Mielikuvien sota, osa 2


Tämä on jatkoa , osalle 1.

Nyt kun viruspelot jylläävät maailmalla, niin onko kukaan kiinnittänyt huomiota siihen kuinka paljon on jo valmiiksi tehty tv-viihdettä joissa pelotellaan virusepidemialla?

Elokuva nimeltä ’Coronavirus’ ilmestyi JO vuonna 2013 Meksikossa DVD:nä. Sattumaa ?

Image

Lisäksi sarjakuvassa “Asterix and the Chariot Race“ mainitaan koronavirus JO vuonna 2017 !!!

https://yle.fi/uutiset/3-9891803

”Asterix-sarjakuva-albumi Kilpa-ajo halki Italian (2017) on poskettomalla tavalla edellä aikaansa (todellakin! toim. huom). Siinä Asterix ja Obelix osallistuvat suureen hevosvaunukilpailuun ja saavat vastaansa voittamattomana pidetyn ja naamion taakse piiloutuneen kuljettajan. Hänen nimensä on Coronavirus. ” – https://yle.fi/aihe/artikkeli/2020/03/19/aina-vain-vaki-kailottaa-coronavirusta-alkaa-ottaa-nuppiin-asterixissa

Ohessa lista näistä melko suosituistakin tv-tuotoksista, joiden aiheena on virus ja vastalääke :

Epidemic Movies and TV Shows

https://www.imdb.com/list/ls072074896/

Television series about viral outbreaks

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Television_series_about_viral_outbreaks

Useimmiten noiden tv-viihde tuotosten juoni menee niin, että suurin osa ihmiskunnasta saa jostain labrasta tms. karanneen virustartunnan ja kuolee flunssan kaltaiseen tautiin tai joutuu karanteeniin tms., tai muuttuu zombiksi. Usein kuitenkin jotkut yksilöt ovatkin yllättäen immuuneja tälle virukselle ja sitten tiede kehittää näiden verinäytteiden perustella vastalääkkeen (rokote) ja maailma pelastuu.

Asiallisesti ottaen nuo leffat ovat tietenkin silkkaa mielikuvitusta. Niiden tarkoitus on aivopesu, eli saada ihmiset uskomaan, että joku virus voisi aiheuttaa joukkotuhon.

Wikipedian mukaan virus EI OLE edes orgaaninen aine. Hyvin aivopesu on kuitenkin toiminut – ja iso osa jopa ns. vaihtoehtomediasta on täysillä mukana tässä pelottelussa – taas kerran. Ei mitään omaa ajattelua taaskaan.  99% väestä ei ole edes koskaan kokenut tai nähnyt tätä uhkaa, tai virusta missään muualla kuin televisiossa. Viruksesta ei ole edes kunnollista mikroskooppikuvaa. Vain tietokoneella tehtyjä mielikuvituskuvia – kuten tässä alla. Aidoissa elektronimikroskooppikuvissa ei ole värejä – ne ovat mustavalkoisia.

Nuo elokuvat ovat silkkaa mielikuvamarkkinointia kuin suoraan oppikirjasta. Rokotemarkkinointia parhaimmillaan mieliimme syötetyn kuolemanpelon avulla. Poikkeuksena ovat aidot sydämen Kristityt joita nämä ”tieteen” mielikuvitustarinat eivät eksytä :  Matteus 24:24, ja he ovat myös irti kuolemanpelon orjuudesta Hepr. 2:14–15.

Ohessa listaa myös niistä tv-tuotoksista joissa pelotellaan ydintuholla, eli promotaan yhtä toista suurta tieteen eksytystä, nimeltä atomiteoria :

List of nuclear holocaust fiction

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear_holocaust_fiction

Jos, kiinnostaa niin ohessa tästä mielikuvien luomisesta tarkemmin. Kun asian ymmärtää pystyy tunnistamaan monia valheita, mitä tulee jo pelkästään median välityksellä silmien eteen.

Yksinkertaisesti sanottuna : Jos jotain tarinaa oikein isolla panoksella (esim. tuollaisten elokuvien keinoin) meidän mieliimme tuputetaan – siihen täytyy olla jokin syy.  Mieti – mikä se syy voisi olla ? Onko siinä tarinassa silloin jotain mätää ?

