Virologia on taikauskoa. Koronatartunnat virheellisiä.


Tosiaan jos rokotteen mukana tulee sitä virusta, miksi sen saaminen luonnolisia teitä pitkin pitää ehdottomasti estää ?

 

Nykyisin uskotaan, että immuniteetin saat vain injektiona ottamalla rokote.

The Antibody Theory: http://whale.to/vaccines/antibody.html

The Dream and the Lie of Louis Pasteur by R. B. Pearson (originally Pasteur, Plagiarist, Imposter 1942) http://whale.to/a/b/pearson.html

TRI STEFAN LANKA

selvittää tuossa alla, että infektioteoria perustuu erehdykseen, josta on sittemmin tehty eksytys. Infektiopelottelua käytettiin muinoin jopa aseena.

Rokotteet perustuvat sille olettamalle, että ihmisen elimistö kehittää automaattisesti ns. vastamyrkkyjä (antibody =vasta-aine), saatuaan pienen annoksen jotakin osasta oletetusta taudin aiheuttajasta, esim.  ”viruksen antigeeneja” tai ”partikkeleita” injektiona sisäänsä. Tästä uskotaan kehittyvän immuniteetti ”oikean viruksen” aiheuttamaa tautia vastaan. Tämä uskomus on vanha, mutta edelleen käytössä. Ennen muinoin otettiin nestettä esim.  sairastuneen lehmän paiseesta, ja injektoitiin sitä terveisiin, uskoen niiden tulevan näin immuuniksi sille samalle taudille.  Tämän menetelmän toimivuudesta ei ollut mitään takeita, mutta tämän kaltaisen taikauskon perustalla rokoteteollisuus toimii tänäkin päivänä.

Ekat 42 min. on saatu tekstitettyä englanniksi, ja lisää voi lukea täältä. Koko esitelmää ei liene missään englanniksi ?

Varalinkki oheiseen videoon.

tässä linkki täyspitkään saksankieliseen videoon, jossa hän käy läpi nykyiset viruksista otetut em. kuvat., kelaa kohtaan 43 min. Hän ammattilaisena tunnistaa ne samoiksi kuin solut ja niiden osat. Kuvia orgaanisista aineista, joiden perusteella ei voi päätellä virusten olemassaolosta yhtään mitään. kohdassa 44:32 ”These particles here are normal components of cells.”, jne.

Mikä on totta ?

Harva kadunmies pystyy todentamaan mikä tässä virologia ´tieteessä´ on totta ja mikä ei. Tämän eksytyksen historia on pitkä ja lavea. Edes elektronimikroskooppilla ei ole saatu luotettavasti kuvattua kaikkia viruksia, joita vastaan olemme ottaneet rokotteita vuosien ajan. Esim. MPR eli tuhkarokko-, sikotauti- ja vihurirokkorokote, tai polio. Asia selviää kirjasta nimeltä Virus Mania.

Jopa tyypin 1 diabeteksen arvellaan kuulemma aiheutuvan viruksesta? https://www.diabetes.fi/yhteiso/ajankohtaista/ajankohtaista_arkisto/uutta_nayttoa_viruksen_osuudesta_tyypin_1_diabeteksen_syntyyn.5608.news
Ei haluta keskustella diabeteksen todellisesta syystä = sokerit, viljat, Hiilarit. Diabeteksen todellinen syy on tiedetty jo kauan.
https://kauppasuomi.fi/artikkelit/890/sokerit-pois-krooniset-sairaudet-kuriin/

Virus on pieni hiukkanen. Niitä mahtuu kuulemma 1000 kappaletta hiuksen poikkipinta-alalle. Ne aiheuttavat nykyään lähes kaikki taudit ja jopa talousongelmat. Nyt pitäisi hälytyskellojen soida. Pitäisi kysyä ”Mikä tässä tieteessä on totta ?” koska ”Falsus in uno, falsus in omnibus” englanniksi ”false in one thing, false in everything.” Virologia vilisee teorioita, joille ei ole koskaan esitetty empiiristä näyttöä.

