WW2 LYHYESTI


Kv. pankkikartellin johtohahmot olivat vuosina 1933 ja 1939 julistaneet Saksalle taloudellisen ja poliittisen sodan, vuonna 1939 jopa aseellisen sodan (olivat sodassa liittoutuneiden puolella maailmanlaajasti; sionistijohtaja Weizmannin ilmoitus Ison-Britannian pääministerille 5.9.1939), ja he olivat olleet jo ensimmäisen maailmansodan ja nyt tämän toisenkin maailmansodan takana ja lisäksi he olivat pankkimafiallaan tuhonneet Saksan ja Euroopan talouden kokonaan. Kansainvälisten   pankkiirien raha- ja pankkijärjestelmä on koronkiskontasysteemi: raha luodaan velkana tyhjästä velkaa otettaessa, jolloin raha = velkaa ja rahan määrä = velan määrä. Tämä huijausrahan käyttöön ottaneet yhteiskunnat tuhoutuvat velkakierteeseen ja velkaorjuuteen, joka johtaa orjuuteen kaikissa asioissa. Yhteiskunnat velkaantuvat kaikilla tasoilla väkisin. Jos ei velkaa, ei rahaa. Ja jokainen seteli raksuttaa tyhjästä korkoa koronkiskurille koko ajan; korkoon ei kuitenkaan luoda rahaa, sitä varten on (kokonaisuutena katsoen) otettava yhä uutta velkaa (pyramidihuijaus), ja tuhon kierre on valmis.

Hitlerin Saksa irtaantui tästä kansainvälisten pankkiirien huijausrahasta ja otti käyttöön oman itsenäisen rahan, joka ei ollut velkaa (eikä siis korollista) vaan palkkio töistä ja palveluista (siis oikea raha), ja siksi Saksa tuhottiin sodalla perustuksia myöten. Neuvostoliitto, Ranska, Englanti ja USA, eli ns. ”liittoutuneet”, olivat kv. pankkiirien kontrollissa (juuri tuon rahajärjestelmän tuoman velkaorjuuden turvin). Molemmat maailmansodat olivat kv. pankkiirien aikaan saamia sotia Saksan ja saksalaisten tuhoamiseksi (kansanmurhia siis, holokausteja).

Juutalaisten maailmanherruus ideologiat todella olivat neuvostosysteeminkin takana, joka tappoi idässä (NL, Kiina jne.) tieten tahtoen noin sata miljoonaa ihmistä ja uhkasi hyökätä Eurooppaan ja tehdä siitäkin kommunistisen maanosan, jossa voitaisiin teurastaa miljoonia tai kymmeniä miljoonia ihmisiä ”puhdistuksissa” (kaiketi suuri osa suomalaisistakin). Neuvostoliitto syntyi, kun lokakuun vallankumouksessa v. 1917 juutalaiseliitin lakeijat ryöstivät vallan itselleen. Neuvostoliitto oli siis Venäjä vastainen ulkomainen juutalaiseliitin miehitys, ja venäläiset joutuivat kärsimään suunnattomasti ja heitä murhattiin massoittain, kymmeniä miljoonia. Suomeen kohdistunut neuvostouhka oli siis koko ajan ns. juutalaisuhka, ei venäläisuhka; juutalaiseliitin lakeijat pyrkivät valloittamaan Suomen ja ne sotivat Suomea vastaan ja pyrkivät tuhoamaan suomalaiset. On hyvä muistaa, että Hitler pelasti toisessa maailmansodassa Suomen monta kertaa, esim. pakotti Neuvostoliiton lopettamaan talvisodan uhkaamalla ryhtyä sotimaan Suomen rinnalla (Neuvostoliitto ei ollut vielä valmis sotaan Saksaa vastaan).

Jo 1920-luvulta alkaen juutalaiseliitin valloittama Venäjä, uudelta nimeltään Neuvostoliitto kuumeisesti valmistautui hyökkäämään Eurooppaan (myös Suomeen), ja siksi nämä valloittajat kätyriensä avustuksella (Stalinin johdolla) tappoivat itse NL:ssa ne, jotka saattoivat asettua vastustamaan kommunistista rynnistystä ja häiritsemään tulevaa Euroopan valloitusta (esimerkiksi sodanaikaisella kapinalla). Saksaan oli tarkoitus hyökätä ensin, ja NL:n länsirajalla oli massiivinen 2 miljoonan sotilaan ja kymmenien tuhansien lentokoneiden ja panssarivaunujen keskitys odottamassa hyökkäyskäskyä.

Hitlerin Saksa oli perillä tästä, ja siksi Hitler päätti kesällä 1941 tehdä NL:oon ennaltaehkäisevän iskun, ettei koko Eurooppa (mm. Suomi) joutuisi juutalaisikeeseen ja surmattavaksi. Saksa päätti ajaa juutalaiset kokonaan pois Euroopasta, ensin maastamuutolla, myöhemmin sotaoloissa pakkosiirroilla itään NL:lta vallatuille alueille.

Hitlerin Saksa yritti pelastaa Euroopan.