10 thoughts on “Mielikuvien sota, osa 2

 1. Pelolla hallitaan toki tätä virus pelkoa levitetään myös talousromahdusta varten että pankkiirit jotka systeemin romauttavat pääsisivät kuin koira veräjästä ja ilmoittavat että talous romahti viruksen takia vaikka todellisuudessa nykyinen juutalaiseen velkaan perustuva rahajärjestelmä romahtaa ennen pitkään! Toki ajavat TAAS Kerran gojimit vararikkoon ja ostavat yritykset ym muuta omaisuutta pilkka hintaan! Kuin Venäjällä juutalaiset oligarkit ryöstivät lähes kaiken venäläisten omaisuuden!

  Mutta LAMMASLAUMA katsoo MTV3 masonic tee een pöllö uutisia ja putousta!

  Usko loppunut jo vuosia sitten tähän paska sakki! Varmaan menevät iloissaan jopa sotaan kun ollaan niin vitun isänmaallisia eikä edes viittitä hetkeä kuunnella kun yrität sanoa että kaikki sodat ovat juutalais pankkiirien tekosia/aikaansaannoksia!

  Mutta gojimi pysyy idioottina niin kauan kunnes sähköt katkaista tai ei saa kaupasta enää pullaa ja maitoa sen se valitettavasti vaatii edes oman lapsen joukkoraiskaus ei saa silmiä auki juutalais kysymykseen ja huuto muslimeista jatkuu! KETÄ VITTU ON MAAHANTUNKEUTUMISEN Takana? Onko se ihmisen niin vaikeaa ymmärtää!

 2. Sieltä ne juutalais/vapaamuurari gulakit sitten tulivat liian moni näki läpi kusetuksen ja maanpettureiden oman turvallisuuden takia kansaa vastaa poikkeustila lait näin ei pääse muodostumaan uhkaa vapaamuurari eliitille!

  Urho tekemistä minkään korona viruksen kanssa joku tekosyy oli pakko keksiä! toki goyim lauma on täysin ulapalla mitä tapahtuu tapansa mukaan!

  Freemason 33 corona hoax!

 3. Joo ei mitään suhteellisuudentajua. Normaalisti kausi-infuenssaan kaatuu enemmän jengiä mitä nyt – ja mistä sen erottaa mikä se tauti milloinkin on? Tällekään ei varmasti ole olemassa mitään tieteellistä testiä, jolla sen voisi todentaa esim. verikokeella. Ja huom. nämä samat tahot (mm. THL) valehtelivat meille silloin aikoinaan myös sikainfluenssasta – silkkaa huijausta sekin loppujen lopuksi oli.

  Luin tälläisesta kirjasta, että virusta ei ole vielä 2000 -luvulle mennessä saatu kuvattua, edes elektronimikroskoopilla ja että todennus muutoinkin on hyvin epämääräistä. Kirja löytyy kyllä ilmaiseksikin netistä, mutten viitsi linkittää piraattisivuille.
  https://www.amazon.com/Virus-Mania-Continually-Epidemics-Billion-Dollar/dp/1425114679

 4. Onneksi Suomessakin on näköjään muutama, jotka ymmärtävät missä mennään. Olen tutkinut koronahuijauksen samaan tapaan kuin holohoaxin aikoinaan: eli perusteellisesti. Huomasin jo maaliskuun alussa, että koko virusteoria on kusetus, pelkkä Rockefellereiden keino tehdä rahaa ”näkymättömällä vihollisella.” Ja lietsoa paniikkia.
  Nykyään uskon flunssan olevean kehon detoxkuuri, keino puhdistautua myrkyistä. Huomaahan sen jo syömällä terveellisesti Heikkilän dieettillä, ettei flunssaa tule.