Läheskään kaikkia viruksia joita vastaan on pakko ottaa rokote, ei ole saatu vieläkään kuvattua. Viruksen eristäminen on hyvin hankala prosessi, ja näitä menetelmiä on vaikeata toistaa, joka olisi tieteen teon edellytys. Virus ja vasta-aine -teorioiden perusteella kuitenkin kehitellään rokotteita ja tehdään toimia, jotka aiheuttavat vain harmia. Miksi koko virallinen yhteiskunta on tämän muinaisen taikauskon vallassa? Valehdellaan ja olevinaan torjutaan tauteja mielikuvitustarinoiden perusteella ja samaan aikaan puhutaan terveydestä. Irvokasta. Koko yhteiskunnan virallinen koneisto on pistetty kieltämään rokotteiden haitat. Tätäkin pitäisi ihmetellä. Mikä oikotie onneen rokote oikein on?  Vanhuksia kuolee myös luonnollisista syistä. Vanhuuteen. Jos näkymätön käsi ja irtisanomisen pelko pakottaa asiantuntijan kirjaamaan kaikki kuolemat nyt valheellisesti viruksen aiheuttamaksi,  ei ole mitään pandemiaa.

Labratestit eivät pysty luotettavasti todentamaan vasta-aineita

Virus on latinankielinen myrkkyä tarkoittava sana. ”Vasta-aine” eng. ”antibody”on siis ns. vastamyrkky. Tämä antiikkinen vasta-aine -ajattelu perustuu  olettamukselle, että tulet immuuniksi jollekkin haitalliselle aineelle (myrkylle) nauttimalla sitä pienin annoksin, koska elimistön immuunijärjestelmä kehittää tälle myrkylle ns. vasta-aineita. Näiden vasta-aineiden olemassaoloa ei ole koskaan luotettavasti todennettu. Vasta-aine ajattelu on taikauskoa. Esim. SARS-CoV-2 viruksen aiheuttaman korona taudin synnyttämän vasta-aineiden olemassaolon paljastavat RT-PCR labratestit ovat osoittautuneet epäluotettaviksi. Ohessa niistä;

Artikkeli 1 ”Government’s testing chief admits none of 3.5m antibody kits work sufficiently”. Britit saivat Kiinasta 3.5 miljoonaa huonoa testikittiä.

Artikkeli 2 the existence of SARS-CoV-2 RNA is based on faith, not fact.  Tässä artikkelissa kerrotaan, että koronatestaukselta puuttuu perusta “gold standard,” jota vasten RT-PCR testitulosta voi verrata. Nyt tuloksia ei voi verrata yhtään mihinkään. Tätä virusta ei ole löydetty puhtaassa muodossa ja  eristetty. Esim. raskaustestin tulosta voi sentään verrata oikeasti raskaana olevan testitulokseen, mutta tälle RT-PCR testille ei ole mitään perustaa mihin verrata. Tämä on fundamentaalinen ongelma. Sama videona: https://www.bitchute.com/video/wb5tkScQI1kE/

Joten uutinen jossa kerrotaan paikkakunnalla X olevan niin ja niin monta korona -tartuntaa on oikeastaan silkkaa arpomista. Luotettavaa menetelmää koronatartunnan toteamiseen ei ole.  

MUTTA, Ei hätää – Koira haistaa viruksen nopeasti ja ällistyttävän tarkasti ”sairastuneen” virtsasta !

Tätä vasta-aine teoriaa voi verrata alkoholismiin. Elimistö tulee sietokykyiseksi yhä suuremmille viina annoksille, jos sitä juo toistuvasti pitkän aikaa. Tai ihminen tulee ajan kuluessa sietokykyiseksi kofeiini -nimiselle myrkylle, juodessaan usein kahvia. Tämän sietokyvyn voi menettää menemällä pariksi kuukaudeksi kahvilakkoon.

