Libya asiaa


 

Ohessa pari sivustoa Libyan tuhosta :  Linkki 1 ja Linkki 2 ja

What Libya Had Achieved, What has been Destroyed

http://www.globalresearch.ca/destroying-a-country-s-standard-of-living-what-libya-had-achieved-what-has-been-destroyed/26686

http://libyanwarthetruth.com ja  http://libyasos.blogspot.fi/p/photo.html

Ao. artikkelin lähteenä on mm. video ”Libya Truth”, ja se löytyy osoitteesta:

http://www.youtube.com/user/pimpdarlin#p/a/u/1/aJURNC0e6Ek

 

Video kertoo, että vuonna 1951 Libya oli maailman köyhin maa. Ennen nykyistä juutalaisten järjestämää tuhoamissotaa Libyassa oli Afrikan korkein elintaso, joka oli myös korkeampi kuin Venäjän, Saudi-Arabian ja Brasilian elintaso.

Libyassa oma talo (oma koti) on ihmisoikeus. Avioliittoon menevät saavat 50 000 dollaria oman asunnon ostamiseen. Sähkö on kaikille ilmaista. Koulutus on myös ilmaista ja korkeatasoista, samoin terveydenhuolto. Jos joku ei löydä tarvitsemaansa koulutusta tai terveydenhuoltoa Libyasta, hän voi hankkia tarvitsemansa ulkomailta valtion kustannuksella. Kaikki lainat on lailla määrätty korottomiksi. Auton ostajia Libyan hallitus auttaa maksamalla auton hinnasta puolet. Bensiinin hinta on (siis ennen Libyaan kohdistuvaa aggressiota) 0,14 dollaria litralta. Maanviljelijäksi aikova saa maata, talon, välineet, karjan ja siemenet.

1.7.2011 Tripoliin kokoontui 1,7 miljoonaa ihmistä vastustamaan NATON ilmapommituksia. 1,7 miljoonaa on 95% Tripolin väestöstä tai kolmasosa koko Libyan väestöstä.

Libyan keskuspankki on valtion itsensä omistama, eikä se niin ollen ole juutalaisten Rothschildien pankkiiridynastian (BIS keskuspankkijärjestelmä) kontrollissa. Tämä tarkoittaa sitä, että länsimaista poiketen Libya ei ollut juutalaisten kontrollissa; kontrollin he saavat vasta raha- ja pankkijärjestelmänsä ja sen synnyttämän velan myötä (joka kontrolloi velkaa, kontrolloi kaikkea).

Amerikkalaiset ovat panneet libyalaisten syyksi Pan Amin lentokoneen räjäyttämisen ja pudottamisen Lockerbien (Skotlannissa) kylän yllä v. 1988 (uhreja 270). On kuitenkin käynyt ilmi, että todistajat olivat maksettuja todistajia ja heidän todistuksensa valheellisia. Myöhemmin todistajat ovat peruneet lausuntojaan.

Libyan johtaja Muammar Gaddafi oli myös siirtämässä Libyan öljymaksuja pois dollarista afrikkalaiseen kultadinaariin, ja tämä sai Ranskan juutalaisen (äiti juutalainen) presidentin Nicolas Sarkozyn julistamaan, että Libya on uhka ihmiskunnan finanssiturvallisuudelle. Niinpä Libyaan siirretyt ”kapinalliset” (todellisuudessa palkkasotureita) perustivat ensi töikseen Libyaan uuden, juutalaisten Rothschildien kontrolloiman keskuspankin, ja juutalainen rahahan on korollista velkaa (mahdoton maksaa kokonaan takaisin, koska koron vuoksi takaisin maksettavaa on enemmän kuin rahaa on olemassakaan), mikä johtaa väkisin velkakierteeseen ja Rothschildien orjuuteen (rahajärjestelmällä Suomen kansakin on orjuutettu juutalaisille).

Gaddafi ei siis myynyt kansaansa, kuten Suomen johto on tehnyt (Suomi on siirretty juutalaiseen raha- ja pankkijärjestelmään, jossa raha on velkaa). Libya oli ennen hyökkäystä VELKAVAPAA ja siten kaikessa muussakin vapaa. NATO hyökkäsi vapaan, suvereenin valtion kimppuun. Gaddafi ei sallinut Rothschildien (laajemmin: juutalaisten) ja heidän vuokrapoliitikkojensa ryöstää Libyaa, kuten Suomen johto on sallinut heidän ryöstää Suomen.