  Korona vei ihmisiltä kyvyn ajatella omilla aivoillaan, niinkun aivan täydellisesti. En enää pysty käymään twitterissä, koska siellä on aivan sairas persujen lietsoma koronahystetia päällä. Jopa eräs kansallissosialisti kirjoitti siellä taannoin: ”ei tämä korona ole, mikään hoax. Jo pelkästään Italian tilannetta seuratessa olen huomannut sen olevan totta.”
  Teki mieli kysyä, että mistä olet seurannut Italian tilannetta? Eli valtamediasta ja Italian hallituksen kuolintilastoja, jotka on 100%:sesti väärennetty? 6- miljoonan juutalaisen huijauksen jälkeen, pitäisi olla skeptisempi kaikelle, ymmärtää, ettet voi luottaa missään asiassa valtamediaan, ikinä!

  Mutta ei; täydestä toi huijaus on mennyt läpi lähes kaikkiin suomalaisiin. Laurio on oikeassa: tämä kansa on toivoton tapaus ja kaikki tulee tuhoutumaan. Ajattelin, että voisin jonkun videon kuvata virusteoriakusetuksesta mutta onko siitä kitään hyötyä, kun ihmiset on näin aivopestyjä?

  Olen pahoillani, että vahingossa sohasin alapeukkua tämän kirjoituksen yläkulmasta! Tarkoitus oli todellakin yläpeukuttaa!

 5. Ihmiset on todella aivopestyjä – ehkä television ansioista ? Tätä on tullut kummasteltua, että miksi tän pandemian tapahtumat etenee niinkuin noissa monissa Netflixin viruspandemia -sarjoissa? Noin suunnilleen, lievenpänä ehkä toki. Ei niitä sarjoja ihan vain viihteeksi ole tehty. Niillä on tarkoitus. Tarkoitus on virittää ihmisten päihin ajatus virusten olemassaolosta. Stephen Kingin Tukikohta 90-luvulla oli monille hyvin voimakas mielikuvien luoja myös. Ja yliopistokoulutus tottakai tukee näitä tieteisfantasioita.

  Olen tehnyt havainnon, että peruskoulu tasapäistää ja yliopisto sekopäistää.

  Nyt juoneen yritetään sovittaa tuota 5G:n ja virusten yhteyttä. Samalla kun liskomies David Icke sotkee aitoa skeptismiä minkä kerkiää. Mun mielestä tämä 5G:n ja koronaviruksen yhteys on fuulaa. Kuvio on samankaltainen, kuin muutama vuosi sitten NASA -kriitikkojen kimppuun hyökättin litteän maan teorioilla. Flat Earth -liike ikäänkuin kaappasi Nasa-skeptismin. Kannattaa yrittää tunnistaa nämä kritiikin vesityskeinot. Sama tapahtuu politiikassa valeopposioiden keinoin.

  Mitähän miehiä nämä Pasteur ja Béchamp olivat ? Onko heidän teorioissaan mitään perää ?

  Onko tämä virusteoria sitä samaa, jota kuvaillaan eräässä ’katekismuksessa’ näin:

  ”Puhukaa ja toimikaa itsevarmasti, tarmokkaasti ja aggressiivisesti, hämmästyttäen ja yllättäen. Enemmän melua ja sanallista helinää, enemmän epäselvää ja pseudotieteellistä. Luokaa teorioita, hypoteeseja, suuntauksia, koulukuntia, realistisia ja epärealistisia menetelmiä – mitä poikkeavampia, sen parempi! Älkää antako sen häiritä, ettei näitä ideoita kukaan tarvitse; älkää välittäkö siitä, että ne unohdetaan huomenna. Uusi päivä tulee ja samoin tulevat uudet ideat. Tässä esiintyy henkemme voima, itsemääräämisemme, ja siinä on ylemmyytemme. Antakaa gojimin maksaa laskumme. Raapikoot he päitään etsiessään kehittämiemme ideologioiden logiikkaa; etsikööt ja löytäkööt niistä jotain, jota niissä ei ole. Huomenna annamme uutta pähkäiltävää heidän primitiivisille aivoilleen.” – Lähde: Neuvostoliiton juutalaisten katekismus; http://www.magneettimedia.com/neuvostoliiton-juutalaisten-katekismus-osa-1/

  Esim. atomiteoria on just tota. Modernia alkemiaa, koska ydinreaktoreissa syntyy uusia alkuaineita ja vaikka mitä voi tapahtua sitten sen säteilyn kanssa. Jepjep.
  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/17/atomipommiuskonto/

 6. Niin. A.Heikkilän ketodieetti todellakin toimii – käytännössä kokeiltu. Migreenit yms. helpottaa. Kannattaa lukea Antti Heikkilän – Lääkkeetön Elämä -kirja. Meille syötetty viljaperunasokeri -moska aiheuttaa monta sairautta. Hiilarit ovat se ongelma.