Rokotteiden toiminta perustuu sille mielikuvitustarinalle, että ihmisen elimistö kehittää vasta-aineita (joiden olemassa oloa ei voi, eikä tarvitse todentaa), jollekin aineille tai viruksille, eli myrkyille tai ”viruspartikkeleille” ja näin immuniteetti syntyy. Puhutaan, että rokotteen mukana ruiskutetaan ns. heikennettyä virusta. Miten virusta heikennetään? Se joko toimii (kokonaisena) tai sitten se ei toimi (heikennettynä), jolloin se on pelkkää roskaa. Virologia on syvää taikauskoa – ei empiirisesti todennettavaa tiedettä.

”They take the result of a disease from the throat of a sick person and inject it into a horse—then take blood from the horse and claim that the horse made a protective substance that will be injected into a well person and prevent that person from the disease. That protective substance would be what they call antibodies. The poison they took from the persons throat was not the cause of the illness—it was the result of the illness. Waste– the body was attempting to eliminate. The big lie is that protective substances are made in the blood of the horse. Today these are called antibody’s. No one has ever seen an antibody, because they don’t exist. Try finding a picture of these antibody’s. Today I doubt if these criminals even inject anything into the animals at the lab–just say they do. ” http://www.shotsoftruth.com/hygeia-fact—fiction-how-the-medical-men-make-animals-sick..html

Sitä en tiennyt, että myös geeniteknologia on saanut alkunsa tästä infektio-teoriasta. Nykyään virukset toimivat kuulemma jo geenitasolla, onko ”myrkky ja vastamyrkky” -teoriasta luovuttu ja otettu käyttöön uusi päivitetty eksytys? En yllättyisi.

Ohessa hyvä video josta voi verrata onko tämä sama pandemia -näytelmä ollut käytössä jo sata vuotta sitten?

”The scam was used before. The 1918 Spanish Influenza Flu was caused by mass vaccination of the American troops. The soldiers brought that to Europe. Lots of lies about ”mortality rates, numbers, cases” to cover the truth up. The researchers could not figure out how the disease spreads, even using the human experiments conducted by the Public Health Service and the U.S. Navy under the supervision of Milton Rosenau on Gallops Island . They totally omitted the possibility of the pathogen being introduced into the bloodstream with the doctor’s needle. The false ”virology” was never seriously confronted. Hospitals stood empty, all wore the masks… Same crap as today.”

Espanjantaudista. Vain rokotetut kuolivat !

10 thoughts on “Virologia on taikauskoa. Koronatartunnat virheellisiä.

 1. Erittäin hyvä kirjoitus! Tämä koko virologia ja covid-19 on taikauskoa. Ilmiö on myös klassinen esimerkki ns Herd mentality/ Mob mentality :sta jossa ihmiset sokeasti adoptoivat/mukautuvat lauma-ajatteluun sovittamalla oman käsityksensä asiasta siten kuin muut ovat asiasta mieltä, näin itsenäinen/yksilö ajattelu ei siis pääse edes prosessoimaan asiaa,eikä miettimään mikä on totuus, mikä on oikea syy ja onko kaikki vain valhetta. Pelottavaa miten helposti ihmiset saadaan mukaan lauma-ajatteluun niin tässä koronassa kuin muissakin asioissa, ja miten pitkälle mennään, nytkin pääministeri Marin tuolla esiintyy kasvomaski naamalla, mikä on paitsi noloa niin osoitus että valtion johtokin on 100% mukana tässä taikausko humpuukissa . Riittää että joku taho on silloin kauan aikaa sitten on keksinyt koko tarinan, taho jota ihmiset uskovat, ja siitä lumipallo lähtee vierimään ja saa aikaa lopulta lumivyöryn, jossa olemme nyt.

