnollisia kappaleita, jotka on kuvattu heidän Talmudissaan… nämä Jumalan valitsemat kahelit ovat perustaneet kavalalla petoksella nykymaailman kaikkein äärifasistisimman yhteiskunnan…”

  Muun muassa näin on kirjoittanut Aalto-yliopiston molekyylisen biofysiikan professori Paavo Kinnunen julkisessa Facebook-profiilissaan.

 5. Kansa tarvitsee shokkihoitoa sillä itsekin aikoinaan heräsin ja sitä on vielä tulossa sillä isämme on meille sen luvannut.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s