  Kokojyvätuotteissa ei ole mitään erityisen terveyttä edistävää (lisäät vain hiilarien saantiasi niillä) ja paljon parjattu kolesteroli on vain hyväksi. Lihansyönti on pakollista, koska Esim. ihmisen aivot ovat rakenteeltaan enimmäkseen kolesterolia. Eli mitä tapahtuu kun vähennät kolesterolin saantia? Saat aivosairaudet, dementia, yms. Rasvattomat kevytuotteet ovat humpuukkia. Rasvaton maito on värjättyä vettä.

  Low cholesterol is dangerous

  Lääkkeetön Elämä -kirja

  Myös Tomi Kokon 30-päivän ihmiskoe dokumentti on valaiseva tietopaketti. Oheessa oleellisin: Mites ne margariinit??

 7. Juuri näin. Noista Pasteurista&Bechampista olen katsellut tubesta Yummy Mummyn videoita. Tri. Yummy tietää paljon viruksista (=hoax) muttei maailman historiasta niinkään. Lisäksi hän uskoo, että 5g on ainakin osasyy siihen, että ihmiset sairastuu.
  Hiilarit on muuten mullekin myrkkyä. Mulla krooninen migreeni, allergia ja astma häviää lähes kokonaan, kun syön Heikkilän ohjeilla. Lääkkeet voin jättää syömättä kokonaan; mutta heti, jos syön sokeria tai vehnää alkaa päänsärkyputki, joka saattaa kestää jopa 3 päivää.

  Heikkilähän muuten muutti pois Suomesta, koska täällä on niin sairas ilmapiiri ja kaikelle viralliselle totuudelle uskollinen kansa. Olen Heikkilän kanssa samaa mieltä. Häntä parjattiin vuosia Suomessa vain sen takia, että moni ihminen löysi terveellisen ravitsemuksen ja ruokavalion itselleen ja lääke-, sekä elintarviketeollisuus tunsivat itsensä uhatuiksi.

  Bill Gates on puuhaamassa myrkkyruisketta, kuten myös kuulemma Israelin psykopaatit. Gates on sanonut suoraan julkisissa puheossaan, että maailman väkilukua on vähennettävä parilla miljardilla. WHO: n johtaja on kommunistisen terroristijärjestön ex- jäsen, joka on tehnyt parin miljoonan (Amhara-kansan) kansanmurhan ja lisäksi tehtaillut jotain koleraepidemia huijaksia Etiopiassa. Tri. Tedros ei ole oikeasti kai edes lääkäri.

  Bill Gates on rokottanut miljoonia kehitysmaalaisia lapsia ja siitä on seurannut tuhansittain kuolemia, sekä muistaakseni Intiassa ja Afrikassa rokotteista on löytynyt steriloivaa ainetta.
  Amazing Polly on Q- anon uskovainen (mikä on naurettavaa, mutta hän on erinomainen taustatutkija ja tietojen tonkija). En ole aiemmin seurannut häntä, joten en tiedä mihin kaikkeen muuhun hän uskoo mutta tämä video oli erinomainen juurikin psykopaatti Bill Gatesista.

  Luulen, että Polly on hyväuskoinen, hyväsydäminen osittain harhaan johdettu kristitty, joka uskoo että Trump on hyvä ihminen, vaikka Trump on kovanluokan sionisti ja luultavasti samanlainen pedari, kuin muutkin johtavan globaalin eliitin jäsenet.

  CDC: n mukaan zombiet on yksi uhka, joka voi uhata ihmiskuntaa. https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

  Psykopaatit johtaa meitä ja elokuvateollisuus/tv/media on aivopessyt ihmisiä vuosikymmeniä virus/zombie elokuvilla- ja sarjoilla.

Kommentoi

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s