  Why Face Masks DON’T Work, According To SCIENCE

  Valitettavasti on joutunut toteamaan että Suomessakin vaihtoehtomediatkin ovat herd mentality asenteella mukana tässä korona asiassa eivätkä kykene näkemään tämän verhon taakse , yhä nimittäin puoltavat koko virus taikauskoa minun käsittääkseni.

  Suosittelen katsomaan videon jonka Sayer Ji vastikään teki, hän kykenee luotaamaan asiaa hyvin monipuolisesti, ilman herd mentalitya, siis kykenee käyttämään omia aivojaan .

  COVID-19 — is it really about a virus?

  https://www.greenmedinfo.com/blog/covid-19-it-really-about-virus-videos?utm_campaign=Daily%20Newsletter%3A%20Busted%3A%2011%20COVID%20Assumptions%20Based%20on%20Fear%20Not%20Fact%20%28WDsqgt%29&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter&_ke=eyJrbF9lbWFpbCI6ICJlcXVhbGl6ZXJzQGdtYWlsLmNvbSIsICJrbF9jb21wYW55X2lkIjogIksydlhBeSJ9

  Käsittääkseni se ilmiö jota virallinen taho kutsuu viruksen aiheuttamaksi sairaudeksi/oireiksi on perimmältään kyse toksisuudesta ja myös informaation kuljettamisesta. Kun elimistöä pommitetaan millä tahansa toksisella aineella/energialla, se pyrkii automaattisesti kompensoimaan asiaa, pyrkien takaisin homeostaasiin. Näyttää siltä että exosomes ( Solunulkoiset vesikkelit ) ovat mukana tätä korjaavaa auto-toimintoa, ja sattumalta muistuttavat muuten juuri viruksia. Kun siis elimistöä kuormittaa jokin myrkyllinen asia, alkaa oireita ilmetä, ja siitä lähtien eteenpäin onkin virallinen lääketiede sitten luonut oman valhe tieteenhaaran, jota uskolliset lampaat hyvinkin fanaattisesti sitten seuraavat, menevät jopa ottamaan myrkky rokotukset vahingoittaen omaa kehoansa, taikausko on vaarallista.

  Corona Informer

 2. Joo, nuo eksosomit taitavat olla solujen reaktio johonkin eli oire? Ei oire itsessään voi olla se taudin perimmäinen syy.

  Mutta insuliiniresistenssi heikentää oleellisesti vastustuskykyä ja aiheuttaa noita koronaoireita (A.Heikkilän mukaan). THL:n puskema runsas hiilihydraatti pitoinen ruokavalio yhdistettynä prosessoiduilla kasvirasvoilla aiheuttaa insuliiniresistenssiä ja matala-asteista tulehdusta, jolloin sairastuminen tyypin 2 diabetekseen on vain ajan kysymys ja tietenkin alttius kaikkiin muihinkin terveyden ongelmiin lisääntyy; tulee helpommin flunssaa, ylähengitystie oireita, iho-ongelmia, jne. Eli koronan kaltaisia oireita! Lääke-ja elintarviketeollisuus sanelee sitten näihin suositukset ja hoidot. Ne on se virus.

  Myös matala kolesteroli on vain haitaksi. Aiheuttaa mm. keuhkokuumetta ikääntyvillä Nykykäytännön mukaan heidät voidaan sitten merkata koronaan sairastuneiksi.

  https://www.anttiheikkila.com/blogi/ravitsemuksen-asiantuntijat-suomessa-ja-covid-19/

  ”New Yorkissa tehdyn alustavan analyysin mukaan runsaalla 88%:lla Covid-19 tautiin
  menehtyneistä oli taustalla insuliiniresistenssi, johon kuuluu laaja skaala eri
  sairauksia; tyypin 2 diabetes ja verenpainetauti. On kauan
  tiedetty, että matala kolesteroli, erityisesti matala LDL johtaa
  virustulehdusten yhteydessä keuhkokuumeeseen, mikä vuorostaan aiheuttaa usein
  potilaan kuoleman. Juuri ilmestynyt Kiinalainen analyysi toteaa samaa: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7166305/

