4 thoughts on “TODISTEKOOSTE – Ei ole olemassa viruksia – Vesa-Ilkka Laurio

 1. Yleiseen tietoisuuteen.

  Olen osoittanut, ettei viruksia (esim. koronavirusta) ole olemassa ja että rokotukset (esim. koronarokotukset) ovat sen vuoksi tarpeettomia ja haitallisia. Todisteet olen koonnut TODISTEKOOSTEESEEN tänne:

  https://www.mediafire.com/file/1oocx7ilx78r955/TODISTEKOOSTE_-_Ei_ole_olemassa_viruksia%255B35413%255D.pdf/file

  ja:

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/03/19/todistekooste/

  Kaiken, mitä tuossa TODISTEKOOSTEESSA tuon esiin, olen toimittanut aikavälillä 1.3.2021 – 22.3.2021 sähköpostitse tiedoksi seuraaville tahoille (he ovat siis olleet asiasta tietoisia):

  A. SOSIAALI- JA TERVEYSMINISTERIÖ: kansliapäällikkö Kirsi Varhila, kansliapäällikkö Pasi Pohjola, osastopäällikkö Kari Hakari, osastopäällikkö Tuija Kumpulainen, strategiajohtaja Liisa-Maria Voipio-Pulkki, digitalisaation ja tiedonhallinnan ryhmän johtaja Minna Saario.

  B. TERVEYDEN JA HYVINVOINNIN LAITOS (THL): pääjohtaja Markku Tervahauta, terveysturvallisuuden osastonjohtaja Mika Salminen, ylilääkäri Taneli Puumalainen, ylilääkäri Hanna Nohynek, erityisasiantuntija Mia Kontio, THL:n kirjaamo (yleisesti tiedoksi).

  C. HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRI (HUS): toimitusjohtaja Juha Tuominen (HUS:n kirjaamon kautta), hallintoylilääkäri Teppo Heikkilä, johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi, infektioylilääkäri Asko Järvinen, ylilääkäri Tapani Hämäläinen, apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen, diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen.

  D. POHJOIS-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄ (SIUN SOTE): toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen, hallintoylilääkäri Petri Kivinen, toimialajohtaja Sirpa Kaipiainen, kirjaamo (yleisesti tiedoksi), Kesälahden terveysasema (kuuluu Kiteen terveyskeskukseen) tulostettuna (paperimuodossa, 3 kpl.).

  E. FIMEA: ylijohtaja Eija Pelkonen, ylilääkäri Maija Kaukonen.

  F. VALVIRA: pääjohtaja Markus Henriksson, kirjaamo (yleisesti tiedoksi).

  G. EDUSKUNTA: eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen, pääministeri Sanna Marin, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, sisäministeri Maria Ohisalo, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, elinkeinoministeri Mika Lintilä, Ano Turtiainen, Päivi Räsänen, Harry Harkimo, Jussi Halla-aho, Sari Essayah, Riikka Purra, Ilkka Kanerva, Antti Kurvinen, Hannu Hoskonen, Paavo Arhinmäki, Ville Tavio, Jukka Gustafsson.

  H. HYKS: professori Kalle Saksela, apulaisprofessori Tarja Sironen.

  I. HELSINKI: pormestari Jan Vapaavuori, ylilääkäri Sanna Isosomppi.

  J. KANSALLINEN ROKOTEASIANTUNTIJARYHMÄ (THL): ko. ryhmälle suoraan, lisäksi erikseen sen puheenjohtajalle professori Ville Peltolalle (Turun yliopisto).

  K. MUUT: rokotetutkimuskeskuksen johtaja Mika Rämet, oikeuskansleri, presidentti (presidentin kanslian kirjaamo), Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Päivi Järnfors.

  L. TIEDOTUSVÄLINEET (näihin supistettu tiedonanto): sanomalehti Karjalainen (mielipideosasto), paikallislehti Puruvesi, paikallislehti Koti-Karjala, Uusi Suomi, mv-lehti.

