Apinarokosta — Vesa-Ilkka Laurion huomautukset


Syy ”apinarokkoon” ja sen rakkuloihin ovat rokotteet eli myrkyt. Kun kehoon työnnetään myrkkyä, sen keho toimittaa ulos. Massarokotukset ovat massamyrkytyksiä, ja on vain luonnollista, että keho työntää myrkkyjä ulos ihon kautta! Kehon pääasiallinen myrkynpoistoväylä on maksa (ja siitä sappiteitä pitkin suolistoon ja sieltä ulos). Jos maksa ei kykene selviytymään siitä kaikesta myrkystä, jota ihmisen kehoon […]

Apinarokosta — Vesa-Ilkka Laurion huomautukset

4 thoughts on “Apinarokosta — Vesa-Ilkka Laurion huomautukset

  1. Ja millähän lisensiaatti Laurio selittää sen, että isorokko on saatu hävitettyä koko maailmasta toisen ”myrkyn”, nimittäin lehmänrokkovirusta sisältävän rokotteen avulla (kiitos Edward Jennerin + sileähipiäisten karjakkojen).

    • moikka. En tiedä Lauriosta – kysy häneltä. Tämä ei ole hänen sivustonsa.

      Mutta oma vastaukseni on se, että isorokko hävisi koska isorokkoa vastaan rokottaminen lopetettiin. Se rokotemyrkky oli se joka aiheutti isorokkoa.
      Tämä näkyy tilastoista;
      Leicester, England, smallpox mortality rate vs. smallpox vaccination coverage from 1838 to 1910. (Leicester: Sanitation Versus Vaccination, J. T. Biggs, JP, 1912, pp. 720–722)

      Tautia siis puhkesi eniten siellä, missä eniten rokotettiin. Ne paikat joissa isorokkorokotteesta sitten jatkossa kieltäydyttiin (esim. tuo Leicester) – säästyivät tältä taudilta. Taudin esiintyvyys lieveni siellä sitten ilman rokotetta.
      Englannissa oli siis kaupunkeja, joissa ihmiset, joita ei oltu rokotettu, eivät saaneet isorokkoa. Toisaalta, oli paljon sellaisia paikkoja, joissa rokotuksen saaneet ihmiset sairastuivat isorokkoon.

      Yleisesti ottaen, Mikään ”tartuntatauti” ei ole hävinnyt rokotteiden ansiosta; syy siihen, että joistakin taudeista on päästy ainakin toistaiseksi, on parantunut hygienia, elinolosuhteiden parantuminen, puhdas vesi, vesijohdot, puhdas ravinto, viemäröinti, jätehuolto jne. Niin on päästy eroon myrkyistä, jotka ovat olleet syy moniin tauteihin (eivät siis virukset tai bakteerit).
      Tilastot kertovat tämän;
      https://tokentube.net/i/2230980666/Rokotteet-eiv%C3%A4t-ole-koskaan-pelastaneet-maailmaa-

  2. ” isorokko hävisi koska isorokkoa vastaan rokottaminen lopetettiin.” Ja mitenkähän koko tauti sitten ylipäänsä kehittyi ja pääsi leviämään maailmanlaajuiseksi ongelmaksi jo kauan kauan ennen kuin mitään rokotemyrkkyjä oli saatu aikaan? Kyseessä on siis vakava tauti, jonka ilmenemisestä on merkintöjä jo historian hämäristä, Rooman valtakunnan ajoilta (nk Antoninin rutto, ja Kyprian rutto).

    • Et siis edes lukenut tuota linkittämääni artikkelia – joudun siksi toistamaan asiat sinulle;

      ”Kun kehoon työnnetään myrkkyä, sen keho toimittaa ulos. Massarokotukset ovat massamyrkytyksiä, ja on vain luonnollista, että keho työntää myrkkyjä ulos ihon kautta! Kehon pääasiallinen myrkynpoistoväylä on maksa (ja siitä sappiteitä pitkin suolistoon ja sieltä ulos). Jos maksa ei kykene selviytymään siitä kaikesta myrkystä, jota ihmisen kehoon kertyy, silloin keho poistaa niitä ihon (rokot, ihottumat, herpes jne.), keuhkojen (flunssat, koronat, influenssat, keuhkokuumeet) ja muiden kehon aukkojen kautta. Hikoilu on yksi tapa saada myrkkyjä ulos.

      Jos lääkkeillä (antibiootit, ivermektin ja muuta myrkyt) yritetään poistaa myrkynpoiston oireita, silloin ihminen ei pääse eroon myrkyistä ja hän myrkyttyy yhä enemmän. Syntyy kroonisia sairaustiloja, syöpää, hermoston kroonisia oireita, mielisairauksia, toistuvia flunssia, korvatulehduksia jne. jne. Tästä perversiosta lääketiede ja lääkärit elävät – ihmisten tuhoamisesta ja tappamisesta.

      ”Apinarokko” on siis vain sitä, että keho työntää rokotteiden muodossa ihmisen sisään työnnettyjä myrkkyjä ihon kautta ulos, siis aivan sama tauti kuin vesirokko, isorokko, tuhkarokko, herpes jne. Ne rakkulataudit ovat yksi ja sama ilmiö, myrkynpoisto-operaatio. ”

      Ei ole olemassa mitään TIETEELLISESTI pätevää todistetta tautien tarttuvuudesta, jotka täyttää siis Kochin postulaatit, joita on viisi. Tätä sairauksien tartunta-ilmiötä on kyllä yritetty todistaa todeksi, mutta tuloksetta.

      Tarinat, ja epidemiologiset havainnot eivät ole mikään todiste. Tai jos on, silloin myös Chernobylin ydinvoimalaonnettumuuden uhrien syöpätapaukset voisi väittää johtuneen virustartunnasta. Typerä selitys se olisi, mutta sama logiikka.

      Isorokko ei ole tarttuva tauti vaan aliravitsemuksen tai myrkyttymisen vuoksi elimistössä syntynyt puhdistusprosessi. Aliravitsemus ja myrkyttyminen eivät ole tartuttavia.

      Tuollaisia tilanteita missä isoja ihmisjoukkoja on ollut aliravitsemuksen ja mahdollisen myrkytyksen kohteena on varmasti ollut ihmiskunnan historiassa paljon. Yleiset huonot elinolot ja saniteettijärjestelmien puute on ollut hyvin yleistä, jos yhtään olet tutustunut mistä tämän päivän moderniin ympäristöön on tultu.

      Kuten jo edellisessä viestissäni sanoin;
      ”Yleisesti ottaen, Mikään ”tartuntatauti” ei ole hävinnyt rokotteiden ansiosta; syy siihen, että joistakin taudeista on päästy ainakin toistaiseksi, on parantunut hygienia, elinolosuhteiden parantuminen, puhdas vesi, vesijohdot, puhdas ravinto, viemäröinti, jätehuolto jne. Niin on päästy eroon myrkyistä, jotka ovat olleet syy moniin tauteihin (eivät siis virukset tai bakteerit).

Kommentointi on suljettu.