  Matala kolesteroli yhdessä COVID-19:n kanssa on huomattava riskitekijä ja aiheuttaa potilaan menehtymisen. Voidaankin hyvällä syyllä puhua virusinfektion sijaan metabolisesta pandemiasta. Sen pohjimmainen syy ovat viralliset ruokasuositukset, sokeri, manipuloitu ruoka ja lääkkeet, joilla hoidetaan yllämainittujen syiden aiheuttamia sairauksia.”

 3. Aina jaksanu kommentoida tänne mutta meni mielenkiinto kun te aivpestyt luulette elevänne maapalolla ja että kuussa on käyty :) Uskomattoman tyhmää!!!

  Toki paljon kontrolloituja oppositoita mutta laita teille kumminkin jokusen oikean!

  https://ifers.123.st/

  https://www.youtube.com/user/waykiwayki/videos

  https://www.youtube.com/channel/UC0_CSKUIVVFlfocgezQEBDg/videos

  https://www.youtube.com/user/hangman1128/videos

  YNNÄ MUUTA YNNÄ MUUTA! antartiks sopimus ym muut herätkää jo?

  vie oman ajan että niin kutsutut heränneet heräävät!!!!

 4. Te jotka katsotte tämän ja vieläkin luulette olevanne ”maapallolla” niin piru teidät perikööt!!

  Moni kristitty ei ymmärrä että kaiken tämän tarkoitus satanisteilla eli vapaamuurareilla ja juutalaisilla ym muilla alajärjestöillä on peittää PÄIVÄNSELVÄ LUOJAN OLEMASSA OLO! Valitettavasti aivopesu on monissa liian syvällä!!!!

  Arvostan suuresti sivuston pitäjää, mutta hän on valitettavasti mennyt samaan valheeseen mitä itsekin pidin naurettavana vaikka olin juutalaisten juttuihin herännyt yli kymmenen vuotta!!

  älkää helvetti viitsikö sanoa että uskotte tämän olevan todellisuutta:

  Ja jos NIIN KUTSUTUT HERÄNNEET vielä uskovat tämän niin suosittelen menemään tutkituttamaan pään!!!

  Ettekö tajua kuinka typerää nykyinen niin kutsuttu tiede on :)

  Einstein oli ainoastaan juutalainen huijari jota nikolai tesla kutsui hulluksi jolla ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa!!

  Vituttaa tälläiset ateistit joka itse olin ja uskovaiset joilla ei ole hevon vitun käsitystä mistään niin perus lammas massalla tulevat sanomaan ja neuvomaan saatana!

  Menkään yliopistoon/tekuun/ yläasteelle ja kuunnelkaa mitä vittua nämä hörhöt eli opettajat ja professorit opettavat jälkipolvelle!!!

  TODELLAKIN AIVOKUOLLUT GOYIM LAUMA SANOINKUVAAMATTOMAN TYHMÄ JA HYVÄ USKOINEN AUKRORITEETTEJA KOHTAAN!!!!! Oksettavaa! Toivottavasti pistävät syanidia vähintään 3 miljardiin lampaaseen rokotteilla saatanan Aukroriteetti uskovaiset IDIOOTIT!!