Orjuuttaessaan Libyaa väkisin NATO ja ”kapinalliset” ovat tappaneet 30 000 libyalaista. Kyseessä on suuri joukkomurha.

Gaddafi on kirjoittanut ”Vihreän kirjan” (Green Book), ja siitä käy ilmi, että hän uskoo suoraan demokratiaan ja pitää edustuksellista demokratiaa luonnostaan mätänä.

Gaddafi ja libyalaiset on demonisoitu ja heitä on ryhdytty tuhoamaan. Asialla rikolliset läntiset hallitukset ja niitä kontrolloivat juutalaiset. Nämä rikolliset hallitukset ja niiden mediat ovat syyllistyneet sotaan ihmisyyttä vastaan.

Helvettiin NATO, YK (juutalaisten luoma maailman kansojen kontrollielin) ja Uusi maailmanjärjestys!

Video 2 on nimeltään ”The Jews Behind NATO’s Rape of Libya” (“Juutalaiset NATON suorittaman Libyan raiskauksen takana”; tekijä Brother Nathanael), ja se löytyy osoitteesta:

http://www.realzionistnews.com/?p=652;

tai:

http://www.youtube.com/watch?v=KmjsBMExKJg

Brother Nathanael kutsuu Libyaan suoritettua laitonta hyökkäystä raiskaukseksi. NATO on tuhonnut maan vesi- ja sähkölaitokset ja murhannut viattomia siviilejä. Juutalainen media on juhlinut hyökkäystä. Nathanael mainitsee CNN:n ja Financial Timesin. Jälkimmäinen julkaisi 22.8.2011 artikkelin ”Libya now needs boots on the ground” (”Libya tarvitsee nyt sotilaita maan pinnalla”), jossa Council on Foreign Relations -neuvoston juutalainen presidentti Richard Haass toteaa, että tehtävänä on syrjäyttää Gaddafi.

Myös juutalaisten sylikoira Tony Blair (Ison-Britannian ent. pääministeri) tahtoo haastattelussa kaataa juutalaisen demokratian libyalaisten niskaan – NATON pommien ja luotien avulla tietenkin.

USA:ssa on sionistien valtaama hallinto (Zionist Occupied Government, ZOG), ja siksi juutalaiset kontrolloivat myös NATOA ja saavat USA:n hallituksen varustamaan sitä asein ja pommein maailmanlaajaa toimintaa varten. Vahvat juutalaiset eturyhmät (AIPAC, AJC, B’nai B’rith), juutalaisten kontrolloima sotakoneisto ja juutalainen finanssidynastia (esim. Rothschildit) pyrkivät vallanvaihtoon Libyassa, Iranissa ja Syyriassa, jotka eivät vielä ole juutalaisessa kontrollissa. Juutalaiset ovat (allekirjoittajina) edustajainhuoneen republikaaneille osoitetun avoimen kirjeen takana, jossa vaaditaan täyden rahoituksen jatkumista USA:n sotilaalliselle osallistumiselle Gaddafin syrjäyttämiseksi ja juutalaisten kontrolloiman johdon asettamiseksi tilalle. Fox-yhtiön haastattelussa juutalainen Bill Kristol antaa ymmärtää, että hän (juutalainen) määrää USA:n ulkopolitiikasta, kun hän toteaa, että ”ME emme voi antaa Gaddafin jäädä valtaan”. Libyan sota on juutalainen sota. Juutalainen senaattori Joseph Liebermann vaati alkuvuodesta presidentti Obamalta, että USA:n on nostatettava aseilla ja rahalla kansannousu Libyassa. Hän vaatii Libyaan vallanvaihdosta. Sionistinen senaattori Graham on vaatinut, että ”käärmeeltä on katkaistava pää” ja Libyaa on pommitettava. Graham on myös esittänyt valheen, että Gaddafi olisi tappanut siviilejä. Graham vaatii myös hyökkäämistä Syyriaan ”diktaattorin” syrjäyttämiseksi.

Lopuksi Brother Nathanael toteaa, että tyrannimainen ”elefantti”, juutalaiset, määrää Amerikan sisä- ja ulkopolitiikasta, ja kehottaa ihmisiä heittämään juutalaiset ulos.

Video 3 on nimeltään ”Leonor: Libya August 28 What NATO Wants Us To Hear” (”Leonor: Libya 28.8.; mitä NATO haluaa meidän kuulevan?”), ja se löytyy osoitteesta:

http://www.youtube.com/watch?v=Nm9f4GLS31E

Tässä videossa keskustelee, Leonor sekä Morris Herman.