 2. Jos joku tulevissa vaaleissa, missä tahansa vaaleissa, äänestää nykyisiä eduskuntapuolueita, hän tulee saamaan niskaansa valtavan terroriryöpyn, sillä kyseiset puolueet ovat Troijan hevonen (antiikin puinen ja ontto lahjahevonen, jonka sisällä viholliset salakuljettavat itsensä lahjansaajan leiriin), jonka avulla vihollinen asettaa itsensä kansan hallitsijaksi. Eduskuntapuolueet ovat vihollinen eivätkä mitään muuta kuin vihollinen, ja eduskuntatalo on vihollisen päämaja. Jos joku tulevissa valtiollisissa ja kunnallisissa vaaleissa äänestää nykyisiä eduskuntapuolueita eli vihollista, hän tulee saamaan niskaansa loputonta terroria, kidutusta ja tappamista, ja nykyinen myrkkyjen (rokotteiden) ruiskuttaminen kaikkien sisään kuviteltuja tartuntatauteja (korona on kausittainen, kylmän ilman aiheuttama kylmettymistauti, flunssa; viruksia ei ole olemassakaan) vastaan loputtomasti jatkuu, ja kansa KITUU JA VALITTAA VIHELIÄISESTI LOPUTTOMIIN, JA LOPULTA UUPUU JA KUOLEE.

  Don’t get into it!

  Don’t get into it!

 3. Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin taannoin antamaan myös Yle:n MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013). Dokumentin oleellisin anti olikin todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille. Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta. Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

  Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat “valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan “Vuonna 1984”.

  Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

  Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S-ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut.

  Ilmeisesti S-ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S-ryhmän sisältä. S-ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S-ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S-ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S-ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

  Toinen maailmansota päättyi siis juutalais-masonisen eliitin täydelliseen voittoon, eikä toisen maailmansodan jälkeen ole enää ollut todellista vastavoimaa tai oppositiota masoniselle agendalle, etenkin kun vanha vastustaja Katolinen kirkko on korruptoitu ja solutettu sisältäkäsin palvelemaan samaa agendaa, Uutta Maailmanjärjestystä. Sodan jälkeen illuminismi on päässyt leviämään vuosikymmenten ajan länsimaisissa yhteiskunnissa, ilman että tavallisilla ihmisillä on käsitystä siitä, minkälaisen propagandan ja henkisen filosofian tulvan alle he ovat joutuneet. Hollywood elokuvat ovat täynnä luciferiaanista filosofiaa, joissa tappamisella ja pienemmällä pahalla saavutetaan hyvää. Kaikki on käännetty ylösalaisin niin historian opetuksessa, kuin viihteessäkin. Musta on valkoista ja hyvä on pahaa. Tämän kaiken seurausta on länsimaisen yhteiskunnan moraalinen rappio, joka vain lisääntyy kiihtyvällä tahdilla, samalla kun länsimaiset ihmiset on surkastettu ja estettyjä katsomaan totuuteen heidän nauttiessaan velkapyramidilla ja huijauksella saavutetun talouskasvun ja “hyvinvoinnin” hedelmistä.

 4. Nyt pitää pyytää anteeksi eliitiltä! Ihmisiä on liikaa ja keinot ihmisten vähentämiksiksi on sallittu! Muuten meidän planeetta tuhoutuu!

  älkää viitsikö lässytää turhia! Ihmisiä on liikaa! Ja nämä kaupunkilaiset jotka ei ymmärrä hevon vittua mistään ja haukkuvat maan viljelijöitä paska saappaiksi ym muuksi! Niin nauttisin täysin siemauksin että nämä runkkarit kuolisivat pois! Ja nämä bodarit nämä saatanan tyhmät bodarit jotka miettivät kaloreita! Heillä ei ole vitunkaan ymmärrystä mistä heidän ruoka tulee!

  Koko kaupunki kulttuuri saisi häipyä ja siinä mielessä rakastan juutalaista/vapaamuurari uutta mailman järjestystä!

  Te tyhmät massat!

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s