 5. jepulisjepsis tarkoitukseni ei ole haukkua vaikka siltä vaikuttaa! Vaan turhauduttaa kuinka helvetin tiltissä massat ovat! Olet nyt mitä mieltä maamme muodosta, niin juutalaiset ovat tuhoamassa maamme! Esim ruotsi on menetetty ilman radikaalia rotu realiteettia! Jolloin kaikki neekerit, muslimit ja sekasikiöt eli rodun sekoittajat ovat poistettu yhteiskunnasta ja heidän jälkeläisensä! VARMAAN ymmärrät kuinka mahdoton tuo tehtävä on nyky mailmassa!!!! Valkoinen mies no toki ruotsalainen mies on minun eliniän ajan ollut umpi homomainen raukka jota se nykyään vielä on pahemmin, mutta jos suomessa joskus herättäisiin kannattaisi vallata ruotsi, koska suomi on ollut ruotsalaisten
  7juutalaisten pankkiirien alla satoja vuosia! Jossa ei ole mitään järkeä! Toki öljy ja kaasu tulevat venäjältä eli venäjän oligargit loppujen lopuksi päättävät mitä tehdään! Ilman öljyä ei ole nykyistä yhteiskuntaa!! toki piilotetut tegnologiat ym ym! Mutta silti ITSE HALUAISIN NÄHDÄ VÄHINTÄÄN 50% tästä perkeleen palvoja paska kansasta kuolevan pois!

  Massat ovat täysin sekaisin vaikka he ovat jäämässä monissa kaupungeissa vähemmistöksi! Nämä ihmiset ovat sairaan hyväuskoisia joita pitää halveksia ja toivoa kaikkea paskaa heille!! Kuinka VOI OLLA NOIN VITUN TYHMÄ!!!

 6. anteeksi unohtui hyvä pätkä jepulikselle:

 7. Perimmäinen syys on toksisuus, loppu oireet voi olla ihan mitä vain ja eksomit pupsahdella milloin mistäkin rakosesta .

  COVID-19: Finding the Environmental Trigger

  https://harvoa-med.blogspot.com/2020/04/COVID2020.html#novir

  Flu not contagious

  https://harvoa-med.blogspot.com/2020/08/flucon.html

  Aika mielenkiintoisia kokeita tekivät 1918

  The State of Science, Microbiology, and Vaccines Circa 1918

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862332/

  ” Perhaps the most interesting epidemiological studies conducted during the 1918–1919 pandemic were the human experiments conducted by the Public Health Service and the U.S. Navy under the supervision of Milton Rosenau on Gallops Island, the quarantine station in Boston Harbor, and on Angel Island, its counterpart in San Francisco.

  The experiment began with 100 volunteers from the Navy who had no history of influenza. Rosenau was the first to report on the experiments conducted at Gallops Island in November and December 1918.69 His first volunteers received first one strain and then several strains of Pfeiffer’s bacillus by spray and swab into their noses and throats and then into their eyes.

  When that procedure failed to produce disease, others were inoculated with mixtures of other organisms isolated from the throats and noses of influenza patients. Next, some volunteers received injections of blood from influenza patients. Finally, 13 of the volunteers were taken into an influenza ward and exposed to 10 influenza patients each. Each volunteer was to shake hands with each patient, to talk with him at close range, and to permit him to cough directly into his face.

  None of the volunteers in these experiments developed influenza. Rosenau was clearly puzzled, and he cautioned against drawing conclusions from negative results. He ended his article in JAMA with a telling acknowledgement: “We entered the outbreak with a notion that we knew the cause of the disease, and were quite sure we knew how it was transmitted from person to person. Perhaps, if we have learned anything, it is that we are not quite sure what we know about the disease.”69 (p. 313)

  The research conducted at Angel Island and that continued in early 1919 in Boston broadened this research by inoculating with the Mathers streptococcus and by including a search for filter-passing agents, but it produced similar negative results.70–72 It seemed that what was acknowledged to be one of the most contagious of communicable diseases could not be transferred under experimental conditions.”