Kuulemme nykyisin vain ja ainoastaan kansainvälisen median juonia, ja niitä NATO haluaa meidän kuulevan.

Tripolissa on 5 000 NATON sotilasta, ja algerialaiset ja Saharan alueen afrikkalaiset ovat ehkä tulossa Libyan avuksi (ennaltaehkäisevästi, ettei sama kohtalo kohtaisi heitä). Amerikkalaisiahan on tappelemassa jo 150-200 maassa. Takana pyrkimys maailmanvaltaan.

Sähkölaitokset tuhotaan Libyasta, että sen seurauksena vesikin loppuisi ja ihmisiä kuolisi; libyalaiset näet saavat vetensä pumppaamalla sitä maan alta, ja kun sähköt loppuvat, loppuu myös pumppujen toiminta ja vedensaanti. Tämä on tyypillistä juutalaista toimintaa, ”juutalainen rangaistus”.

Hyökkäyksen takana on rahajärjestelmä (ja sen avulla saatava kontrolli).

”Kapinalliset” (ja ”Al Qaida”) eivät ole mitään Libyan kapinallisia vaan eri maista koottuja palkkasotureita, jotka siirtyvät tarvittaessa maasta toiseen. Nämä ”kapinalliset” kuulemma ovat vapauttaneet sodassa vangeiksi otettuja libyalaisista vankiloista, mikä todistaa, ettei Libyan hallitus ole surmannut heitä. ”Kapinalliset” kuitenkin tappavat heti kaikki kiinni ottamansa. Libyalaiset tietävät, että ”kapinalliset” ovat tappajia eivätkä halua heitä.

”Kapinalliset” haluavat maahan kaikenlaisia keinotekoisia vaatimuksia ja ”oikeuksia”: naisten ”oikeuksia”, homoseksuaalien ”oikeuksia”, kuluttajien ”oikeuksia”, lisäksi velkaan perustuvaa rahajärjestelmää, monikulttuurisuutta ja uutta maailmanjärjestystä sotilashallinnon alaisuudessa. Libyalaiset ovat kuitenkin eläneet rauhassa ja onnellisina omien perinteidensä mukaisesti, ja Gaddafi ”Vihreässä kirjassaan” tukee tällaista traditionaalista elämää. Juutalaiset elukat haluavat tuhota tämän perinteisen libyalaisen elämänmuodon.

Ihmisillä on Libyassa arvo itsessään, myös naisilla, eikä kaiken arvoa mitata rahassa. Mutta juutalaiset ovat ajaneet naisia työhön kodin ulkopuolelle, jolloin perheet tulevat laiminlyödyiksi.

Psyykenlääkkeillä pyritään kontrolloimaan massoja. Juutalaiset elukat juonittelevat, ja muut ovat heidän lelujaan.

Videon lopusta käy selväksi, että keskustelijat ovat aitoja rehellisiä ihmisiä (suuri syy siihen, miksi olen ottanut videon mukaan).

Video 4 on nimeltään ”Leonor – Libya will win” (”Leonor – Libya tulee voittamaan”), ja se löytyy osoitteesta:

http://www.youtube.com/watch?v=9uOr_9a2el0

NATO turvautuu valehteluun. Se tappaa, tuhoaa ja murhaa.

Leonor toteaa, että hyvin harvaan ihmiseen voi enää luottaa.

NATO ja sen takana olevat juutalaiset eivät halua vain Gaddafia vaan Libyan koko kansan, ja vaikka Gaddafi vangittaisiin, Libyan ilmapommitukset jatkuisivat.

Libyassa on ikivanha heimotraditio; heimot ovat isoja perheitä, joissa vallitsee läheisyys. Nyt kuitenkin tämä kulttuuri ja heimot pyritään tuhoamaan.

NATO tekee tuhoa kaikkialla, mutta libyalaiset voivat voittaa. Gaddafi on suuri johtaja, täysin toisenlainen kuin läntiset (esim. suomalaiset) johtajat, jotka ovat varkaita, valehtelijoita ja osin jopa pervertikkoja, joihin kukaan ei luota.

(Kirjoittanut nn. )

 

2 thoughts on “Libya asiaa

    • Videolla puhutaan 30 000 murhatusta. Onkohan se vanhakin? Määrän luulisi olevan jo ehkä ainakin kymmenkertainen?

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s