Suomen kansa


Kopioin tähän tekstinpätkän eräästä internetistä löytyneestä kirjoituksesta. Tässäpä miettimistä meille itsetehostuksessaan piehtaroiville ihmisille.

Tässä teksti:

”Nyt tässä ajassa Suomen kansalta puuttuu Jumalan siunaus, ja se on ansainnut päälleen kaikki mahdolliset vitsaukset ja luhistumiset, jopa orjuudet. Kansa riekkuu kuin perkelelauma, vaikka Jumala on nuhdellut, neuvonut ja kutsunut luokseen. Niinpä Jumala nyt nauraa jumalattoman kansan hädälle ja pilkkaa sitä, kun sen päälle tulevat vaivat ja ahdistukset. Nämä, mitkä nyt tapahtuvat, ovat Herran naurua ja pilkkaa jumalatonta Suomen kansaa vastaan:

“Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan. Sillä yksinkertaiset tappaa heidän oma luopumuksensa, ja tyhmät tuhoaa heidän oma suruttomuutensa” (Snl. 1:24-32);

ja:

“Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: ‘Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä’. Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä” (Ps. 2:1-4).

Suomen kansa “pyhittää oman nimensä” eli pitää itseään omana jumalanaan ja luottaa itseensä, vaikka Isä meidän -rukouksessa rukoillaan Jumalaa: “Pyhitetty olkoon sinun nimesi”, mikä tarkoittaa ihmisten itsensä nimen kiroamista. Kansa rakentelee omaa “vapaata”, “rahakasta” ja lihan himoihin perustuvaa valtakuntaansa, vaikka Isä meidän – rukouksessa rukoillaan Jumalaa: “Tulkoon sinun valtakuntasi”, mikä tarkoittaa ihmisten itsensä valtakunnan kiroamista. Kansa etsii kaikessa omaa tahtoaan, vaikka Isä meidän -rukouksessa rukoillaan Jumalaa: “Tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niin kuin taivaassa”, mikä tarkoittaa ihmisten oman tahdon kiroamista.”

Teksti luettavissa kokonaan täällä:

http://totuudenvoima2.wordpress.com/2010/05/09/sana-viikolle-192010/

“Ja sinä pelastat nöyrän kansan, mutta sinun silmäsi ovat ylpeitä vastaan, sinä alennat heidät” (2. Sam. 22:28).

One thought on “Suomen kansa

  1. Suomen kansalle on luvassa semmoista raippaa, että oksat pois. Maanpetturit ovat vallan kahvassa ja tuhoavat kaiken eikä kukaan tee mitään.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s