  Medicine: Etymology

  https://harvoa-med.blogspot.com/2020/08/medet.html

  Virology: Fake Science

  https://harvoa-med.blogspot.com/2020/08/viriso.html

  Flaws in Coronavirus Pandemic Theory by David Crowe

  Click to access CoronavirusPanic.pdf

  Sitten vielä tämä testaus hoax jota Suomessakin tehdään. Positiiviset eivät ole covid-19 tapauksia , ei vaikka joka ikinen päivä Suomen roskalehdistö ne tapaukset niin ilmoittavatkin yököttävillään ”uutis sivustoillaan”

  Covid-19 tapaus tarkoittaa ihmistä jolla on todettu kyseisen hoax virus taudin oireet. Nyt Suomessa ja muissa maissa koko ajan näihin covid-19 tapauksiin lasketaan kaikki positiivisen näytteen antaneet, joista siis moni on oireeton. Ja itse testithän ovat siis jo itsessään huijaus kuten VIL on täälläkin jo kertonut.

  Siis jos Suomessa edes aloitettaisiin raportoida oikein covi-19 tapauksien määrä, mutta kun ei, koska se ei sovi agendaan. Tarvii paljon tapauksia jotta voi peloitella kansaa .

  Positive Tests Are Not COVID Cases – Where’s the Epidemic? – Dr Tim O’Shea

  $5K Reward for Proof of Diagnosis: Feeders at the Trough

  thedoctorwithin Dr Tim O’Shea

  https://thedoctorwithin.com/

  Koko covid-19 , super vaarallinen väijyvä kiero virus on pelkkä satu tarina, kuten koko virologia .

 8. ”Positiiviset eivät ole covid-19 tapauksia , ei vaikka joka ikinen päivä Suomen roskalehdistö ne tapaukset niin ilmoittavatkin yököttävillään “uutis sivustoillaan”

  Ja lisäksi nuo toimittelijat sekoittavat tartunnat ja altistuneet. Tällä levitetään sitä massapsykoosia lisää:
  https://scontent-hel2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/p960x960/117984266_1407918982931056_2473552841077496717_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=BhC_UhcEgGEAX_5Cmoc&_nc_ht=scontent-hel2-1.xx&tp=6&oh=3cba005e714b316c61885dcde4ee3276&oe=5F730180

  Ja totta, meillä on hyvä syy epäillä hyppääkö se influenssa ihmisestä toiseen ? Kun empiirisillä kokeilla on jo sata vuotta sitten tuollaista todennettu. Lääketeollisuus on niin mahtava toimiala, ettei niitä kiinnosta totuus tästä asiasta. Kuten ei tätä kansaakaan. Siksi tartunnalla (infektio) pelottelu on oiva vallankäytön keino.

  Puoskarit jatkavat puoskarointiaan ja kansa taikauskoaan. Olen saanut sellaisen näppituntuman, että mitä kouluttautuneempi ihminen on, sitä vahvempi taikausko hänellä on – mitä viiruksiin ja tähän infektiotieteeseen tulee. Geeniteknologia ja atomitiede on näille myös täyttä faktaa. Ja Apollo-lennot.

 9. Todellakin on kollektiivinen paranoia psykoosi, kuten tuossa linkissäsi sanotaan. Voisi myös sanoa kollektiivista hulluutta ja että pelko on tietynlaista itse-hypnoosia.

  Muistelisin ettei viruksia ei ole koskaan saatu Koch postulaatilla, mikä on se gold standarti varsinaisesti levittämään infektiota soluun. Antibiooteilla ym ovat kyllä onnistuneet tappamaan solun , ja näin tiedemiehet ”otaksuneet” että virus on hyökännyt ja aiheuttanut solun kuoleman.

  Olen samaa mieltä että mitä kouluttautuneempi ihminen, sitä vahvempi taikausko. He rakastavat järjestelmäänsä jossa mekanismit muka ovat tiedossa esi-pureskeltuina .

  Nyt Kuhmossa ja Jyväskylässä testeillä saatu taas pumpattua tapauksia ylös , vaikka positiivinen ei tarkoita että olisi covid-19 , ja rajoittavat ihmisten vapauksia tuollaisten epätieteellisten juttujen vuoksi ja THL lyö kiihkossaan rumpua. THL on täysin läpimätä .

  Suomessa ei ole pandemiaa eikä epidemiaa .

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s